Şimdi Ara

sayısal foto mak nitelikleri?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 ya da 5 mb çözünürlük, bas-çek, kırmızı göz önleyici/silici, 5-6 cm görüntülük (lcd ekran dediğiniz şey), 3-4 cmden foto çeker,en az 5x ve üstü optik yaklaştırmalı (zoomlu), küçük, yeğni (hafif) ve makul fiyatlı, metal kasalı, tanınmış marka, bellek kartı ucuz ve (çok) kapsamlı ve öteki arzu edilir özellikli bir sayısal foto makinası konusunda önerilerizi bekliyorum.

    saygılar



  • Sevgili Bilocan,

    Bahsettiğin özellikleri içeren bir çok dijital fotoğraf makinesi mevcut. Hem zevkine hem de maddi olanaklarına göre kendine en fazla üç makineden oluşan bir seçim listesi oluşturabilirsen, ben ya da forum arkadaşlarım sana çok daha kolay yardımcı olabiliriz.
  • sayın albayım,

    itiraf ettigimden utanırım ama attığım mesajların yerini ve yazılan yanıtları bulmakta zorluk çekiyorum. bunu kazara buldum.

    albayım, size zahmet olacak ama bana aradığım nitelikleri karşılayan hatta artısı olan 350 dolara kadar tanınmış markaların 3-4 modelini önerirseniz çok memnun olurum. doktor birader sık sık yurt dışına çıkıyor. orda daha ucuz oluyormuş. bana alır getirir.

    çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım
  • dıjıtal fotogracılıgın sayfasına gırdıkten sonra sag ust kosede 'tum mesajları goster' dıyen bı yazı var . bunu 'sadece benım mesajım olanları goster' e cevırırsen cok daha kolayca attıgın mesajların yerını bulabılırsın
  • küçük ve 5x optik zoom.
    sanırım çok fazla şey istedin varsa öyle bir şey bende alayım.
    ama 600 ytly nikon 4800 alabilirsin. 8.3 optik zoomu var ve boyutuna göre çok iyi.hemde tanınmış bir marka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.