Şimdi Ara

Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ? (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.002
Cevap
36
Favori
886.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farego

    Biri FDA onaylı 😇

    Alıntıları Göster
    minoxil ile minoxidil arasındaki fark sadece isim farkı mı ben yıllardır minoxil kullanıyorum.Senin dediğine geçsem o da aynı işlevi mi görüyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boeing747

    minoxil ile minoxidil arasındaki fark sadece isim farkı mı ben yıllardır minoxil kullanıyorum.Senin dediğine geçsem o da aynı işlevi mi görüyor ?

    Alıntıları Göster
    Hocam aynı değil belki aynı etken maddeyi kullanabilir ama etken maddenin kalitesine göre değişir.



    FDA onaylı demek kanıtlanmış demek. Bizim buradaki ürünlerin kanıtlanmış yanı var mı?



    Ha paran yetiyorsa regoine al derim.
  • Büyüklerim, yaşıtlarım öncelikle merhabalar hepinize. Ben 19 yaşında ve son 2 yıl içerisinde yaşına göre aşırı saç dökülmesi yaşayan biriyim. Kulaktan dolma bilgileri dinledim birkaç defa misal olarak ''Saçını kazıt daha gür çıkar'' ya da ''Saç bakım yağları var saç çıkarıyormuş ''. Bunların hepsi fasa fiso eğer ki erkek tipi saç dökülmeniz var ise özür dilerim ama böyle şeylere kulak asmayın. Benim saçlarım hem stres hem de genetikten dolayı döküldü, bir süre minoxil forte %5 kullandım. Tabii sonra ''Aha saçım çıktı artık kullanmama gerek yok ehehe'' diyerekten ilacı bıraktım ve hem çıkan saçlar döküldü hem de dökülmem -belki bu sebeptendir bilemem- şiddetlendi. Geçen sene saçımı kazıttım ve aklımda şu düşünce vardı ''Eninde sonunda dökülecek zaten bari kelliğe alışayım'', bu düşünce 1 ay bile sürmeden rafa kalktı ve yerini büyük bir depresyon aldı çünkü ciddi manada saç çıkmıyordu kafamda, yoktu yani 0. Her gün araştırmalar yaptım ettim en son propecia diye bir tablet buldum çok fazla riski vardı ''Kısır kalma ihtimali, bülbülün ötmeme ihtimali vs.'' gibi ama yattı balık yan gider diyerek koydum başımı bu yola 1 yıl kullandım. Saçım artık dökülmüyordu ve stresten dolayı dökülen saçlarım az da olsa geri çıktı.Her ay düzenli olarak doktora kan vermeye, bir şeyim var mı yok mu diye baktırmaya gittim.Sonuçlarım hep iyiydi herhangi bir yan etki söz konusu değildi bende devam ettim ilaçlara. Bundan yaklaşık 5 ay önce eski fotoğraflarıma baktım -hale bakar mısınız 19 yaşında bir çocuk eski fotoğraflarında saçlarına bakarak iç geçiriyor -ne kadar da acınası- ve dedim ki hala elimden geleni yapmıyorum. 5 ay önce minoxil kullanmaya başladım tekrardan, ilk başlarda ağır bir dökülme yaşadım hiç beklemediğim yerler döküldü. Geçen ay yeni saçlar topraktan çıkmaya çalışan bitki misali çıkmaya başladılar. Şuan saç diplerimi elleyerek ve orada hissettiğim yeni saçların verdiği mutlulukla yazıyorum bu yazıyı. Lütfen ama lütfen tüm seçenekleri değerlendirin ve korkmayın. Belki şuan okurken diyorsunuzdur ki ''Çok masraflı bu ya'' evet maalesef öyle ve ben öğrenciyim, ailemden aldığım harçlığımı sadece bu ilaçlara veriyorum. Her neyse eğer ki sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz, biraz bilgi birikimim var size seve seve yardımcı olurum.
  • Minoxil çok az kullanmıştım ama bende yan etki yapmıştı. Ama herkesde etkisi farklıdır tabi sanırım
  • Kullanan varsa minoxil ile ilgili birkaç sorum olacak.
  • Thialon kullanıcısına yanıt
    Reis ben de 19 yaşındayım 2 yıldır dökülüyor 1 yıl hairforte sprey kullandım güvene güvene bi faydası olmadı. Şuan da 1 aydır minoxil kullanıyorum 7 8 aydır da finasterid. Bu minoxil senin şakak kısmına etki ettimi benim şakaklarda 1 cm falan gerileme var.
  • bilgisayar0606 B kullanıcısına yanıt
    Benim şakaklar düzelmeye başladı. Sol tarafım komple dökülmüştü tüylenme oldu sadece, sağ tarafımda ise dökülme vardı daha şimdi sert sert saçlar çıkıyor. Sadece saçımın ön kısmında geriye doğru düz bir çizgi şeklinde 1-2 cmlik bir açılma oldu. Düzelecek gibi de durmuyor. Ama buna da razıyım açıkçası, saçım dolgun gözükmeye başladı şu 5-6 ay içerisinde.
  • Şuna bi çözüm bulunsa da artık rahatlasak
  • 10 gündür kullanıyorum yanlardan açılmaya başlamıştı heleki sol tarafım bir senedir bir müthiş döküntü vardı banyo yaparken elime geliyordu ve banyodan sonra tarakta müthiş saç kılları birikiyordu çok direndim arkadaşlar almamak uygulamamak için ama elimden gelen her şeyi denedikten sonra artık son çare bu kaldığı için aldım internetten geldi kullanıyorum bide bioxcin double şampuan aldım hem dökülme hem kepek için .

