Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ergun gürsoy konuşmaları dilerim takımda kötü bir etki yaratmaz bu hafta kayseri erciyesspor maçı cok kritik...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    ergun gürsoy konuşmaları dilerim takımda kötü bir etki yaratmaz bu hafta kayseri erciyesspor maçı cok kritik...


    En kritik maçımız Ergün Gürsoyun kredisi kalmadı artık yakında götürürler fenada olmaz yani


  • düşünüyorum gürsoy boş adam degil neden bunu yaptı...ama büyük sorumluluk aldı üstüne kötü bir netice onun artık gs adını bile anamaz aziz yıldırımada sallamış bugün..

    bşk.canaydın lüksemburga gitmiş...hadi hayırlısı..
  • Ergün gürsoyu eskiden çok severdim ama son zamanlarda saçmalamaya başladı.Geçen sezon bitince futbol şubesini bırakacaktı hani şimdide başkanlığa bile aday olabilirim diyor.İyice tutarsızlaşmış.Tamam fenerde maddi refah olabilir ama bunlar nasıl meydana geldi kimse konuşmuyor.

    Buarada başkan neden gitmiş Lüxemburga



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonSaMuRAi -- 12 Ekim 2005, 11:20:50 >
  • SonSaMuRAi bşk. para+kredi bulmak için gitmiş...geçen hafta vakıflar olsa gerek 33 trilyon ödenmesi için geçmiş üç başkana ödeme emri gibi birşey göndermiş...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    SonSaMuRAi bşk. para+kredi bulmak için gitmiş...geçen hafta vakıflar olsa gerek 33 trilyon ödenmesi için geçmiş üç başkana ödeme emri gibi birşey göndermiş...


    Abi ben herzaman diyorum bizim Başkan iyi bazı hataları olmuyor değil ama adam elinden geleni yapıyor.Kulubün bugünkü borçlarının çoğu sürenle cansuna aitken adam onlar hakkında tek kelime söylemedi helal olsun valla.Bide yanındakiler çocukça hareketler yapıyor.gürsoy,tulun,kıran,gökçen tam acemiler mangası
  • bşk asil adam ama tr,de işler başka sekil dönüyor...
  • şu ergün gürsoy'a bende çok gıcık oldum gazetede remini gördügüm zaman sinir oluyorum

    başkanımız ÖZHAN CANAYDIN hiç bir eleştiriyi hakketmiyor takımımızın borcu bitsin diye büyükçekmecedeki araziyi bile bize kazandırdı ve rivadan yapılacak satışlarla borcumuzu sıfırlamak için tüm vaktini harcıyor takımımız liderken bile her maç protestoyla başlıyor bu pretostolarında son bulması lazım
  • Kutlama Programı: Galatasaray Spor Kulübü 100 Yaşında

    Galatasaray Spor Kulübü’nün kuruluşunun 100. Yılı, 14-15 Ekim tarihlerinde yapılacak etkinliklerle kutlanacak. İlk olarak 14 Ekim Cuma günü, saat 15.00’da Kulübümüz’ün kurucusu Ali Sami Yen Bey’in Feriköy Mezarlığı’ndaki kabrinin ziyaret edileceği 100. Kuruluş Yıldönümü törenleri, 15 Ekim Cumartesi günü Galatasaray Lisesi’nde yapılacak olan diğer etkinliklerle devam edecek.

    100. Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri’nin tam programı ise şöyle:

    14 Ekim Cuma
    15.00 Kurucumuz Ali Sami Yen Bey’in Feriköy Mezarlığı’ndaki kabrinin ziyaret edilmesi

    15 Ekim Cumartesi
    10.15 Galatasaray Lisesi’nde Toplanılması
    10.35 Taksim Atatürk Anıtı’na Yürüyüş
    10.55 Atatürk Anıtı’nda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
    11.15 Liseye dönüş
    11.30 Tevfik Fikret Salonu’nda toplanılması
    11.40 Hoşgeldiniz konuşması
    11.45 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
    11.50 Galatasaray Marşı
    11.55 Kulüp Başkanı Konuşması
    12.05 En Kıdemli Üye’nin Yaş Kütüğü’ne 100. Yıl Plaketi çakması
    12.15 50 Yıllık Divan Üyeleri’ne Berat ve Madalya verilmesi
    12.25 Kazanılan ödül ve Kupaların tanıtımı
    13.00:

    Kazanılan ödül ve kupaların Müze’ye teslimi

    Galatasaray Pilavı

    Müzeyi ziyaret




  • Gerets timi


    Galatasaray'ın hocası Gerets, Kayseri Erciyes engelini Hakan, Ümit ve Necati ile aşmayı planlıyor. Üç yıldız da idmanlarda fırtına gibi esiyor.


