Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (840. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.997
Cevap
782
Favori
1.599.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 838839840841842
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teşekkür ederim arkadaşım. kolay gelsin.
  • Merhaba. Aradığım filmde Almanyada yaşayan bir iş kadınına ölen babasından İtalyada bir dondurma dükkanı miras kalıyordu. Dükkanı satmak için gittiği İtalyaya yerleşme kararı falan alıyordu. Bilen, hatırlayan var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sofuayyas

    Merhaba. Aradığım filmde Almanyada yaşayan bir iş kadınına ölen babasından İtalyada bir dondurma dükkanı miras kalıyordu. Dükkanı satmak için gittiği İtalyaya yerleşme kararı falan alıyordu. Bilen, hatırlayan var mı ?
    Kullandığım anahtar kelimeler beni döndürüp dolaştırıp şu filme getiriyor:
    https://www.imdb.com/title/tt0328589/
    Bu olmadığını düşünüyorum ben yine de aramaya devam edeceğim. Şayet bulamazsam bu iletiyi düzenleyip bulamadım derim. Dondurma, miras, işkadını,.. gibi kelimeler sonucunda dondurma ile ilgili bir sürü film çıktı karşıma ama konularının dediğin olayla alakası bilem yok yani... dur bakalım bulabilecekmiyim...
    EDİT:
    Yok abi. Konusu itibariyle alakasız filmler, yabancı magazin dergileri falan çıkıyor... Özür.
  • Bayraktar16 B kullanıcısına yanıt
    https://www.sinemalar.com/film/1031/sadakatsiz

    Unfaithful

    filmin bu olabilir mi hocam.
  • Merhaba arkadaşlar inşallah bunu da bulabilirsiniz. Çok araştırdım ama bulamadım :)

    Film kapağını bile hatırlıyorum. Sarı arka plan var ve bir tane liseli cocuk tek elini yukarı kaldırmış yanında kız var altta bir sürü çocuklar falan vs olabilir. Neyse konusuna geçelim :)

    Filmimizde liseli bir genç arkadaşımız var. Ezik mi ezik ama öyle böyle değil. Sonra bu bir şekilde hapishaneye düşüyor ve orada adam ona sadece bir bakış atmasını öğretiyor. farklı bir insan gibi davranmayı öğretiyor. Sonra bu farklı bir liseye nakil edilceği zaman polisler sanki tam bir serseriymiş gibi uzaktan kelepçeleleri ile bırkaıyolar ve bu arkadaşımız saçını sarıya boyamış her şekilde değişmiş biri olarak orada nam salıyor ve ünleniyor. En son sahneye yakın bunun foyasını ortaya çıkarıyorlar ve sinevizyonda yayınlıyorlar. Falan filan

    Umarım bulabilirsiniz. Teşekkür ederim şimdiden.
  • Arkadaşlar birkaç film soracağım:

    1.Film
    Bir şeker hastası adam balatayı sıyırıyor, alayınıza isyan uleyyn modunda, bir ilkokula girip karısıyla ya da sevgilisiyle beraber öğrencileri rehin alıyor. Yanında da bir bomba var. Bombanın şekline şemaline gülersiniz bildiğimiz tahta çamaşır mandalının üzerine konmuş bir annelerimizin iki tekerli pazar arabası içerisine bombayı koymuş. Bomba hareket ederse teker mandalı bırakıcak bomba patlayacak. Aklımda böyle kalmış şekil şemal olarak.
    Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz


    Hatta bu manyak herifin okulda olduğunu baştan haber alan birileri uzaktan el işaretiyle “laaaaan okula girmeyiiin laaan içerde manyak vaaar” yapıyor ama nafile, uzaktaki öğretmen çocukları etrafına toplamış yanlış anlıyor, adam el sallıyor zannedip “heeeey! güle güleeeeee!” yapıyor ve çocukları içeriye alıyor. Böylece daha fazla çocuk rehin alınıyor... Filmin devamını spoiler vermemek açısından anlatmayayım çok güzel filmdi. Şeker hastası manyak bombacı okulda çocukları rehin alıyo konulu bir filmdi. Filmi komedi gibi anlattım ama böyle tehlike aksiyon duygusal bir film. Var mı adını bilen?

