Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.380
Cevap
18
Favori
713.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • viliyorum abi tek kayar o nu boşver sen bende tepede baha bi başka duruyor sana bi lik atayım 90 lıkta nasıl duruyor bak 110 lugu sen tahmin et yok
    carsıya degil bayır asagı esk yoluna salınırken oldu 110 lugun en kotu yonu aynı 2,5 t5 130 luk gibi anlamyorsun nasıl hızlandıgını 2 sene surdum onu hiç anlamıyordum nasıl hızlnıyor bu araba diie
  • karar senin abi
  • karar senin abi

     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>




  • Bence oldukça güzel
  • vay vay bravo bu tepee sahipleri çok zeki harbiden cd changer noktasına montaj dahiyane bir çözüm tebrikler.jantların ortasından gözüken kalper olayı gerçekten harika önceki tempramın ki boyalı idi bayrak kırmızısı fakat şimdi jantım çelik olmadığından bir şey düşünmüyorum.
    quote:

    Orjinalden alıntı: 34ks452



    saol birader tşkkür ederim hepimizin aracı ayrı ayrı güzel bu forumda :) ee gelelim teyp konusuna herşey orjinal orjinal teyp i çıkartmadım duruyo araçta direksiyondaki kolda çalışıyor anlayan bir usta takarsa sorun olmaz ... aracın orjinal teybin altındaki boşluğa koydurdum hiç bir sıkıntı yok film ve tv izliyorum cihazdan aracınteybindende radyo ve cd ayrıca dediğimgibi direksiyondaki kolda çalışıyor ... bu arada tepe premium pack çekicem çekicemde kardeşim makine yok cepten çekim bunlar :) ee bişiy daha dicem siyah tepee ye kesinlikle ama kesinlikle 5 kollu siyah renkte bi jant taktırman dileğiyle ... evet 5 kollular gidiyor ama ee jantın içinden fren balatası felan gözüküyo ya ben ona bayılıyorum işte :)
    quote:

    Orjinalden alıntı: darkboys

    beş kollu jantlar gerçekten çok yakışıyor bizim araçlara.. bu arada kırmızı tepee'li arkadaş aracın hayrlı olsun çok güzel.. birşey sorucam sen teyp'i değiştirmişsin sanırım? benim bildiğim onların çıkması çok zor diye?
    Bu arada arkadaşlar bir türlü süper kilitlemeyi yapamadım yahu hanıma şaka yapayım dedim her seferinde açtı kapıları:)
    Rasim abiiiii nerdesiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
    Bu arada gökhanım perşembe günü büyük ihtimalle buluşalım.. ben anadolu yakasındayım artık karşıya geçicez:)

     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>





  • Arac icin telefon bekliyoruz servisten.
    Büyük ihtimal ile yarın olmadı cumartesi araç geliyor.

    Arkadaşlar aşagıda yazdıgım sorulara zahmet olmaz ise biriniz cevap verebilir mi?

    Aracın 2 anahtarındada uzaktan kumanda sistemi var mi?
    Pencereler acıkken aracı kiltiledigimizde camlar otomatik olarak kapaniyor mu?
    Arac ile gördügünüz en düşük yakıt tüketimi nedir?
    EuroDizel tavsiyeleriniz nelerdir.Hangi firma öneriirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.MARX -- 4 Haziran 2009; 23:33:02 >
  • Üsame'm güzel laf doğrusu 452 benimde tabikimde Rasim abi gelince bakalım ne diyecek.yalnız arakadaşlardan isimlerini yazmalarını rica etmiştim ama bir tek sen yazmışsın..
    quote:

    Orjinalden alıntı: PrİmE_tİmE

    Okuldan dönüşte kızılaya gitmek zorundayım ve keşmekeşi gördüm malesef:)
    Ama geldik evdeyiz sağsalim şükür göhan abim
    34ks452 teyp hakkaten orjinal gibi duruyor.Tepee tepee kullan üstad
  • öhö öhö Mehmet sen nerdesin birader ya kulağım telefonda bekle dur bir türlü çalmadı..teyp hayırlı olsun bu arada.
    quote:

    Orjinalden alıntı: darkboys

    çok orjinal bir teyp olmuş.. bugün kartal electro world'deydim bir tane teyp aldım sony anlık indirimden 300 tl'den 170 diye anons edilince aldım:)
  • seni nasıl bir keşfin beklediğini ileride daha iyi göreceksin hergün bir macera...
    quote:

    Orjinalden alıntı: K.MARX

    Aracın bugun harika bir yönünü daha fark ettim.
    Daha aracı almadım babam yarın istanbula gidiyor.
    Dikkat ederseniz vites yere dik degil biraz paralel uzanıyor
    dolayısıyla cok daha rahat kullanım saglıyor.