    ***

    İmha timi hazır

    Hakan ve Ümit sakatlıktan çıktı, Necati'nin formu yerinde. Dün bir araya gelen üçlü, gol şov yaptı Hakan ve Ümit sakatlıktan çıktı, Necati'nin formu yerinde. Dün bir araya gelen üçlü, gol şov yaptı.

    Bomba gibiler
    Milli Takım için Süper Lig'e verilen ara Galatasaray'a ilaç gibi geldi. Özellikle sarı-kırmızılı forvetlerden Ümit Karan ve Hakan Şükür bu süre içinde iyileşerek K.Erciyes maçına hazır hale geldi. Necati'nin de dün A Milli Takım'dan dönmesiyle forvet hattındaki zincir tamamlandı.

    Plan değişti
    Çift kale maçta atttıkları gollerle K.Erciyes'e gözdağı veren gol silahları, hedefi de belirlemiş oldu: Bol gollü galibiyet. Öte yandan 3 golcünün de formuna kavuşması Gerets'in planlarını değiştirdi. Belçikalı hoca, yine 3 forvetle sahaya çıkacak.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Altan rüzgarı


    Lige süper bir giriş yaptıktan sonra talihsiz bir sakatlık yaşayan Altan tamamen iyileşti. Dünkü idmanda da hırsı ve başarılı hareketleri ile teknik direktör Gerets'ten alkış alan tecrübeli yıldızın, Erciyes maçında ilk onbirde oynaması bekleniyor. Altan, "Formamı çok özledim. Şans bulursam Erciyes maçında süper oynayıp, geçmiş günlerin acısını çıkaracağım" diye konuştu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U L T R A S L A N -- 14 Ekim 2005, 5:39:20 >




  • altan iyileşmesi cok cok iyi oldu hoca nasıl degerlendirecek bakalım...iliçte milli takımda 16 dk oynamış ama iyi bir performans sergilemiş??
  • Ali Sami Yen’i Andık

    Galatasaray Spor Kulübü’nün 100. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri, 14 Ekim Cuma günü, kurucumuz Ali Sami Yen Beyefendi’nin Feriköy Mezarlığı’ndaki kabri başındaki anma töreni ile başladı.

    Ali Sami Yen’i anma törenine, Kulübümüz eski başkanlarından Ali Tanrıyar, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, 2. Başkan Ergun Gürsoy, Başkan Yardımcıları Turgay Kıran, Refik Arkan, Yönetim Kurulu üyeleri Derya Taşdelenler, Niyazi Yelkencioğlu, Fatih Gökşen, Ahmet Özdoğan, Ali Gürsoy; Galatasaray Müzesi Müdürü Ali Oraloğlu ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yanı sıra çok sayıda Galatasaraylı ve basın mensubu katıldı.

    Okunan dualarla başlayan kurucumuz Ali Sami Yen’i anma töreninde bir konuşma yapan Başkan Özhan Canaydın, "100. yaşındayız. Gösterdiğin bu yolda ideallarinle beraber sonuna kadar gidiyoruz. Allah’tan rahmet diliyorum. Rahat uyu. Galatasaray her zaman olduğu gibi emin ellerde, hedeflerine doğru gidiyor" dedi. Törende Başkan Canaydın’ın yanı sıra eski başkanlardan Ali Tanrıyar ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de Ali Sami Yen hakkında kısa bir konuşma yaptılar.

    GALATASARAY KAYSERİDE

    Saat 18:15 2de tarifeli uçakla İstanbul Yeşilköy Havalimanı'ndan Kayseriye hareket eden kafile Kayseri'ye vardı. Milli takım kamplarından dönen tüm yabancı oyuncular da Kayseri kafilesinde yer aldılar.

    Sakatlıkları süren Sabri, Ayhan, Hasan Şaş ve Suat Usta kasyseri karşılaşmasına götürülmezken, 1 saat süren yolculuktan sonra Kayseri'ye varan Galatasaray kafilesinde 2. Başkan Ergun Gürsoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen de yer aldılar.

