Şimdi Ara

Medal of Honor Pacific Assault eğitim bölümü yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.Medal of Honor Pacific Assault da eğitim bölümünde yani oyunun en başında takıldım.Tüfek atışı,el bombası,saatli bomba koyma,makineli tüfek kısımlarından sonra benle beraber 3 asker çavuşun karşısına dikildik.Çavuş birşeyler diyor ama ben anlamadım bir türlü.Benden bazı hareketleri yapmamı istiyor sanırım.O bölümde hangi hareketleri yapmam yada ne yapmam lazım acaba?



  • baska forumda buldum
    dostum ya daha oyunun başı hani silahlarla deneme atışı yapıyosunya önce bombayı arbaya yerleştiriyon o patlıyo sonra el bombasını alıp kutuların içine atıyosun da ha sonra makinanıyla kayıt adamları vuruyosun ondan sonra komutanın yanına koşuyosun komutan bişeler diyo erler sırasıyla cevap veriyo ama ben hangi tuşa basmam gerektiğini anlıyamadım

    selam
    oyuna daha başlamamışsın bile.
    komutanın karsısına gelince
    G VE H TUSLARINA BAS
    SONRA ilk yardım kursu başlayacak
    işin cooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk daha bi dünya orman kat etmen gerekiyor

    ya da su var

    Sağ taraftaki yön tuşlarını kullan.Onlarla komut veriyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR_BLacKLioN -- 30 Mart 2009; 22:21:32 >
  • Arkadaşım cevaba teşekkür ediyorum hemen deneyeceğim yalnız bu oyunda bu eğitim kısımları çok mu böyle?Pasifikte Japonlarla ne zaman çarpışmaya başlayacağım?
  • benim hatirladigim kadariyla ilk basta savasiyordun denize cikartirken oluyoduk sonra egitim felan oluyo ondan sonra bi yasli general midir nedir iste onla arabayla gidiyoruz ondan sonra japonlar hava saldirisi baslatiyo sonra gemilere gidiyoz adamlarimizi kurtaritoz ucak savar kullanioz
  • oyunu bitirdim . anlatıyım
    ilk olarak kayıkla ilerleyerek ateş ediyoruz suyun içinde ilerleyerek karaya çıkıyoruz.bu bölümde ölücez.sonra 2yıl öncesine gidiyoruz.askerlerle koşarak ilerleyince silah atışları yapacağız.bayi gibi biyer var sol tarafta ordan mermi alıp askerler gibi 1.2.... bizde 3. sıraya geçiyoruz(kapı sırası)alt tuşuna basıp silahı çıkaracağız ve sıktııııı beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    oyunu bitirdim bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
  • Selam, arkadaşlar ben daha evvel 3 sene önce m.o.h pacific assault oyununu oynadım bitirdim hilesiz şimdi tekrar oynamak istiyorum ama eğitim bölümünde ilk yardım eğitiminden bir önceki komut verme aşamasını geçemiyorum daha doğrusu G VE H tuşlarına basıyorum olmuyor o aşamayı geçemiyorum tekrar başa alıyor.. nasıl geçerim burayı bana yardımcı olun..
    NOT: Ayrıca Oyun CD sinde EXE. kurulum dosyası yok direk dosyadaki mohpa yı tıklıyorum öyle açılıyor oyun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: komandosas

    Selam, arkadaşlar ben daha evvel 3 sene önce m.o.h pacific assault oyununu oynadım bitirdim hilesiz şimdi tekrar oynamak istiyorum ama eğitim bölümünde ilk yardım eğitiminden bir önceki komut verme aşamasını geçemiyorum daha doğrusu G VE H tuşlarına basıyorum olmuyor o aşamayı geçemiyorum tekrar başa alıyor.. nasıl geçerim burayı bana yardımcı olun..
    NOT: Ayrıca Oyun CD sinde EXE. kurulum dosyası yok direk dosyadaki mohpa yı tıklıyorum öyle açılıyor oyun.

    Ben oynarkende böyle bir hata vardı birşeyler yapıp geçmiştim ama hatırlamıyorum şimdi internetten save dosyası bulup direk görevlere geçmek daha mantıklı olur herhalde uğraşmak yerine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.