Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hakan yakın kalacaksa 10 numara gerkmez. sol açık ya da sol bek almalıyız yabancı... mesela dortmund lu dede..
  • bence de hoca gelip göreve başladıgında daha net görür ne lazımsa paraya göre bakılır...
  • Sportif Direktör Bülent Tulun GALATASARAY Dergisinin Nisan 2005 sayısında İlk hedefimiz Türkiye' de ve Dünyada genç futbolcuları sürekli takip edecek, izleyecek bir scouting ekibi oluşturmak. Bunun içinde dergimiz aracılığıyla konuyla ilgilenen bütün Galatasaraylılara bir çağrıda bulunmak istiyorum. Türkiye'nin ve Dünyanın neresinde olursanız olun, Galatasaray için hayırlı olacağını düşündüğünüz her genci bize bildirin. Fikir yardımı almamız lazım herkesten. Dinamik, sürekli gelişen, değişen bir sistem kurmak istiyoruz. Altyapı içinde futbol okulları projesini daha da geliştirmek ve kurumsallaştırmak istiyoruz. Özellikle 6 milyon Türk' ün yaşadığı Avrupa ülkelerine de futbol okulları projesini taşımamız gerekiyor. Böylece hem bir gelir akışı, hem de genç yetenekleri ortaya çıkarma olanağı doğacak.

    e-mail : btulun@galatasaray.org




  • zaten ultraslan forumdan bayaa iyi isimler çıkıyor. altan bile ilk orda bir arkadaş yazdı olabilir mi diye bi baktık görüşmeler başlamış
    tabi bu iş için cm nin yaptığı gibi bilgili kişileri görevlendiriceksin. yoksa 1.000.000 tane isim çıkar ortaya..
  • ASLAN'IN RAPORU BEKLENİYOR!..


    Galatasarayla dün sözleşme imzalayan Aslan lakaplı Belçikalı Eric Geretes, dün gece İstanbul'dan ayrılırken, yanında Sarı Kırmızılı takımın kasetlerinide aldı ve transfer raporu için hazırlıklarına başladı.. İşte Detaylar..



    KALACAKLAR GİDECEKLER BELLİ OLACAK!..
    Yeni sezonda hem UEFA Kupasında hem de Türkiye'de başarılı olmak için tüm imkanlarını seferber eden Sarı Kırmızılı yönetimin, Gerets'in transfer raporu doğrultusunda haraket etmesi bekleniyor.. Gerets'in raporu ile gelecek ve gidecek oyuncuların listesi belli olacak.. Yönetim Belçikalı çalıştırıcının raporunda gitmesini istediği oyuncuları şartlar ne olursa olsun gönderecek.. Ayrıca transferi gündeme gelen isimler için tüm girişimler süratle yapılarak takımın kampa tam kadro girmesi sağlanacak..

    HAKAN YAKIN KALSIN!..
    Gerets'in Galatasaray'da ilk görüşmelerden bu yana ısrarla kalmasını istediği tek ismin Almanya ligi Bundesliga'dan da yakından tanıdığı Hakan Yakın olduğu öğrenildi.. Hakan Yakın'a çok güvenen Belçikalı çalıştırıcının bu futbolcuyla da görüştüğü ve "Takımda kalmanı istiyorum.." dediği öğrenildi..




  • Konyaspor'un başarılı orta alan oyuncusu Altan Aksoy, bugün geldiği Florya Metin Oktay Tesislerinde kendisini Sarı Kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı.. İşte Detaylar..

    Sarı Kırmızılı yönetimle üç gün önce anlaşmasına rağmen, menajer sorunu nedeniyle imzası geciken başarılı futbolcu bugün Menajeri Ceylan Çalışkan ile geldiği Florya Metin Oktay tesislerinde sözleşme imzaladı..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali

    Konyaspor'un başarılı orta alan oyuncusu Altan Aksoy, bugün geldiği Florya Metin Oktay Tesislerinde kendisini Sarı Kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı.. İşte Detaylar..

