Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.690
Cevap
211
Favori
964.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ablamda eski modeli var ve hala çekiş gücünden bir azalma yok. Tam 8 senelik süpürge. Bende dc 29 almıştım çok memnunum.
  • @TEPEE PREMİUM PACK
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...Bende almayı düşünüyorum ablamda dyson kullanıyor ve çok memnun...Oda kesinlikle başkasını alma diyor.İnternet sitesinden bulamadım dc29 modelini...sadece 3 model görebildim.Siz direk mağazadan mı aldınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androkolik -- 26 Ağustos 2010; 16:19:36 >
  • Dyson dc23 allergy modelini aldık, 1100 tl'ye Best buy'dan. Mediamarkt'ta da aynı fiyataydı. Evde eşim ve iki çocuk olmak üzere 3 alerjik bünyeli birey mevcut. Daha önce su filtreli bir süpürge kullanıyordum. Temizlik anlamında bir sıkıntımız yoktu, ancak gerek günlük kullanıma uygun olmaması, gerekse nispeten iri cüssesi nedeniyle biraz zahmetliydi.

    Dyson kompakt ve hafif yapısıyla günlük kullanıma çok müsait. En sıkıntılı kısım olan toz haznesinin boşaltılması ise, büyük bir poşetin içine saniyeler içinde halledilebiliyor. Ayrıca filtrelerinin değişim gereksinimi olmadığı içinde uzun vadede kullanım masrafı yok. Güçlü vakumu, zemine göre kolaylıkla ayarlanabilir başlık aparatı, genel olarak kaliteli ve dayanıklı malzeme hissi artıları. En büyük eksisi ise tabi ki fiyatı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afatsum_21

    @TEPEE PREMİUM PACK
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...Bende almayı düşünüyorum ablamda dyson kullanıyor ve çok memnun...Oda kesinlikle başkasını alma diyor.İnternet sitesinden bulamadım dc29 modelini...sadece 3 model görebildim.Siz direk mağazadan mı aldınız?

    Rica ederim ben İstanbuldan Bimeks ten aldım Ülkemize hakman elektronik getiriyor sanırım size en yakın satıcı noktayı bulabilirsiniz sitesinden fiyat araştırması yapıp peşin paraya almıştım ben dc 29 modelini 620 liraydı galiba bimeksten.

    tavsiye edebileceğim performansı ve kalitesi ile gerçekten verdiğiniz parayı hak eden bir ürün benim fikrim ki öyle hemen hemen herşeyi beğenmeyen bir kişilik yapım olmasına rağmen.
  • 2 yıl önce hoower narka almıştım şuan kırılmadık yeri kalmadı.

    hortumu delindi kablo sarma sı bozuldu malesef çok dandik bi ürünmüş.


    en az 5 yıl kullanabilceğim bi ürün bakıyorum.

    geçen gün thoması gördüm. satıcı en iyisi bu falan anlattı durdu emiş gücü kaç watt dedim bilmiyor muş.1600 w diyor üzerinde yazanı söylüyor. birde yılllardır bu işteyim falan diyor.900 tl e sadece o günlük kampanyaları varmışta eve gidince baktım netten 700e satan yerler var. hiç detaylandırmadım.tşkr edip ayrıldım. eşime kjlasa alcaktık bende netteki fiyatını bilmeden hiç alışveriş yapmam .iyikide almmaışız 200tl fazladan bayılacaktık.


    dyson anladığım kadarıyla bu işte en iyisi. tek dezavantajı diğerlerine nazaran daha gürültülü olması.


    bimekste 620 ise çok iyi ben istesinde göremedim ürünü .diğer mağazalarda 750+


    dc 19 ve 29 arasında ne fark var arkadaşlar ikside 280 aw gözüküyor ama biri 1400 diğeri 2000 w elektrik tüketiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 4 Eylül 2010; 21:38:00 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaiser şoze
    en az 5 yıl kullanabilceğim bi ürün bakıyorum.

    dyson anladığım kadarıyla bu işte en iyisi. tek dezavantajı diğerlerine nazaran daha gürültülü olması.

    bimekste 620 ise çok iyi ben istesinde göremedim ürünü .diğer mağazalarda 750+

    dc 19 ve 29 arasında ne fark var arkadaşlar ikside 280 aw gözüküyor ama biri 1400 diğeri 2000 w elektrik tüketiyor.


