Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.380
Cevap
18
Favori
713.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Peugeottan biraz önce harici ses çıkışıyla ilgili olarak aradılar. Benim aracımda bu yokmuş. Nedeni ise, ben bluetooth cihazlı bir araç almışım o yüzden bu araçlara konmuyormuş.
    Bahaneye bakın yahu. Neyse yazılı olarak gönderin dedim. Ben bu peugeotla biraz yazışayım.
    Sabah sabah sinirimi zıplattılar. Peugeota bir kez daha
  • doğru söylemişler
    zaten klavuzdada aynısı yazıyor yani bluetooth varsa bu çıkış olmaz yazıyor.
    peugeot'un sayfasında e-broşürlerden bakabilirsiniz.
  • Katalogları iyice inceledim. Sizin dediğiniz eğer bluetooth cihazı yoksa 5 li cd değiştirici olur diyor. O da opsiyonel.
    Oysa harici ses çıkışını standart olarak gösteriyor.


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>
  • Geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim.

    BU arada otobanlarda gaza- tuza gelmeyelim sakin olalım, arabamızın kalitesi ortada Rakipler bilecek duracağı yeri :) Allah korusun, yollarımız pek müsait değil bu işler için..

    Rayen hocam belliki bir kataloglama hatası var, şöyleki bluetooth cihazı varsa zaten bağlantı kablo karmaşası yaşanmadan rahatça yapılıyor bu manada kablo bağlantısı fuzuli bir eklenti oluyor. Bahsi geçen cihazları bluetooth connection yaparak sisteme kolayca bağlaman mümkün.
  • doğru. aklımda öyle kalmış.
  • benim torpidodada bu çıkışlardan yoookk...
  • arkadaşlar merhabalar herkese Mehmet kardeş bizim araç 90 lık premium pack biliyorsunuz ama bizde bu çıkıştan var resimlerini buraya atmıştım.anlamadığım birinde varken diğerinde olmaması çok farklı bir durum hiç anlaşılan tipte değil
  • Rasim abi eğer tanıdığın iyi bir oto elektrikçisi varsa işinin ehli bir tip bu teybi sökerek arkasından bir tos çıkış rahatlıkla alabilir oradanda torpidoya benim yaptığım gibi bir erkek bir stereo jacka bağlarsın.bazı konularda servisten yardım almak hem işkence hemde mümkün olamıyor.mesela xenonları takarken tanıdığım bir elektrikçi kısa sürede çok cüzi bir miktara işi bitirmişti.rutin bakımlar haricinde servis bazen yetersiz ve ilgisiz kalabiliyor.Mehmet kardeş aynı durum senin içinde geçerli.
  • Peugeot bu ses çıkışı konusunda kafaya göre takılmış sanırım.
    Mehmet Peugeot'un sitesinde iletişim kısmından bu sorunu ilet. Aracın şasi numarasını yazmayı unutma. Bakalım sana ne diyecekler. Sonucu bana bildir ki, gerekli girişim için bir hazırlık yapayım.
    Ayrıca senin bluetooth cihazın var mı araçta?
  • abiler merhabalar bende allahın izniyle partnerr tepe sahibi oluyorum ayın 20 sinde ancak ben daha cok caddy istiyordum ancak babam yetkili servis arkadaşı oldugu için tepee aldı aytozu grisi 33 bin tl para verdi ben arabayı görmedigim için içimde biraz pişmanlık var keşke 2 el caddy mi alsaydık die ama tepee nin özelliklerini okuyounde ve tes surusunu katılınca biraz olsun içim rahat degil sizce hata yapıyormuyum birde aytozu giri nasıl güzel bir renkmi tepee de temin birinde baktım ama ısık vurdugu için ve tek resim oldugu için anlayamadım lütfen yardımcı olununz cok sıkıntılıyım acaba hatamı yaptık diye
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eypskry

    abiler merhabalar bende allahın izniyle partnerr tepe sahibi oluyorum ayın 20 sinde ancak ben daha cok caddy istiyordum ancak babam yetkili servis arkadaşı oldugu için tepee aldı aytozu grisi 33 bin tl para verdi ben arabayı görmedigim için içimde biraz pişmanlık var keşke 2 el caddy mi alsaydık die ama tepee nin özelliklerini okuyounde ve tes surusunu katılınca biraz olsun içim rahat degil sizce hata yapıyormuyum birde aytozu giri nasıl güzel bir renkmi tepee de temin birinde baktım ama ısık vurdugu için ve tek resim oldugu için anlayamadım lütfen yardımcı olununz cok sıkıntılıyım acaba hatamı yaptık diye

