Şimdi Ara

2007 model bmw 316i sedan manual mi? yoksa 2009 model golf 6 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yakın zaman içerisinde yeni araba almayı düşünüoruzz(ailecek):D ama bu iki araç arasında kaldım. sizce ne yapmalıyım yardım edebilir misiniz acaba?yeni golfte model var. bmw de model aslında düşük deil uygun km. de araçlar bulunabiliyor havası da ayrı tabi ne yapmalıyız sizce?



  • Glf 6 hangi motor secenegini dusunuyorsunuz. Eger performans aramıyorsanız tabiki bmw ama golf un 160 hp liklerini falan alacaksan yani performans icin golf uygun olur. Ama ben olsam bmw 3.20 alırdım. Belki 2007 olmaz da 2006 olur. Bmw iyi secim.

    Tabi tam olarak ne amacınız varsa ona gore bir arac almanız lazım. Yani mercedes de alabilirsiniz. Aile arabası icin golf uygun degil. Ayrıca golf un sınıfıyla Bmw nin sınıfı farklı. Yani daha luks sınıf bir arac almanızı oneririm. golf c sınıfı bmw d sınıfı olsa gerek. Kalite bariz farklıdır.
  • bizim elimizde bulunan para 50000 lira civarı bmw nin 316i sini düşünüorum ama golfte 1.4 motor 122 beygir highline seçeneği elimizde bulunan paraya uygun araçlar.birde golfün aile arabası olmadığını belirtiyorsunuz.neden?
  • 50000 lira civarlarında da hangi araçları önerebilirsiniz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: uurcnparla

    bizim elimizde bulunan para 50000 lira civarı bmw nin 316i sini düşünüorum ama golfte 1.4 motor 122 beygir highline seçeneği elimizde bulunan paraya uygun araçlar.birde golfün aile arabası olmadığını belirtiyorsunuz.neden?



    Golf daha spor bir arabadır. Bagajı kucuktur. Konforu pek iyi degildir. (Bmw ye gore) Daha cok gencler tarafından tercih edilir. 50 000 liraya cok guzel araclar alabilirsiniz. Bmw nin 1.6 motoru golfun 1.4 122 hp lik motoru arasındaysanız kesinlikle bmw. Ancak parca fiyatlarını bilemiyecegim. Ama su da bir gercek ki vw nin servis kalitesi cok kotu.
  • bizim şuan elimizde bulunan arç vw polodur.yaklaşık 5 yıldır da kullanıoruz sıfır almıştık bugüne kadar servisle ilgili bir sorunumuz olmadı.oldukçada memnunduk yane.ama bir bildiğiniz varsa bizimle paylaşabilir misiniz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: uurcnparla

    50000 lira civarlarında da hangi araçları önerebilirsiniz?


    Ben kendi tercihlerimi size sunayım o zaman. Öncelikle ben kesinlikle alman arabası alırdım. 50 000 liraya da oldukca saglam araclar alabilirsiniz.

    aslında bmw dusunceniz oldukca iyi. Mesela bu bmw 520 mukemmel olur. Biraz daha durumunuzu zorlayabilirseniz. arac da temiz ise

    http://www.araba.com/1792001.html


    Sanırım almak istediginiz arac benzinli olacak dizel de dusunurseniz. 2006-2007 dizel bir passat alabilirsiniz.

    Örnegin su arac.http://www.araba.com/1536617.html



    Yahut da farkım olsun derseniz audi a4http://www.araba.com/1833761.html

    Y da daha cok farkım olsun karizmam olsun derseniz ve vergisi sizi zorlamayacaksa kesinlikle almanız gereken arac budurhttp://www.araba.com/1745811.html

    Ancak bunların icinde sizi en cok memnun edecek olan kesinlikle mercedestir. Mercedesin modeli biraz duzuk olur ama kesinlikle cok daha kaliteli konforlu saglam bir aracınız olur.http://www.araba.com/1694948.html

    Ranault lagunanın tipini begenirseniz sıfır ya da 2008 laguna da alabilirsiniz. İhtiyactan acil satılıkmıs fiyatı oldukca uygunhttp://www.araba.com/1206939.html

    Ford mondeo da cok basarılı bir arac yol tutusu mukemmel bir aractır. Onun da tipini begenirseniz.http://www.araba.com/1834094.html Ya da 2.0 motor secenegini tercih edebilirisniz.

    Ve son olarak da volvohttp://www.araba.com/1819391.html Degisik motor secenekleri mevcut benzinli ve ya dizelini tercih edebilirsiniz. s60 ya da s40 modellerini arastırmanızı oneririm.

    Ben olsam bunlardan birini tercih ederdim. Kesinlikle golf almazdım.

    Son olarak bence bmw, audi, passat, mondeo ve volvo arasında secim yapabilirsiniz. Mercedes c modeli olması beni sogutuyor kendinden ancak begenirseniz ona da bakabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mprivateturun -- 22 Şubat 2009; 20:15:59 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: uurcnparla

    bizim şuan elimizde bulunan arç vw polodur.yaklaşık 5 yıldır da kullanıoruz sıfır almıştık bugüne kadar servisle ilgili bir sorunumuz olmadı.oldukçada memnunduk yane.ama bir bildiğiniz varsa bizimle paylaşabilir misiniz?


