Şimdi Ara

wow meslek ile ilgili bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben hunter oynuyorum meslek olarakta. minnig vardı şimdi enchant öğrendim fakat ne yapacam bilmiyorum fazla bilgim yok nerden çıkıyor malzemeleri yani yaratıklardan falan mı. sonra bir itemin içinden malzeme alınıyormuş bunu fark ettim tabi o ara gitti baltam kafayı sıyırdım. yani sadece itemlerden mi çıkarıyoruz yoksa yaratıklardan falan da çıkıyor mu? bir soru daha itemden malzemeyi çıkarttıktan sonra itemi geri alma gibi birşey yok değil mi? Yani kısacabu enchant malzemeler nerelerden çıkıyor. Benim için zor mu çok mu para gidiyor? yardım ederseniz sevnirim.



  • beyler yok mu bi önerininiz
  • enchanter olduysan arkadaşlarına söyleyeceksin yeşil ve mavi itemları sana yollayacaklar...o itemları disenchant edeceksin böylece eline enchant için malzeme geçecek ve onları kullancaksın..
  • Evet bende öyle yapıyorum ama geviktim enchantır için çünkü kendi itemlerime birşey yapamıyorum. disenchant off işte o sakata biniyor satılcakları satamıyorum para lazım oldugu halde. peki bunun daha başka bir yolu yok mu AH de çok mu pahalıya satılıyor bazılar. ilk kademeler için en azından ya da bu malzemeler drop oluyor mu? Gerçi ben şimdiye kadar hiç rastlamadım ama oluyorsa güzel olur. En azından ilk kademeler için malzemeler.
  • Arkadaşım enchant olayını seçtiğinde aynen bu şekilde yanıyo malzemelerin ama ilerde manyak aletler yapıyosın, doğal olarak da müthiş paralara satıyosun.. Senin yapman gereken bol bol mob kesip güzel itemlar düşmesini beklemek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.