Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya figo gelsin 2 tane formasını almazasam serfsizim yaa beyler 5 kere cıkar figonun parası formalardan anlasınlar bunu.. fener de anelkayı alexi bunları dusunerek alıyo
  • sadece formadan figonun parası çıkmaz. ama tribünlerin dolması, forma satışı ve en önemlisi dünyada uyandıracağı yankı çok önemli. prestij meselesi. figo bu boru değil ama sadece figo değil bir tane daha kaliteli yabancı gelmeli. yani figo gelsin ya da gelmesin 2 tane çok iyi yabancı şart. 1 tane 10 numara 1 tane ofansif kanat oyuncusu. savunmanın göbeğine de 1 adam alınsa iyi olur. yerli.
  • defansın sağına hamit altıntop ki bu adam orta sahanın ortasında da oynar,sol kanada solari orta sahanın ortasına da rui costayı aldıkmı UEFA kupası bizim olur
    Mondragon

    hamit song tomas orhan ak


    hasan şaş concecao rui costa solari


    hakan şükür necati

    solari kesin gelmez ama işte biz de taraftarız işte naapalım
  • Galatasaray, Figo transferinde bekleme moduna geçti. Yıldız futbolcuya 4.5 milyon Euro teklif eden sarı-kırmızılı kulüp, Figo'nun kararını beklemeye başladı.

    Cim Bom, transfer listesindeki en önemli isimlerin başında gelen Luis Figo'dan haber beklemeye başladı.

    Galatasaray dışında bazı Avrupalı kulüplerden daha teklifler alan Portekizli yıldıza, son teklifini yapıp, yıllık 4.5 milyon Euro öneren Sarı - Kırmızılılar, Figo’nun kararını vermesini bekliyor. Real Madrid’de 6 milyon Euro civarında kazanan ve 4.5 milyon Euro’ya ‘hayır’ dememesi beklenen Portekizli oyuncunun, kendisine teklif getiren diğer kulüplerle yapacağı görüşmeler sonrası Galatasaray’a yanıt vermesi bekleniyor.
  • SOLARİ'DEN ASLAN'A YEŞİL IŞIK!..

    Galatasaray bir yandan Figo için girişimlerini sürdürürken, Gerets'in ısrarla istediği sol ayaklı hücum oyuncusu içinde Figo'nun takım arkadaşı Solari ile prensip anlaşmasına varmıştı.. Arjantinli Yıldız için önümüzdeki hafta Arjantin'e gidilecek ve resmi sözleşme imzalanacak.. İşte Detaylar..


    G.Saray, Ribery olayından sonra transfer taaruzuna geçerken, Real Madrid'ten ayrılan Solari'den olumlu cevap geldi. Cimbom'a prensipte 'evet' diyen yıldız oyuncu için önümüzdeki hafta Arjantin'e bir heyet gidecek. Bu oyuncunun transferine son nokta konulacak.

    Solari'nin Real Madrid ile bütün ilişkisini kestiği ve Galatasaray'a senelik 2.2 Milyon Euro'ya mal olacağı öğrenildi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hidoretti

    Galatasaray, Figo transferinde bekleme moduna geçti. Yıldız futbolcuya 4.5 milyon Euro teklif eden sarı-kırmızılı kulüp, Figo'nun kararını beklemeye başladı.

    Cim Bom, transfer listesindeki en önemli isimlerin başında gelen Luis Figo'dan haber beklemeye başladı.

    Galatasaray dışında bazı Avrupalı kulüplerden daha teklifler alan Portekizli yıldıza, son teklifini yapıp, yıllık 4.5 milyon Euro öneren Sarı - Kırmızılılar, Figo’nun kararını vermesini bekliyor. Real Madrid’de 6 milyon Euro civarında kazanan ve 4.5 milyon Euro’ya ‘hayır’ dememesi beklenen Portekizli oyuncunun, kendisine teklif getiren diğer kulüplerle yapacağı görüşmeler sonrası Galatasaray’a yanıt vermesi bekleniyor.
    hayır demiş...galiba
  • Bir haber de Yeni Şafak'tan....

    BİTMEYEN HAVUZ!!!

    Galatasaray, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Burhan Felek Yüzme Havuzu'nu 1,5 yıldır bitiremiyor. İl Müdürü Tamer Taşpınar, "Havuzu bitirmek için bizden süre istediler" dedi.