    Sarı Kırmızılı yönetimle üç gün önce anlaşmasına rağmen, menajer sorunu nedeniyle imzası geciken başarılı futbolcu bugün Menajeri Ceylan Çalışkan ile geldiği Florya Metin Oktay tesislerinde sözleşme imzaladı..
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER

    Menajerinin araya girmesiyle sorun yaşayan Konyaspor'lu futbolcu Altan Aksoy, bugün Galatasaray Kulübüne gelerek sözleşme imzaladı. İşte ayrıntılar...

    Sarı-kırmızılı kulübün sportif direktörü Bülent Tulun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, prensip anlaşmasına vardıkları Altan'ın iki menajerinin ortaya çıktığını vurgulayarak, ''Biz kendisine 'Bu sorunu aş gel' dedik. Sorun giderilince sözleşme imzaladık'' dedi.

    Orta sahada görev yapan Altan, 29 yaşında. Tulun, kendileriyle el sıkışmasına rağmen dün Trabzonspor ile anlaşan bugün de sözleşme imzalayan Emrah'ın durumu için de, ''Hayırlı uğurlu olsun. Bana bende oynayacak oyuncu lazım. Kendisi gönlü nerede oynamak isterse oraya gidebilir'' diye konuştu.




  • Galatasaray maliyeti yüksek olan Figodan vazgeçmek üzere.Gündemde Nakamura ve Martin Petrov var..

    İnsallah martin petrov alınır..Hastasıyım..Bu transferde çok zor görünüyor..Çünkü A.madridde devrede..
  • işimiz zor kardeş...hayırlısı...bize bir çok adam lazım....
  • valla bu nakamurayı 1 hafta önce yazmıştım... artık alırsak önce ben yazdım diye çıkarım ortaya.
  • Canaydın: 4 yerli ile 1 veya 2 yabancı oyuncu almayı planlıyoruz

    Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, yeni sezon için toplam 4 yerli ile 1 veya 2 de yabancı oyuncu almak istediklerini söyledi.
    Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen Geleneksel Pilav Günü'ne katılan Özhan Canaydın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Şu an 2 yerli oyuncu aldık. Toplam ise 4 yerli ile 1 veya 2 de yabancı oyuncu almayı planlıyoruz. Bildiğiniz gibi şu an yabancı oyuncu kontenjanımız dolu. Kontenjanı açar açmaz çalışmalarımızı artıracağız'' dedi.
    Canaydın, 13 Haziran'da görev başı yapacak olan teknik direktör Eric Gerets'in de görüşlerini alacaklarını belirtirken, ''Hocamıza güveniyoruz. Yaptıkları ortada. Yapacaklarını da hep birlikte göreceğiz'' diye konuştu.

    KAPTANA JÜBİLE
    Galatasaray'da, durumu henüz kesinlik kazanmayan kaptan Bülent Korkmaz için Canaydın, bu oyuncuya jübile önerisinde bulunacaklarını söyledi.
    Canaydın, Bülent'e jübile maçı yapma isteklerini ileteceklerini dile getirerek, ''Eğer kabul ederse güzel bir şekilde vedalaşırız'' dedi.
    Galatasaray'ın eski başkanları Faruk Süren ve Mehmet Cansun ile teknik direktör Fatih Terim'in aralarında bulunduğu bir grubun birlikte yemek yemesi ve bunun muhalif bir hareket olarak değerlendirilmesiyle ilgili ise Canaydın, ''Galatasaraylılar'ın her zaman toplanarak fikir alışverişinde bulunmalarını gayet normal karşılıyorum'' demekle yetindi.

