Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.733
Cevap
39
Favori
221.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlgilenmediğimiz oyunların listesini görebiliyor muyuz ben bir oyuna ilgilenmiyorum demişim de hangisi olduğunu bulamıyorum
  • steamden indirdim farcry kastı keyi falan sordu oyuna girerken ve hemen key altta beliriyodu o keyi girincede gidiyodu kastığı için format falan attım geçti tekrar kurduğumda key istedi ama key göstermiyor steamde falan araştırdım bulamadım ama gta 5 aldım format attım şimdide bir arkadaş için yüklücem gta 5 tede aynı olay olurmu.
  • Kolay gelsin,

    Ben oyun içi bildirimleri (açılan başarımlar vs.) hepsini sağ alt köşeye almak istiyorum. Nerden ayarlayabilirim acaba?
  • Arkadaşlar steam benim pcde kayıtlı iken(remember me işaretli halde) başka pcden hesaba girebilir miyim? Benim pc kapalı durumdayken Oyun oynamak için değil. Steam guard sorun olur mu? Biraz saçma oldu ama neyse....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 23 Kasım 2016; 16:13:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

    Arkadaşlar steam benim pcde kayıtlı iken(remember me işaretli halde) başka pcden hesaba girebilir miyim? Benim pc kapalı durumdayken Oyun oynamak için değil. Steam guard sorun olur mu? Biraz saçma oldu ama neyse....

    Girebilirsin sadece steam guard şifresini isteyecektir senden doğru yazdıgın takdirde girersin yoksa giremezsin.
  • reikideiki kullanıcısına yanıt
    Emaile gönderilen kod değil mi o? Oysa sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

    Emaile gönderilen kod değil mi o? Oysa sorun yok

    o veya telefona bilmiyorum
  • http://steam-gift-codes.com/?id=51eed9 beyler bu nedir gerçekciliği varmıdır varsa birbirimizinkileri tıktıklasak ya :)
  • Bir sorum olacak ahali. Herhangi bir oyunun eksik olan koleksiyon kartlarını pazardan hızlıca temin edip Rozet İşlememiz mümkün müdür? Her defasında eksik kartları tek tek pazardan almakla uğraşıp rozet işletiyorum. Bu işlemin pratik bir yolu var mı acaba?

    Cevap için şimdiden teşekkürler.
  • +Up
  • Biraz bakındım fakat çözümü yok sanırım ama yine de sormaktan zarar gelmez. Oyun içinden daha önce aldığım ekran görüntülerini çizim atölyesi değil de ekran görüntüsü olarak ekleyebiliyor muyuz acaba ?
  • ISPOD KRILA kullanıcısına yanıt
    Evet ekleyebilirsin. Ama sorun oluşmaması için güncel kayıt dosyası gibi isim vermen lazım. Mesele o oyun için SS isimleri "1 2 3 4 5 6 A" şeklinde ise sen resmini yüklemek istediğin dosyayı "1 2 3 4 5 6 B" şeklinde yapmalısın. Gerekirse ilgili oyunla ilgili birkaç SS al ve isim mekanizmasını çözüp eklemek istediğin resimleri o şekilde isimlendir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

    Şimdi benim soruma geri dönebilir miyiz acaba ahali? Yardım lütfen.
  • Rurounius kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler dediğiniz mantık 20170202162955_1 şu şekilde mi ? Yani güncel bir görüntü alıp eski görüntüyü yeni görüntü ismiyle tek sayıyı değiştirip yüklemek ise maalesef öyle olmadı.
  • ISPOD KRILA kullanıcısına yanıt
    _1 gördükten sonra kendi eklemek istediğin dosyanın adının _2 yapmışsındır muhtemelen. Alt tireden sonraki kısım mı değişiyor sadece ona iyice dikkat edin. Belki sadece en sondaki numara değil öncesinde de değişiklik vardır. Değişim matematiğini çözüp de isimlendir dostum. Ya da sen iyi si mi, kayıt yapmak istediğin oyundaki bi görüntünün ismini olduğu gibi kopyala; yerleştirmek istediğin resme o ismi ver. En pratik çözüm bu.
  • Rurounius kullanıcısına yanıt
    Bu attığım sayılar zaten şu an klasörde olan ss ben alt tireden önce 5 olan sayıyı 6 yaptım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ISPOD KRILA

    Bu attığım sayılar zaten şu an klasörde olan ss ben alt tireden önce 5 olan sayıyı 6 yaptım

    Yeni bir dosya oluşturmak yerine olduğu gibi kopyala ve yüklemek istediğin ss'e o ismi ver. Sende sıkıntı olunca acaba olmuyor mu diye düşündüm. Az önce denedim ama tekrar oldu. Ekstra bir dosya olarak tutmamayı dene dostum. O ismi yeni SS'e vermeyi dene. Mutlaka olmalı.



    Edit: Vermen gereken dosya ismini belirtmek istedim. " 20170202162955_1 "



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rurounius -- 8 Şubat 2017; 16:12:0 >
  • Rurounius kullanıcısına yanıt
    Evet şu an oldu teşekkürler
  • ISPOD KRILA kullanıcısına yanıt
    Sevindim dostum. Bu yeni steam sistemiyle birlikte böyle oldu. Eskiden daha rahat eklenebiliyordu. İsteyerek mi böyle bir sıkıntı yarattılar bilmiyorum. Bence dosya isimleri ile oynamadan da ekleyebilmeliyiz ama tabi yine en iyisini patronlar bilir. :)
  • Rurounius kullanıcısına yanıt
    Bence de öyle olması gerek ama uğraşıyoruz işte dediğin gibi yalnız ben oldu dedim de sadece görüntüyü görüp yüklemeden oldu demişim yüklemeye çalışırken hata veriyor cloudla ilgili
  • ISPOD KRILA kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=WkU7GQswdNk

    Bu videodaki eleman gibi yapmaya çalış dostum. Adam ismi rastgele bir ardışık sayı olarak yazmıyor. O gün o oyun için kaçıncı screenshot olduğuyla bile ilintili. Mesela

    AAAA_1 AAAA_2 dosyalarını gördün diye direk kendi dosyanı AAAA_3 olarak isimlendirme. o gün ap ayrı bir gün olduğu için AAAB_1 şeklinde isimlendirmen de gerekebilir. Videoyu dikkatle izlersen ne demek istediğimi anlayacaksın. Videonun 1.30'dan sonraki kısmı seni ilgilendiren kısım. Oradan itibaren dikkatle izle.
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.