    Kayseri havaalanında ve kalınan otel önünde Galatasaray kafilesi, Kayseri ve çevre illerden gelen Galatasaray taraftarlarınca coşkuyla karşılandı. Takımımız Hilton Otel'inde, yarın saat 14:00'de oynayacağı karşılaşma öncesi kampa girdi.

    Galatasaray yarın karşılaşma sonrasın saat 17:30'da özel uçakla İstanbul'a dönecek.




  • Kayseri Erciyesspor: 1 - Galatasaray: 2

    Süper Lig'de 9. haftanın açılış maçında, deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup ettik. Takımımıza 3 puanı getiren goller 38' ve 90+3'te Hakan Şükür’den geldi. Ev sahibi K. Erciyesspor’un tek sayısını ise, 39'da Cenk İşler kaydetti. Maçtan dakikalar haberin devamında...

    Maç: Süper Lig 9. hafta
    Stat: Kayseri Atatürk
    Tarih: 15 Ekim Cumartesi, saat 14:00
    Hakem: Serdar Tatlı
    Sakat: Hasan Şaş, Sabri, Ayhan (Galatasaray)
    Hava Durumu: Sağanak yağış ihtimali var ve sıcaklık 19°C.


    Kayseri Erciyesspor: Fadhel, Gökhan, Bouaziz, Ömer Ateş, Cem, Emre, Serge Die, Devran, Timuçin, Sezar (46' Burak), Cenk İşler (83' Ömer Közen).
    Yedekler: Yusuf, Burhan, Aydın, Burak Murat, Mehmet Ayaz, Mamadou.

    Galatasaray: Mondragon, Uğur (46' Altan), Tomas, Song (78' Ergün), Orhan Ak, Cihan, Saidou, Heinz, Necati (72' İliç), Hakan Şükür, Ümit Karan.
    Yedekler: Aykut Altan Zafer Volkan, Ergün İliç, Yalçın.

    Sarı Kartlar: 5' Cihan, 45' Saidou, 56' Hakan Şükür (Galatasaray), 76' Cenk İşler, 90+4' Die (Kayseri Erciyesspor)

    Goller:
    38' Hakan Şükür (0-1)
    39' Cenk İşler (1-1)
    90+3 Hakan Şükür (1-2)



    Beyoğlu’nda 100. Yıl Coşkusu

    Galatasaray Spor Kulübü’nün 100. kuruluş yıldönümü, bugün Beyoğlu’nda gerçekleştirilen çeşitli törenlerle coşkuyla kutlandı.

    Törenler saat 10:15’te Galatasaray Lisesi’nde biraraya gelinmesiyle start aldı. Galatasaray Spor Kulubü Başkanı Özhan Canaydın, Yönetim Kurulu Üyeleri, eski başkanlarımızdan Ali Tanrıyar, Divan Kurulu Başkanı Semih Haznedaroğlu, Sicil Kurulu Başkanı Celal Açar ve yaklaşık 200 kadar Galatasaray Spor Kulübü sporcusu ile kulüp üyeleri saat 10:30’da başlayan yürüyüşe katıldılar.

    Kortejin önünde yer alan Galatasaray Bandosu İstiklal Caddesi boyunca Galatasaray marşları çalarak, halkın büyük ilgisini çekti. Kortej çevreden katılımlarla büyürken; Mephisto Kitabevi de Galatasaray Marşı çalarak Beyoğlu’ndaki coşkuya katıldı. Kortej sonrasında Taksim Atatürk Anıtı’na ulaştı. Milli kürekçilerimizin taşıdığı çelengi Özhan Canaydın ve Semih Haznedaroğlu anıta koydular. Saygı duruşunun ardından, hepbirlikte İstiklal Marşı’nı söleyen Galatasaray korteji daha sonra aynı yolu yürüyerek Galatasaray Lisesi’ne döndü.

    Törenin ikinci bölümü Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda yapıldı. Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Yelkencioğlu’nun sunduğu tören programında once Mustafa Kemal Atatürk, şehitlerimiz, kurucularımız ve vefat etmiş spoorcularımız anısına saygı duruşunda bulunuldu ve hep birlikte İstiklal Marşı söylendi.