    Vw nin servisleri oldukca pahalı. Bilmiyorum ama belki diger markalarınki de oyledir ama vw ninkiler cok fazla duyuluyor. Ayrıca isten anlamayan insanların oldugu da coktur. Mesela bir arkadasın golfunun trigerini degistimisler. Senteyi kaydırmıslar. Arkadas bayagı bir masraf yapmıs. Sonra dısarda bir usta anlamıs. Ayrıca garanti kapsamından degisimleri zorladıklarını duydum. Ancak servisi ne olursa olsun. Bence golf iyi bir secim degil.
  • kendimizi zorlayabileceğimiz miktar 50000 bin lira maksimum:D.gönderdiğin araç seçenekleri süper artık ne yaparız bilmiyorum.bu konuda bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim...
  • Valla hocam yapacagınız iki sey var bana gore. Ya biraz daha bekleyeceksiniz para biriktireceksiniz. Ancak su sıra tam araba alma sırası. Gonderdigim araclar 55 bin civarında falan. Nakit alacaksanız. Pazarlıkla 50 000 liraya inerler. Ya da gonderdiklerimden bir iki model az kilometrelisini alacaksınız. Ama sizin de dediginiz gibi. Bmw golf arasındaysanız. Kesinlikle bmw. Kalitesi olsun. Saglamlık olsun. yol tutus olsun. Performasnsı da golfu aratmaz birisi 122 hp digeri 115 hp. Hemen bi chip attırırsınız. Bmw de olur 130 hp. Ama iste bir durum var ki oldukca cezbedici. Golf sıfır olacak. Bmw ikinci el. Bana sorarsanız hangisini tercih ederdim. 50000 deki 2007 bmw yi tercih ederdim. Hem de hic dusunmezdim. Ama tabi once size gonderidigim diger secenekleri dusunurdum. İkisi arasında ise kesinlikle bmw yi secerdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mprivateturun -- 22 Şubat 2009; 20:28:03 >
  • bn senden bir knu hakkında da yardım istesem... eğer yanlış blmiyorsam bmw ler arkadan itişli bu arkadan itiş sistemi araçlara çavreye ve bana ne tür yararlar sağlıyorr?bu konu hakkında bilgin varsa beni bilgilendirir misin acaba?
  • Evet bmw mercedes arkadan itislidir. Bunların cevreye herhangi bir yaraları yoktur. Sana yararı ise arkadan itisli araclar gucu daha iyi aktarırlar. Sana zararı ise arkadan itisli araclar karlı yagmurlu havalarda onden cekislilere gore sıkıntı yaratırlar. Ayrıca sert donuslerde arabanın arkasını atması gibi bir durum vardır. Ayrıca bmw leri takip ederseniz. Kalkıslarda sert kalkıs yaparsanız arkalarını saga sola atarak giderler. Bu zaten bu arabanın guzelligidir. Bunun hastası var. Tabi o gucte bir motorla bunun olması normal. Ama sizin alacagınız 1.6 motor olacagı icin bu gibi durumlarda cok sıkıntınız olmaz. Örnegin onden cekisli bir arabayla karlı havada bir yokusu rahatlıkla cıkabilirken arkadan itisli arabada yokusu cıkamayablirsiniz. tabi bunun da cozumu zincir vs. Ayrıca onden cekisli araclar arkadan itisliye gore biraz daha az yakıt tuketirler. Cevreye zararı bu olabilir. Genelde onden cekisli araclar tercih edilir. Bu saydıgım sebeplerden dolayı. Ama bmw nin sizi uzecegini sanmam.

    Ben de yuzeysel biliyorum. Teknik kısmını vezir isimli arkadasa sorabilirsiniz. Eger size oldukca sıkıntı yaratacaksa Size gonderdigim araclardan mercedes ve bmw dısındakilere yonelebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mprivateturun -- 25 Şubat 2009; 14:21:22 >




  • benim arabaya ayıracak 50binim olsa, ve senin gibi ailecek kullanacaksam, transporter alır içini yaptırır, hem biner hem içinde yatarım
  • aslında ii ama ne bileyim bence ona birde şöförünün olması lazım sanki o zamn keyfi çıkar:XXD bir düşünelim örneğin ben arabayı kullanayım arkada eğlensinler adaletsizlik canm:XD
  • asıl bmw gibi bir araban varsa ve sürmüyorsan zevki yaşamıyorsun demek.
    arkadan itişli araçlar hakkında ilk arabam 92 model doğanL idi hahallenin toprak yolundan ana yola çıkarken direksiyonu kırıp gazı köklerdim(drift yapıyomuşumda haberim yokmuş) arkası acayip kayardı artık önden çekişli araçlara biniyorum onun zevkini hiç birisi vermiyor.
  • bmw nin adı golf ün tadı....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.