Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • liderliğimiz daim olur inş.

    önümüzde fener ve trabzon maçları var hayırlısı...
  • bu sezon bir cok maça gittim,derbiler ve ilk maç hariç en kalabalık maçı oynadık.taraftarlar sampiyon olacaklarına inanmış ve klublerini sonuna kadar destekliyor.zatn hakem hataları olmasa farkla önde olucaktık
    bu taraftar şampiyonlugu hak etti,türkiye kupasıda dahil alisamiyende oynanacak tüm maçlara gitmei düşünüyorum,allah izin verirse her maç sesim kısılana kadar takımıma destek vericem,bence ist da olan ve imkanı olan tüm gs lilerin takımlarını staddan desteklemeleri gerekir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tylor
    bence ist da olan ve imkanı olan tüm gs lilerin takımlarını staddan desteklemeleri gerekir


    bence de
  • gs artık dogru yolda taraftar+takım elele bşk sorunu çözülürse kimse tutamaz gerets,te cok cesur davrandı gençlerden ugur ferhat aydın kazandırdı devamıda gelecek...mutluyuz sorunumuz cok olsada ...
  • çarşamba günü fb macındA gs taraftarına %5 oranında yer verilecek...ilgilenenlere duyurulur.
  • arkadaşlar 22 mart maçı için pankart lazım ne yazalım??
  • en güzelböyle karşılayın ...
  • Kupaya ÇEYREK var!
    Ekonomik sıkıntılara rağmen futbolcular ve taraftarıyla tek yumruk olan Aslan, F.Bahçe'ye evini dar etmeye gidiyor!

    Turkcell Süper Lig'inde sezon başından beri nefes nefese şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz Fenerbahçe'den liderliği aldık ve şimdi sıra Fortis Türkiye Kupası'nda. Son haftalarda gösterdiği mücadeleyle taraftarının desteğini arkasına alan Cim Bom Saracoğlu'na yeni bir destan yazarak iki kupada da iddialı olduğunu göstermek için bu akşam sahada olacak!

    Mondi kadroda yok!

    Spor kamuoyunun gözü bu akşam Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak derbiye çevrilmişken maça sayılı saatler kala Galatasaray cephesinde şok bir gelişme yaşandı. Gerets bir sürpriz yaparak kaleci Mondragon'u kadroya dahil etmedi, kaleyi Aykut koruyacak. Ayrıca Saido sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemeyecek...

    Fenerbahçe

    Volkan Demirel, Serkan Balcı, Önder Turacı, Fabio Luciano, Ümit Özat, Stephen Appiah, Marco Aurelio, Tuncay Şanlı, Alex de Souza, Marcio Nobre, Nicolas Anelka

    Galatasaray

    Aykut, Sabri Sarıoğlu, Rigobert Song, Stjepan Tomas, Orhan Ak, Hasan Şaş, Volkan Arslan, Ayhan Akman, Sasa Iliç, Necati Ateş, Ümit Karan

    Stat: Şükrü Saracoğlu
    Saat: 20,00
    Hakem: Cüneyt Çakır
    Yayın: Lig TV


    Saracoğlu’ndaki son 6 karşılaşma

    Tarih Sonuç Tür

    07.02.2001 4-4 (Pen.2-3) Tür. Kup.

    06.05.2001 1-2 Süper Lig

    16.02.2002 0-1 Süper Lig

    06.11.2002 0-6 Süper Lig

    29.02.2004 1-2 Süper Lig

    22.05.2005 0-1 Süper Lig
  • son 6 maçtır kadıköyde yenemiyoruz şeytanın bacağını bugün kıracaz inş.

    skor tahminim 3-2
  • quote:

    Orjinalden alıntı: @XEL

    artık son şansı

  • olmadı arkadaşla kısmet 22 marta artık.şans bizi istemedi diyip geçmek en iyisi bence.hiç olmazsa azize yalancı duruma bu şekilde düşmüş oldu....
  • Galatasaray Kulübü'nün 25 Mart'ta yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi kulüp başkanlığına adaylığını koyan isimler arasına eski yönetici Yiğit Şardan da katıldı.
  • http://www.galatasaray.org/ girdiginizde karşınızda ümit karan...
  • Galatasaray Kulübü'nün 18 Mart Cumartesi günü, çoğunluk sağlanamazsa 25 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesinde, 6 başkan adayı ortaya çıktı.

