Şimdi Ara

Çok fonksiyonlu Canon mu Hp mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Ben Mp-140 kullanıyorum 2 ay oldu alalı. Bu zamana kadar hiç bir sorununu görmedim. Tarayıcı özelliği oldukça kaliteli. Kartuşlara çok kolay dolum yapılabiliyor ve kartuşlar resetlenebiliyor. Ben çok memnunum, aldığımdan beri kartuşları 2şer kez doldurdum, çok kolay dolum yapılabilen kartuşlar. Ayrıca fotoğrafları da oldukça kaliteli basıyor, yeter ki kullandığın mürekkep ve fotoğraf kağıdın kaliteli olsun. Linklerini verdiğin diğer modelleri bilmem ama bence Mp140 fiyatına göre oldukça kaliteli bir printer. Tek dezavantajı kartuşların kapasitesinin düşük olması ancak onu da ileride diğer uyumlu kartuşlardan alarak halledebilirsin.
  • hocam kartuşların kapasitesi düşük dediğin.içerisinden çıkan kartuşlarla renkli ve renksiz olarak ortalama kaç sy basdın acaba.
  • Kartuşlarla yaklaşık 150-160 sayfa çıktı aldım. Bu 160 sayfanın bir çoğu bitirme tezi çalışmam olduğundan çok sayıda renkli grafikler bastım. Ve kartuşların 2si de bitti. Hp inkjet yazıcı sahibi arkadaşlarım ort. 250 sayfa çıkardıklarını söylüyorlar, bu rakama göre benim elde ettiğim rakamlar oldukça düşük. Zaten şu an üstünde bulunan siyah kartuş pg-37'ye dolumda 8ml renkli kartuş olan cl-38'e ise 3x3= 9ml mürekkep enjekte ediyorum.
    Fotoğraf baskısını örnek verecek olursam; şu ana kadar fujifilm ve epson kağıtlarla 10x15 boyutlarda 10 tane fotoğraf bastım. Kartuş tam doluyken basmaya başlamıştım ve şu anda kartuşun %75'i dolu görünüyor.
    Neticede Mp-140 çok savurgan bir yazıcı olmamakla birlikte kartuşların mürekkep kapasitesi az olduğundan sıklıkla dolum yapmak gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 5 Mayıs 2009; 21:10:41 >
  • unuttugunuz bisey varki canon yazicilarin kartusu bittiginde scanner de kullanilmaz hale geliyor.
  • teşekkürler arkadaşlar Canon MP190 almaya karar verdim yalnız bunların kartuşları PG-30 Siyah Kartuş ; CL-31 Renkli Kartuş (Cyan, Magenta, Yellow)
    acaba bunlara dolum oluyormu yani dolum merkezlerinden doldurtabilirmiyim bitince



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_19 -- 6 Mayıs 2009; 12:46:05 >
  • ya doluma ne gerek var.. geçen siyah mürekkebim bitti gittim darty'e bi baktım 26TL... orjinali bu kdr ucuzken doldurmaya ne gerek var..

    model Canon MP520
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TechZone

    ya doluma ne gerek var.. geçen siyah mürekkebim bitti gittim darty'e bi baktım 26TL... orjinali bu kdr ucuzken doldurmaya ne gerek var..

    model Canon MP520


    2 kartuş 2x26 TL'den 52 TL yapar. Ben 18 TL'ye aldığım kartuş dolum setiyle en az 10ar kez dolum yapabiliyorum, kartuş dayandığı takdirde. Arada uçurum var, hesap yapmaya gerek yok
  • quote:

    Orjinalden alıntı: semihekim


    unuttugunuz bisey varki canon yazicilarin kartusu bittiginde scanner de kullanilmaz hale geliyor.




    eminmisin
  • bende epson DX8400 vede kesinlikle tavsiye ederim, canon hp falan marka ama ekstradan para vermeyiniz ekonomik bir makina alınır tavsiyemdir
  • hp olanını kullanıyorum mnemnunum sorunsuz bi yazıcı ama kartuşu bitince pek hoş olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.