Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (1324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
57.080
Cevap
697
Favori
4.415.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13221323132413251326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 9köy kullanıcısına yanıt
    İlginize çok teşekkürler. Mbirol da 9'luk tavsiye etmiş mesajında. Kaliteli bir makinanın 9'luk serisi 20 m2'ye kadar gayet rahat kullanılır demiş. Şimdi ME'te SF ve HJ, Daikin'da K ve G serileri var alabileceğim. Gerçi HJ'ye o parayı vermem demiştiniz. Bu dördü arasında bir sıralama yapsanız nasıl olurdu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ma junior

    tartışmaya gerek yok zaten ama ıstedıgınız konuda tartısmada açıgım dünyada daıkın mıtsıbuhı 1. sıra bunu kımse degıstıremez. ha sole dıyelım ıstersen asya avrupa ve uzak dogu daıkın mıtsubıhı afrıka veya daha sıcak arabıstan tarafına ınersen york general amerıka tarafı carrıer daıkın york bu budur degısmez

    1 numara senin için ürün kalitesimidir yoksa çok satış adetlerimidir.
  • Herzaman kalite arkadasım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ma junior

    Herzaman kalite arkadasım

    Bu senin görüşür daıkın dünyanın 1. numaralı klima şirketi cümlesini yanlış analama nız dan kaynaklanıyor.
    Bu da 2013 yurt dışı sıralaması.(googleden TR ye çevrilmiştir.)(http://beforeitsnews.com/alternative/2013/08/top-10-best-air-conditioner-brands-in-the-world-2726788.html)

    1.. Hitachi

    Hitachi böylece bu listede haklı yerinizi güvence klimalar segmentinde liderdir. Hitachi yıl 1910 yılında kurulmuş bir Japon çokuluslu şirket,. Bu şirket çok en verimli klimalar birini üretimi için takdir edilmiştir. Hitachi tarafından sunulan klima çözümü verimlilik, teknoloji, güvenilirlik açısından en iyi ve para için değerdir. Üstelik berraklığı ekler faktör, klimalar daha düşük bir güç tüketimi ihtiyacı var ve onlar çok daha az sera gazı yayan olmasıdır. Hitachi klima kullanılan kendi kendini temizleme teknolojisi egemenlik yarışında diğerlerinden önde tutan veren çok etkilidir.

    2. LG

    LGLG klimalar her zaman en son yenilikleri ile ve herhangi bir diğer klimalar bugüne kadar görülmemiş özellikleri ile donatılmış olduğu tespit edilmiştir. LG dünyada klima pazarında hakimiyet var. Bu şirket Seul, Güney Kore'de bulunan merkez ofisi bulunuyor. Onlar her zaman büyük bir gelir getirici kendi ürün ve daha az tatmin edici insanlar üzerinde duruldu gibi LG, daima insanların gözdesi olmuştur. LG'nin klima kullanılan çeşitli teknolojiler jet soğutma sistemi, plazma filtrasyonu ve inverter teknolojisi vardır. Şirket, öncelikle çevreyi korumak için daha az sera gazı yayan saat klimalar gerekliliktir verimli çok enerji, imalat klimalar odaklanmıştır.

    3. Taşıyıcı

    TaşıyıcıCarrier Klima çözümün pazara girdikten sonra artık daha fazla 110 yıl geçti. Onlar yıl 1902 yılında bu iş başladı ve bunca yıl sonra artık dünyanın klimalar önde gelen üreticilerinden biridir. Her geçen yıl Carrier şey benzersiz getirerek kendi ana odak korumuştur ve bu yüzden her zaman önde başkalarının olmuştur. Carrier'ın klima kullanılan aktif karbon deodizer ve gümüş iyon filtreler çok etkilidir. Onlar odadan herhangi bir kötü koku kaldırmak değil, aynı zamanda sağlığınızı etkileyebilir zararlı bakterilerden korur.

    4. Samsung

    SamsungSamsung, tüketici elektroniği pazarında en güvenilir markalarından biridir. Bu Güney Koreli şirket şimdi bunca yıl boyunca klima çözüm sunmuştur ve insanlar bu marka inanç var. Samsung doğru insanları çekmek çeşitli faktörler enerji star rating, turbo temizleme ve nemlendirme de teknolojidir. Şirkete göre, onların klimalar bu alerji neden olan ve sağlık otomatik bakterileri tehdit kaldırır gibi iyi bir sağlık bakımı da çok faydalıdır. Samsung pencereyi, ayaklı ve split klimalar üretir ve hepsi soğutma açısından verimlidir. Samsung yavaş yavaş erken nedeniyle yüksek fiyat ve bakım Klimalar satın almak mümkün değildi insanlar için bir seçenek olarak ortaya çıkmıştır.