    Sarı-kırmızılı kulübün kongresi öncesi, başkan adaylarının genel kurulda kullanacakları oy pusulalarının renk seçimi, Galatasaray Kulübü'nün Mecidiyeköy'deki binasında yapılan kura çekimiyle belirlenirken, mevcut başkan Özhan Canaydın'ın yanı sıra Alp Yalman, Semih Haznedaroğlu, Turgay Kıran, Yiğit Şardan ve Yılmaz Toköz, kongrede başkan adaylıklarını resmileştirdi.
  • Gerets: "Heyecanlıyız!"

    Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, hafta sonunda Trabzonspor ile önemli bir maç yapacaklarını söyledi.

    Gerets, Fenerbahçe ile yapılan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında takımının sergilediği futboldan memnun olduğunu ifade ederek, "Şimdi Trabzonspor ile önemli bir lig maçı oynayacağız. O yüzden heyecanlıyız" dedi.

    Trabzonspor'da cezası biten Gökdeniz'in oynayabilecek olmasının kendilerini ilgilendirmediğini kaydeden Gerets, "Gökdeniz'in ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu biliyoruz ama biz kendi takımımızla ilgileniyoruz" diye konuştu.

    Kupa maçında Kadıköy'den üzülerek ayrıldığını kaydeden Gerets, "Fenerbahçe maçı bizim neden liderliğe geldiğimizi gösterdi. O maçta da kaliteli bir futbol sergiledik ama netice kötüydü. Oyuncularımın sergilediği futboldan memnunum. Dün de kupada karşılaşabileceğimiz rakipleri izledik. Beşiktaş-Kayserispor maçı da kaliteli bir maç oldu. Sonuçta Kadıköy'den üzülerek ayrıldık ama futbol açısından gösterdi ki her sahada kendimize güvenimiz sonsuzdur. Bu umutla ileriye bakıyoruz" diye konuştu.

    Trabzonspor maçı öncesi orta sahadaki eksiklerle ilgili antrenmanlarda çalışmalar yaptıklarını belirten Gerets, orta sahayı değişik isimlerden oluşturacaklarını sözlerine ekledi.
  • İki bomba!

    Özhan Canaydın’a başkanlık süresince sert muhalefet yapan Fatih Altaylı’nın saf değiştirdiği, Canaydın'dan yana olduğu öğrenildi.
    Başkan’ın saflarına geçen bir diğer önemli isim de Adnan Polat...
    Çalışmalar başladı
    Galatasaray’da başkan adayları resmen belli olduktan sonra kulis faaliyetleri de hızlanmaya başladı. Önceki gün yapılan renk seçimine katılarak, 3. kez aday olma kararı veren Başkan Özhan Canaydın çarşamba günü yapılacak olağanüstü divan kurulu toplantısına kadar ekibini belirlemeye çalışıyor. Camianın önemli isimleriyle biraraya gelen Canaydın, kendi saflarına çok ciddi isimleri çekmiş durumda. Bu kişilerden en önemli olanı ise dört yıllık görev süresi boyunca Canaydın’a katı muhalefet yapan Fatih Altaylı. Eski idarecinin seçimlerde Canaydın’a destek vereceği kaydedildi.

    Yönetime girebilir
    Uzun bir süre önce, “Seçimlerde Canaydın’ın karşısına odun çıksa seçilir” diyen Altaylı’nın bu tutumunun nedeni de ortaya çıktı. Altaylı’nın, Başkan’ın karşısına çok iyi bir aday çıkmadığı için muhalefet saflarındaki yerini terkettiği öğrenildi. Camia içerisinde konuşulanlara bakılırsa, Altaylı’nın Canaydın yönetimine girmesi de sürpriz sayılmayacak. Ancak yoğun mesaisi nedeniyle yönetimde aktif rol alması zor gözüken Altaylı’nın, Canaydın’ın ekibine girip girmeyeceği çarşamba gününe kadar netleşecek. Canaydın’ın elini güçlendiren bir diğer gelişme de Adnan Polat’ın tavrı.