    Şimdi kurduğun cümlelere bakınca genç ve heyecanlı olduğunu anlıyorum. Önceki sayfalarımızı bir incele. Katalog resimlerine benzemez, bunlar bizim araçlarımız.
    Hata mı? yaptın konusuna gelince. Eğer aklın Caddy'de kaldıysa elbette hata yaptın. İnsanın gönlünden geçen, yaşamında gerçekleşmiyorsa hata yapmış demektir.
    Yok gerçek hayattaki durum beni ilgilendiriyor diyorsan, hata yapmadın çünkü, Tepee'nin sahip olduğu özellikler ile fiyatını kıyasladığında, Caddy'e göre ne kadar ekonomik olduğunu fark edebilirsin.
    Kendi adıma şimdiye kadar hiç bir marka fanatikliği yapmadım. Benim ihtiyaçlarımı hangisi karşılıyorsa ve hangisi benim için ekonomikse onu satın aldım.
    Yanılmıyorsam 2004 yılından bu yana piyasada olan bir araç ile 2008 Haziranından sonra piyasaya çıkmış bir aracı kıyaslamaya kalkar isek yanılırız.
    Tepee için biraz daha beklemek gerekiyor. Kronik arızaları nelerdir? Hangi aksamlarında sorun çıkar? vs. vs.
    Şu ana kadar sorun yaşamadığımız için bizim için en iyi araç gibi duruyor.
    Caddy için baskı balata sorunu var, insanlar bundan muzdarip diyeceğim ama Caddy sevenler hemen her araçta bu sorunlar olabilir diyecekleri için demiyorum. Keşke çok param olsa da, Tepee'nin yanına dsg şanzumanlı bir Caddy koysam diyorum.
    Tabi suntaları olmayan life gibi...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

    Rasim abi eğer tanıdığın iyi bir oto elektrikçisi varsa işinin ehli bir tip bu teybi sökerek arkasından bir tos çıkış rahatlıkla alabilir oradanda torpidoya benim yaptığım gibi bir erkek bir stereo jacka bağlarsın.bazı konularda servisten yardım almak hem işkence hemde mümkün olamıyor.mesela xenonları takarken tanıdığım bir elektrikçi kısa sürede çok cüzi bir miktara işi bitirmişti.rutin bakımlar haricinde servis bazen yetersiz ve ilgisiz kalabiliyor.Mehmet kardeş aynı durum senin içinde geçerli.

    Gökhan mesele o değil ki. Diyelim harici ses çıkışı benim araçta oldu, ben kullanacak mıyım? Hiç sanmıyorum. Belki bizim delikanlı arada sırada kullanır. Olmasa umrumda değil ancak var deyip de koymadılar mı? kendimi tuhaf hissederim. Aldatılıyorum hissine kapılırım. Böyle olunca haliyle pire için yorgan yakarım.
    Benim önceki aracımda teybin ekran lambası yanmıştı onu bile değiştirmedim. Demem o ki, neyi taahhüt ettilerse, yerine getirecekler. Kullanırım kullanmam onları ırgalamaz.




  • hu araç acaba kum bejimi ve neden burdaki araçlar buna benzemiyor

     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>
  • kum beji degil ay tozu gri
  • Yoldaki araçlar elbette showroom daki araçlara benzemez. Işık faktörü var, araca uygulanan malzemelerin faktörü var. Herşeyden önemlisi psikolojik faktörler var. Orda gördüklerimizi daha çok beğeniriz. Doğal ortamda aynı araç çok cazip gelmeyebilir.
    Ayrıca fotodaki tepee'nin cantlarını çok beğendim, şurda gördüm diyen haber versin.
  • abi o jantları ben sordum servise hatta interneete resimlerini gösterdim aracı satan arkadaşa bizde orjinal jant yok dedi daha sonra lyondaki amcama yolladım jantın resmini baktı orada bulmuş gelirken bi sorun olmassa getirecegini söyledi ama fiyatını soylemedi hediyem dedi egerki istersen sanada baktırabilrim abi 205*60*15
  • http://www.sahibinden.com/sifir_15_inc_4x108_orj_peugeot_207_jantlari-81WQQaXQQ13372105WQQpXQQdisplayitem
    abi ben birde bu jantı kendimce cok yakıştırdım irde buna bakmanı istiyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eypskry

    abi o jantları ben sordum servise hatta interneete resimlerini gösterdim aracı satan arkadaşa bizde orjinal jant yok dedi daha sonra lyondaki amcama yolladım jantın resmini baktı orada bulmuş gelirken bi sorun olmassa getirecegini söyledi ama fiyatını soylemedi hediyem dedi egerki istersen sanada baktırabilrim abi 205*60*15

    Önce fiyatı duysak süper olur. Malum memurun canı cüzdanının ucunda...
  • Bizim araçlara beş kollu jant daha çok yakışıyor. Senin verdiğin linkte araya kol atmışlar olmuş on kollu. Keşke o aradakiler olmasaymış. Daha şık durur diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar harici ses çıkışı konusunda Peugeot'un temsilcisi bayanın beni ikna edemeyen açıklamasından sonra, konuyu elektronikci bir öğretmen arkadaşla paylaştım.
    Basit ve yalın olarak anlattı. Eğer, teypde bir tane harici çıkış varsa ve bu çıkışda bluetooth cihazı ile doldurulduysa doğal olarak ikinci bir cihazın takılması mümkün değil dedi.
    Bu kadar basit bir cümleyi kataloglarına koymuş olsalardı, bizde kandırıldık mı? hissine kapılmazdık.
    Şimdi de acaba teypde ikinci bir harici çıkış var mı? diye düşünüyorum.
    Neyse ben ikna oldum arkadaşın açıklamasından. Ama yinede yazılı olarak ne açıklama gönderecekler merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.