Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İspanyol basını: Galatasaray Figo ile ilgileniyor...

    İspanyol gazetesi Marca, Galatasaray'ın, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid ile yollarını ayıran Portekizli futbolcu Luis Figo ile ilgilendiğini iddia etti.

    ''Figo'yu dünyanın yarısı istiyor'' başlığı altında verilen haberde, 10 ülkeden 18 kulübün Figo'ya talip olduğu, son teklifin ise Galatasaray tarafından yapıldığı ileri sürüldü.

    Gazete, 100. yılını tamamlayan Galatasaray'ın, teknik direktör Eric Gerets ile yeni hedefler ortaya koyduğunu, Figo'nun transferinin de bunlardan biri olduğunu ifade etti.

    Figo'nun, Real Madrid ile yolarını ayırmasından sonra, ''Bana teklif getirecek olanlar, benimle sanki bir kulüpmüş gibi masaya oturmalılar'' sözünü hatırlatan Marca, Figo'nun, bonservisinin elinde olması nedeniyle transfer görüşmelerini tek başına yürüttüğünü yazdı.

    Galatasaray'ın ve teklif getiren birçok kulübün, Portekizli ünlü futbocunun, Real Madrid'den aldığı yıllık brüt 12 milyon Avro'yu karşılayamayacağına dikkati çeken gazete, Figo'nun, Türkiye ve İspanya Ligi'nden birini tercih edeceği yorumunda bulundu.

    Gazetede yer alan iddiyaya göre, Figo'ya, Galatasaray dışında İspanya, Portekiz, Fransa, İngiltere, İtalya, Avusturya, Katar, Suudi Arabistan ve Japon kulüplerinden de teklif geldi.

    Marca, Galatarasay'ın, Figo'nun transferi için çok fazla para ödemeyecek durumda olsa da, kulübün uzun süreli kontrat önerebileceğini savundu.

    Milliyet

    ----------------------------------------------------------

    Figo’yu Galatasaray ve dünyanın yarısı istiyor

    İspanyol basını, Real Madrid’den ayrılma kararı alan Portekizli yıldızı, 10 ülkeden 18 kulübün istediğini yazdı.

    REAL Madrid ile yollarını ayırma kararı alan Portekizli futbolcu Luis Figo’ya talip olan kulüplerin sayısı 18’e yükseldi. İspanyol basını, aralarında Galatasaray, Milan, İnter, Valencia, Marsilya, Manchester United, Liverpool’un da bulunduğu 10 ülkeden 18 kulübün Figo’yu renklerine bağlamak için kıyasıya bir yarış içine girdiğini yazdı.

    Gazetelerde çıkan haberlerde Figo’nun Real Madrid ile 2006 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi olduğu belirtilerek, ‘Dünyanın yarısı Portekizli yıldızı istiyor. Real Madrid, Figo için yaptığı pazarlıklarda kapıyı 12 milyon Euro’dan açıyor’ ifadesi kullanıldı.

    Bu arada kendisine yapılan teklifleri değerlendiren Portekizli futbolcunun İspanya’da kalmayı veya İngiltere’nin Manchester United ve Liverpool takımlarından birine gitmek istediği belirtildi. Figo’nun, basının ‘egzotik takımlar’ olarak tanımladığı Katar, Birleşik Arap Emirlikleri ve Japon kulüplerinin tekliflerine ise peşinen ‘hayır’ dediği de vurgulandı.

    Figo’yu isteyen kulüpler

    Galatasaray, İngiltere’den Manchester United, Liverpool, Middlesbrough, Tottenham, Newcastle United, Bolton, Fransa’dan Lyon, Marsilya, İtalya’dan Milan, İnter, İspanya’dan Valencia, Villareal, Portekiz’den Sporting Lizbon, Avusturya’dan Salzburg, Katar’dan Al Ryan, Birleşik Arap Emirlikleri’nden El Hazaa, Japonya’dan Urawa Reds.