    Kürsüye gelen Başkan Canaydın bir konuşma yaptı. Özhan Canaydın konuşmasında şunları söyledi:

    “Bugün burada Galatasaray Spor Kulübü'nün 100. kuruluş yıldonumu dolayısıyla biraraya gelmiş bulunuyoruz. İçinde bulunduğumuz bu Kutsal Ocak'dan aldığımız Aydınlanma Düşüncesi, Cumhuriyetimizin kültürel, toplumsal ve siyaset alanlarındaki hedeflerine adım adım ulaşmasına rehberlik etti. Bugün Avrupa Birliği’nin yeni haritasında ülkemiz de var.

    Sporda da bu büyük misyonu biz sürdürüyoruz. Galatasaray Spor Kulübü, Aydınlanma düşüncesinin Türkiye’deki öncüsüdür. Misyonu evrenseldir. Cumhuriyetimizin misyonuna paraleldir. Bu nedenle, Galatasaray, Türkiye’nin en büyük ve en çok ilgiye mazhar olmuş kulübüdür. Milyonların gönlündedir. Sevenlerinin gözbebeğidir. Dünyanın en tanınmış Türk markasıdır.

    100 yıldır ülkemizin spor hayatına, ülkenin en büyük kulübü olarak yön veriyoruz, öncülük görevini üstleniyoruz... Bugün spordaki misyonumuzun 100. yılını geride bırakıyor ve 101. yılımıza adım atıyoruz. Kurucumuz Ali Sami Yen'in 100 yıl önce koyduğu hedeflere ulaşmış olmanın gururunu ve onu daha da ilerilere taşıyacak olmanın kararlılığını taşıyoruz. Amacımız, tektir. Gerçek gücümüzle, yıllardır yaşadığımız ve herkese örnek olan Birlik-Beraberlik Ruhumuzla yola devam edeceğiz. Türkiye'nin aydınlık yüzü olarak 100 yılda her alana vurduğumuz silinmez o güçlü damgayı 2. yüzyıla ve sonsuza taşıyacağız. 2. yüzyılımıza hep birlikte merhaba diyoruz...”

    Başkanın konuşmasının ardından en kıdemli üyenin Yaş Kütüğüne plaket çakma törenine geçildi. 100. Yıl Plaketini Galatasaray Spor Kulübü’nün en kıdemli üyesi olan 97 yaşındaki Fuat Bezmen kütüğe çaktı. Bezmen, alkışlar arasında geldiği sahnede Milli yüzücümüz Beste Erener’in sunduğu tokmakla kütüğe plaketi çakarken oldukça heyecanlıydı. Bezmen plaketi çaktıktan sonra salonu dolduran Galatasaraylılar’la birlikte “Re Re Re Ra Ra Ra” tezahüratını yaptı.

    Daha sonra Gaslatasaray Spor Kulübü üyeliğinde 50. yılını dolduran 9 üyenin berat ve madalyalarının verilmesi törenine geçildi. Bülent Sevsay, Bülent Altuner, Üzeyir Neciboğlu, Orhan Koloğlu, Aldo Elagöz, Necmettin Gökçe, Alp Yalman, Kıvan İperkar ve Ali Himmetoğlu berat ve madalyalarını, Semih Haznedaroğlu, Ali Tanrıyar ve Özhan Canaydın’dan aldılar. Alp Yalman ve Orhan Koloğlu rahatsızlıkları nedeniyle törene katılmadılar.

    Niyazi Yelkencioğlu’nun Galatasaray Spor Kulübü’nün tüm branşlarında 2004-2005 sezonu boyunca alınan madalyaları ve kupaları takdim etmesinin ardından kupalar Galatasaray Müzesi Müdürü Ali Oraloğlu’na törenle teslim edildi. Galatasaray Müzesi Müdürü Ali Oraloğlu teslim töreni sırasında söz alarak bir konuşma yaptı. Ali Oraloğlu; Türkiye’nin ilk ve en eski spor müzesinin 1913 yılında Galatasaray’da Ali Sami Yen tarafından Kalamış’taki binada açıldığını hatırlatarak, bugün gündemde olan tartışmaları şaşırarak ve hayretle takip ettiğini ifade etti. Ali Oraloğlu büyük alkışlarla karşılanan konuşmasında; “en büyük rakiplerimizden bir tanesi iki sene evvel stadyumunda bir-iki odaya müze açmıştır. En büyük rakibimiz, bizden ileri olduğu tasavvur edilen rakibimiz; daha evvel bir ay evvel müzesini yine stadyumunda bir-iki odada, uydurma maketlerle açmış bulunmaktadır. Üstelik bu iki kulübün müzesini idare edecek olan kişiler, bir seneden beri bizim müzemize gelip bizden rica ederek birşeyler öğrenmek, almak istemişlerdir. Sevgili Galatasaraylılar sizden ricam böyle tarihi bir günde, evlerimizde arkadaş sohbetlerinde fikir beyan etmek yerine; böyle bir güne 150-200 kişi değil yüz binlerle gelerek Galatasaray’ı desteklememiz icab eder. Zengin, fakir, yaşlı ve ya genç hepimiz kulübümüze katkı yapmak için çalışalım.”