    10 günlük kullanımda saç dökülmem 50-60 adetten 10 adetlere kadar düştü çok şaşırdım yaş 24 müdahale etmesem bitmiştim.

    Şimdilik iyi gidiyor hedef 3-4 sene kullanıp son vermek sonra dökülüp saç ektirmek en azından evlenmeye kadar idare etsin



    Gelişme oldukça fikirlerimi yazacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 8 Şubat 2020; 14:32:8 >
  • Piyasadaki onaylı tek ürün diye biliyorum ama devamlı kullanmak gerektiğini söylüyorlar. Saç oluşumu sağladığını söyleyen kişiler var fakat kullanmayı bırakınca çıkanlar yeniden dökülüyormuş.
    Açıkçası detaylı bir bilgiye ihtiyacımız var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elweda

    Piyasadaki onaylı tek ürün diye biliyorum ama devamlı kullanmak gerektiğini söylüyorlar. Saç oluşumu sağladığını söyleyen kişiler var fakat kullanmayı bırakınca çıkanlar yeniden dökülüyormuş.
    Açıkçası detaylı bir bilgiye ihtiyacımız var.
    Yeni saç çıkışını bilmem ama saçı korumak için Procapil'li sprey kullanıyorum ben ve gayet memnunum
    Artık 9. ayda olduğum için günde 1 doza düşürdüm kullanmayı

    Şuana kadar 2 farklı sprey kullandım Hairforte ve Avesin
  • Bende minox kullandım saç toparladı 1 ay bıraktık geri başladı simdi alopxy diye bi ilaca başladım zaten minox türevi. İnşallah kesilir geri dökülme. Minoxun içinde alkol olduğu için saçı çok yıpratıyo. Kırılan çatallaşan saçlar falan yine 4 numara yapacaz başka çare yok.
  • yan etkileri doğru mu kısırlık ereksiyon olamama ,kalp sorunları v.b.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrüflüEbiTen

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    BENDE KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORDUM BU Mesajı okuyunca kafam karişti
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen böyle doktorların samimiyetine inanmıyorum neymiş yan etkileri varmış, ne gibi yan etkileri var kalp çarpıntısı mi yapıyor yapsın onemli değil önemli olan çok aşırı yan etkileri olmaması mesela kısır ediyor mu bu seni kesinlikle hayır zaten kısır etse millet neden bunu kullansın gider direk proscar alır.

    Ben şimdi bundan 4 sene önce gözlerimi cizdirdim lazer tedavisi yani. Geçen rutin göz kontrolüne gittim doktor gözlüklü idi sorsaydim acaba siz niye olmadiniz bana zararlı deseydi de inanmazdim Allah'tan bu yaz bende olacağım dedi.

    Yani ben samimi bulmuyorum böyle doktorları zaten çoğu doktora baktığımiz zaman hasta ile ilgilenme sıfır adamlar hayattan bıkmış.

    Ha birde şu var ben evli olsam yaşım daha genç olmasa bende kullanmam ektirirdim ne diye her gün başımı iki günde bir yıkayıp fon çekeyim ki ?

    Ama bu ilacı üretene sonsuz şükranlarımı iletirim , hiç değilse 4-5 sene saçta tutması bile benim için yeterli.