    Hürriyet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 20 Haziran 2005, 2:09:10 >
  • Senin ayağını kırarım!

    G.Saray'dan ayrılan Franck Ribery'nin eski menajeri Jean Bico'nun, ikna için gittiği Marsilya'da Fransız oyuncunun üstüne yürüdüğü iddia edildi.

    G.Saray'dan Marsilya'ya giden Ribery'nin, eski menajeri Jean Bico tarafından tehdit edildiği iddiası ortaya atıldı... Ribery'yi sarı-kırmızılı ekibe getiren Bico, iddiaya göre G.Saray Sportif Direktörü Bülent Tulun ile birlikte Marsilya'ya gitti. İkili ikna turlarına başladı... Ama Ribery, Bico'yu tersledi ve dönmeyi kabul etmedi... Sinirlenen Jean Bico odadan çıktı... Ve odaya tekrar girdiğinde elinde beyzbol sopası vardı... Öfkesinden deliye dönen Bico, Ribery'ye şöyle dedi: "Senin ayağını kırarım. G.Saray'a dönmezsen futbol hayatını bitiririm." Sesleri duyanlar araya girdi; Bico sakinleştirildi. Ama olay adli makamlara yansıdı. Jean Bico ile birlikte Marsilya'ya gittiğini kabul eden Tulun ise böyle bir olaya tanık olmadığını ifade etti. Öte yandan G.Saray'ın eski hocası Hagi, Ribery'nin Marsilya'ya gidiş şeklinin kendisini şaşırtmadığını söyledi ve "Son zamanlarda çok değişmişti" dedi.

    http://www.sabah.com.tr/spo101.html
  • Parayı bulunca şaşırdı

    ‘Eşi Ribery’i yönetiyor. Onun elinde oyuncak oldu. Galatasaray’dan parasını alamadığını söylemesi, Marsilya Kulübü’nün de nasıl olsa Türk kulübü, Ribery’i onların elinden alırız havasına girmesi yanlış. Ribery ahlaki davranmıyor.’

    devamı ->http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~593185,00.asp
  • Marsilya’ya polis baskını <- ilginç bir haber

    FRANK Ribery’nin transferinde usulsüz yaptığı iddia edilen Olympique Marsilya Kulübü hakkında Fransa’da soruşturma açıldı. Fransız basınında yer alan haberlere göre mavi beyazlı kulüp, 2000-2005 yılları arasında gerçekleştirdiği transferlerde futbolcu menajerlerine usulsüz ödemeler yapmakla suçlanıyor.

    Fransız polisi, soruşturma çerçevesinde Olympique Marsilya Başkanı Pape Diouf’un evinde ve kulüp binasında arama yaparken, kulübün Monaco ve İsviçre bankalarındaki hesaplarını incelemeye aldı. Kulüp binasındaki arama sonunda polisin, içinde binlerce belgenin yer aldığı çok sayıda karton kutuyla binadan çıktığı belirtildi. Soruşturmada, futbolcu menajerleri Richard Bettoni, Jean Tigana ve Ranko Stojic’in adlarının geçtiği de ileri sürüldü.
  • Öztürk sert çıktı! <- Okumayan herkes okusun bence enteran bir röportaj

    Ribery'nin Marsilya'ya kaçmasıyla patlak veren krizde, G.Saray cephesinin kilit isimlerinden Adnan Öztürk sessizliğini bozdu ve müthiş açıklamalar yaptı. İşte Öztürk'ün olay yaratacak sözleri: "Marsilya mecareya yelken açıyor. Fransa'da bu filmi çevirenler hesabını da verir. Ben G.Saray'a asla kazık attırmam. Fransa'nın 5. sınıf takımı Marsilya'nın eti ne budu ne? Marsilya zaten ekonomik bir kriz yaşıyor. 10 milyon Euro'yu ödeyecek güçleri yok. Ben yapılanları unutmadım. Marsilya Ribery'i kandırmanın keyfini en fazla 2-3 gün yaşar. Bu işin peşini bırakmam. Marsilya'da da 18 bin kişinin çalıştığı bir fabrikamız var. Pape Diouf kim ki? Çok üstümüze gelirlerse onu darmadağın ederim.

