Şimdi Ara

Ve PS3 BOMBA gibi Geldi!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • abi bu görüntüler insanın yüreğini hoplatan görüntüler...YAni porn görsem bu kadar heycanlanmazdım....::Dsüper.......
  • yaw ıyı guzelde fıyattan kımse haber wermıyor burdakı ac gozlu satıcılar 3 katı fıyat koyar yine
  • Killzone ve Warhawk izledim, oyun içi degil hepsi demo malesef
  •  Ve PS3 BOMBA gibi Geldi!!!


    Bluetooth ile Çalışan bu ''ilginç'' joypadlerden, PS3 'ümüze 7 tane Bağlanabilecek :D :D :D :D :D


    Xbox 360'mi ?

    Çok mutluyum yaaaa

    quote:

    Orjinalden alıntı: Ty®

    tasarımı iyi olmamısps2 nin siyah kasası karzmaydı bu baya sade olmus


    PS3'ün şuandaki Concept modelinin 3 Rengi var; Siyah - Beyaz - Gri

     Ve PS3 BOMBA gibi Geldi!!!


    Bu arada beyler, bunların Concept olduğunu unutmayalım - PSP'de aynısı olmuştu, hatırlarsanız ilkönce bu resimi yayımlamıştı sony:

     Ve PS3 BOMBA gibi Geldi!!!


    Ondan sonrada E3 de bunu ne güzel hale getirdi...

    PS3 dede aynısı olabilir.

    ama bu Design'ı bence Harika !!! sadece Joypad biraz daha iyi olabilirdi...

    Bravo Sony !!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melik -- 18 Mayıs 2005, 13:44:45 >
  • şimdi 2 video izlemişsin ve videoların hepsi demo diyosun.ben belirttim zaten oyun içi olanları,kardeşim bi daha mı söliyeyim.Al:
    oyun içi olanlar:Getaway,F1,KillingDay,GT5,FightNigt3,WARHAWK diğerleri oyun içi değil yani oyuniçi grafikleriyle hazırlanmamışlar.Senin oyun içinden kastın galiba oyunu oyuncu oynarkenki ekran.Ama öle değil işte mesela warhawk taki görüntüler tamamen oyun içi grafiklerle hazırlanmıştır.İllaki oyuncu oynarkenmi göreceksin.videoyu aldığım yerde oyun içi grafikler olduğu özellikle belirtilmiş.Diğerleri ise animasyon yani oyun içi grafikler kullanılarak hazırlanmamış.Sana tavsiye bi de Getaway i izle.Animasyon mu oyun içi mi anlarsın.Adam oynamıyosa çevreyi gösteriyosa illa demo mu olacak.demo anlayışını bi daha gözden geçir bence.Demo hep yanlış kullanılıyor.İntro yerine demo kullanıldığını defalarca duydum.demolar oyunun az bi kısmını oyuncunu oynaması için hazırlanır.
    quote:

    Orjinalden alıntı: korayg

    Killzone ve Warhawk izledim, oyun içi degil hepsi demo malesef

  • bugün merlininkazani.com da bile çoğu oyun tanıtımı için hazırlanan introlara demo açıklaması yapıldığını farketmişsinizdir..üstelik bunu yapanlar siteyi hazırlayanlar.. ha bu onları rencide etmek için mi söylediğim şeyler, katti suretle hayır tabi ki, çok iyi bi site hazırladıklarnı cümle alem biliyor..ama hazırlayanlar türk ve halk dili dediğimiz birçok gerçeğinden ayrılmış tanımlama, tabir olduğu da bi gerçek ..tıpkı müzik videolarına video yerine klip (clip) dememiz gibi..o yüzden bu karışıklık doğuyor..

    konumuza geri dönersek eğer: görüntülerin meşhur san francisco nun E3 teknoloji fuarında gösterilen teaser lardan olduğunu söylersek tartışmayı artık belli bir zemine oturttuğumuzu söyleyebiliriz..çünkü PS3 aynı anda 2 işletim sistemi çalıştırabilecek cell işlemcisi ve 2 adet 6600GT nin verebileceği görüntü kalitesini verebilecek GPU suyla insan dokusunu ve duman ve patlama gibi en zor efektleri verebilecek güçte olucak..artık o introlar, bir oyunu yükleyip oyuna start demenize kadar olan bölümde diil tüm oyun boyunca sizinle birlikte olucak ((:

    her insan evladı bu dediklerimi gözleriyle görmek istiyorsa artık "bu oyun içi olamaz" diyemeyeceği yeni PS3 oyunu KILLZONE un videosunu indirsin ve salyalarına engel olamasın demek istiorum:
    http://www.gamershell.com/download_9176.shtml
    (videolar .mov formatında, en nefret ettiğim şekildeler dier bi tabirle,,ayrıca site açıldığıdna romania veya israil in download sekmesini seçerek videoyu indirebilirsiniz.)

    ne dediğimi video bittiğinde anlayacaksınız..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aborjin -- 21 Mayıs 2005, 16:08:40 >
  • http://www.g4tv.com

    bu adresten E3 videolarını izleyebilirsiniz.

    ps3 ve xbox oyunlarının oyun içi videolarını izledim ağzım açık kaldı zaten pcyede az oyun çıkmaya başladı çıkanlarda hep mmorpg fln ps3 almak farz oldu.

    muha yok devenin nalı p4 lerin 6 katıymış yok öle bişi 3.2 ghz mi ne öle bişi işlemci hızları.
    konsollarda sadece oyun olduğundan pcye fark atmasıda doğal.