    Kullanan kullansın zararlı olduğunu düşünen dökülmeye razı olur . :)

    Bir zamanlar lazer tedavisi aman göze zararlı aman şöyle diyip benide çok korkuttular ama ne zaman gözümü karartip gidip oldum aradan bir hafta geçtikten sonra sabah uyandığımda dünyayı capcanlı görmek gibisi var mı ya :) Dedim ben daha niye yaptıramadım bunu çok kızdım kendime halen daha kızarım o yüzden bizim insanımız bilmediği şeye düşmandır.

    Ben çok müthiş doktorlara gittim hepsi bir çok yöntem denedi olmadı en son iki alanında uzman olan doktorun yanına gittim onlarda bunu kullan dedi .

    Velhasıl kelam ilaç bende faydalı oldu başkasına bir şey yapmaz onu bilemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 29 Nisan 2019; 11:42:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: no fear özgür

    selam arkadaşlar ben bir buçuk aydır minoxil kulanıyorum dediyiniz gibi kafanızı tüylendiriyo aama bende yan etkiler fazlasıyla oldu ve şuan aramadığım yer kalmadı ama sonuç yok ilgilenmiyorlar.......bende oluşan yan etkiler.......bir buçuk ayda 17 kilo.......şiddetli göyüs ağrısı........nefes almada güçlük.......kalp çarpıntısı........ve ben tüm bu şikayetlerim için yaptırdığım kontrolleride söylüyim....ekg...efor testi....akciyer filmi...vs sonuç .........hiç bişeyim yok ve ben tüm bu sıkıntıları yaşamama rağmen bana yetkili denen bayanın önerisibiz bişe yapamayız ilacı kesin doktora gidin......ben bunlardan bir tüketici olarak istediyim bundan sonra ne yapmalıyım sağlığım açısından........ama bunlarda sadece paranın peşinde sağlık bizim sağlığımız nasıl olsa.....çokta önemli deyillllllll.inanın çok pişmanım benim gibi pişman olmak istemiyosanız kulanmayın kel kalın ama sağlıklı kalın........ve çevrenizede referans olmayın benim gibi tüm arkadaşlarımı arayıp ilacı kesmelerini istedim .....utanarak.....saygılarrr
    DOKTOR a gittikten sonra mı kullanmaya başladınız minoxili kan tahlili falan yaptımı size doktor minoxil yazmadan önce
  • ilk 11 sayfayı okudum kimse fotoğraf paylaşmamış neden acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

    10 gündür kullanıyorum yanlardan açılmaya başlamıştı heleki sol tarafım bir senedir bir müthiş döküntü vardı banyo yaparken elime geliyordu ve banyodan sonra tarakta müthiş saç kılları birikiyordu çok direndim arkadaşlar almamak uygulamamak için ama elimden gelen her şeyi denedikten sonra artık son çare bu kaldığı için aldım internetten geldi kullanıyorum bide bioxcin double şampuan aldım hem dökülme hem kepek için .

    10 günlük kullanımda saç dökülmem 50-60 adetten 10 adetlere kadar düştü çok şaşırdım yaş 24 müdahale etmesem bitmiştim.

    Şimdilik iyi gidiyor hedef 3-4 sene kullanıp son vermek sonra dökülüp saç ektirmek en azından evlenmeye kadar idare etsin



    Gelişme oldukça fikirlerimi yazacağım
    Bugün 3 Mayıs son durum şu şekilde

    -Sok etkisi yarattı saçlarımın sağında ve solunda mükemmel bir döküntü var şuan .
    -asiri bir şekilde pullanma , kepeklenme kaşıntı yaşıyorum.
    -Potant denen bir şampuan sipariş ettim

    Son olarak minoxile ara verdim Ekim yaptıracağım veya devam et normal diyen olursa devam edeceğim arkadaşlar bilginize tecrubelerinize ihtiyacım var .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

    Bugün 3 Mayıs son durum şu şekilde

    -Sok etkisi yarattı saçlarımın sağında ve solunda mükemmel bir döküntü var şuan .
    -asiri bir şekilde pullanma , kepeklenme kaşıntı yaşıyorum.
    -Potant denen bir şampuan sipariş ettim

    Son olarak minoxile ara verdim Ekim yaptıracağım veya devam et normal diyen olursa devam edeceğim arkadaşlar bilginize tecrubelerinize ihtiyacım var .

    Alıntıları Göster
    kaç gün oldu başlayalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tacimmüdür

    kaç gün oldu başlayalı

    Alıntıları Göster
    60 gün
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.