Şimdi Ara

UYGUN LASTİK ÖNERİSİ(GT RADİAL?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
0
Favori
74.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Opel vectra aracıma 195 65 15 ebatında lastik almam gerekiyor ancak fiyat önemli.Bugün dolaştım gt radial continentalin yan ürünüymüş ilk defa duydum yumuşak ve fiyatıda 115 tl peşin.Bu nasıldır aceba?Lassa impetus revo 125.pirelli hiç sormadım ama sizce hangisi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drberti -- 30 Haziran 2009; 23:53:56 >



  • Merhaba Arkadaşlar

    Yaklaşık 7 yıldır GT RADIAL marka lastik kullanmaktayım. Aracımda eskiden CHAMPIRO GTX deseni vardı. Geçen sene lastik değişiminde GT RADIAL CHAMPIRO HPY deseni taktım. Yok tutuşu mükemmel, en önemlisi çok sessiz bir desen.

    GT RADIAL markası Endenozya malı bir ürün. İlk alacağımda baya bir araştırma yapmıştım. Üretim kapasitesi çok yüksek ve ünlü markalardan birisi. İtalya, Fransa ve Amerika da çok tutuluyor.

    Lastiği ilk aldığımda takan arkadaş balans ayarı yaparken lastiğin balansını mükemmel bulmuştu. Hatta kışlık lastiklerimi bile bu marka tercih ettim.

    Eskiden aracımda markalı bir lastik vardı. Tabi doğal olarak ilk önce bu markayı araştırdım. Toplamda o markanın %30 daha fazla fiyat olduğunu görünce başka markalara baktım. Lastik ustası bir drag yarışçısı dostum lastikte, en ucuz ve en pahalı arasında güven farkı olmaz, ufak tefek konfor farkı yaşarsın demişti. Fakat GT markası lastiklerde eskiden çok daha iyi bir konfor aldığımı söyleyebilirim.

    Son olarak bu firmanın İtalya web sitesinde yıllık 110 milyon adetle dünyanın 150 ülkesinde satıldığını belirttiklerini hatırlıyorum. Problemli bir ürün olsa bu kadar bir pazarı nasıl bulabilir.

    Bende hassas birisi olduğum için arkadaşlar tecrübemi uzunca sizinle paylaşmak istedim.

    Yolunuz daima açık olsun...
  • Hiç gt radial kullanan olmadımı?
  • gt radial hiç kullanmadım yada kullanan görmedim. ucuz yollu güzel lastik dersen
    http://www.lastikturk.com/productDetails.aspx?id=2843
    http://www.lastikturk.com/productDetails.aspx?id=2386
    gt radial'den daha tanınmaktalar. toyo konusunda bildiğim bir şey var biraz dayanıksız uzun km gitmiyormuş ama güvenlik konusunda sorunu yokmuş.
  • Arkadaşım aynı ebetlarda dunlop sp300 tanesi peşin 110 lira ya aldım japon malı Gt radial die bi lastik duymadım hiç güvenme derim , kumho yada hankookta işini görür...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: budak_1903

    gt radial conti yan ürünü değildir.bildiğin dandik çin markasıdır.kesinlikle uzak durun.
    uygun fiyatlı lastik alacaksanız.kumho veya hankook(jettalar da kullanılıyor) alabilirsiniz.



    aynen arkadaşın da dediği gibi gt radial 20000 km de tel kıran bir markadır. çin değil de ya kore ya tayvan malı olması lazım. uzak durmanızı tavsiye ederim.

    petlasın markası starmaxx düşünebilirsiniz . hem uygun hem kalite olarak iyidir. eski petlas kalmadı artık güvenle alabilirsiniz.
  • Tayvan malıdır lassa tavsiye ederim 10 lira az fark
  • 2 lastikte maximum 20tl oynuyor lassa ile diğerleri arasında.Lassa impetus kullandım sert olması dışında iyiydi.gt radial almayacağım kesin şimdi teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: budak_1903

    gt radial conti yan ürünü değildir.bildiğin dandik çin markasıdır.kesinlikle uzak durun.
    uygun fiyatlı lastik alacaksanız.kumho veya hankook(jettalar da kullanılıyor) alabilirsiniz.


    Nasıl yani çok övülen abartı fiyatlarla satılan bildiğimiz Doğuş otonun getirdiği VW JETTA mı
    Okadar para ver kalitede Bmw mercedes Audiye yaklaştıgını söyle lastigin KUMHO olsun ilginç geldi.

