Şimdi Ara

Chevrolet Captiva - tüm başlıklar - (421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.221
Cevap
90
Favori
1.054.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;

    Captiva almayı düşünüyorum 2012 model yeni kasa olanlara bakıyorum çok iyi durumda olanlar 80.000 civarı ancak arabayı daha önce hiç kullanmadım şehiriçi ve şehirdışı olarak kullanılacak daha çol eşim işe gidip gelmekte kullanacak ancak araç hakkında çok bilgim yok kronik sorunları varmıdır yakıtı nasıldır motoru güçlümüdür yeterlimidir konforu nasıldır parasının hakkımıdır gibi kafamda sorular var bilgili arkadaşlar benim olumlu olumsuz yönleriyle bilgilendirebilirse minnettar olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RapiD_

    Arkadaşlar merhaba;

    Captiva almayı düşünüyorum 2012 model yeni kasa olanlara bakıyorum çok iyi durumda olanlar 80.000 civarı ancak arabayı daha önce hiç kullanmadım şehiriçi ve şehirdışı olarak kullanılacak daha çol eşim işe gidip gelmekte kullanacak ancak araç hakkında çok bilgim yok kronik sorunları varmıdır yakıtı nasıldır motoru güçlümüdür yeterlimidir konforu nasıldır parasının hakkımıdır gibi kafamda sorular var bilgili arkadaşlar benim olumlu olumsuz yönleriyle bilgilendirebilirse minnettar olurum.

    yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum 2012 yeni kasa ltz 163 beygir daha önce civic aracım vardı çekinerek aldım iyiki almışım diyorum bu paralara dizel otomatik c sinifi araçlar var alternatifsiz bir d-suv malzeme kalitesi orta, güç tatmin edici 400 tork koltuğa yapıştırıyor, ankara sehir ici 9- 9.5 litre uzun yolda 7.5 litre yakiyor 2 tonluk bir araç için gayet makul değerler. donanim olarak araba full nerdeyse tek eksik hafizali koltuk. yedek parça derseniz heryerde çok rahat bulunuyor Turkiye de de binlerce captiva var kullananlarda çok yüksek oranda memnun Eğer dağa bayira pek fazla gitmem şehirde kullanacağim diyorsaniz kesinlikle tavsiye ederim bayanlarda rahatça kullanabiliyor.Çok geniş iç hacme sahip 7 kişilik suspansiyonlar sert tüm suvlarda olduğu gibi buda yoltutuşu olumlu etkiliyor,sürüş keyfi olan bir araç, kronik bir arizasi yok sorun cikaran bir araç değil 6 ileri şanzıman fazlasiyla tatmin ediyor eco mod var vitesi erken degistirerek yakit ekonomisi sağlıyor ama performansdan ödun veriyorsunuz tercih size kalmış inci beyazi tavsiye ederim ... illa eleştir dersen 4 çeker olabilirdi, dış aksamda kullanilan plastiklerin rengi soluyor, direksiyondaki tuşlar ışıksız alışana kadar geceleri zorlanırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaz06 -- 24 Mart 2017; 1:9:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azaz06 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir cevap vermişsiniz yardımlarınız için çok teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _RapiD_ kullanıcısına yanıt
    Siz yine de üşenmeyin, geriye dönük olarak forumda 5-6 ay geriye giderek okuyun. Çok faydalı paylaşımlar oldu. Sonrasında alıp almayacağınıza rahatlıkla karar verebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyarr kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, çok acelem yok geriye doğru okuyarak gideyim bakayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arnold08 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende satılık 2011 model inci beyazı multimediyalı (3 adet ekran navigasyon geri görüş kamerası) 87.000 km orjinal km dir.
    Araç orjinal gram boya yok.Yalnız tramer kaydında iki kaza gözüküyor. Biri bir kaç yıl önce Gaziantepte dolu yağmıştı. Ondan dolayı oluşan hasarı boyasız ve Opel servisinde Alman ustalar tarafından yapıldı diğeride ön tamponda hasar var dı onu yaptırdım. Bütün bakımları yetkili serviste yapılmıştır. Ama fiyat konusunda 68.500 lere çıkması lazım. İlgilenirseniz telefonum 05334693383 aracın plakası 27v8966 teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arnold08