    Ribery çocuğum gibi
    Ribery'nin gitmesinden beni sorumlu tutanlar ayıp ediyor. O benim çocuğum gibi. Çok saf ve temiz bir kalbi var. Geldiği günden beri onunla hep ilgilendim. Ehliyeti yoktu alması içinben yardımcı oluyordum. Hatta nüfus cüzdanı bile benim elimde. Ama karısı Türkiye'ye alışamamıştı. Bence o aklını çelmiş olabilir. Hatta benim 4.5 yaşındaki kızım bile Ribery'den daha akıllı. Ribery benimle konuşmaktan çekiniyor. Hatta etrafına, 'Adnan bey bana kırıldı mı?' diye sormuş ve konuşmak için araya aracılar sokuyor. Ribery konusunda Gaatasaray'ın zarar edip etmeyeceğini Sinan Kalpakçıoğlu'na sordum. O da bana, 'Çok güçlüyüz. Elimizdeki belgeler sağlam. Bu işten kesinlikle zarara uğramayız' dedi.

    İstediğim adamı alırım
    Galatasaray yönetimi de artık bu çalkantılardan ve yıpranmalardan kurtulup, biraraya gelmeli ve hangi oyuncuların transfer edileceğini belirlemeli. Çünkü hayat devam ediyor. Ben Sportif A.Ş'deki görevimden istifa ettim ama eğer benden yardım isterlerse yabancı transferinde yine yardımcı olurum. Çünkü Almanya, İspanya, Fransa ve Arjantin gibi ülkelerde bağlı olduğum şirketimin gücü sayesinde alamayacağım futbolcu yok."
  • Davids savaşı <-Ne kadar gerçek bir haber bilemiyorum. Ama Galatasaray'da bir Davids muhabbeti aldı başını gidiyor.

    Aslan, Hollandalı futbolcu için İnter’den söz alırken, Kanarya da teklif yaptı... Kafası karışan Davids’in aradığı Emre’nin ‘G.Saray huzurlu bir yer. Fener’de ise mali sorun olmaz’ dediği belirlendi

    Cim-Bom, Davids’i bitirme noktasına gelmişken, devreye Fenerbahçe girdi

    ASLAN’A DARBE

    TÜRK futbolunun devleri transferde de karşı karşıya. Cim-Bom’un transferinde önemli aşama kaydettiği Davids’in işini Fener’in devreye girmesi zora soktu. Sarı-Lacivertliler’in Hollandalı için teklif yapması Ribery’yi kaçıran Aslan’ı yine sıkıntıya soktu. Teklifle kafası karışan Davids ise Emre’ye danıştı.

    TÜYO EMRE’DEN

    İNTER’DEN takım arkadaşı olan ikili teklifleri değerlendirirken Emre’nin ‘Ben Galatasaray’da yetiştim. Futbolcu orada daha rahattır. Taraftar baskısı fazla olmaz. Çok eleştirilmezsin. Ancak Cim-Bom’da arada bir para sıkıntısı yaşanır. Fenerbahçe ise her an didik didik edilir. Futbolculara eleştiriler daha serttir’ dediği kaydedildi.

    GERETS ISRARCI

    EMRE’NİN ‘Ancak taraftar bir futbolcuyu sevdi mi tam sever. Para sorunu da olmaz’ dediği ifade edildi. Aslan’ın ise İnter ile Davids için el sıkıştığı, futbolcuyu da ikna aşamasına geldiği bildirildi. Teknik Direktör Gerets’in, Hollandalı ile görüşüp ‘Seninle çalışmak istiyorum’ dediği vurgulandı. Cim-Bom, yıllık 2 milyon euro talep eden Davids’ten indirim istedi.