    Dostum siz aldınız mı? DC29 daha avantajlı gözüküyor ama dediğinizi gibi ortalama 740 + fiyat taksitle. Sanırım bir ara Bimeks'te satılmış 620 lia
    raya ama şuan malesef yok
  • Arkadaşlar en uygun fiyatlar aşağıdaki linkte şuan. Ben buradan alacağım. Sonucu yazarım

    http://www.tekcarsi.com/kategori/elektirkli-supurge.aspx?brnd=Dyson
  • Arkadaslar benimde merak ettigim bu supurgenin emis gucu. 280airwat yuksek bir cekis gucu degil, bizim 10 senelik philips trinitron bile 300airwat guce sahip. Urunu henuz herhangi bir magazada test etmedim ama bir supurgede emis gucu cok onemlidir. Ayrica youtube ta miele (bu marka sadece torbali supurge uretir)vs dyson ile ilgili bir video izledim o video da profesyonel ve calibre edilmis partikul olcum cihaziyla iki supurgedede partikul kacaklari icin olcum yaptilar ve malesef dyson hava cikisindan inanilmaz partikul kaciriyordu yani eger o olcum cihazi dogruysa dyson havaya resmen solumamiz icin toz partikulleri kaciriyor. Hatta burda en guvenilir denen sulu cihazlarin anasi Rainbow testindede ayni sekilde partikul kacirdigi tespit edilmistir. Videolar assagidadir;

    http://www.youtube.com/watch?v=RveYYGg6hzU -Rainbow

    http://www.youtube.com/watch?v=mXA0N0V2uOQ -Dyson




  • arkadaşlar merhaba..bende dyson elektrik süpürgesi almayı düşünüyorum.ama kararsızlık had safhada. dyson dc 23 alerrgy (mor renkli olan) elecktroworlde 1299 medimarkt ta 1349 (yanlış hatırlamıyorsam) ankara bestbuy da da 1099 lira.internette araştırmama göre tekcarsı.com havale indirimli 880 lira. bu tekçarşının fiyatı çok ucuz geldi.650 liraya dc 19 almaktansa 880 liraya dc 29 alınır bence. yanlız kafamıza takılan tek sorun tekcarşı internet mağazasının güvenilir olup olmadığı. internetten almak yerine eskişehirden istanbula dükkanlarından almayı düşünüyorum. herkese iyi günler diliyorum...
  • İzmir'de dc 23 alergy fiyatı mediamarkt ve bestbuyda aynı (1099 tl). Daha önce satılan fiyatlara göre daha düşük, çünkü yeni modeller (dc 32) piyasaya sürüldü. Tekçarşıyı ben burada öğrendim ve gerçekten şüphe uyandıracak kadar düşük bir fiyat vermişler. Belki yeni model öncesi 23 serisini elden çıkarmaya çalışıyorlardır. Ancak midyata giderken evdeki bulgurdan olmak gibi bir durum da var.
  • tekçarşı ile görüştüm. ürün alınmasından itibaren 1 ay içinde memnun kalmazsanız iade garantisi veriyoruz dediler. ürünün fiyatının uygun olma nedenini ise üründen ellerinde çok bulunması olduğunu söylüyorlar. benim aklıma yattı. bugün dc23 allergy alıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: davidian

    tekçarşı ile görüştüm. ürün alınmasından itibaren 1 ay içinde memnun kalmazsanız iade garantisi veriyoruz dediler. ürünün fiyatının uygun olma nedenini ise üründen ellerinde çok bulunması olduğunu söylüyorlar. benim aklıma yattı. bugün dc23 allergy alıyorum.

    Hocam alırsan lutfen görüşlerini paylaş bizimle ve tek çarşı kargo ücretini karşılıyor mu merak ettim? bende DC 23 ile 32 arasında git gel yaşıyorum...özelliklerine baktım pek bir fark bulamadım...arasındaki fark ne anlamadım açıkcası bilen biri yazarsa sevinirim makbule geçer...
  • arkadaşlar merhaba...cuma günü tekçarşı ile görüştüm cumartesi elinizde olur dediler.şehir dışında olacağım için pazartesi elimde olsun istedim.(eskişehirdeyim bu arada) şu saat itibariyle kargom elime ulaştı.12,5 lira kargo ücreti alıyorlar.bestbuy ın fiyatını uygun diyordum ama tekçarşı başkaymış.936 tl 8 taksitle aldım.tek çarşı konusunda şüphelerim vardı.ama hepsini sildi süpürdü.teşekkür ediyorum firma yetkililerine.ayrıca 5 yıl garanti için bestbuyda ekstra ücret talep ediyorlar.inşallah gerek kalmaz ama tek çarşı böyle bir para talep etmedi.henüz deneme şansımız olmadı.denedikten sonra yorumlarımı yazarım.
  • Arkadaşlar istoç da işim vardı oraya gitmişken tekçarşı sitesinin yerini gezeyim hem de dyson dc 23 yakından inceleyeyim dedim telefonla siteye girip adres aldım bi şekilde ulaştım yerlerine çalışanlar falan saolsun ilgilendiler. İzlenimlerim genel olarak iyi güvenilir bi yer diyebilirim çünkü gezdiğim yer sadece satış ağırlıklıymış depo burdan çok daha büyük dediler. Oraya gittiğimde almadığıma pişman oldum şimdi 12,5 tl kargo ödücem hayırlısı
  • 2 gün önce dyson dc 29 aldık,
    4 artısı varmış (ömürboyu filtre, 5 yıl garanti, azalmayan motor gücü, temiz hava vermesi)
    sadece temiz havayı test edebildik 2 günde doğruymuş
    lakin esas işini yapmıyor: çekmiyor yani
    açıklayayım:her süpürge gibi çöpleri aslında çekiyor, iyi kötü bir emiş güc var ama, sert zeminlerde (fayans, beton, parke vb.)birazcık zemine yapışmış olanları çekmiyor. niye biliyor musunuz? hangi gerizekalı bu mühendislik hatasını yaptıysa ucunda iğrenç zayıf bir aparat (Yassı alçak zemin aparatı) var. tüm sorun ucundaki aparat. şöyle yapışmış/donmuş kiri önce fırçasıyla yerinden oynatacak bir aparat yok ucunda sonrasında da çekebilelim. her tarafı tozutan 12 yıldır kullandığımız ve darma dağın olmuş beko bile o adi aparatıyla henüz yeni tamirlediğim (fayanslar arası derz tamiri yapmıştım, spatula ile kayıyıp düzeltriken fayansların üzerine dağıldı bazıları yapıştı bazıları yapışık değildi) yapışmış derz parçalarını yerinden çıkarttı ve çekti.
    acaba şöyle güçlü fırçalı temizlemeye çalıştığımız zemini oymaya yarayacak bir aparat satılıyor mudur diye şimdi araştırmaya başladım.
    işin ilginç yanı kimse benim yazdığımı yazmamış, anlamıyorum...
    haa aşırı kalın borusu bazanın altına girmiyor haberiniz olsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceviz1