    Arkadaşlar aracını satmak isteyen varmı inci beyazı 2011 modell arkadaşım arıyor km 60000 - 90000 km arası 65000 tl veriyor düzgün araç olmak kaydı ile ilgilenen pm atsın ciddi alıcıdır
    şl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetdoğan -- 25 Mart 2017; 23:6:30 >
  • mehmetdoğan M kullanıcısına yanıt
    Tamam konuyu arkadaşıma ileticem ilgilenirse zaten verdiğiniz numaradan arıcaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bir segmente geçeceğim için aracımı satıyorum arkadaşlar. 2010 Nisan çıkışlı High modeli inci beyazı, Necvox TV/Navigasyon, geri görüş kamerası ile 133.000'de sorunsuz, full yetkili servis bakımlı, değişeni, boyası olmayan bir araç. İlgilenen varsa beklerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tk152

    Farklı bir segmente geçeceğim için aracımı satıyorum arkadaşlar. 2010 Nisan çıkışlı High modeli inci beyazı, Necvox TV/Navigasyon, geri görüş kamerası ile 133.000'de sorunsuz, full yetkili servis bakımlı, değişeni, boyası olmayan bir araç. İlgilenen varsa beklerim.

    İlanı var mı?
    DM niz kapalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sirdenogonzales

    Geçen hafta aracın aküsü bitti. Eşim aracı çalıştıramadı. Beni aradı. Ben de atlayıp olayı çözmeye gittim. Neyse lafı fazla dolandırmadan...

    Bir ilçe'de yaşadığım için bir kaç firmaya akü sordum. 12v 95Ah 830A akü için bosch markasını buldum. Lakin kutup başlarının ters olduğunu söyledi eleman. Bosch takamayacağız dedi. Yukarıdaki kriterlerde başka akü bulamadım. 90 A olan inci takalım dedi. Tak dedim.

    90A inci akü performansı bizim araçlar için nasıl olur?

    Hafta sonu aracımın 90.000 KM bakımını yaptırdım. Bu zamana kadar hep yetkili serviste yaptırdığım için, 90.000 gibi ağır ve önemli bir bakımı özel serviste yaptırmak istemedim. Yetkiliden şaşmadım. Ama bundan sonraki bakımlar için özel düşünüyorum. Aracım 10 numara 5 yıldız, sorunsuz checkup sonuçları aldı. Rabbim nazarlardan korusun:))

    Her ne kadar yetkili serviste yaptıracak olsam da Angara'daki bazı özel servislerden de fiyatlar aldım. Tabikii Türk işi kanımızda olduğu için, araya adam sokarak fiyat aldım. Bir tane servis, yetkili ile aynı fiyatı verdi. Bir tanesi az aşağısını ve bir tanesi de 600 TL aşağısını verdi. 600 TL benim için çok önemli bir para. Ama trigeri falan elletmeye kıyamadım. YS'de 1600 TL ücret ödedim. Bu arada parçacılar ile de telefon ile görüştüm. 90.000'de değişecek parçaların orjinalinin zaten 900 TL'ye vardığını gördüm. Muadil değil GM olunca fiyat 900'e yakın. Eee bu şartlarda 1600 TL çok can acıtmadı. Yeterki sorunsuz bir ilişkimiz olsun aracımız ile.

    Bu arada akü değerlerini de ölçtüler ve iyi olduğunu da belirttiler.
  • Bir de söyle bir şey var...

    65.000 TL para mı ya !!! Yazık çok yazık. Konuştuğumuz fiyatlar resmen ölü fiyatlar. Allah muhtaç duruma düşürmesin, büyük konuşmayı sevmem ama, o fiyata aracı vereceğime, tavuk kümesi yaparım. (2017 mart ayı itibari ile bu artistiği yapıyorum:))
  • sirdenogonzales S kullanıcısına yanıt
    65000 tl sizin için benim için fiyat değil bende aslaa vermem aracımı arkadaşımın bütçesi bu sıkışıp aceleye satan çok insan gördüm allah korusun sağlık sorunu hariç bu aracı bende aslaa o fiyata vermem ha bu arada siz 65000 komik diyorsunuz o yine iyi insanlar 60000 olmazmı diyorlar bende cevap olarak buyrun alın anahtarları nezaman işiniz biter ozaman getirirsiniz diyorum😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 64 buçuğa almıştım. 2011 düşük km kazasız aracın fiyatı şu an 65.. Evet, bu fiyat bu araç için az ama piyasası böyle. Satsanız da, alsanız da bu fiyata.. 70 Lira isteseniz satamazsınız. Alacak olsanız da 70 vermezsiniz zaten. Mesela ben alacakken 70 isteyenlerin ilanlarına girip bakmadım bile. Herkesin malı kıymetli tabi o ayrı mesele ama satılması gerekiyorsa ne ediyorsa onu yazmak lazım ki satılsın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyarr kullanıcısına yanıt
    Bende 64 bucuğa satmıstım , 6 ay kadar parayı kullanmayacağım için, herhangi bir spekülatif yaklaşımım olmadıgı halde ABD seçimlerini hesaplayarak döviz almıştım.
    Para oldu 80.000, Arabanın yapılması gereken büyük bakımı vardı, vergisi vardı, subatta kasko-trafik vardı, yakıt vardı, 4 yazlık lastik almam gerekiyordu, Arabayı satarak bu masraflardan da kaçınmış oldum
    Şimdi üstüne kredi çekip bir ev daha alıyorum