    Kürsüden alkışlarla inen Ali Oraloğlu’nun konuşmasının ardından; Galatasaray 100. Yıl Belgeselleri’nden hazırlanan kısa tanıtım filmi seyredildi. Daha sonra ışıklar söndürüldü ve 100. Yıl pastası sahneye getirildi. Pasta Özhan Canaydın, Fuat Bezmen, Ali Tanrıyar ve Semih Haznedaroğlu tarafından kesildi.

    Daha sonra lise yemekhanesine geçen davetlilere Geleneksel Galatasaray Pilavı sunuldu.




  • Cimbom, kendi rekorunu kırdı
    Sezonun 9'uncu maçında deplasmanda Erciyes'i mağlup eden Galatasaray, tarihinin en parlak başlangıcını yaptı. Cimbom, 9 maçta elde puanla, 1987-88 sezonunu geride bıraktı.


    Biz haysiyetli gollerle kazanıyoruz

    G.Saray Sportif Direktörü Bülent Tulun, Erciyes maçı sonrası F.Bahçe'ye taş attı: "Haysiyetli gollerle maç kazanıyoruz".



    101. yıla ilk adımı attık'

    Bugün spordaki misyonumuzun 100. yılını geride bırakıp, 101. yıla adım attık. Kurucumuz A.Sami Yen'in 100 yıl öncesindeki hedeflerine ulaşmış olmasının gururunu ve onu daha da ilerilere götürmenin kararlılığını taşıyoruz. Gücümüzle, yıllardır yaşadığımız ve herkese örnek olan birlik ve beraberlik ruhumuzla yola devam edeceğiz. Türkiye'nin aydınlık yüzü olarak her alana vurduğumuz silinmez damgayı 2. yüzyılımıza ve sonsuza dek taşıyacağız. 2. yüzyılımıza hep birlikte 'merhaba' diyoruz."


    ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN, AYAK OYUNLARINA GELMEYELİM, EMEGİMİZİ KİMSE ÇALMASIN ,ÇALAMASIN




  •  GALATASARAY GÜNCEL HABERLER


     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER
  • SÜPER MONDRAGON

    Mondragon'un yaptıkları inanılır gibi değil. Sen 17 saatlik uçak yolculuğundan son dakikada Atatürk Havaalanına in. Ve hemen G.Saray'ın uçağına binerek ancak maça yetiş. Hiç akla gelir mi? Sonra da bütün maçın kaderini tek başına değiştiren adam ol. En az 4 kez yüzde yüz gol olabilecek pozisyonda hep mucize kurtarışlar yap....HELAL olsun sana ...





    THANK YOU MONDRAGON

     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER
  • attıgımız galibiyet golüyle trübünlere öyle bir koşuşu varki görülmeye degerdi attıgımız golün sevinciyle trübünlerdeki taraftarlarımıza koşup çok sevincini onlarla paylaştı
  •  GALATASARAY GÜNCEL HABERLER

    arkadaşlar saat:16:00 da galatasaray mersin bld. ile oynayacagız
  • quote:

    Orjinalden alıntı: U L T R A S L A N

    attıgımız galibiyet golüyle trübünlere öyle bir koşuşu varki görülmeye degerdi attıgımız golün sevinciyle trübünlerdeki taraftarlarımıza koşup çok sevincini onlarla paylaştı
    bu adam çok iyi derdini bilmek gerek sadece...anlatıyorlar babamlar simoviç varmiış bizim kaleci oda wien maçında sahaya giren pankart açan yasa dışı örgüt üyelerini kovalamış tekme tokat....
  • gooooolllllhahaağlamayın




  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.