Şimdi Ara

TTNET'den Kampanya - ADSL Promosyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ADSL ÖĞRENCİ-ÖĞRETMEN PROMOSYONU

    21.06.2005-15.10.2005 tarihleri arasında, İlk ve Orta Öğretim ile Yüksek Öğretim kurumlarında okuyan öğrenciler, öğretmenler, diğer çalışanlar ve bu kurumlardan emekli olanların faydalanabileceği bir promosyon uygulanmaya başlanmıştır.



    İlk ve Orta Öğretim ile Yüksek Öğretim kurumlarında okuyan öğrenci, öğretmen, öğretim görevlisi, diğer eğitim mensupları ve emeklileri; öğrenci, öğretmen, eğitim mensubu veya emeklisi olduklarını gösterir belge veya kimlikleri ile 21.06.2005-15.10.2005 tarihleri arasında ilgili Telekom Müdürlüğüne ya da ADSL Çözüm Ortağı bayilerine başvurmaları halinde bu promosyondan yararlanabilecektir.



    Promosyon kapsamında, 256 Kbps Limitli veya Limitsiz ADSL abonelik başvurusu yapanlardan, ADSL bağlantı ücreti, 1 aylık kullanım bedeli ve 256 Kbps Limitli aboneliklerde 1 aylık kota aşım ücreti alınmayacaktır.



    SIKÇA SORULAN SORULAR

    Bu promosyondan kimler yararlanabilecektir?

    Türkiye sınırları içerisindeki İlk ve Orta Öğretim ile Yüksek Öğretim Kurumlarında okuyan öğrenciler, öğretmenler, diğer çalışanlar ve bu kurumlardan emekli olanlar bu promosyondan yararlanabilecektir.

    Bu promosyondan yararlanmak için ne yapmak gerekir?

    ADSL abonesi olmak isteyen; öğrenci, öğretmen, öğretim görevlisi, diğer çalışanlar ve emeklilerinin, öğrenci, öğretmen, çalışan veya emeklisi olduklarını gösterir belge veya kimlikleri ile 21.06.2005-15.10.2005 tarihleri arasında ilgili Telekom Müdürlüğüne veya ADSL Çözüm Ortağı bayilerine ADSL abonesi olmak için başvurması gerekmektedir.

    Bu promosyondan hangi tarihler arasında yararlanılmaktadır?

    ADSL abonesi olmak için gerekli belgelerle birlikte 21.06.2005-15.10.2005 tarihleri arasında ilgili Telekom Müdürlüğüne ya da ADSL Çözüm Ortağı bayilerine başvurulması gerekmektedir.

    Bu promosyondan yararlanabilmek için nereye başvurulması gerekir?

    21.06.2005-15.10.2005 tarihleri arasında gerekli belgelerle birlikte ilgili Telekom Müdürlüğüne veya ADSL Çözüm Ortağı bayilerine başvurulması gerekmektedir.

    Hangi hızlarda promosyon uygulanmaktadır?

    256 Kbps Limitli veya 256 Kbps Limitsiz ADSL hızlarında promosyon uygulanmaktadır.

    Promosyon kapsamında ADSL abonesi olanlar hangi ücretleri ödemeyecektir?

    256 Limitsiz ADSL abonesi olanlar Bağlantı Ücreti olan 59 YTL ile 1 Aylık Kullanım Bedeli olan 49 YTL’yi ödemeyeceklerdir.

    256 Limitli ADSL abonesi olanlar ise Bağlantı Ücreti olan 59 YTL ile 1 Aylık Kullanım Bedeli olan 29 YTL’yi ve 3 GB’lik veri indirme kotasını aşmaları halinde kota aşım ücretini de ödemeyeceklerdir.

    Bulunduğu yerde ADSL altyapısı/hizmeti bulunan ancak boş port olmadığından aboneliği gerçekleşmeyenler promosyondan yararlanılabilecek midir ?

    ADSL altyapısının mevcut olduğu yerlerde promosyon dönemi içerisinde başvurmasına rağmen port yetersizliği nedeniyle ADSL hizmeti verilemeyen müşterilerin, gerekli belgeleri 21.06.2005-15.10.2005 tarihleri arasında ilgili Telekom Müdürlüğüne ya da ADSL Çözüm Ortağı bayilerine teslim etmesi halinde, promosyondan yararlanma hakkı saklı kalacak ve port geldiğinde bu müşterilerin promosyondan yararlanması sağlanacaktır.