    5. Voltas

    VoltasVoltas başka en güvenilir Hint uluslu bir şirkettir. Bu yıl 1954 yılında başlandı ve onların merkez ofis Mumbai, Hindistan yer almaktadır. Lansmanından beri bu şirket klimalar imalat ve soğutma cihazlarının üzerinde yoğunlaştı. Onlar şimdi çok uzun yıllar boyunca en başarılı üretici olmuştur. Bu firma tarafından üretilen klimalar mükemmel bir soğutma etkisi vermeyi vaat ediyor. Sen Voltas dünyanın en yüksek binası olan ve bu Voltas soğutma aletleri getirerek kişi tarafından güvenilir ne kadar gösterir Burj Khalifa klima çözüm sağladığını bilmek mutluluk duyacaktır.
  • ma junior kullanıcısına yanıt
    Merhaba kalite derken kıstaç nedir kimdir Japonya da ki satış sıralaması şoyle
    1-Fijitsu
    2-Mitsubichi
    3-Tochiba
    4-Sanyo
    5-Daikin
    fakat dunya global satış lideri Daikin çık işin içinden
  • Bu da başka bir yurt dışı sıralaması ilginç olan bizim için 1.numara olan mitsubishı,toshıba gibi martkalar hiç yok.(http://spotonlists.com/health-lifestyle/top-10-best-air-conditioner-making-brands-in-world/)

    Klima daha yüksek bir sıcaklık vücuda daha düşük bir sıcaklığa ısı alışverişi işlemidir ya da meslekten olmayan açısından, bizim kolaylık göre havanın sıcaklığını kontrol işlemidir. Klima bile Çin'in imparatorluk dönemlerinde popüler olmasına rağmen, modern klima sadece orta-1920 sırasında ortaya çıkmıştır. Bugün klimasız hayat bir çöl veya serin ılıman bir yerde yaşamak ister, düşünülemez, bir klima her zaman bir zorunluluk olacaktır. Klimalar soğutmak için sadece orada değil, aynı zamanda bir binada hava akışını temizlemek ve düzenlemek için - Apart Küresel ısınma bizim termometreler tuhaf davranmaya yapıyor. Hava akışının düzenlenmesi, klima olmaksızın büyük bir binada imkansız olurdu. Klimalar dünya çapında 100 üzerinden üreticileri ile, tüm boyutları ve tüm fiyatlar gelir. Çoğu oda soğutma ihtiyacını karşılamak olsa da, aslında bir satın almadan önce dikkate alınması gereken önemli faktörler vardır. Gibi, enerji derecelendirme, filtreleme özellikleri birkaç isim gelişmiş fonksiyonlar vardır. Yani buna göre, en iyi 10 Klima dünya markalarını yapım bir göz atalım.

    1.. Daikin

    Daikin Top 10 En İyi Klima Dünya Markalar yapma
    Daikin
    Kalitesi sağlayarak onların takıntısı ile, klimalar ilk 3 Japon olması hiç de şaşırtıcı değil. Daikin şimdi 80 yıldır dünyaya klima çözümleri sağlamada lider konumdadır. Onların önemli bir satış noktası her zaman onların uygun fiyatta olmuştur. Diğer gelişmiş teknolojiler sayesinde, pahalı tarafında biraz. Daikin olası en düşük fiyatlarla en gelişmiş klima ekipmanları sağlar. Şaşmamalı. Onlar yıllardır üst olmuştur.

    2. General

    Genel Klimalar Top 10 En İyi Klima Dünya Markalar yapma
    Genel Klimalar
    Bu klimalar geldiğinde bu Japonya merkezli dev, besin zincirinin en üstünde şüphesiz. Şirket, klima üreticilerinden için kabus olduğu bilinen Ortadoğu ve Hindistan ürünleri satan, büyük bir paya sahiptir. Onların başarısı için önemli nedeni, ürünlerinin güvenilirliği, bu klimalar çalışma durumunun kötü çalışabilir ve hala mümkün en verimli soğutma sağlayabilir. Soğuk bir ülkede olmak gibi eğer dış sıcaklık 41 derece santigrat yükseliyor bile hissedebilirsiniz. Toz veya voltajı değiştirerek veya kaynar hava koşulları olun, her zaman bu insanlardan garantili soğutma bekleyebilirsiniz. Onların ana odak onlara bu pazarda lider avantajı vererek, diğer üreticileri arasında popüler değil, hangi tavan klimalar olduğunu.

