Şimdi Ara

PPT'i video yapmak, yada facebooka slayt gibi video nasıl eklenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
20.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ppt'yi tamamen sorunsuz olarak, sesleriyle birlikte avi, mpg, flv, 3gp gibi formatlara çevirebilir miyiz? Lütfen kesin biliyorsanız, önceden denemişseniz cevap verin. İnternetten bulduğum, bazı programlar işe yaramıyor ya da tam çevirmiyor.

    Bu soruyu sormaktaki amacım facebooka video eklemek. powerpoint gibi yazılara, resimlere ve müziğe yer verebilen video programı var mı?



  • bir fikri olan yok mu???
  • çevirmek istiyor ppt2exe diye bir program var. powerpoint dosyalarını exeye çeviriyor ama sesi felan kullanmak istersen galiba tam sürüm olması lazım.

    powerpointten başka program diyorsan derim ki sana milyon tane. benim kullandığımn vardı .proshow producer ve diğer video düzenleme programların birçoğu neredeyse aynı işi yapıyor.
  • dostum ama bu program paraylaaa
  • SlideBoom servisini kullanıp internete yükleyip, orada verilen kodlarla başka sitelere paslayabilirsin. Bu çalışıyor ama işini tam görüyor mu bu formül bilmiyorum. Tüm işlemler süper kolay. Upload ile başlayacaksın. Gerisi kendini anlatır zaten.

    http://www.slideboom.com/presentations

    Ayrıca PP 2010 sürümü kendi kendini video yapabiliyor aklında bulunsun.
    http://www.officeblogu.com/post/2010/06/17/PowerPoint-2010-Ile-Sunumlarc4b1-Video-Olarak-Kaydetme.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunebu -- 6 Eylül 2010; 15:12:25 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wasd100

    çevirmek istiyor ppt2exe diye bir program var. powerpoint dosyalarını exeye çeviriyor ama sesi felan kullanmak istersen galiba tam sürüm olması lazım.

    powerpointten başka program diyorsan derim ki sana milyon tane. benim kullandığımn vardı .proshow producer ve diğer video düzenleme programların birçoğu neredeyse aynı işi yapıyor.

    ben yaptığım slayt ları faceye atmak istiyorum leawo diye bir rogram indirdim ama sesi vermiyor milyon taneden bir tane program önerir misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.