    GELENEKSEL PİLAV GÜNÜ
    Öte yandan, Geleneksel Pilav Günü, Galatasaray Lisesi'nde yapıldı.
    Oldukça kalalbalık bir topluluğun katıldığı pilav gününde, en yaşlı üye 92 yaşındaki Ali Tanrıyar yaş kütüğüne plaket çakarken, Galatasaray Lisesi'ne emeği geçenler ile 50. yılını dolduran üyelere de hediyeler verildi.






  • Galatasaray'ın yabancı transferindeki rotası bir kez daha Fransa oldu. Ara transferde sağ kanat oyuncusu Ribery'i alan Cim Bom, bu kez de Metz'in 26 yaşındaki Kamerunlu santrforu Tum'un peşinde.

    İlk görüşme yapıldı

    Yeni sezonda kadroya yeni bir yabancı dahil etmeyi planlayan Galatasaray, bir kez daha Metz’in kapısını çaldı. Devre arasında başarılı bir operasyon sonrası Franck Ribery’yi renklerine bağlayan Cim Bom, şimdi de Fransız ekibinin 26 yaşındaki santrforu Herve Tum için girişimlere başladı. Golcü futbolcu için ilk görüşmenin, Ribery’nin transferi esnasında yapıldığı ortaya çıktı.

    Son karar Gerets’in

    Cim Bom kanadının, Metz Başkanı Carlo Molinari’yi ikna edebilmek için yoğun çaba harcadığı ancak Ribery’yi sattığı için büyük tepki alan Molinari’nin, bu kez tedirgin olduğu kaydedildi. Yönetimin, Tum için son kararı Gerets’e bırakacağı, Belçikalı hocanın onay vermesi halinde transfer için her türlü fedakârlığın yapılacağı kaydedildi. 31 maçta oynayan Tum, 9 gol attı.

    Herve Tum kimdir?

    Adı soyadı: Herve Tum
    Doğum tarihi: 15.02.1979
    Doğum Yeri: Kamerun
    Boyu: 1.83
    Kilosu: 80
    Mevki: Forvet
    Geçen sezon: 31 maç / 9 gol




  • 31 maçta 9 gol atan forveti ne yapacaz biz .. komik transfer haberleri diye bir başlık açın oraya yazın bunları. yeter artık daha 1000 tane isim sayar bu medya sonra içinden biri tutursa biz demiştik derler...

    Galatasarayın yapacağı tek transfer Real Madrid'en ayrılan Luis FIGO ... aldık aldık alamadık gerisi hikaye...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hoobastank

    31 maçta 9 gol atan forveti ne yapacaz biz .. komik transfer haberleri diye bir başlık açın oraya yazın bunları. yeter artık daha 1000 tane isim sayar bu medya sonra içinden biri tutursa biz demiştik derler...

    Galatasarayın yapacağı tek transfer Real Madrid'en ayrılan Luis FIGO ... aldık aldık alamadık gerisi hikaye...



    figo mu? bu borçla figoyu almak mı?
  • martin petrov çok isabetli transfer olur gs de çok is yapar ama parası olan düdüğü çalar Özhan babada para ne gezer
  • bence 10 numara değil sol açık alalım. ze roberto mesela. hakan yakını da 10 numara yapmak lazım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nexus1


    quote:

    Orjinalden alıntı: Hoobastank

    31 maçta 9 gol atan forveti ne yapacaz biz .. komik transfer haberleri diye bir başlık açın oraya yazın bunları. yeter artık daha 1000 tane isim sayar bu medya sonra içinden biri tutursa biz demiştik derler...

    Galatasarayın yapacağı tek transfer Real Madrid'en ayrılan Luis FIGO ... aldık aldık alamadık gerisi hikaye...



    figo mu? bu borçla figoyu almak mı?


    Bunun borçala alakası yok ... 3 4 gereksiz transfer yerine tek transfer yapılacak ve ne yapılacak edilecek FIGO kandırılacak takıma getirilecek. Geçen sene Rivaldo için elimizde fırsat vardı olmadı. Geçen sene başında conce+saido+petre ye verilen para yerine 2-3$milyona pekala Rivolda alınabilirdi. Sadece Conce'ye verilen para 1.8$milyon... Rivaldo transferi parasızlıktan olmadı ... bu sene FIGO transferi yada onun ayarında bir transfer olmazsa parasızlıktan olmayacak ...