  • burası bir paylaşım ortamı bir tutku bir heves ve diyalog köşesi biz,bizden öncekilerden fazlasıyla destek gördük büyük üstad saygıdeğer abimiz Rasim (Rayen) Mehmet (Darkboys) vs.sizlerede elimizden geldiğince yardımcı olabilmek en büyük arzumuz işte bu heyacanı kaybetmediğimiz sürece burdayız ve sorduğunuz sorular bizleri yormaz ve yardımlarımız devam edecektir bu olay tecrübe dahilinde ilerlediği için.başka bir kaynaktan zor bilgi alabilirsin.arka camlar mandallı ve ydek anahtar ise normal kumandasız anahtar.camları aç kapıyı kitle basılı tut camların kapandığını göreceksin bizim araçta böyle işliyor en azından bir dene bakalım.bu arada arkadaşlar isimlerinizi yazrsanız sohbetimiz daha samimi ve dostane olur diye düşünüyorum.
    quote:

    Orjinalden alıntı: K.MARX

    Çok abes bir soru olarak kalabilir ama

    Arka camlar sanırım acılmıyor?

    Aracın 2 anahtarındada uzaktan kumanda sistemi var mi?

    Pencereler acıkken aracı kiltiledigimizde camlar otomatik olarak kapaniyor mu?

    KUSURA BAKMAYIN SİZLERİ YORAN SORUMLARIM İÇİN

    BİR ARKADAŞ CEVAP VEREBİLİR Mİ?








  • euro dizel tavsiyesi Ben daima Shell Şİşliden alıyorum hiç değiştirmeksizin sanada tavsiyem Shell olacaktır yinede sen bilirsin.orta şerit ve 90-100 km arası hızlarda ağır başlı kullanım 5-5.5 arası rahat görülüyor.
    quote:

    Orjinalden alıntı: K.MARX

    Arac icin telefon bekliyoruz servisten.
    Büyük ihtimal ile yarın olmadı cumartesi araç geliyor.

    Arkadaşlar aşagıda yazdıgım sorulara zahmet olmaz ise biriniz cevap verebilir mi?

    Aracın 2 anahtarındada uzaktan kumanda sistemi var mi?
    Pencereler acıkken aracı kiltiledigimizde camlar otomatik olarak kapaniyor mu?
    Arac ile gördügünüz en düşük yakıt tüketimi nedir?
    EuroDizel tavsiyeleriniz nelerdir.Hangi firma öneriirsiniz?

  • sana katılıyorum bencede
    quote:

    Orjinalden alıntı: PrİmE_tİmE

    gördüğüm en güzel vites tasarımlarından biri çok hoş yav

  • Eyüp kardeş bizim araçlar bu tip aksiyonlara gelmez helede esp paketin yoksa bu haraketleri seni seven insanları düşünerekten bir daha sakın deneme.tamam araç çok iyi yol tutuyor ve virajlarda çok iyi ama unutma ki yüksek bir araç çok tehlikeli büyük geçmiş olsun..
    quote:

    Orjinalden alıntı: eypskry

    abi bu akşam saat 22 civarı as kalsın bisim burada bi tek kavsagı var barşyerlerde alıyordum solugu bitane astra allkollumuydu neydi yol vermiyo sellektor sellektor en sonunda ver di ulan geçerken saga virajda ustume ustume yatırmazmı arabayı hızımda 130civarı bi ara kortktum savujracak önder abi bilir saglam virajdır 4 vitese cektim 140 gördü araba biraz zorlandı ama yoksa daha kotu şeyler olacaktı allah sukur savurma falan olmadı bizim orjin partner olsa hastanedeydim
    En buyuk payda direksiyona verdim egerki direksiyon agırlaşmasa cok fena seyler olabilr ilk pert tepe unvanına sahip olabilirdim belkide