    2 gün önce dyson dc 29 aldık,
    4 artısı varmış (ömürboyu filtre, 5 yıl garanti, azalmayan motor gücü, temiz hava vermesi)
    sadece temiz havayı test edebildik 2 günde doğruymuş
    lakin esas işini yapmıyor: çekmiyor yani
    açıklayayım:her süpürge gibi çöpleri aslında çekiyor, iyi kötü bir emiş güc var ama, sert zeminlerde (fayans, beton, parke vb.)birazcık zemine yapışmış olanları çekmiyor. niye biliyor musunuz? hangi gerizekalı bu mühendislik hatasını yaptıysa ucunda iğrenç zayıf bir aparat (Yassı alçak zemin aparatı) var. tüm sorun ucundaki aparat. şöyle yapışmış/donmuş kiri önce fırçasıyla yerinden oynatacak bir aparat yok ucunda sonrasında da çekebilelim. her tarafı tozutan 12 yıldır kullandığımız ve darma dağın olmuş beko bile o adi aparatıyla henüz yeni tamirlediğim (fayanslar arası derz tamiri yapmıştım, spatula ile kayıyıp düzeltriken fayansların üzerine dağıldı bazıları yapıştı bazıları yapışık değildi) yapışmış derz parçalarını yerinden çıkarttı ve çekti.
    acaba şöyle güçlü fırçalı temizlemeye çalıştığımız zemini oymaya yarayacak bir aparat satılıyor mudur diye şimdi araştırmaya başladım.
    işin ilginç yanı kimse benim yazdığımı yazmamış, anlamıyorum...
    haa aşırı kalın borusu bazanın altına girmiyor haberiniz olsun.


    Zamaninda yazdik (hatta biraz ustte mesajim hala duruyor) dyson larin vakum gucu dusuk diye. Neyse almissiniz supurgeyi hayirli olsun. Servisten dyson aparatlarini temin edebilirsiniz.




  • evde hayvan beslemeseniz bile animal'ı almak daha mantıklı çünkü döner fırçası var. biz allergy versiyonunu aldık. eşim halıda kalan ipliklere filan taktı. çekmiyor bu dedi. gittik bir de miele aldık. gördü ki öyle iplikleri miele de çekmiyor. boşu boşuna 2. süpürgeyi aldık.
    ayrıca hangi süpürgeyle süpürürseniz süpürün arkasından dyson ile süpürünce dyson'un bir dolu toz çektiğini gördü de artık kullanıyor onu. sulu süpürgeleri temizlemek tam bir işkence. halı yıkama makineleri de kocaman, hantal.
    en iyisi dyson. animal almayanlar daha sonra animal'daki döner aparatı alabilir.
  • dyson hakkında olumlu şeyler duydum bende kullanıcılardan. ileride bende dyson almayı düşünüyorum ama miele de güzel ürün kanımca.
  • Pahalı ürüne karşıyım ama uzun zamandır bunun kadar parasını hak eden bir ürüne rastlamadım desem yalan olmaz...
    Eşimin bana söylediği bir sözü size ileteyim. Başka söze gerek kalmayacak çünkü;
    " DYSON süpürgeyi kullanmaya başlayalı beri evde belirgin bir şekilde eşyalar daha az tozlanır oldu " Çünkü toz daha önceden barındığı yerlerde artık barınamıyor. Elektrik süpürgelerinin en büyük problemi olan emiş güü azalması Dyson'da kesinlikle yok. Ayrıca halida iplik denemesini defalarca yaptım ama hepsinde aldı.
  • bende dyson ve samsung arasında kaldım ama LG de güzel ürünler çıkarmış, hangisini seçeceğim bilemiyorum xD
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.