    Arkan ve Ergün
    Yakın bir süre önce bir bağış kampanyası başlatan ve kulübün çok acil ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayan Adnan Polat da Canaydın cephesindeki önemli isimlerden. Canaydın’dan ikinci başkanlık teklifi alan ancak özel işleri nedeniyle öneriyi geri çeviren Polat’ın seçim sürecinde Canaydın’a önemli bir destek vereceği bildiriliyor. Yakın bir süre sonra Polat’ın resmi bir açıklama yaparak tavrını netleştireceği kaydedildi. Başkan’ın yeni yönetiminde Refik Arkan ve Şükrü Ergün ikilisinin de yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

    Kaynak:Fanatik


    altaylının canaydına demediği kalmamıştı şimdi canaydını destekliyor
    biz bu adamdan kurtulamayacaz heralde..
  • canaydın starda telegole katıldı gayet keyifliydi benim anladıgım devam ediyor bşk,lıga gerçi bu hafta cok önemli dedi ama verdigi mesaj cok belirgin olmasada devam edecek yani destekleyen cok...
  • ben yiğit şardanı destekliyorum (pek bi önemi olmasa da ) ama canaydın seçilecek tekrar sanırım. bari sağlam bir yönetim oluştursa..

    ------------------------------------------------------------------


    Çok iyiydik"

    Gerets maçtan sonra yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında iyi oynadıklarını, ancak maçtan iyi bir sonuçla ayrılamadıklarını söyledi.

    Gerets, Neticeden futbolcularının da kendisinin de memnun olmadığını söyledi. Karşılaşmada taktiksel açıdan doğru kararlar verdiklerini kaydeden Gerets, "Hem teknik hem de taktik olarak iyiydik. İdeale yakın bir oyun oynadık. Tek eksik sonuçtu. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.





    Sarı alarmı!

    Savunmanın belkemiği Song; Trabzonspor maçında gördüğü sarı kartla, ceza sınırına dayandı!

    Avni Aker’e sınırda gelen Mondragon, Cihan ve Ümit’in yanısıra sakatlığı süren genç Uğur kart görmedikleri için gelecek hafta oynanacak Kayseri Erciyesspor sınavında forma giyebilecekler.