    65.000 Hem çok para, Hem de az para, Sadece nerden baktığınızla ilgili.
  • Arkadaşlar, 65.000TL kim ne derse desin büyük para. Çok şükür halimiz vaktimiz yerinde. O yüzden gözümüze pek para gibi gelmiyor sanırım. Asgari ücret 1300TL ülkemizde. Bu insanlar 4 senede yemese içmese bu parayı anca biriktirir.

    Aracın değerine gelince, ne yazık ki biz belirlemiyoruz, piyasa fiyatı diye birşey var.
    @ceyarr arkadaşımız çok güzel dile getirmiş, bu arabayı şimdi biz alsak 65ten yukarı vermeyiz. Ama satarken gönlümüzdeki fiyatı söylüyoruz. Şunda hemfikirim, araba hele ki şu piyasa da ederinin altında. Bunda chevroletin tüm avrupa'dan çekilmesinin rolü büyük.

    Bence de temiz, kazasız, km düşük aracın ederi 65.000TL. Bazen satmayı düşünmüyor değilim, son zamanlarda, özellikle epica'ya bakıyorum. Ama bu fiyata da yok böyle araç. Birkaç sayfa geride buna benzer birşeyler konuşmuştuk, orda da benzer şeyler söylenmişti.

    Herkese arabasıyla, hayırlı, güzel sürüşler...
  • İşlerden ötürü şu tarihte gideceğim diyemiyorum ama eğer mümkünse Bostancı'daki özel servisin ismini/telefonunu/adresini alabilir miyim? Bu hafta fırsatını bulursam bir göstereyim.



    Araç seyir halindeyken motor kismindan çok ince tiz bir ses gelmeye başladı. Belki öncesinde de vardı ben yeni farkettim.Hani dönen bir kayış bir yere sürtüyor da öyle bir ses geliyor. Motor rölantideyken böyle bir ses yok. Ama seyir halindeyken var. Triger mi acaba?



    Öncesinde yetkili servise de gideceğim fiyat ve değişim listesi için ama özel servisin de bilgileri elimde bulunsun istiyorum. Çünkü tam olarak hangi gün ve saatte gideceğim belli değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Bostancı özel opel servisi olarak geçiyor sanırım. Sanayi sitesinin içinde taç mercedesin bitişiğinde. Veli usta. Hatta benden selam söylersin 4 ay önce falan arkadaş 06 plakalı captivasını getirmiş bakım yaptırmış dersen hatırlar. Parçacı da nipar otomotiv diye geçiyor. Servise çok yakın yine sanayi sitesi içinde cadde üzerinde. Parçaları da oradan aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2bati 2 kullanıcısına yanıt
    Bana bir de portbagajdan bahsetmiş olsaydınız keşke onu da alırdım sizden. Neyse kısmet artık. Ama araçtan memnunum. Bahsettiğiniz ağır bakımlar yapıldı, yazlık lastikler alındı. Araba canavar gibi maşaAllah. Son yüksek vergiyi siz geçen yaz ödediniz. 1200 Liraya yakın bir şey sanırım 6 aylık olarak. 2011 model olduğu için bu sene düştü, ocakta ben 650 olarak ödedim 6 aylık. Kaskoda da iyi bir hasarsızlığım var çokşükür o da bin liranın altında. İlk etapta bu araba jip olduğundan fazla çıkar diye korkmuştum ama neyseki arabayla aynı fiyata yaptırabildim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güneş ve suyun etkisiyle rengi solup kabaran ve dökülen ön pancurdaki amblemi jilet ile kazıyınca alttan nikelajlı ön pancur ile uyumlu bir amblem çıkıyor. Aynı durumda olan arkadaşlara duyurulur.
  • 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.