    Stargazetesi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hoobastank

    Marsilya’ya polis baskını <- ilginç bir haber

    FRANK Ribery’nin transferinde usulsüz yaptığı iddia edilen Olympique Marsilya Kulübü hakkında Fransa’da soruşturma açıldı. Fransız basınında yer alan haberlere göre mavi beyazlı kulüp, 2000-2005 yılları arasında gerçekleştirdiği transferlerde futbolcu menajerlerine usulsüz ödemeler yapmakla suçlanıyor.

    Fransız polisi, soruşturma çerçevesinde Olympique Marsilya Başkanı Pape Diouf’un evinde ve kulüp binasında arama yaparken, kulübün Monaco ve İsviçre bankalarındaki hesaplarını incelemeye aldı. Kulüp binasındaki arama sonunda polisin, içinde binlerce belgenin yer aldığı çok sayıda karton kutuyla binadan çıktığı belirtildi. Soruşturmada, futbolcu menajerleri Richard Bettoni, Jean Tigana ve Ranko Stojic’in adlarının geçtiği de ileri sürüldü.


    bu olay yeni mi oldu??
  • Hagi: "Ben demiştim"

    G.Saray'ın eski hocası, Ribery için "Kaçmasına şaşırmadım. Zaten milli takıma gidince havalanmıştı. Yönetimi uyarmıştım" dedi.

    Bu adam kaçar demiştim

    Hagi, "Ribery milli takıma gidip gelince havalandı. Kulübeye çekip yönetimi de uyarmıştım" dedi. G.Saray Teknik Direktörlüğünden zorunlu olarak istifa eden Hagi, Ribery konusunda yönetimi uyardığını söyledi. Fransız yıldızın kaçışının kendisi için sürpriz olmadığını söyleyen Rumen hoca, "Ribery, milli takımdan dönünce ilk antrenmanda bayağı değiştiğini gördüm. Havalanmıştı. İlk maçta onu yedek kulübesine çektim. Yöneticilerle de bu konuyu konuşup uyardım ve dikkat etmelerini söyledim" dedi.

    Aklını çeldiler

    Genç futbolcuları kandırmanın her zaman kolay olduğunu vurgulayan Hagi şunları söyledi: "İnsanlar çeşitli vaatlerle böyle futbolcuları istediği yöne çekebilir. Marsilya da tahmin ediyorum Ribery'yi bu şekilde kandırdı. Galatasaray için çok yazık oldu. Ribery, çok kaliteli ve ileride maddi olarak kulübe kazanç getirebilecek bir futbolcuydu."

    http://www.webaslan.com/haberler/13875
  • somali

    Evet yeni. Bugünkü hürriyet gazetesinde var. Haberin sonuna doğru oku.

    http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~593185,00.asp

    Marsilyanın geçmişte ne naneleri var zaten herkes biliyor.
  • lig tvdeki bir habere göre okan koçla ilgileniyomuşuz. (ultraslandan bir dost demiş)
  • Galatasaray Okan Koç ile anlaştı...Galatasaray, Beşiktaş'lı Okan Koç'la kesin anlaşmaya vardı. Beşiktaş da bonservisi 200 milyara indirince, transfer sadece imzaya kaldı.
    hayırlısı olsun...



    beyler kötü bir haber var ama durumşu modndi serbest kalmış ve italyan takımına bedelsiz gitme durumu var...takip ediyorum ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 20 Haziran 2005, 11:31:33 >
  • .Mondragon On His Way To Palermo
    6/20/2005 7:35:00 AM
    The Colombian goalkeeper will join the Sicilian side on a free transfer from Galatasaray.
    Faryd Mondragon is very close to sign a contract with Serie A revelation side Palermo. The 34-year-old is set to join the Italian team on a free transfer as his contract with the Turkish club has expired.