    2.Film
    Bir uzakdoğu aşk filmi. Japon filmi de olabilir.
    Aşk konu alınıyor ama filmde birden fazla çift var. Her birinin sahnesi karma şekilde
    verilmiş. Birbirlerini bellerinden çarşaf gibi birşeyle bağlamış bir genç çift görüyoruz. Bunlar birbirlerini asla bırakmamak için yemin etmişler. Sokakta dolaşıyorlar ve lokantalardan artık yemek yiyorlar. Bir başka sahnede genç aşıklar var. Erkek fabrika işçisi. Kadın ona devamlı yemek getiriyor ve erkekle parkta buluşuyor. Parkta adam yemeğini yerken sohbet eder hasret giderirler. Fakat sonra adam artık uzaklara gideceğini, dolayısıyla tekrar görüşemeyeceklerini üzülerek belirtir. Kız çok üzülür ve adam giderken seni hep bu parkta bekleyeceğim der. Adam yıllar sonra yaşlanmış olarak parka gelir, oturur. Yine o banktadır. Kadın gelir, sevgilisinin oturması gereken banktaki(!) bu yaşlı adamın yanına çekinerek oturur. İki yaşlı sohbet ederken birbirlerini tanırlar ve yaşlı kadın elindeki yemek paketini adama verir. Adam aynen eski günler deki gibi yemeği açar yemeğe başlar. İkisinin de yüzü gülmektedir. Bir başka sahnesinde genç aşık ünlü şarkıcı olan platonik sevdiceğinin trafik kazasında bir gözünü kaybettiğini öğrenir. Evde maket bıçağıyla bir gözünü sakatlar ve genç şarkıcının karşısına çıkar. Şarkıcı kız olayı sezer, birlikte mutlu bir geleceğe... Film bu şekilde biter. Güzel ve yanılmıyorsam ödüllü bir filmdi. 2000li yılların başlarından olacak sanırım.

    3.Film
    Bir anne var, ailesini seviyor ailesi için cinayet bile işliyor. bunların bir video kaset
    dükkanları var. Yaşlı bir kadın aldığı kaseti başa sarmadan iade ettiği için dükkanda
    tartışıyorlar yaşlı kadın aileye hakaret ediyor. Anne yaşlı kadını affetmiyor gece evine gidip satırla hallediyor. Kızının erkek arkadaşını da, kızını üzdüğü için bir müzede uzun bir metal çubuğu kasığına saplayarak öldürüyor. Zaptolmuyor, sürekli birilerinin icabına bakıyor... Psikopat anne konulu ama komedi tarzı film. BULUNED


    EDİT: son film bulumuştur: Belalı Anne - Serial Mom (1994)https://www.imdb.com/title/tt0111127/
    TAVSİYE EDERİM.

    EDİT-2: Arkadaşlar 1. Film gerçekmiş:https://www.nytimes.com/1986/05/17/us/couple-take-over-school-but-die-after-bomb-blast.html
    Haydi bulun şunu abicim beya...


    Diğerleri kaldı.
    Filmlerin yapım tarihleri ve yayınlandıkları kanal hakkında hiçbir bilgim yok. Her birini farklı tarihlerde geçmişte izledim.

    Size zahmet...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 14 Ocak 2019; 21:39:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

    https://www.imdb.com/title/tt0241760/?ref_=nm_flmg_act_47
    Sen nasıl bir kralsın. Çok teşekkür ederim
  • İyi günler ben de bir film arıyorum konusu şöyle idi;
    Askerde 2 arkadaştan biri ölür ve ölenin kız arkadaşının resmini diğer arkadaşı alır. Asker dönüşü fotoğraf ve adresine(kız bir çiftlikte yaşamaktadır) giderek taziyesini sunmak ister. Kız gelen kişinin iş aradığını düşünür ve iş teklif eder. Asker iyilik yapmak için teklifi kabul eder ve ilk aşamada arkadaşından söz etmez . Çünkü gerçekten çiftlikte yardıma ihtiyaçları vardır. Daha sonra aralarında romantik bir ilişki başlar.
    Başka bilgi hatırlamıyorum. 2014-2015 te izlemiştim. Yapım yılını tam bilmiyorum ancak 2012 veya sonrası olabilir .
    Şimdiden teşekkürler ...
  • Arkadaşlar uzun bir zaman önce izlediğim bir film vardı.Yaklaşık 10 sene belki daha fazla oldu.Hatırladığım az bir kısımları var bir kısmında adam karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor karşıda arkadaşları var ama adam sağa sola bakmadan geçmeye çalışıyor Araba çarpıyor.Diğer bir kısımda bir dağ evindeler arkadaşlar sonra dışarıdan sesler geliyor. Dışarıya bakıyorlar bütün hayvalar kaçışıyor.Hayvanların üzerlerinde yara izleri var. Sonra evin klozentinden solucan gibi birşey çıkmaya çalışıyor adamın biri klozetin üzerine oturuyor. Sonra bakıyorlar solucan kapagı delip geçmiş adamın içine girmiş. En son baraj gibi bir yerde bu arkadaşlar ve o solucanların en büyüğü kavga dövüş ediyor o esnada engelli bir adam geliyor.Bu adamda değişik bir yaratığa dönüşüyor Ve diğer yaratığı öldürüyor hatırladığım kısımlar bunlar arkadaşlar hatırlayıp bulan olursa çok sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Medcezir1903