  • arkadaşlar bizim araçlarda siyah ve kırmızı en iddalı ve en dikkat çeken iki renk diye düşünüyorum.gri tonlari en çok tutulan renkler arasında..
  • arkadaşlar yeni araç alan arkadaşlarımız eğer imkanlarınız varsa mutlaka bir kan akıtınız ve mavi bir nazar boncuğu dışarıdan gözüken bir noktaya asınız adettendir.kem gözlere karşı.Apo hatırlatma için sağol.
  • merhaba arkadaşlar..formunuzu uzun süre takip ettim..bu aracı almaya karar verdigimde bir takım şüpheler vardı..sizleri takip ettikçe kesinlikle dogru karar verdigimi anladım..aracımın plakasını aldımkısmetse kendisinide salı günü teslim alıcaz..110 hp aytozu gri..ankaradan abc oto'dan aldık aracı
    benim size sormak istedigim mazot tercihiniz:
    1)peugeot'un önerdigi total mi?
    2)opet euro dizelmi?
    3)veya başka markamı?
    şimdiden tşkler..
  • Gökhan abi,forumu tek başına idare ediyorsun vallahiAbim sana katılıyorum,isimleri alabilirsek çok daha güzel samimi bir ortam oluşur.Nicklerle hitap etmek pek zevksiz tatsız oluyor hem.Tabi herşeyden önce milletin buraya girmesi gerek bayaa bi sessizleşti yahu
    Bakın gökhan abim nasıl çabalıyor bizdede biraz aksiyon olsa iyi olacak.
    Gökhan abim birşey sormak isitiyorum sana.307 ve partner orjin kullandım ama tepee memlekette olduğundan henüz kullanmak nasip olmadı ama duyduğum ve bu kullandığım peugeotlardan bildiğim kadarıyla vitesleri biraz sert pugların.Canımız ciğerimiz tepeemizde nasıl acaba bi yorumlayabilirmisin abim..




  • arkadaşım aramıza hoşgeldin öncelikle aracın hayırlı olsun.Allah kazasız belasız sürmek nasip eylesin.ayrıca bu sitede en çok tercih edilen bir renk seçmişsin ayrıca kutlarım.akaryakıtı ülkemize tüpraş getiriyor ve tüm firmalar ondan alıp farklı labaratuar ortamı itibarıyla bileşenler katıp satıyorlar güvenilir bir firmadan ve hep aynı istasyondan almayı yeğliyorum ben tavsiyem bu yönde olacak Shellden almaktayım. ve sürekli aynı istasyondan çok ta memnunum açıkcası tavsiye edrim.sen bakma onların total yazdığına milliyetçilik bu sınıfta çoktur.
    quote:

    Orjinalden alıntı: selçuk 285

    merhaba arkadaşlar..formunuzu uzun süre takip ettim..bu aracı almaya karar verdigimde bir takım şüpheler vardı..sizleri takip ettikçe kesinlikle dogru karar verdigimi anladım..aracımın plakasını aldımkısmetse kendisinide salı günü teslim alıcaz..110 hp aytozu gri..ankaradan abc oto'dan aldık aracı
    benim size sormak istedigim mazot tercihiniz:
    1)peugeot'un önerdigi total mi?
    2)opet euro dizelmi?
    3)veya başka markamı?
    şimdiden tşkler..




  • Üsame'ciğim sana katılıyorum buralarda yalnızlık zor bir gün dönerler elbet.nice üstadlar gibi Rasim abi(Rayen) bekliyoruz..vites olayına gelince.bu zamana kadar,e 200,200 e,clio sembol,partner eski kasa,h 100,nissan micra,golf 4 kasa,toyota rav 4,fiat albea ve tempra kullanmışlığım oldu.buradaki vitesi bir numara olan araç tabiki mercedesti,tartışmasız.bizim tepelere gelince bir mercedes vitesi beklemiyoruz tabi.ama sınıfı itibariyle bakacak olursak vites başarılı ve makul düzeylerde.biraz kemikli ama sert değil kesinlikle tepkimelerinize karşılık verebiliyor,vitesler arası geçişte başarılı olmuş bence ben bayağı haz alıyorum kullanırken.ayrıca vites kolu ve tasarımı çok detaylı ve şık konumlandırılmış.
    quote:

    Orjinalden alıntı: PrİmE_tİmE

    Gökhan abi,forumu tek başına idare ediyorsun vallahiAbim sana katılıyorum,isimleri alabilirsek çok daha güzel samimi bir ortam oluşur.Nicklerle hitap etmek pek zevksiz tatsız oluyor hem.Tabi herşeyden önce milletin buraya girmesi gerek bayaa bi sessizleşti yahu
    Bakın gökhan abim nasıl çabalıyor bizdede biraz aksiyon olsa iyi olacak.
    Gökhan abim birşey sormak isitiyorum sana.307 ve partner orjin kullandım ama tepee memlekette olduğundan henüz kullanmak nasip olmadı ama duyduğum ve bu kullandığım peugeotlardan bildiğim kadarıyla vitesleri biraz sert pugların.Canımız ciğerimiz tepeemizde nasıl acaba bi yorumlayabilirmisin abim..






  • Rasim abi şimdi ben burdan siyah diyeceğim sen ordan beyaz az kaldı bekliyoruz dön artık yaa..valla çok sıkıldım ve dellendim arkadaş..arkadaşlar bu arada ben Beşiktaşı tutuyorum size bilgi vereyim.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.