    ENGİN ALBAYRAK

    Galatasaray Kulübü, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nden 10 yıllığına kiraladığı Burhan Felek Yüzme Havuzu'nun inşaatına aradan 1,5 yıl geçmesine rağmen başlayamadı. Yapılan protokole göre havuzu yeniden yapacak olan kulüp, para bulamadığı için inşaata bir türlü başlayamadı. 2003 yılının sonundan bu yana kullanılmayan havuzun, Seyrantepe projesini yapan firmaya verildiği, ancak son gelişmelerin ardından 2 aydır işlerin yeniden durduğu öğrenildi. Fayansları sökülen ve çevresi kazılan havuz enkaz halinde bekliyor. Üstü kapatılıp, genişletilerek enine de kullanılması düşünülen havuzun bu yaz sonuna kadar da yetişmesi zor gözükyor.


     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER


    Süre uzatımı istediler

    İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, Galatasaray'ın inşata çok yakında başlayacağını bildirdiğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde kulüp yetkililerinin kendilerini aradığını belirten Taşpınar, "Yapılan protokolde süre uzatımı istediler Biz de durumu Gençlik ve Spor Genel müdürlüğü'ne ilettik. Şuanda yeniden çalışmalara başlayacaklarını söylediler. Çeşitli inşaat malzemelerini getirdiler. Havuzu 3 ay içinde bitirmeyi planlıyorlar" dedi. Yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle sporcularına para ödemekte zorluk çeken Galatasaray'ın kiraladığı havuzun inşaatını da bir türlü gerçekleştirmemesi tepki çekiyor. Türk yüzmesine Derya Büyükuncu başta olmak üzere bir çok yüzücü kazandıran Sarı-Kırmızılıların bu tutumu yüzme camiası başta olmak üzere sporcuların tepkisini çekmeye devam ediyor.


    Yani bu habere yorum yapılır mı artık bilemem.Yazık yani, bir havuzu bile bitiremiyor bunlar canım.Bir de utanmadan süre istiyorlar.Benim garibim gs taraftarı da Figo, Davids, Rui Costa, Ze Roberto (başka varsa unuttum sorry) hayalleri kuruyorlar... Topici ne zaman gezsem ''LA FONTAİNE'DEN MASALLAR DEVAM EDİYOR''... Hadi kalın sağlıcakla... Üzmeyin kendinizi... Sizler bu kulübün geleceğisiniz...
  • beyler figo isi ciddiye binmis yaa baya baya ingiltereye gitmezse galatasarayı dusunuyo... BİZİM yonetim kurulunda bi adam bonservisi ben oderim demis allah razı olsn gercek galatasaraylı budur iste
  • quote:

    Orjinalden alıntı: keremen

    beyler figo isi ciddiye binmis yaa baya baya ingiltereye gitmezse galatasarayı dusunuyo... BİZİM yonetim kurulunda bi adam bonservisi ben oderim demis allah razı olsn gercek galatasaraylı budur iste


    ingiltereden yıllık 4.5 milyon euro verecek birkaç tane klüp var umarım oraya gitmez galatasaraya gelir zor ama olabilir
  • Figo'dan olumsuz yanıt geldi

    Galatasaray'ın, yeni sezonda renklerine katmak için uğraş verdiği Portekizli yıldız Figo'dan olumsuz yanıt geldi.

    Real Madrid'ten ayrılmaya hazırlanan başarılı oyuncunun Sarı - Kırmızılılar'dan gelen 4 milyon Euro'luk öneriyi geri çevirdiği iddia edildi. Figo'nun menajerinin Sarı - Kırmızılı yöneticilerle bağlantıya geçip, "Futbolcumuz şu anda Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyor. Öneriniz bizim için çok değerliydi. Teşekkür ederiz" dediği öğrenildi. Sarı - Kırmızılılar'ın 4 milyon Euro'luk önerisini 4.5 milyon Euro'ya yükseltmesi de Figo'yu ikna etmeye yetmedi.