    Pejoya laf ederler fransız caz naz MİCHELİN PİLOT koyuyor.
  • kumho ve hankook lastiklerini nasıl bilirsiniz arkadaşlar?
  • iyi bilirizzzz.....




    işin sakası bı yana kumho yu pek bılmıyorum ama hankook'ların ıyı oldugunu pek soyleyemıcem yol sesını fazla alıyolar oldukca sert lastık ayrıca fren mesafesıde cok ıyı degıl ıslak zemınde fena degıl ama contınenal ıle arasında baya fark var...
  • HANKOOK kullanıyorum, GOLF 3 kasa aracımda 195-60-R15 ebadında, bu lastiği internette aptığım araştırmalar neticesinde aldım, testlerde (ADAC'tı galiba) sessiz, yumuşak olması ile ön plana çıkmıştı, slikalı su tutmayan bir lastik bir önceki lastiğim impetus tu, hankook ses impetusa göre en az %50 daha sessiz bana göre yaklaşık 40000 km dir kullanıyorum, 10000 dha gidecek durumda 4 lastikte daha hiç tamir görmedi, HANKOOK kore üretimi ve birçok tanınmış oto markasında fabrika çıkış lastiği, fiyatı da diğerlerine göre oldukça cazip
  • .........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diagrams -- 3 Eylül 2011; 19:47:35 >
  • walla ben gt radial aldım 4 adedini 400 tl ye 5. ayda takla atıyordum normal otobanda giderken patladı bi anda indim baktım lastiğin üst tarafı hiç yok piyasada sadece yanaklar kalmış kesinlikle tavsiye etmiyorum sakın ama sakın almayın uzak durun
  • Hocam Onun Lastikler Ne Alakası Var...Goodyear Olsa Yolda Bişey Batsa Etse Patlamayacakmıydı....
  • bende GT radial chanpıra SXT m+s gerçek 4 mevsim lastik aldım. Birigstone er300 ün sertliğinden bıkmıştım. Dişler sağlam ama hamur taş gibi olmuştu. Bu lastik yumuşak ve her mevsim kışta ve yazda orta seviyede performans veriyor. Godyear vektörü satıcıları dahi önermediler o yüzden almadım.

    GT radial Endonezya malı kağucçuğun anavatanı burasıymış. dünyaya buradan satılıyormuş. Mersedeslerin ve BMW nin üzerinde gösterince birkaçtane bende neden olmasın dedim. Fiyatıda gayet uygun oldu biraz pazarlıkla bakalım km ler ilerledikçe daha iyi anlıyacağız detaylarını.
  • Sen, PETLAS Imperium PT515 195/65 R15 al arkadaşım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: comm@gene

    Sen, PETLAS Imperium PT515 195/65 R15 al arkadaşım.

    Petlasın hem ağır hem sert ve balans tutmamasından dolayı vazgeçtim. GT radiali birkaç bayi F/P olarak çok övdü bakalım denemeden anlayamayız.


    quote:

    Orijinalden alıntı: sdrturhan

    valla önüne gelen sallıyo yok şunun yab ürünü yok bunun gt radial eski bir lastik ama pek bir haltada benzemeyen bir lastik


    bir arkadaş hankook önermiş kesinlikle uzak durun benim fiestanın üzerinde geldi şuanda arabayı yolda tutamıyorum ufak bir frende hemen kayıyor araba

    bir kaç ay sonra michelin takacağım katlanamıyorum valla

    İlk izlenimlerim GT radial hakkında kuru zemin ani frenejda ABS ler son ana kadar devreye girmiyor. Hamuru oldukça yumuşak bu tutunmayı artttıryor ama seste yapmıyor. ıslak zeminde şu ana kadar zorlamadım ama ankara bugün yağmurlu müsait bir yolda denerim.Virajlarda iyi olacağını tahmin ediyorum ama denemeye niyetim yok Burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz isteyen faydalanır isteyen yararlanmaz. Forumların amacıda bu değilmi zaten.
  • 50 lira fazla olsun sağlam olsun
    sonuçta hayat yani Allah korsun kaza olduğunda keşke o 50 lirayı verseydim dersiniz
    conti yada michelin
  • Arkadaşım uygun istiyorsan dunlop lm703 ü 105tl ye bf goodrich i G Grip i de 100tl ye alabilirsin ki taksitli fiyatları bu .
    Hiç bulaşma o taraklara .
    Birde kumhonun kh 17 si var bulursan onu 100tl ye al ancak genelde kh 15 i sunuyorlar müşteriye ki o ise ıslakta pek iyi değil.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.