    Mevcut ADSL aboneleri bu promosyondan yararlanabilir mi?

    Hayır, 21.06.2005 tarihinden önce ADSL abonesi olanlar bu promosyondan yararlanamaz.



    Mevcut ADSL aboneliği iptal edilip, yeniden başvuru yapılırsa promosyondan yararlanılabilir mi?

    Hayır, promosyon dönemi içinde aboneliğini iptal ettirmiş olan müşterilerimiz bu promosyondan bir daha yararlanamaz.

    Bu promosyondan , promosyon dönemi içinde iki kez yararlanılabilir mi?

    Hayır, promosyondan yararlanmış olsun olmasın, promosyon dönemi içinde aboneliğini iptal ettiren müşterilerimiz bir daha promosyon başvurusu yapamaz, standart abonelik işlemleri uygulanır.

    Annesi, babası, çocuğu veya eşi promosyon kapsamına girenler kendi adlarına kayıtlı telefon için promosyonlu ADSL hizmetinden faydalanabilir mi?

    Evet, annesi, babası, çocuğu veya eşi promosyon kapsamına girenler, gerekli belgelerle birlikte 21.06.2005-15.10.2005 tarihleri arasında ilgili Telekom Müdürlüğüne veya ADSL Çözüm Ortağı bayilerine ADSL abonesi olmak için başvurdukları takdirde promosyondan yararlanabilir.

    Promosyondan yararlanmak üzerewww.turktelekom.com.tr sayfasından hızlı başvuru yapılabilir mi?

    Hayır, promosyondan yararlanabilmek için promosyon koşullarını sağladığını gösteren belgeler gerekli olduğundan, Telekom Müdürlüğüne veya ADSL Çözüm Ortağı bayilerine ADSL abonesi olmak için başvurmanız halinde promosyondan yararlanabilirsiniz.

    Özel dershanelerde çalışanlar bu promosyondan yararlanabilir mi?

    Hayır, yararlanamazlar, ancak dershanelerde çalışıyor olmasına rağmen öğretmen olduğuna veya öğretmen emeklisi olduğuna dair belgesi olanlar yararlanabilir.

    256 Kbps dışındaki hızlarda ADSL abonesi olmak istendiğinde, promosyondan yararlanılabilir mi?

    Hayır, promosyon yalnızca 256 Kbps hızları için uygulanmaktadır. Ancak 256 Kbps hızında ADSL abonesi olarak promosyondan yararlanıp, 1 ay sonra hız yükseltmek için başvuru yapabilirsiniz. Bu işlem için sizden ilave bir ücret alınmaz.

    İşyeri telefonlarına bu promosyondan yararlanarak ADSL bağlantısı yaptırmak mümkün müdür?

    Hayır, promosyon sadece gerçek kişiler için geçerlidir.


    Kaynak :http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=327







  • şimdiden hayırlı olsun
  • TÖBE TÖBE....... işe bak yaa,2 kere abone oldum,2sindede 1 ay sonra kampanya çıkarttılar. Bende öğrenciyim ben sana yeni üye olacaklardan daha önce para kazandırmaya başladım,Beni niye dahil etmiyon kampanyaya şerefsiz TELEKOM... hiç olmazsa bi indirm yap beee.




