Şimdi Ara

güvenlik kartı + deepfreeze

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar güvenlik kartı olduğunu tahmin ettiğim bir bilgisayarım var. tahmin ettiğim diyorum çünkü okula bu bilgisayar alınırken şartnamesi tam belirgin değildi. kasa bandrollü olduğu için açamıyoruz da. ve güvenlik kartına dair hiçbir ayar falan yok. gecenlerde format attım bilgisayara kurarken güvenlikle ilgili birşeyler sordu vewww.radix-tr.com diye bir site adı verdi ama girdiğim bu sitede hiçbir şey bulamadım. benim durumum ne olabilir acaba. bi güvenlik kartım var mı varsa ayarlamasını nasıl yaparım?

    birşey daha var. bilgisayara deepfreeze kurdum. program şu anda aktif. aç kapa yapınca herseyi eski haline dönderiyor. yalnız görev çubuğundaki simge çıkmıyor. dolayısıyla programı pasif hale getiremiyorum. kaldıramıyorum. bu güvenlik kartıyla alakalımıdır? değilse bile ne yapmam gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukber -- 18 Mayıs 2005, 11:33:14 >



  • Deep Freeze programı aktifken tray icon gostermemeye ayarlı olabilir. Deep freeze ayar menusunu acmak için ctr + Alt + Shift + f6 dıydı sanirim tuslarina birlikte basmalısın. Deep freeze kaldırmak istiyosan deep freeze kurarken kullandıgın programı kullanmalısın.

    Guvenlik kartı olup olmadıgını anlamak için kasayı aç bak. küçük çıkışları olmayan bir kart olsa gerek. Eğer varsa çıkar gitsin.
  • sağol dostum dediğin kısayolu deneyeceğim umarım dediğin gibidir.
  • bu kartı çıkardığın zaman muhtemelen windowsun uçacak arkadaşım çünkü dipfreze progromu kartı arayacak kartta programı windowsu yeniden kurman gerecek başıma 16makiinada geldi ok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.