    İyi günler ben de bir film arıyorum konusu şöyle idi;
    Askerde 2 arkadaştan biri ölür ve ölenin kız arkadaşının resmini diğer arkadaşı alır. Asker dönüşü fotoğraf ve adresine(kız bir çiftlikte yaşamaktadır) giderek taziyesini sunmak ister. Kız gelen kişinin iş aradığını düşünür ve iş teklif eder. Asker iyilik yapmak için teklifi kabul eder ve ilk aşamada arkadaşından söz etmez . Çünkü gerçekten çiftlikte yardıma ihtiyaçları vardır. Daha sonra aralarında romantik bir ilişki başlar.
    Başka bilgi hatırlamıyorum. 2014-2015 te izlemiştim. Yapım yılını tam bilmiyorum ancak 2012 veya sonrası olabilir .
    Şimdiden teşekkürler ...
    https://www.imdb.com/title/tt1327194/

    The Lucky One -2012 olabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaşifaga

    yakın bir dönemde izlediğim bir türlü bulamadığım bir uzak doğu sineması filmi var arkadaşlar
    2010’dan sonra çekildiğini düşünüyorum
    filmin tür gizem/gerilim pedofili, çocuk istismarı ile ilgili bir filmdi
    filmde bir adam vardı öğretmen diye hatırlıyorum, neyse bu herif sapık bir pedofilmiş meğerse,karısı bunu yakalatıyordu galiba neyse sapık bir şekilde yakalanıyordu, bu sapık herif çocukları istismar ederken videolar da çekmiş ve dedektifimiz bu sapık herifi alıp, sınıfta bir sandalyeye bağlayıp çocukların ailelerini okula toplayıp, önce sapık şerefsizin yaptıklarını izletip sonra teker teker ailelerin sapıktan intikam almalarını işkence etmelerini sağlıyordu.bazı aileler reddediyordu hatta
    şimdi ben bu filmi. güney -kuzey kore, japonya, tayvan, tayland, çin dâhil alt üst etmediğim uzak doğu ülke sineması kalmadı ama bulamıyorum.
    filmin sonu bakımından murder on the orient express filmini andıran bir senaryosu vardı.sapıktan tek tek öc alıyorlardı
    birde, zaten bu çekik gözlü arkadaşlarımızın hepsi birbirine benziyor, kimin kim olduğu da belli değil. belki alt üst ederken gördüm ama ayırt edemedim.
    Sayın film bulma uzmanı dostlarım bakan oldu mu acaba benim filme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bayraktar16

    ilgin için çok teşekkür ederim. son 3-4 ay içinde izledim. bir gece tv den internete bağlanıp izlemiştim, tanıdık yüz yok yoksa hatırlardım, o kişinin filmlerine bakar bulurdum dediğin gibi. fatal flip diye bir film vardı konu olarak ona benziyor ama bu adam kiracı değil, tadilat için eve geliyor, kadın orta yaşlı güzel bir kadın, sabah koşularına çıkıyor, tamirci adam kadını ayartıyor ve olaylar gelişiyor.

    hediye içinde ciddiyim, jest olsun diye göndermek isterim. teşekkürler
    9/tenth

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarıydı galiba arabanın rengi arabasında yaşamını sürdüren yani arabayı ev gibi kullanıyordu evsiz bir adamın biriktirdiği parasını bir genci uyuşturucu borcundan kurtarmak için harcadıgı 2013 ile 2015 arası biyografi film hatırlayan varmı dostlar ?
  • Herkese Merhaba

    7 Yıl kadar önce filmi şehirlerarası otobüs de izlemiştim ama yarıda kaldı,
    Özetleyecek olursam Müebbet yiyen bir suçlu Adliye Çıkışında cezaevine götürülmek üzere araca doğru giderken basın mensuplarına dönüp kameralara ''beni hapisten kaçırana şu kadar yüklü ödül'' diyor.Ve ülkenin bütün mafyası,iti kopuğu bunu hapisten kaçırma yarışına giriyor.Hatırladığım bu yardımcı olursanız çok sevinirim aklıma takıldı.Şu açıklamayla bilen olursa da helal olsun valla:)
  • Engyneer E kullanıcısına yanıt
    S.w.a.t. (2003)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkness

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nike

    Bana da yardım ederseniz sevinirim az çok hatırlıyorum filmi çocuk kuzey kutbuna yakın bir yerde oturuyordu galiba bu kuzey kutbunda belirli bir tarihte ışımalar falan oluyor çocuk telsiz aletiyle geçmişteki itfaiyeci ölmüş babasıyla konuşuyor bu ışımalar sayesinde (sonradan farkına varıyordu galiba) falan filan bir sürü olay gelişiyor hatırladığım kadarı ile çok güzeldi konu yardımınızı bekliyorum.