    Bu futbolcular önümüzdeki hafta kart görmeleri halinde ise cezalı duruma düşecekler. Bu arada Galatasaray’dan Sasa Iliç, Trabzonspor’dan da Stepanov dün gece Süper Lig’deki ilk sarı kartlarını gördüler.
  • Hep aynı kişiler toplanıyor, yemek yiyerek, önerilerde bulunuyor ama “Başkan olacak mısınız?” diye sorulduğu zaman, ortadan kayboluyorlar! Bu kişilerden çoğu, başkan Özhan Canaydın’ı başarısız bulup, sürekli eleştirenler. Ama karşısına çıkıp aday olmaktan kaçınıyorlar. Benim önerim şu... Galatasaray’ın bir kan değişimine ihtiyacı var. Bu değişimi de uygulayacak pek çok kişi var. Öncelikle Galatasaray’ın bazı uygulamalarını çağa uydurmak lazım. Mesela başkan olmak için 10 yıllık üye olma şartını azaltmak gerek. Bunu şunun için söylüyorum... Geçen gün televizyonda izledim, Galatasaray’ın Vestel Manisaspor’u yendiği maçtan sonra Ahmet Zorlu’ya sordular: “Üzgünsünüz, neler hissediyorsunuz?” Cevabı çok ilginçti: “Niye üzüleyim, ben zaten Galatasaraylıyım.” Yanlış öğrenmediysem, Sayın Zorlu Galatasaray Kulübü’ne de üye değilmiş. Ben bu insanı bugüne kadar ne gördüm, ne de kendisiyle tanıştım. Şimdi Galatasaraylı gençlere sesleniyorum. Öncelikle ilk kongrede bu 10 yıllık üyelik şartını değiştirip, iki seneye indirin. Ben yanınızda olurum. Ve hemen gidin Ahmet Zorlu’yu Galatasaray’a üye yapın. İki yıl sonranın başkanını da şimdiden hazırlamış olursunuz. Benim bildiğim kişi Sayın Zorlu, belki de gençlerin bildiği, Galatasaray’da Ahmet Zorlu gibi başarılı pek çok insan vardır. Bir örnek daha vereyim. Galatasaray’a yöneticilik açısından büyük hizmetleri geçecek profesör doktor Nazım Durak kongrede seçildiği halde üyelik süresini doldurmasına daha bir kaç ay olduğu için listeden düşmüştü. Yazık değil mi... Ama diyorum ya, böylesine başarılı işadamları varken, ‘10 senelik üye değil’ diye tutturmanın bugünkü zamanda bir anlamı yok. Chelsea’ye bakın... Yıllarca İngiltere’de şampiyon olamamışken, Abravomich diye bir Rus işadamı çıktı, kulübe sahip çıktı. Chelsea iki yıldır ligin tozunu attırıyor. Öyle her kongrede ön sıralara oturup, bacak bacak üstüne atıp, kasılarak oturmanın Galatasaray’a bir faydası yok. Hatta birileri Adnan Polat’ın çok iyi niyetle başlattığı yardım kampanyası için, “Param var ama vermiyorum” dedi. Bu kişiler 50 senelik Galatasaraylı olsa ne olur olmasa ne olur!..

    COŞKUN ÖZARI

    Yakın bir süre önce Ali Kırca’nın düzenlediği Siyaset Meydanı’ndan sonra, gazete sayfalarında çıkan dört başkanın yanyana resmi... Onlara baktım baktım güldüm. Bu Galatasaray’ı bu hale getirin desem, yine yapamazdınız, ama nasıl becerdiniz bu işi bilmiyorum! Hepiniz koca koca adamlarsınız. Lüks yaşantınız, özel şoförlü araçlarınız, bacası tüten fabrikalarınız, önemli iş yerleriniz var. Oraları iflas ettirmiyorsunuz da, Galatasaray’ı nasıl batırıyorsunuz! Bunu çözemiyorum, hele bir anlatın!
    Şimdi ne olacak biliyor musunuz... Renk seçenler, gazete sayfalarında televizyon ekranlarında, ‘gel’ desen asla gelmeyecekleri başkanlık için ahkam kesecek. Neden? Gündemde kalmak için. Yakışıklı pozları, güzel görüntüleriyle gündemde kalmak, onlar için çok önemlidir. Eğer önemli olmasa, çıkar, “Arkadaş ben şunu şunu yapıyorum, yönetimim budur. Kulübü kurtaracak para da şuradan olacaktır. Var mı itirazı olan?” derler.

    İSMET TANGO

    bukadar güzel özetlenebilir aynı türkiyedeki durum galatasarayda da mevcut bir üst tabaka var ve istedikleri gibi at koşturuyorlar eğer galatasarayın türkiyenin takımı olduğu gerçeğini anlamazlar lisenin malıymış gibi davranmaya ve bundan rant elde etmeye çalışmaya devam ederlerse galatasarayımıza yazık olacak

    KENDİ HOLDİNGLERİNİZİ NİYE BATIRMIYORSUNUZ BEYLER...
  • POLAT, CANAYDIN DEDİ.

    Polat düzenlediği basın toplantısında şu açıklamaları yaptı;
    “Bütün telefonlarım kilitlendi.. Kimi destekleyeceğimi soruyorlar.. Benim düşüncem yönetimin devamlığı ve projelerin uygulanması konusunda sayın Özhan Canaydın’ı destekleme kararı aldım..
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.