Şimdi Ara

Nilfisk Power Allergy ve ROWENTA SILENCE FORCE 2200 W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
16.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar rowenta ve nilfisk arasında kaldım hangisini alsam bana çok sessiz ve emiş gücü yüksek bu performansı uzun süre sürecek bi süpürge lazım rowenta fiyatta bıraz daha ucuz fakat 2 yıl garantili ve emiş gücünü öğrenemedim fakat mağazada denediğimde çok güçlü ve sessiz olduğunu gördüm Nilfisk ise 5 yıl garantili fakat kendisi hakkında hiç bise bilmiyorum ve telefon hediyesi var son bi şey ürünleri nette baya ucuza buldum 100 tl daha ucuza buldum ben kayserideyim netten alsam garntisi nasıl olacak bozulanda şehir dışınamı göndercem

    başka kaliteli tafsiyeniz varsa bakabilirim sınır 450 tl



  • rowenta'nın mor olan alt kompakt modelini aldım. ses seviyesi 68 db ve emiş gücü 32 kpa (kırmızı olan 66db ve 34 kpa ama çok az daha büyük ve 1 kilo daha ağır) oldukça sessiz ama nilfiskleri bilmiyorum muhtemelen daha kalitelidir onlar sesini bilmiyorum ama. çekiş güçleri oldukça yeterli oluyor bunların daha fazla artmasınıon kimseye yararı yok beğendiğinizi alın bence. Bence bir de borusuna uçlarına filan bakın, mesela rowentanın ucu üçgen bana garip geldi ama alışılıyor. boruları kullanışlı ve katlanıyor, kalın ve çok ağır değil. Bir de esnek olan borusu ve elektrik kablosu o kadar uzun değil. Kötü de değil ama gerekirse uzatma ile kullanılabilir nasıl olsa.
  • konuyla ilgili bilgisi olan baska kımse yok mu?
  • Nilfisk çok iyi bir markadır. Özellikle filtrelemede öncüdür. Genelde profesyonel ürün ürettiğinden pek popüler değil.

    Rowenta'nın ise sadece adı kaldı. Tefal grubuna geçtiğinden açıkçası güvenilir değil. Yedek parça ve servis sıkıntınız da olacaktır.

    Kayseri'de yaşadığınız dikkate alınırsa ben olsam Siemens alırdım. Bosch bayileri torbalarını satıyor. Nilfisk alacaksanız torba stoğu yapmanızı öneririm.
  • fiyatlar mağazalarda çok pahalı netten alsam garantisi nasıl olucak bozulduğu zaman satın aldığım kişilemi görüşücem yok sa kayserideki servisimi arıcam
  • İlk anda kırık vs çıkarsa değişim için satıcı ile görüşüyorsunuz ama ilerideki arızalarda oturduğunuz yerde servis aramanız gerekecek. Bu yüzden bu tür markaları öneremeyeceğim.
  • onermiyosunuz ve bende sızı tanıyan bırı olarak hak veriyorum rowenta ve nilfisk i çok beğendım siemens almamı istiyosun peki bana istekleri karşıcak ürün söylemedıniz
  • http://www.boschevaletleri.com/?5=BSG71877&26=5635 (Bu çok iyi)

    http://www.hepsiburada.com/siemens-vs06g2530-synchropower-ultra-hepa-filtre-supurge/productDetails.aspx?categoryid=155123&productid=evsievs06g2530#tablnk

    http://www.boschevaletleri.com/?5=BSG61877&26=5635

    http://www.siemensevaletleri.com/?5=VS08G2499&25=3810

    http://www.siemensevaletleri.com/?5=VSZ42200&25=3810

    http://www.boschevaletleri.com/?5=BSG82230&26=5635

    Buradaki fiyatları dikkate almayın, ürünleri etaylı inceleyebilmeniz için link verdim. Modelleri internette aratarak uygun fiyat bulabilirsiniz.

    Nilfisk de çok iyi, sizi caydırmış olmayayım ama ben Kayseri'de yaşadığınızdan ileride torba, filtre ve yedek parça bulamama riskine karşı yukarıdakileri öneriyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 27 Nisan 2009; 21:09:58 >




  • biz 400tl'ye Nilfisk Power Allergy aldık, içinden 2 torba çıktı 14 tl'ye de 5 adet torba daha aldık, torba sorunu yaşayacağını sanmam makine 5 yıl garantili aksesuarları zengin emiş gücü çok iyi hepa13 filitreli...

    http://www.tekcarsi.com/index.php?p=show&pid=2447&k_id=0
  • nilfisk i çok beğendim alıcam sanırım niyatovic arkadasım nasıl memnunmusun makınadan
  • daha kullanma fırsatım olmadı düğünden sonra ama nışanlım denemiş çok hoşuna gitmiş emiş gücü çok iyimiş sesi de fazla değilmiş, nışanlımın en çok hoşuna giden tarafı etrafa hiç toz sızdırmaması olmuş...

