Şimdi Ara

>> Yeni Samsung S5603 Dokunmatik-3G << (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
5
Favori
739.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bnim versiyonda S5603JTIG2.Az önce opera kurdum ve youtube den video izleyemedim:(

    ''Erkokao ''
    Senin telefonun versiyonu nedir arkadaşım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

    Bnim versiyonda S5603JTIG2.Az önce opera kurdum ve youtube den video izleyemedim:(

    ''Erkokao ''
    Senin telefonun versiyonu nedir arkadaşım?


    dostum versiyonun yeni ne zaman aldın acaba telefonu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barip

    arkadaşlar bende xilisoft hd video converter var onla videoları neredeyse bütün mp4 formatlarına(bayaa ayırmışlar) çevirerek telefona attım ama videolar dan telefonda ses gelmiyor neden acaba cevaplarsanız sevinirim


    Arkadaşlar telefonda izleyeceğiniz videoları neden başka convert programlarında convert etmeye çalışıyorsunuz?
    Zaten Pc suit'de bu işi yapan bir bölüm var... Ben telefonu alır almaz bunu kullanmaya başladım video, müzik cd'si, mp3 ne gerekiyorsa pc suit yardımıyla gerekirse convert ediyorum gerekmiyorsa direk atıyorum.
  • Duvar kağıdı isteyenler için.

     >> Yeni Samsung S5603 Dokunmatik-3G <<
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarpuli

    Bu duvar kağıtları neden 3 tane yanyana? Birini ana ekrana birini menü altına felanmı ayarlıyor telefon?


    Çünkü telefonda kullanılan 3 tane masa üstü var...
    Ve bence bu seri telefonun en büyük yaratıcı özelliği bu...
    Diğer telefonlarda böyle bir kolaylık yok....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: piranhax

    telefonun video oynatma performansı nasıl?film izlerken takılma yapıyor mu?


    Valla ben Recep İvedik 2'yi yükledim hepsini seyrettim...
    Telefonu yan cevirip 16*9 filmleri izlemek oldukca keyifli.
  • 15 gün oldu alalı
    quote:

    Orijinalden alıntı: ilhanAslan


    quote:

    Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

    Bnim versiyonda S5603JTIG2.Az önce opera kurdum ve youtube den video izleyemedim:(

    ''Erkokao ''
    Senin telefonun versiyonu nedir arkadaşım?


    dostum versiyonun yeni ne zaman aldın acaba telefonu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kivancboy

    Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum.Bana gelen mesajlarda yazılar minicik gözüküyo.bundan 2gün önce büyüktü yani normal boyutundaydı.şimdi karınca duası gibi .fabrika ayarlarına döndüm yine olmadı.Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.Çok acil....şimdiden saolun..


    soldaki ses tuşuyla yazıları büyütüp küçültebiliyorsun


    ÇOK teşekkürler çok makbule geçti.Emeğe saygı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mungan22


    quote:

    Orijinalden alıntı: _adil_

    Arkadaşlar telefona attığım müzikler telefon hafızasına kaydeliyor ve bende burdan sürekli hafıza kartına taşıyorum bunu direk hafıza kartına taşıma varmı?

    Birde çekilen fotoğraflar ve videolar direk hafıza kartına kaydedilebiliyormu?



    aynı sorunu yaşıyorum ayarlarda varsayılan bellek var hafıza artı yaptım fakat bluetoth ile veri gönderirken hala dahili bellekte yer olmadığından hata veriyor


    Menü/ayarlar//hafıza ayarları/varsayılan bellek/ bu sıralama ile gelen menülerdekileri telefondean hafıza kartına taşıyabilirsin...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

    Ayrıca arkadaşlar hattım vodefone.Aylık paket üyeliği olmadan 3g ye bağlanabilirmiyim ? Yani sadece girdiğim zaman köntürler gitsin.Böyle oluyor mu yoksa aylık abone mi olmam gerekiyor ?


    Ben faturalı Vodafone hat sahibiyim aylık 250mb internet aldım msn'ye cok sık girmiyorum ama opera'dan devamlı hotmaile girip maillerimi kontrol ediyorum, facebook'a giriyorum devamlı, ayrıca cektiğim resimleri facebook ve picasaya yüklüyorum. Günlük kullanım daha pahalıya geliyor. Aylık 250 mb 10 tl ve yaklaşık 1 haftalık kullanımda daha 20 mb'a anca ulaştım.
    Tek dert vodafone'da kalan MB'ı sistem sana mesajla direk bildirmiyor ama mesaj atıp kalanı sorgulama yapılabiliyormuş. Bu gün denedim ancak Vodafone'un santralinin çökmesinden dolayı bazı işlemler şu anda kulanılamıyor. Mesajla şu anda isteğinizi gerçekleştiremiyoruz daha sonra tekrar deneyin mesajı geldi...
    Biraz uzun oldu
    Kusura Bakmayın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erkokao