    Frequency

    http://www.imdb.com/title/tt0186151/
    Merhabalar ben bir kaç sene önce bir film izlemiştim ama adını hatirlamiyorum. Filmde adam bir universitede hocaydı senaristti sanırım. Yazdigi senaryolar bir bir uygulanıyordu. Adamı sürekli birileri arıyordu yardım istemek için adam inanmıyordu ama arayan kişiler tek tek ölü bulunuyordu. Daha sonra adamın sevgilisi de evde çok kötü bir şekilde öldürüldü, polis adamin pesine dustu filmin sonlarına doğru adam arkadaşından şüphelendi bir öğrencisiyle konuştu falan adamı kaçırdılar. Ama katil öğrencisiydi bu kadar detay hatırlıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Ne kadar düşünsem araştırsam bi türlü bulamamıştım..
    Süpersiniz....
  • 2019 da en iyi filmler bizleri bekliyor olacak
  • Arkadaşlar n'oldu benim filmler?
    Kendim de aramama rağmen bir türlü bulamadım. Bir zahmet bakabilir misiniz?

    1-Adamın birisi bir laboratuvarda çalışıyor sanırım ilaç şirketi var. Uzun çalışmalardan sonra "ULTRA" adlı bir ilaç icadediyor, kendi üzerinde deneyip zekileşiyor. Sonra yan etkilerini farkediyor. İlacın üretimini mi durduracak ne yapacaksa yanında çalışan herifler, laborantlar falan buna mani oluyor. Meğersem ilaçtan onlar da almışlar ama yüksek dozda almışlar. Cinayet eğilimi falan kazanıyorlar. Biraz gerilimli bir film. İnternette ULTRA diye ilaç buldum vitamin hapıymış

    2-Bir adam okuldaki öğrencileri rehin alıyor. Adam şeker hastası ve fıttırmış. Artık insülin almak yok bana şeker getirin çikolata piskevit 5kat tat, albeni, metro getirin falan diyor. İçerde rehin kalmış iki adam aralarında fısıldaşıyor. Biraz sonra zil çalıcak öğrenciler teneffüs oldu diye hareketlenicek bu adam da paniye kapılıp bombayı patlatıcak sen git çigolata gofret getiricem de, zili iptal et diyor. adam da gidiyor okul zilinin elektronik devreleriyle oynuyor zili susturmayı başarıyor. çiko-gofret falan getiriyor... Önceki mesajıma bakınız orada da anlattım. Şeker hastası manyak bombacı bir ilkokuldaki öğrencileri benzin bombasıyla rehin alıyor konulu bir film. Film gerçek ve niyork tayms gazetesine çıkmış bir olaydan şeyedilmiş.

    3-Bir uzakdoğu aşk filmi. Japon filmi de olabilir.
    Aşk konu alınıyor ama filmde birden fazla çift var. Her birinin sahnesi karma şekilde
    verilmiş. Birbirlerini bellerinden çarşaf gibi birşeyle bağlamış bir genç çift görüyoruz. Bunlar birbirlerini asla bırakmamak için yemin etmişler. Sokakta dolaşıyorlar ve lokantalardan artık yemek yiyorlar. Bir başka sahnede genç aşıklar var. Erkek fabrika işçisi. Kadın ona devamlı yemek getiriyor ve erkekle parkta buluşuyor. Parkta adam yemeğini yerken sohbet eder hasret giderirler. Fakat sonra adam artık uzaklara gideceğini, dolayısıyla tekrar görüşemeyeceklerini üzülerek belirtir. Kız çok üzülür ve adam giderken seni hep bu parkta bekleyeceğim der. Adam yıllar sonra yaşlanmış olarak parka gelir, oturur. Yine o banktadır. Kadın gelir, sevgilisinin oturması gereken banktaki(!) bu yaşlı adamın yanına çekinerek oturur. İki yaşlı sohbet ederken birbirlerini tanırlar ve yaşlı kadın elindeki yemek paketini adama verir. Adam aynen eski günler deki gibi yemeği açar yemeğe başlar. İkisinin de yüzü gülmektedir. Bir başka sahnesinde genç aşık ünlü şarkıcı olan platonik sevdiceğinin trafik kazasında bir gözünü kaybettiğini öğrenir. Evde maket bıçağıyla bir gözünü sakatlar ve genç şarkıcının karşısına çıkar. Şarkıcı kız olayı sezer, birlikte mutlu bir geleceğe... Film bu şekilde biter. Güzel ve yanılmıyorsam ödüllü bir filmdi. 2000li yılların başlarından olacak sanırım. SORULDU YANIT BEKLENİYOR…

    Bi zahmet arkadaşlar rica edicem bakıverin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 18 Ocak 2019; 17:17:27 >
  • 
Sayfa: önceki 838839840841842
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.