    3. Hitachi

    Hitachi Top 10 En İyi Klima Dünya Markalar yapma
    Hitachi
    Muhtemelen klimalar en gelişmiş sistemler bu üreticinin tek telif hakkı vardır. Hitachi artık yıllardır, hem teknolojik ilerleme ve verimlilik açısından en çok beğenilen üreticisi olmuştur ve henüz yenilik onları yenebiliriz kim kaç vardır. Hitachi hemen her şeyi mükemmellik ile inşa edilmiştir Japonya merkezli ve dünyanın en yüksek müşteri tabanına sahiptir. Onların aralığı alabileceğiniz en iyi soğutmayı sağlayan yüksek son teknoloji içeriyor. Kendi kendini temizleyen klimalar veya ACE senin her hareketi, bir Hitachi satın aldığınızda, size ev dünya liderlerini alıyorsun emin olabilirsiniz aşağıdaki klima ayarlar bana teknolojisini takip olalım.

    4. Carrier

    Taşıyıcı Top 10 En İyi Klima Dünya Markalar yapma
    Taşıyıcı
    Bu yenilik söz konusu olduğunda yenilikleri bir mirası ile işaretlenmiş bir şirket, taşıyıcı klima şirket gerçekten dünya liderleri. 6 kıtada bir müşteri tabanına yayılmış hizmet veren, Carrier klima cihazlarının en büyük üreticileri ve tedarikçilerinden biridir. Inovasyon açısından kendi adına ilklerin bir sürü ve 172 ülkede bir müşteri kitlesine sahip, aynı fiyatta ve ileri teknoloji söz konusu olduğunda kesinlikle taşıyıcı seçim klima olduğunu. Dolayısıyla yaklaşık yarım fiyata yüksek teknoloji Japon klima gibi aynı teknolojileri satın alabilirsiniz; Carrier, Asya karşıtları ziyade ekonomik havalandırma üniteleri ile kitlelere hizmet etmek bir noktaya yaptı.

    5. Mavi yıldız

    Dünya Markalar yapma Blue Star Top 10 En İyi Klima
    Mavi Yıldız
    Mavi yıldız yalnız Hindistan'da 4 yılı üretim birimleri ile Hindistan'ın en büyük klima üreticilerinden arasında olduğunu, onun büyük operasyonlar vb Hitachi, RheemMfg gibi büyük şirketler ile el ele işbirliği, Hindistan ve denizaşırı hem de olmasına rağmen hava ana odak klima çözümleri reel sektör üzerinde ve iş ofisleri, mavi yıldız aynı zamanda ev aletleri sektörü için klimalar geniş bir yelpazesine sahiptir. Mavi yıldızın büyük avantajı müşteriye özel klima çözümler sunmasıdır, biri teknik yedekleme açısından şirketten söz bir çok şey bekleyebilirsiniz.

    6. Panasonic

    Dünya Markalar yapma Panasonic Top 10 En İyi Klima
    Panasonic
    Eskiden Matsushita Elektrik Sanayi Corporation olarak bilinen Panasonic Corporation ev aletleri pazarında en büyük oyuncularından biri olan ve Japonya'da elektronik cihazların en büyük üreticisidir. Şirketin elektronik aletleri kalitesi için bilinmesine rağmen, son zamanlarda şirket ev klima en gelişmiş sistemlerin bazı sağlamak için sert gayret var. Econavi ve Nanoe gibi yeni sistemler - g sadece Hava kremi açmak ve ölüm dondurma unutabilirsiniz emin kılar. Klimalar yenilikçi bilim sıcaklıkları optimum konfor için muhafaza ve bütün alan mikropların ücretsiz emin olun. Ayrıca ısı pompası ve soğutucu olarak hem de çalışabilir, hangi sıcak ve soğuk sistemleri sağlar.

    7. Voltas

    Voltas Top 10 En İyi Klima Dünya Markalar yapma
    Voltas
    Voltas baskın ortağı Tata olmak Mumbai merkezli başka bir Hint merkezli bir şirkettir. RMS Queen Mary 2 ile dünyanın en yüksek binası - - Burj Khalifa, birkaç isim doğru büyük transatlantiği gelen klima çözümleri, sunan, ticari HVAC sistemleri açısından en büyük isimlerinden biri. Ev klima departmanı olarak, Voltas bugün piyasadaki en ekonomik ve verimli klimalar sağlar. Şirket, her tüketici için bir çözüm vardır; bölünmüş, pencere ve dikey Slim-line sürümleri de dahil olmak üzere her türlü modelleri ile. Voltas tarafından sağlanan klimalar Bütün bunları verimliliği açısından kolayca Asyalı meslektaşları sollamak için yardım, en az 3 yıldızlı rating var