    Değerli arkadaşlar baştan sona okudum bikaç arkadaş dile getirmiş bu sorunu ama kimse cevap verme tenezzülünde bulunmamış

    Sorum:
    İPHONE GİBİ TELEFONUMDA YOUTUBE VİDEOLARI VE İNTERNET SİTELERİNDEKİ FLASH PLUGİN GEREKTİREN DOSYALARI,YAZILARI BİLİMUM ŞEYİ AÇAMIYORUM BUNUN İÇİN GEZMEDİĞİM YER KALMADI FAKAT KİMSENİN UMRUNDA OLMAMIŞ DEĞERLİ ARKADAŞLAR KİMSE Mİ DİKKAT ETMEDİ BU TELEFON İNTERNETE GİRDİĞİMDE BAZI SİTELERDE TAM İÇERİK VERMİYOR DİYE?! İNTERNET SİSTEMİNİN %80 İ FLASHLA ÇALIŞIYOR..


    O sorun için opera kullanmak sorunu çözüyor galiba....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enbeyaz


    "özür dileriz video arama erişelemez" mesajını senin veya karşı tarafın 3Gsi çekmiyor ise veriyor. daha önceden dediğim gibi 3G bağlantısı aynı ortamda anlık olarak değişebiliyor. Sen aramayı başlatmadan önce 3G çeker iken tam arama yapmaya başladığın anda 3G den çıkıyor ve video arama erişelemez mesajı verebiliyor.

    Sürüme bakmak için lazım olan kod şu an aklımda değil. Forumun ilk sayfalarına gidip aramam gerekiyor. Eğer aklındaysa yazarsan bakıp haber weririm sana. Kod için forumu baştan aramaya üşeniyorumda :)

    quote:

    Orijinalden alıntı: bjkkub

    quote:

    Orijinalden alıntı: enbeyaz

    Sendeki sorunun aynısı bende de var. Youtube açılıyor ama video açılırken ya zaman aşımı diyip youtube sayfasına geri dönüyor veya hiç bir şey demeden youtube sayfasına geri dönüyor.

    Bir arkadaşımız youtube da opera kullanarak video izleyebiliyor. yaptığı özel bir şey yok. Dün fark ettiğim bir nokta benim telefon mms almıyor. Turkcell internet sayfasından mms ayar linkini yolladım olmadı, müşteri hizmetlerini aradım onlar yolladı olmadı, manuel olarak giriş yaptık yine olmadı.

    Bu tür sorunların -hiç internete girememe, giripte video izleyememe, mms alamam- telefonun sürümleri ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Bu hafta içi bir gün samsung servise gidip güncelleme yapmayı planlıyorum.



    quote:

    Orijinalden alıntı: bjkub


    quote:

    Orijinalden alıntı: bjkub
    ya ben opera miniden youtube a girdim videoyu açtığımda bağlanılıyor diyo bi süre sonrada sunucuda zaman aşımı deyip kapatıyo neden anlayamadımm??artı feysbukdaki videoları açmak için napmak lazım bilen varmı?daha youtube dakileri u açamadan feysbuku soruyorumm yha :)


    Soruma cwb weren olmams bu operayı kurup youtube a qiremeyen arkadaslar youtube u hicmi açamıyo yoksa benm gbi videolarmı oynatamıo merak ettm.




    Senin sürümün kac?benm nette mmsde problem yok video oynatamyrm sadece.sorunu servste cözersen bnada hber verirsen sewnrm

    enbeyaz bu bjkkub benm.benm sürüm buarada s5606jtıg2 iymiş seninki nedir?artı benm görüntülü konuşmadada problem vardı bir arkadaş 3g nin çekmemesinden kaynaklanıyo demişti ama bilmiyorum ön kamera 3 sn gösteriyo sonra özür dileriz video arama erişelemez diyo sendede böle bi problem varmı ?







    sürümüne bakabildinmi ??arkadaşlar yazmış ama ben bidaha yazıyım yoktum *#1234#




  • Arkadaşlar benim arka kapağım gri idi. ben bu durumdan çok rahatsız oluyordum ve kendime göre bir çözüm ürettim. kırmızı deri kapladım kapağı.. işte sonuç..

     >> Yeni Samsung S5603 Dokunmatik-3G <<

     >> Yeni Samsung S5603 Dokunmatik-3G <<

     >> Yeni Samsung S5603 Dokunmatik-3G <<




  • @sahinvatansever

    Çok teşekkür ederim kardeş saol resim için.

    Ancak arkadaşlar resmin boyutunu telefonun ekranına büyük geliyor,resmi hiç bozmadan küçülteyim dedim ancak resmin yarısı gidiyor bunu halletcek olan varmı?