     Ve PS3 BOMBA gibi Geldi!!!


    sırf bu oyun için ps3 alcam yaw... ühühü para yeterse tabe..
  • http://hardware.gamespot.com/Sony-PlayStation-3-C-15015-x-4-4

    gamespot tan gayet yerinde bir xbox 360 ps3 teknik karşılaştırması..

    ve belki de adını ve linkini verdiğim killzone 2 nin bahsi geçen videosunun yabancı forumlarda kopardığı fırtınanın etkileri ve çıkan dedikodular hakkındaki çok ama çok düşündürücü bikaç info:

    "gösterilen tanıtımın gerçek zamanlı olarak oyunun motoruyla mı gösterildiği, yoksa önceden hazırlanmış bir videonun mu oynatıldığı belli değil. izleyenler ise bu iki görüş arasında ikiye bölünmüş durumda. ateşe körükle koşan ign editörleri, söz konusu demo kalitesinde bir oyunu, değil playstation 3'ün, 2010'lu yıllarda çıkması muhtemel bir playstation 4'ün bile oynatamayacağını söyleyip de sony ve xbox fanboy'larını birbirine sokunca da forumların altı üstüne geldi"

    eğer gerçekten ign cilerin dediği gibi gösterilen o video gerçekten hazırlandıysa (!),sony yi belki pazarlama cinliğinden ötürü kutlayabiliriz ama tüm fanlarını kandırması sözkonusuysa eğer çok büyük tepki alıcaı da kaçınılmaz..
  • o/c potansiyeli nasılmış bu canavarın bakiyim
  • derderki sen ne anlarsın ki p4 den işlemciden?
    powerpc g5 zaten p4 den çok daha üstün risc 64bit işlemci
    bundan 8 tane aynı anda çalıştırınca (ps3) yada 3 tane aynı anda çalıştırınca (xbox) hesapla bakalım kaç p4 gücü oluyor?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muratremix

    derderki sen ne anlarsın ki p4 den işlemciden?
    powerpc g5 zaten p4 den çok daha üstün risc 64bit işlemci
    bundan 8 tane aynı anda çalıştırınca (ps3) yada 3 tane aynı anda çalıştırınca (xbox) hesapla bakalım kaç p4 gücü oluyor?


    Siz ne diosanız öle olsun tartışcak deilim.
  • @derderderki: olm içinde 7-8 tane 3.2Ghz hızında çalışan işlemci var. işlemcinin matematiksel hesaplama gücü ile 10 kat daha güçlü oluyormuş. Ayrı ayrı programlanabiliyor ayrıca...
  • Ya 5 katı 10 katı bırakın bunları ya oyunlara bakın oyunlara yok böle bişi ya.KillZone olayına değinmiyorum bile.Tam manasıyla fırtınalar kopardı yok oyun içi yok teknoloji demosu filan filan filan.yabancı forumları kasıp kavurdu.ign.com yazarları oyun içi olamaz dediği için kınandı,dövüldü hatta taşlandı(Değinmiyodum demi)
    ben varya bilgisayarı satıyorum abicim nolursa olsun.çip mip çıkasıya kadar demo cd sine bakar ağlarım artık yüz bin defa oynarım demoları.
    Ne bilgisayarı açtım ne Ps2 yi 1 haftadır soğuttu abicim beni bu oyunlardan. çizgi film gibi geliyo artık bana.Fight Night Round 2 yi oynuyodum büyük bi hevesle yeniyodum hard da herkesi ülen bi baktım Fight Night:Round 3 e one be abicim olamaz ya.Bıraktım Joystick i o gün bu gündür de tık yok oynama isteğimde.Sony bizi kandırmıyosa eğer ben bi Japonya bileti alıp Japonya ya uçuyorum ve Sony nin fabrikasına gizlice girip yürütüyorum Ps3 bi tane
  • @mojo_jojo: ulen ne kendine müslüman adamsın sen! o kadar yol gidip fabrikaya kadar sızıyorsun ve yalnız 1 tane ps3 çalıyorsun. insan şu forumdaki kardeşlerinede çalar birkaç tane
  • Ayıbettin fLaVa kardeş istediğin PS3 olsun kendimi feda ederim icabında sana da getiririm.Ha daha isteyen varsa sölesin bak ona göre hafta sonu gidiyorum.Sonra yok efendim bana niye getirmedin yok efendim benim neyim eksik gibi şikayetler duymak istemiyorum.
    -Nerdeydi şu Sony fabrikasının planları?
  • bak buna en güzel cevap olarak: mail adresimi PM attım ben de isterim bi tane..(((:
  • tamamdır aborjin seninkiyle beraber 3 tane oldu.ama nası taşıcam bi de o var.adamlar ps3 ü daha da büyütmüşler yazıcı gibi olmuş walla.(ben tipine gıcık oldum ya ne o joystick öle bumerang gibi)
  • tamam işte bumerang gibi, misal çıkması muhtemel silent hill 5 gibi bi oyunda karşına bi an için çıkan abuk bi yaratıktan tırstıında korkun tavan yapar da gamepad elinden fırlarsa die geri gelsin ve oyundan hiç kopamayıp başından hiç kalkamayasın istemişler sony'deki abiler. Son sözüm sony'ye: hasta mısın sony ! ((:
  • o goruntuLer ne oLe ya abı bunLKAr sahane bısı yapmıs oyunda oyuncu kendın gıbı hıssettırır 5/5 aLmıs sony bence.
  • helal olsun size
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.