    Milliyet
  • daha bişey belli değil. gelmezse de dünyanın sonu değil. solari ve locatelli gelir transfer biter diye tahmin ediyorum.

    bu arada istanbulsporlu yalçınla anlaşmışız. kendisi stoper. o bölgede yedek yoktu iyi oldu. daha genç ve iyi diyolar. 700.000 dolar bonservis açıklamışlardı onun için ama sanırım bonservis sorununu çözmüş ve bedava gelmiş..
  • 4 Milyon Avro ve 6alatasaray. Hiç inamamıyorum ama neyse.
  • Inter To Complete Samuel And Solari Deal Next Week
    6/25/2005 10:13:00 PM
    Internazionale are expected to complete the signing of Real Madrid duo Walter Samuel and Santi Solari next week according to consultant, Ernesto Bronzetti.
    The Spaniards are looking to rebuild their squad under Arrigo Sacchi and have allowed the Argentinians to move to Italy to create space in the squad for new targets.

    Samuel has endured a tough season at the Bernabéu and was even booed by Madrid fans in his opening few games for the club and has since made it clear that he would welcome a return to Serie A.

    Meanwhile, Solari was set to move to Inter as part of the deal that saw Ronaldo move to Madrid in 2002, but refused to go and decided to fight for a first-team place at the Merengues.

    “The deal to bring Samuel and Solari to Inter should be completed on Monday or Tuesday. We are waiting for the Confederations Cup to end, as Samuel is a consummate professional and wants to concentrate on Argentina’s campaign," said Bronzetti, who works as a representative for Madrid.



    Solari intere transfer olacak diyor bunca yazının özeti budur,kimse galatasaray bunu da elinden kaçırdı demesin bunlar türk basının uydurmalarıydı solari çok önceden interle anlaşmıştı
  • Ve beklenen oldu Sarı-Kırmızılı ekip Galatasaray transferdeki ilk bombasını sonunda patlattı. Teknik direktör Gerets'in istediği İnterli yıldız Galatasaray'la anlaştı.

    Transferde büyük düşünen Cimbom, Inter'in Arjantinli sol kanat oyuncusu Kily Gonzalez ile prensip anlaşmasına vardı. Bu futbolcu ile ilk görüşmeyi Eric Gerets'in yaptığı öğrenilirken, Sarı-Kırmızılılar'ın Gonzalez'e 2.5 milyon euro verecekleri belirtildi. Inter, 16 Nisan'da 31 yaşındaki Kily Gonzalez'i gözden çıkararak 'kendine kulüp bul' dediği için Cimbom, bu futbolcuya sembolik bir bonservis bedeli ödeyecek. G.Saraylı yöneticilerin, Rui Costa, Insua ve Solari için de girişimleri sürüyor


    kaynak:internetspor
  • solaride olmuyor yani....
    Kily Gonzalez hiç duymadım adamı...



     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER
  • quote:

    Orjinalden alıntı: candid

    solaride olmuyor yani....
    Kily Gonzalez hiç duymadım adamı...



     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER


    BOCA Juniors, Real Zaragoza ve Valencia’da oynadıktan sonra İnter’e gelen Gonzalez orta sahanın solunda oynuyor. Golcü bir oyuncu olan Arjantinli star son üç sezonda fazla oynama fırsatı bulamazken, kalenin yolunu da unuttu. 30 yaşındaki Gonzalez, 1.75 boyunda ve 71 kilo ağırlığında. 51 kez milli formayı giydi
    KiLY GONZALES

    Adı: Cristian Alberto (Kily)

    Soyadı: Gonzales

    D.Tarihi: 04.08.1974

    Boyu: 1.75 m

    Kilosu: 78 kg

    Mevkii: Orta saha
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ChakaLL

    quote:

    Orjinalden alıntı: candid

    solaride olmuyor yani....
    Kily Gonzalez hiç duymadım adamı...





    eğer kily gonzales i duymadıysan boşver futbolla ilgilenme sen
    başka istegin varmı ,adam üç yıldır ortalıkta yokmuş ondan evvel benim ilgi alanıma giren kuluplerdede oynamamış eee ne yapıyım ....benimde sana önerim tatile cık iyi günler...
  • yazık şu gs taraftarına sürekli oyalıolar yok solari,yok figo,yok rui costa,davids, yazıkya burdan yöneticilere sesleniorum taraftarın duygularını sömürmeyinn
  • yaw şu F5'li arkadaşlar nekadar ezik duygular içinde,adamların bizim transfer haberlerinden başka işleri yok galiba, sürekli laf atıp duruyorlar,kendi takımlarının transferleriyle belki bukadar çok ilgilenmiyorlardır
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.