  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • abi modem tavsiyenizi alim
  • Bu telekomu yönetenlerde insaf, izan, vicdan, insanlık, yok mudur? Telekom çalışanları zaten Türkiye geneline göre gayet İYİ, ÇOK İYİ MAAŞ alıyorlar, bir de onlara MİLLETİN KESESİNDEN promosyon yapıyorlar, yani 512 kbps sınırsız ADSL yi biz 99 milyona alırken onlar sadece 29 milyona alıyorlar. Hani Anayasada herkes EŞİT idi. md. 8. ne yapmaya çalışıyorlar. HAkkımı HARAM ediyorum. Ben de bağlantı ücretini 69 milyon ödedim ertesi günü 59 a indirdiler. üstelik bağlanmadığı halde. İlla milletin varlığını birilerine PEŞKEŞ çekmek mi gerekli, bunların mayaları bunu mu götürüyor. Yapabiliyorsanız hizmetin kalitesini artırın, şu 256 yı bari hattan düşmeden doğru dürüst verebilin. YA HEP YA HİÇ tir. Dinimizde de böyle değil midir. Kimseye iltimas, torpil var mı, ayıp değil mi GÜNAH DEĞİL Mİ, BU KADAR KİŞİNİN vebalini nasıl ödeyeceksiniz. Siz ALLAHı unuttunuz, ALLAH da sizi CEHENNEMde unutacak. Kuran'da öyle diyor.




  • ben yeğeni götürsem bu kampanyadan faydalanabilirmiyim.....gerekirse yeğene bizim muhtardan ikametkah alabilirim
  • Bende int çektirmeyi düşünüyordum hele birde bo fırsat olunca oy oy oy denilir başka bişey denilmze herhalde ama eminimki ilerde adsl fiyatları düşer..
  • ya olmaz ki ama, daha 2-3 gun once bi akrabamiza adsl aldik, baglantiyi actilar fakat santralde ariza varmis o yuzden girememistik, hala duzeldi mi duzelmedi mi bilmiyorum simdi bu 2-3 gun icin 29+59 = 88 ytl fazla vermis olacaz
  • Bir port için 4 ay kdar bekledim ve her ay 300 den aşşa para ödemedim
  • böyle bir kampanya yapacağı belliydi.512kb çıkamadı milleti bu ayaklarda kandırıyor.
  • Evet ADSL bağlantısı olmayanlar kaçırmasın bu fırsatı,dial-up bağlantıartık daha pahalı hale geldi..Ne kadar çok kişi geçerse bizim için o kadar iyi beyler,hem hız artırımı yapılabilir hemde fiyatlar ucuzlar..512 olması için 1milyon aboneye ulaşmaları lazım.
    Telekoma
  • valla he 512 işi de yalan oldu...... ama taktiği bilmiyosunuz.... satıcaklarya telekom u.... dicekler ahanda bakın bizim şu kadar abonemiz var.....fiyatı yükseltin.... hem niye sadece 256 alanlara 512 ye yok 1024 e yok.........yine de güzel bir olay... sonuçta herkesi memnun olduğu yönetim şekli hiç bir zaman bulunamamıştır.......
  • quote:

    Orjinal: i90tekmen
    TÖBE TÖBE....... işe bak yaa,2 kere abone oldum,2sindede 1 ay sonra kampanya çıkarttılar. Bende öğrenciyim ben sana yeni üye olacaklardan daha önce para kazandırmaya başladım,Beni niye dahil etmiyon kampanyaya şerefsiz TELEKOM... hiç olmazsa bi indirm yap beee.

    Çok haklısın resmen kazıklanıoz
  • Ya benim durumuma ne demeli: Kizim Lise'den yeni mezun oldu ve ÖSS'ye girdi. Ama henüz hiçbir yerde kaydi yok, haliylen. Yani ögrenci ama ögrenci degil. Halbuki firsattan istifade ona ayri bir ADSL aboneligi alacaktim!!!
  • Kazık = TTNet
    Yeni yem'ler için yapılan bir kampanya i$te.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mafaky

    Ya benim durumuma ne demeli: Kizim Lise'den yeni mezun oldu ve ÖSS'ye girdi. Ama henüz hiçbir yerde kaydi yok, haliylen. Yani ögrenci ama ögrenci degil. Halbuki firsattan istifade ona ayri bir ADSL aboneligi alacaktim!!!

  • Yenilere hayırlı olsun eskiler avcunu yalasın nasıl bir şirket bu ya...
  • bırakın arkadaşlar adamlar birşeyler yapmaya çalışıyorlar heveslerini kursaklarında bırakmayın kampanyaların yapılması iyidir bir şekilde herkese bir yerden bir şey dokunur arkadaş modem için forumda arattır istediğin sonucu bulursun
  • kampanya üstüne kampanya satamadılar tabi bi sürü portu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.