Şimdi Ara

BODYE BAŞLAYACAM YARDIM LÜTFEN (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şimdi bu body'e başladımı bırakmamak lazım. Diylim spor salonundan çıktık uzunca bir süre gidemeyebiliriz(aylar belki) o zaman ne yapmak lazım? Evdeki ufak tefek dambıl vs. çözümler olur mu?
  • Bence başla bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. 2 hafta sonra ben de başlıyorum yaş:19 boy:181..
    Kafama göre bir salon bulmam gerek dur bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RandyOrton

    Merhaba arkadaslar öncelikle iyi aksamlar kısaca derdimi anlatayım sizlere.Yarın bir spor salonuna yazılacam haftada 3 gidecem pazartesi,çarşamba,cuma yaşım 17 boyum 1.83 kilom 71 boyumun dahada uzamasını isterdim şöyle bi 1.90 falan öyle başlamak isterdim ama sabrsız birisiyimdir ergenlik 22 yaşta tamamlanıyormuş ve 22 yaşa kadar boy uzaması devam edermiş ben normalde 22 yaştan sonra başlayacaktım vücut geliştirme sporuna ama 17 yaşımda ve 1.83 boydayken başlayama karar verdim siz ne dersiniz bu boyla bu yaşta hemen yarın başlayayım mı yoksa 22 yaşımı bekliyim boyum uzasın öyle mi başlayayım ? NOT: vücut geliştirme boy uzamasını engeller mi engellemez mi bununda cevabını bilenler yazarlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.


    Hiç bekleme hemen başla. Görüntün baştan aşağı değişir. Günlük hayatında kendini çok daha zinde hissedersin. Kaslarının günden güne büyüdüğünü görüp mutlu olacaksın. Yalnız çok emek isteyen bir spor. Öyle 3-5 antrenman yapıp ta kaçmazsın umarım. Olmazsa yanına kafadengi bir arkadaşını al beraber gidin.
  • Body erken yaşta yapılırsa boyunun uzamasını engeller.Nedenide şu kemiklerin daha sertleşmedi yani büyümeye devam ediyor,body sporu ise aynı kas gibi kemikleride güçlendiren sertleştiren bi spordur.yani kemiklerin sertleşirse uzamanıda engeller.bunu vücut geliştirme federasyonu söylüyor.İlk başta en azından 2 sene agır çalışma, ama boyundan memnunsan başla hiç durma.
  • dumbell ve şınnav çalısırsın gitmediin zamanlarda formdan dusmessin
  • öncelikle çok yemen lazım ki onları kasa çevirebilsin böylelikle iri bir vücudun olur bizim arkadaş var 85 kilo 1.70 bot body ye gittiği için çok iri duruyor

    sonra zaten 1 yıl gittinmi devam edesin gelir


    boyunun uzamasını istiyorsanda body ye gitme onun yerine basket ve yüzme kurslarına yazıl
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.