    This news means that last year’s number one keeper, Matteo Guardalben, will leave Palermo with his possible destination being Milan, Lazio, Chievo or Siena



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 20 Haziran 2005, 10:21:48 >
  • vay be okan koç haberini benden aldınız ilk. beni izlemeye devam edin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali

    vay be okan koç haberini benden aldınız ilk. beni izlemeye devam edin
    evet+ mondiyi okudunmu...yorumunu yazarmısın...


    ****Bombalar patlayacak!****
    Ribery'nin kaçışını unutturmak isteyen yönetim, Rui Costa, Figo ve Locatelli için düğmeye bastı

    Ribery'nin olaylı bir şekilde takımdan ayrılmasından sonra taraftarın tepkisini dindirmek isteyen yönetim , Milan'ın "Kendine kulüp bul" dediği Rui Costa için harekete geçti. Fatih Terim zamanında da gündeme gelen yıldız oyuncu için Canaydın'ın bu kez hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı ifade edildi. Milan'da bu sezon 36 lig maçının 24'ünde şans bulan Rui Costa, 1 gol attı. 33 yaşındaki yıldızı, Sporting Lizbon ve Benfica da istiyor.

    **Figo Sıcak Bakıyor

    İspanyol spor gazetesi Marca ise Galatasaray'ın Figo'ya teklif yaptığını duyurdu. Ancak gazete, Real'den yılda brüt 12 milyon euro kazanan Figo'ya sarı-kırmızılı takımın bu parayı vermesinin zor olduğunu kaydetti. Portekizli oyuncuya 10 ülkeden 18 kulüp talip. Marca, Figo'nun tercihinin İspanya ya da Türkiye olmasının G.Saray'ın şansını artırdığını belirtti.

    **Locatelli Hazır Kıta

    Galatasaray'a dün listesindeki Locatelli'den müjde geldi. İtalyan futbolcunun kulübü Bologna, baraj maçında ilk karşılaşmada 1-0 yendiği Parma'ya 2-0 yenilince küme düştü. Ay sonunda sözleşmesi sona erecek olan Locatelli bu gelişme üzerine Bologna'dan ayrılma kararını kesinleştirdi. Galatasaray yönetimi, 29 yaşındaki oyuncu için yeniden harekete geçti.


    **canaydın, Ribery'ye gidiyor!

    Franck Ribery kaosunda Başkan Özhan Canaydın duruma bizzat el atma kararı aldı. Bugün Fransa’ya gidecek olan Galatasaray Başkanı, Marsilya Başkanı Papa Diouf ile biraraya gelerek, uzlaşma zemini arayacak. Elindeki belgelerle masaya oturacak olan Canaydın, istediği yanıtı alamazsa B planını devreye sokacak. Bu durumda Fransa’dan direkt İsviçre’ye geçecek olan Canaydın, Zürih’teki FIFA bürosunda yetkilerle görüşerek, haklı olduklarını savunacak

    ** sn başkan oralara gitmişken birkaç futbolcu al eli boş gelme walla kötü sekilde karsılanırsın RİBERY ve diger yabancı futbolcular konusunda cok geniş davranıp nerdeyse hepsının gitmesi için acık kapı bırakılmış bu da acıklansın tatktikmi yoksa bu kadar basiretsizlik olmaz...olamaz...ben bu yaşımda inanmıyorum....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 20 Haziran 2005, 11:42:33 >
  • yav ne biçim iş diyorum mondi olayına bizimle sözleşme yapan direk gidiyor ne biçim sözleşme yapılıyor bunlarla yav. zaten mondinin gitmesini istiyordum da biraz para alırsak iyi olacak. bence mondi olayı basının uydurması. serbest kalacağını zannetmem..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali

    yav ne biçim iş diyorum mondi olayına bizimle sözleşme yapan direk gidiyor ne biçim sözleşme yapılıyor bunlarla yav. zaten mondinin gitmesini istiyordum da biraz para alırsak iyi olacak. bence mondi olayı basının uydurması. serbest kalacağını zannetmem..
    bizden daha iyi para veren olursa 1 dk durmaz haber bence dogru kontrat ölmüş bitmiş yaş,dan kurtarıyor gs 34 yasında alan adam onu düşünüyor
    bizimkiler taktigi yaşlı adama baştan az para vermek fakat seni ben daha uzun yıllar oynatırım merak etme sonra sen kazanclı cıkarsın anladın ...sonra aşı tutarsa devam tutmazsa güle güle....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    Rui Costa ikna edildi!