     >> Yeni Samsung S5603 Dokunmatik-3G <<



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __éSér__ -- 13 Eylül 2009; 21:30:56 >
  • youtube widget sadece bir "m.youtube.com" direk bağlantı veren bir kısa yol. Olmasının veya olmamasının pek bir önemi yok. Dert edilcek bir şey değil.

    opera yüklemek ile youtube dan video izleme sorunu çözülmüyor. Ancak Erkokao arkadaşımızdan biliyoruz ki telefonumuz netten video izlemeyi destekliyor. Tek sorun bir kısmımız izleyebilirken büyük bir kısmımız niye izleyemiyor. 4-5 gün içinde bu problemin çözüleceğine inanıyorum.

    Kırmızı kılıfı nereden buldun arkadaşım? Pek görsel olmamış bence :) Ama başka kılıf veya stickerlar olabilir mi?
  • kılıf değil sticker değil el yapımı alın teri =D=D benim görüşüm güzel olduğu yönünde tabiiki ama siz de yapın demiyorum çünkü çok riskli.. ben zımpara yapıp baliyle yapıştırdım gri kapaktan 10 kat daha iyi olduğu düşüncesindeyim
  • oba kendin yaptıysan helal olsun, cup diye oturmuş telefona, dedim acaba aksesuarları piyasaya mı çıktı :)



    quote:

    Orijinalden alıntı: Erkokao

    kılıf değil sticker değil el yapımı alın teri =D=D benim görüşüm güzel olduğu yönünde tabiiki ama siz de yapın demiyorum çünkü çok riskli.. ben zımpara yapıp baliyle yapıştırdım gri kapaktan 10 kat daha iyi olduğu düşüncesindeyim
  • yok be kardeşim nerde.. 10 kere telpayı aradım hala daha arka kapak getiricekler.. telefonunuza iyi bakın. bi yeri kırıldımı yedek parçası yok. benden söylemesi
  • Youtube dan video izleyemeyenler:
    1-Youtube kısayolundan izlemek isteyenler:
    Ayarlar/Uygulama Ayarları/Tarayıcı profilleri/kullandığınız internet profilinin sağındaki ">>" sembolü olan kutucuğa tıklayın ve profil ayarlarına girin/gelişmiş ayarlara girin/buradan Statik DNS yi işaretleyin ve sonra Sunucu 1 in altındaki boşluğu 4.2.2.5 ve Sunucu 2 nin altındaki boşluğu 4.2.2.6 olacak şekilde doldurun.Böylece youtube yasağını kaldırmış oluyoruz.Sonra yine uygulama ayarlarından medya oynatıcı ya girin ve VOD ayarlarını tıklayın.Eğer telefonunuzu Turkcell ayarlı almışsanız Mobil Tv nin seçili olduğunu göreceksiniz.Buradaki profillerden de kullandığınız internet profilinizi tercih edeceksiniz.Bütün bunları gerçekleştirdikten sonra youtube dan video izleyemeye başlayabilirsiniz.
    2-Opera ile izlemek isteyenler ise:
    Sadece VOD ayarlarından kullandıkları profili tercih etmeleri yeterli olacaktır.
    "Bunları yaparken ayarlarınızı kaydetmeyi unutmayın"




  • Aynen arkadaşım.Daha 3g geçmedim ama edge ile mobil olmayan normal www. ile milliyetin sitesine girdiğimde sadece anasayfa için 10 kontör gitti:(
    mobil sayfalarda 0.05 anca gidiyor.Sayfa mobil ve dolaysıla kb düşük.
    3g paket şart da 70 kontör de çok.Normalde 10 ytl 50 kontöre denk geliyo.fakat nedense 70 kontör yazmışlar...
    quote:

    Orijinalden alıntı: atilganc


    quote:

    Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

    Ayrıca arkadaşlar hattım vodefone.Aylık paket üyeliği olmadan 3g ye bağlanabilirmiyim ? Yani sadece girdiğim zaman köntürler gitsin.Böyle oluyor mu yoksa aylık abone mi olmam gerekiyor ?


    Ben faturalı Vodafone hat sahibiyim aylık 250mb internet aldım msn'ye cok sık girmiyorum ama opera'dan devamlı hotmaile girip maillerimi kontrol ediyorum, facebook'a giriyorum devamlı, ayrıca cektiğim resimleri facebook ve picasaya yüklüyorum. Günlük kullanım daha pahalıya geliyor. Aylık 250 mb 10 tl ve yaklaşık 1 haftalık kullanımda daha 20 mb'a anca ulaştım.
    Tek dert vodafone'da kalan MB'ı sistem sana mesajla direk bildirmiyor ama mesaj atıp kalanı sorgulama yapılabiliyormuş. Bu gün denedim ancak Vodafone'un santralinin çökmesinden dolayı bazı işlemler şu anda kulanılamıyor. Mesajla şu anda isteğinizi gerçekleştiremiyoruz daha sonra tekrar deneyin mesajı geldi...
    Biraz uzun oldu
    Kusura Bakmayın




  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.