    Bu sene gelsin bakalım FIGO tribünler ne oluyor forma satışları ne oluyor. 3$ milyon transfer olsa sadece tribün ve forma satışlarından 1$milyon kalsa gene iyi işte... Bir şampiyonluk içinde 2 $ milyon verilmiş olsun okadar 3 senedir ne paralar verildi de ne şampiyon olabildik ne tribünleri doldurabildik... Yani paralar gitti ama elde var sıfır... Geri dönen birşey yok...




  • figoyu unutalım lütfen... gelmez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali

    bence 10 numara değil sol açık alalım. ze roberto mesela. hakan yakını da 10 numara yapmak lazım.


    bir sol açık lazım o kesin ama bize bir tane de şiddetle FIGO lazım. Hakan Yakın iyi oyuncu ama Figo değil Taraftarı tribüne çekecek herkesi çoşturacak bir adam lazım bize. Hakan Yakın yarım sezondur takım içinde zaten. Onun yanında oynuyacak diye hangi futbolcu heyecanlandı acaba ?? 11 de oynamadı ama oynasa bile figo etkisi yapmazdı. Figo olunca yanında oynayan arkadaşları da heyecanlanır artı bu başkan bu adamı getirdiğine göre gerçekten bizden bu sene birşeyler bekliyor der. Artı Figo'nun rakip takımlara yağacağı psikolojik baskı da çabası.. Özellikle Alex'in FB'de küçük takımlara yaptığı baskı... Alex bir Figo değil ama bu sene takımını şampiyon yaptı. Varın bir Figo gelse GS ile neler yapar siz düşünün...

    Ha bu yönetim herşeyi ölçer biçer bu saattten sonra bize ucuz 4 5 oyuncu yaramaz deyip hem Ze Roberto yu hem de Figo'nun işini bitirir, saido ve conçeyi gönderir ve transfer sezonunu bitirdik derse artı birde Gerets'te anlatıldığı gibi gençlere ağırlık verirse şuan en iyi alt yapısı olan GS gelecek seneler şampiyonluklara amborgo koyar... tabi bunlar iyi ihtimaller kötüleri de olabilir ama iyi ihtimalin olması daha büyük olasılık ... Ama sayın başkan bunu göz önüne alabilir mi onu bilmem...

    Bu iki oyuncuya diyelim GS yıllık 6$ milyon verse bunların yerine alacağı 4 5 oyuncuya göre en iyi ihtimalle 3$ milyon fazladan vermiş olacaktır. Bu gelen ucuz 4 5 adamda bedava oynamayacak ya ! Ze roberto ve Figo transferleri sayesinde 1.5$milyon tribün ve forma geliri olsa ki çok rahat olur süper işte... Geriye cepten çıkan 1.5 milyon dolar var ee okadar olsun şampiyonluk gelecek. Artı ondan sonraki sene şampiyonlar liginden gelecek paralar da var ...

    somali : Figo gelmez deme bari şöyle de bu yönetim Figu'yu getiremez de cümlen daha yakışıklı olur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 5 Haziran 2005, 18:24:39 >




  • YAHU SİZİN İKİNCİ BAŞKANINIZ FİGO İÇİN NİYETLENDİK AMA KATARIN DAHA İLK BAŞTA 11 MİLYON DOLARLIK TEKLİFİNİ DUYUNCA NİYETİMİZDEN VAZGEÇTİK DİYOR SİZ HALA FİGO HAYALLERİ KURUYORSUNUZ....

    İYİ CANIM KURUN BAKALIM HADİ.... İYİ GİDİYORSUNUZ BAYAĞI... MAŞALLAH...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.