    Galatasaray, Milan'da forma giyen Portekizli top cambazı Rui Costa için bastırıyor. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, 33 yaşındaki yıldızı ikna etmek için çalıştıkları ve olumlu yanıt aldıkları belirtildi. Milan ve Galatasaray'ı çalıştıran Fatih Terim'i devreye sokan ve İtalyan ekibiyle iyi ilişkilerini kullanmak isteyen Aslan'ın, Rui Costa'yı bir yıl kiralık oynatmayı planladığı vurgulandı. Sarı-Kırmızılılar, Milan'dan yıllık 2.5 milyon euro alan Portekizli stara, Conceiçao'ya ödediği gibi 1.8 milyon euro vermeyi düşünüyor.
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER

     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER

    ***gene ciddi ciddi gündemde haberiniz olsun makara yapan arkadaşlar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: visualize
    ***gene ciddi ciddi gündemde haberiniz olsun makara yapan arkadaşlar...


    o makara yapanlar sıkıysa gelsin buraya tekrarda göreyim !

    Bu arada Davids, Figo, Ze Roberto bunlardan hangisini alacağız merak ediyorum ? (3 yılda yapılanlar pek umut vermiyor da ama yanılmayı ümit ediyorum)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali

    lig tvdeki bir habere göre okan koçla ilgileniyomuşuz. (ultraslandan bir dost demiş)


    Bir sitede okan koç için yapılan yorumlar...

    quote:

    Evet ya Okan Koç uçurur bizim sağ kanadı.. Kendine bile hayrı olmayan, gittiği hiçbiryerde tutunamayan bir adam. Tam bize göre transfer.

    Transfer işleriyle hangi ileri zekalı yöneticimiz ilgileniyor çok merak ediyorum.


    quote:

    Okan Koç'a beyin nakli yapabilecek doktor okan'ın kendisinden pahalıya gelecektir...


    quote:

    Aman Allahım!

    Bir an için düşünsenize orta sahanın ortasında Volkan, sağ kanatta Okan Koç, forvette Ümit Karan... Yeni stad yapmamıza gerek yok bence maçları Reina'da yaparız futbolcular da mutlu olur.

    Almışken İlhan Mansız'ı da alalım bari hem bonservisi beleş hem de Reina'da maça çıkmaya alışıktır..


    quote:

    Okan Koç, yanlışsam düzeltin lütfen, Beşiktaş'ta oynarken, aşırı alemlere dalıp komşuları bezdiren ve komşuların ortak imzasıyla siteden atılmak istenen şahsiyetti galiba.


    quote:

    Beyler Berkant'ı da unutmayın nede olsa eski gözağrımız Ümit Abisiyle alemden aleme koşar maçtada bir iki olmadık topa koşup seyirciye gaz verirler....
    Artık bizi de alsınlar Floryada idmanlara gider futbolcularla bir alem yaparız rakı mangal falan hem olaya adapte olabilecek dolu futbolcu olacak bizde (ne de olsa kralı bizde seneye) yada seneye baklava yerine viski mi gidecek şarapmı futbolculara moral gününe bunu tartışalım baksanıza transferlere...


    Ne diyorsunuz yorumlar süper ;-)
  • Galatasaray, Davids'le anlaştı.....

     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER
    --
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER



    Birth Date: March 13 1973
    Birth Place: Paramaribo Suriname
    Birth Nation: Netherlands Antilles
    Height: 169cm
    Weight: 68Kg
    Nationality: Dutch
    Position: Midfielder
    Edgar Davids nickname is: Pitbull



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 20 Haziran 2005, 15:26:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.