Şimdi Ara

ASUS CUV4X Hard Disk Kapasitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Benim Asus Cuv4x anakart, PIII 650 MHZ intel işlemci ve 20GB Quantum hdd var. 80 GB 7200 rpm ikinci bir bir hard disk alıp takmak istesem anakart toplamda 100 GB desetekler mi? Bir Pc marketinde bios update ile belki desetekler dediler ama net bisey söylenmedi. Denemenin risklerini hiç öğrenemedim tabi riski varsa.

    Teşekkürler...



  • bak kardes p3 boardların bir ozelligi vardır bicogu direk 80 gb desteklemez ama yani biosda gormez
    ancak windows 98 den itibaren butun isletim sistemleri otomatik algılar sistemleri bence sen eger 20 diskini kullancaksan ona windows kur 80 gb arsiv olsun derim bir problem yasamazsın bios update konusuna gelince yapabilecegine eminsen yap ama bios ucurma sansın var riskli oynarsan 2 anlattgım aama duz yol ilk anlattıgım kolay gelsin
  • Bende de aynı board vardı.40gb hd ile sorunsuz görüp çalışıyordu.Tahminimce 80gb ı en son bios update ile sorunsuz görür.http://www.asus.com/support/download/item.aspx?ModelName=CUV4X&Type=Latest
    Anakart harddiskleri tek tek gördüğü için yani primary master+primary slave +secondory master+secondary slave olarak herbir bağlantı noktası için eğer ek birinde 80 gb görüyorsa olduğundan 80*4=320 g toplam disk gösterebilirsin.




  • bendeki lx boardların bila bazıları 80 gb görüyor ki seninki çok daha yeni bir board. Emin ol bios update bile etmeden 80 gb çalıştırır o makine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.