Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • update
  • ne Figo ne de Rui Costa Galatasaraya gelir hadi gelecek olsa bile özhan babanın onlardan birini alacak parası yok.Galatasaray yine 3 senedir yaptığı gibi temmuzun son haftasında alabileceği en ucuz adamı getirir % 1 ihtimal sanslıysak Ribery gibi çıkar.Demek istediğim böyle büyük transferlerle kafa yormayalım biraz realist olalım
  • Galatasaray yönetimi ciddi sekilde 10 numara almak için çalısma yapıyor..İlk aday su an için L.Figo...
    Figonun Real madridle sözleşmesini fesh etmesi galatasarayın işini kolaylastırıyor...

    Ben Figonun alınmasını istemem..
  • hani locatelliyi aliyolardi sezon sonunda hic haber yok figoda oyle olur kesin .. ozhan canaydinin 2 super transfer yapcaz diyip petreyle buratuyu getirdigii unutmayin sakin .. yani fazla hayal kurmayim bence .. bu yonetim gitmeden galatasarayin basarili olmasi mucizedir keske fatih terim galatasaray baskani olsa
  • figo bize gelecek de istemiycem. (oha)
    adam en az 2 sene tam performansla oynar. formalar kapışılır. tribünler dolar.. bunlar ekonomik tarafı..
    ayrıca bu adam öyle durarak oynayan bir adam değil. pele ona "kaliteli işçi" yakıştırmasını yapmıştı..
    zaten figonun bize geleceğini pek aklım kesmiyor ama gelmesin diyenlere de




  • Trabzonspor'un başarılı sağ kanat oyuncusu Emrah Eren G.Saray ile anlaştı. Emrah'ın sözleşmesi bu sene dolmuş ve Trabzonspor'la anlaşamamıştı.

    Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren savunma oyuncusu Emrah Eren, Galatasaray ile anlaştı.

    Futbolcunun menajeri Haluk Canatar, Galatasaray Kulübü Sportif Direktörü Bülent Tulun ile bu akşam bir görüşme yaptıklarını ve her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi.

    Galatasaray Kulübü ile 3 yıllığına anlaştıklarını ifade eden Canatar, Emrah'ın yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sözleşme imzalayacağını kaydetti.

    Emrah ise Trabzonspor'da çok güzel günler yaşadığını belirterek, ''Taraftar beni, ben de taraftarı çok seviyordum. Trabzonspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Kısmet böyleymiş. Şimdi yeni takımım Galatasaray. Profesyonel bir futbolcu olarak bundan sonra Galatasaray'ın başarısı için mücadele vereceğim'' dedi.


    kaynak internetspor




  • bence galatasaray bu senede paralarını teknik direktörlere yedirecek
    futbolcu alıpta flaş transfer yapamayacak
  • Rui costa FİGo degilde aLa aLa Ragıp başdağ'ı aLdı İYİMİ?
  • oolleyy bee. emrah haberi doğruysa türkiyenin en iyi sağ bekini almış bulunuyoruz. helal olsun. inşallah yalan haber değildir...

    ragıp isimsiz bir adam doğru ama boş adamı almaz gs. 34 maçın hepsinde 90 dk. oynamış ve çok top çalan bir oyuncu. 3 kulvarda savaşacak bir takım için böyle sağlam alternatiflerin alınması normal. hatta altan da alınsın inşallah çünkü ofansif orta sahamızın hiç olmadığı düşünülürse gelecek yabancının yedeği konumunda olur altan..
  • Geçtiğimiz sezon teknik direktör Hagi'nin fazla şans vermediği ancak yeni teknik direktör Erik Gerets'in takımda kalmasını istediği yıldız oyuncu Hakan Yakın, kalmaya hazır olduğunu söyledi. Bu yıl takımda kiralık oynayan ve sözleşmesi biten tecrübeli futbolcu, "Opsiyonum Galatasaray'da. Kalmamı isterlerse sev seve kalacağım" dedi.
  • bu emrah şimdi niye trazondan daha başarısız bi takıma gitti anlayamadım neyse hayırlısı... alternatifi bol bir oyuncu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: derbederxl

    bu emrah şimdi niye trazondan daha başarısız bi takıma gitti anlayamadım neyse hayırlısı... alternatifi bol bir oyuncu


    form is temporary

    class is permanent
  • Cimbom Trabzon'la yollarını ayıran Emrah Eren ile de söz kesti. Başarılı sağ kanat oyuncusunun, bugün yıllık 825 bin dolar karşılığında imza atması bekleniyor. Bu arada G.Saray'ın eski futbolcusu Ahmet Yıldırım ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Beşiktaş'tan ayrılan Ahmet, "Görüşmelerimiz devam ediyor. Bu transfer gerçekleşirse mutlu olurum" şeklinde konuştu.
  • hoşgeldin aslan
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER
  • **Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Emrah Eren, önceki gün anlaşamadığı Galatasaray yöneticileriyle dün akşam bir kez daha biraraya geldi ve taraflar el sıkıştı...
    Emrah Eren'in menajeri Haluk Canatar ile Bülent Tulun'un yürüttüğü görüşmeler sonunda yıllık 825 bin dolar karşılığında prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi. Emrah'ın eski kulübüyle bugün resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    **Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Emrah Eren, önceki gün anlaşamadığı Galatasaray yöneticileriyle dün akşam bir kez daha biraraya geldi ve taraflar el sıkıştı...
    Emrah Eren'in menajeri Haluk Canatar ile Bülent Tulun'un yürüttüğü görüşmeler sonunda yıllık 825 bin dolar karşılığında prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi. Emrah'ın eski kulübüyle bugün resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.



    ben resmi bir açıklama duymadım yav haala. inşallah kolpa çıkmaz bu emrah transferi..
  • somali bunu oku...Galatasaray'ın şu an peşinde olduğu tek bir yabancı var. İsmi Herve,26 yaşında Fransa'da Metz takımında oynuyor. Kendisi Kamerun asıllı ve geçen sezon 31 maçta 9 gol atıp 7 sarı kart görmüş. Fransızların dediğine göre Ribery'den kat be kat çok daha iyi bir topçu imiş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    somali bunu oku...Galatasaray'ın şu an peşinde olduğu tek bir yabancı var. İsmi Herve,26 yaşında Fransa'da Metz takımında oynuyor. Kendisi Kamerun asıllı ve geçen sezon 31 maçta 9 gol atıp 7 sarı kart görmüş. Fransızların dediğine göre Ribery'den kat be kat çok daha iyi bir topçu imiş.


    bu adam forvetmiş diye duydum. kafa toplarında da iyiymiş. ama forvet lazım değil bize bence. ayrıca riberyden kat be kat iyi olan adamın barcelonada falan oynaması lazım bu yabancı transferi bayaa kafamızı şişirecek heralde..




  • kafamızı şişirecek heralde.. dogru o topcu ribery den evvel alınmak istemişler ama sakatmı neymiş tam hatırlamıyorum...o zaman...
  • ***Süren, Canaydın'a bir süre vermiş ve bu süre içinde elle tutulur gerçekler görmek istediğini eğer görmezse ekibiyle yönetime talip olacağını söylemiş. Sanırım bu sürenin sonuna yaklaşıldı ki Süren ekibi ve İmparator'u yanına alarak yemek yediler fatih hocada gs için herşeyi yaparım demiş...
    sürenin bir sürü işi var nasıl olacak...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.