    almadan önce çok araştırdım memnun kalacağımızdan eminim...
  • Bende de Extreme X300 var kesinlikle super makine. Ancak forumda da takip ettigim kadarıyla cok populer bir marka degil ama alan pişman olmaz...
  • Ben de nilfisk kullanıyorum, çok menunum, önemli olan 1800-2000W olması değil borudaki emiş gücünün kaç watt olduğu, özellikle rowentayla kıyaslanmaz bile,
    nilfisk özellikle elektrik süpürgelerinde tek isim olduğunu söyleyebilirim
  • Ben 4 aydır Nilfisk Power Allergy kullanıyorum. kesinlikle tavsiye ederim. hem çok sessiz hem de çok güçlü bir makine. orjinal filtre (torba) kullanırsanız evde toz moz kalmaz. Öncesinde rainbow diye bir marka kullanıyorduk. sulu sistem. Abi makineyi açması bir iş, toplaması başka iş. olmaz olsun.
    bu cihazın allerji enstitüsünden sertifikası var. allerjik (astım) çocuğu olana da tavsiye ederim. Bu cihaz "hepa 13" yani 100.000 toz girer 5 tane aradan kaçar. 2000 - 3000 $ verip de süpürge almanın anlamı yok. filtre bulamam diye düşünmeyin, verirsiniz sipariş gelir ertesi gün kargoyla.. Benim adım hıdır, diyeceğim bıdır.
  • nilfisk power allergy aldım ben de.
    ama toz torbası nette hicbir yerde bulamadım.galiba dagıtıcı firma batmıs 1-2 ay evvel
    bilenler ist.da nereden aldıklarını soyleyebilir mi?
    acil lütfen..
  • Nilfisk -Advance profesyonel temizlik ekipmanları Tic.AŞ.
    Necla cad.no:48 yenisahra/kadıköy-31746/ istanbul

    tel: + 90216 47008060

    fax:+ 90216 4700863 kalın sağlıcakla
  • markalar güvenilir ama eğer alacağınız model torbalı ise hemen vazgeçin. Torbasız siklon teknolojisi ilk dyson ile başladı sonra diğer markalar telif ödeyerek üretiyorlar.

    - Torbasız süpürgede hava siklon şeklinde plastik hazneyi ve içerideki karton filtreyi yalayarak geçer, taşıdığı pisliği haznede bırakarak aynı basınçla dışarı çıkar.

    - torbalı süpürgede ise bildiğiniz gibi hava torba ağzından girecek şeklide vakumlanır ve pisliği torbaya bırakırken büyük dirençle karşılaşır. Sonucunda aynı motor gücündeki 2 makinede torbasız olan sürekli verimli emiş gücü ile çalışırken , diğer torbalı olan 2. temizlikten sonra emiş gücünü yüksek oranda kaybeder. Mutlaka iyi bir markanın torbasız süpürgesini deneyin, kararınızı sonra verin. Bizdeki şu meşhur philips hala ilk günkü kadar aynı güçle temizliyor, halıyı tuttumu bırakmaz.

    Düşük bütçe için yeni süpürge arayanlar için henuz test etmesem de zanussi 'yi onerebilirim. Diğer yerli fasoncu markalara göre en azından markanın kklü geçmişi var ve elektroluks garantisinde.
    Zanussi torbasız süpürgelerde Kampanya görürseniz lütfen paylaşınız.
    Saygılar




  • selamlar
    almadan yetkili servise danışmakta fayda var.birçok markanın yetkili servisi olan interbil teknik bu konuda uzman.arkadaşlar çok ilgili.nilfisk yetkili servisi ayrıca birçok markanında yetkili servsiliğini yapıyorlar.www.interbilservis.com bilginize
  • Nilfisk kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Saygılar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metehan_bera

    Nilfisk kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Saygılar...



    Tam bir konfor süpürgesi. emiş gücü, filitreleme sistemi için hiç yorum yapmaya bile gerek duymuyorum. 1905'ten beri sadece süpürge üreten, usta bir marka.

    Power Allergy'nin içinden, diğer markaların extra olarak sattığı bir çok aparat çıkıyor, bunlara turbo başlıkta dahil.

    birçok dayanıklılık testine tabii tutulmuş. 7000 kere hortum bükme testi gibi. yüklemeler/extra kısmında kullanma kılavuzunun son sayfasında hepsini anlatmışlar şekille.

    http://consumer.nilfisk.com.tr/Products/VacuumCleaners/ConsumerVacuumCleaners/ConsumerVacs/NilfiskPower/NilfiskPowerAllergy/Accessories.aspx




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.