    8. LG

    LG Top 10 En İyi Klima Dünya Markalar yapma
    LG
    Bu yenilik ve bir klima arıyorsanız estetik varsa, o zaman LG sizin için doğru seçimdir. LG elektronik Güney Kore'de tabanı ile özel bir ev aletleri şirket, onun büyük satış bölünmeler mobil iletişim, ev eğlencesi, ev aletleri ve klimalar vardır. Hemen hemen her bir tanesi HVAC teknolojisinde son birleşmeyle birlikte, şirket geniş bir ürün taban ile müşterileri ile buluşturuyor. LG klimalar sunulan çeşitli özellikleri inverter teknolojisi, jet soğutma sistemleri, plazma filtrasyon sistemleri ve virüs ve sadece bir soğutma cihazı olmaktan başka bir seviyeye klimalar almak alerji önleme sistemlerini içerir. Şirket PVC ve aletleri diğer zararlı plastikten özgürlüğünü sağlayan Yeşil şirket olarak ortaya rağmen, sera gazları odaklanma eksikliği, şirketin itibarını tartışmalı yapmıştır.

    9. Haier

    Haier Top 10 En İyi Klima Dünya Markalar yapma
    Haier
    Haier grup Çin Halk Cumhuriyeti dayalı kolektif bir kuruluştur. Şirket Klimalar üzerinde bir ana odak ile tüketici aletleri geniş bir yelpazede sunar. Bu seçim için klimalar büyük bir aralığı sağlar, ve tüketici aletleri temin deneyimi 100 yılı aşkın, sadece birini seçmek zor. Teknolojik yenilik ve estetik tasarım bölümünde biraz düşük olsa da, Haier klimalar güvenilirlik, ekonomiklik ve enerji etkinliği için bilinir. Basit bir yenilik, Hava Terapi Sistemi olarak adlandırılan Çin lideri teknoloji açısından şirketin tek satış noktası tanıtıldı. Ama emin olun yeterince çalışır.

    10. Videocon

    Videocon Top 10 En İyi Klima Dünya Markalar yapma
    Videocon
    Videocon Hindistan'da ve tüm dünyada 17 milyon üretim tesisleri ile dünyanın ev aletleri en büyük üreticilerinden biridir. Bu Gurgaon Hindistan'da bulunan merkez ofisi ile, bir Hint firması bulunuyor ve Çin, Meksika, Polonya ve İtalya dahil olmak üzere tüm dünyada üretim tesisleri. Klima pazarında VIDEOCON varlığı onlar tarafından şirket sağlar klimalar masif aralığı ve şirket böylece zahmetsizce yönetir yenilikçi teknolojiler işaretlenir. Enerji verimliliği ve sağlıklı yaşam hem de odaklanarak, çeşitli modeller sunar. Şirketi tarafından sağlanan son yenilikler, hava ile karışık olsun tüm zararlı kirleticileri absorbe aktif karbon kullanır DC inverter teknolojisi ve aktif Iyonizatörü vardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mac14

    Merhaba kalite derken kıstaç nedir kimdir Japonya da ki satış sıralaması şoyle
    1-Fijitsu
    2-Mitsubichi
    3-Tochiba
    4-Sanyo
    5-Daikin
    fakat dunya global satış lideri Daikin çık işin içinden

    Arkadaş satışla adedi ile kaliteyi karıştırdığı için sıralamasının hatalı olduğunu söyledim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trallesli

    İlginize çok teşekkürler. Mbirol da 9'luk tavsiye etmiş mesajında. Kaliteli bir makinanın 9'luk serisi 20 m2'ye kadar gayet rahat kullanılır demiş. Şimdi ME'te SF ve HJ, Daikin'da K ve G serileri var alabileceğim. Gerçi HJ'ye o parayı vermem demiştiniz. Bu dördü arasında bir sıralama yapsanız nasıl olurdu?

    rica ederim.

    ustada dediğine göre problem olmaz. önceliğiniz ME sf daikin G ve K serisi olsun. G serisi daikinin bir önceki modelidir bence daha iyidir ve biraz daha ucuzdur. eksiği ise eski eurovent onaylıdır ama takmayın hiç onu.

    gücüm yok diyorsanızda sizin orada koçtaş varsa 1900 tl 9000 btu HJ nin bir önceki modeli CHC listesi yayınlamış arkadaş üst mesajlarda. bu fiyata alınır o klima ama liste fiyatı me de pahalı 2400 tl 9 lukmuş. ben o açıdan vermem o parayı dedim.

    koçtaşta 12 liğide 2200 tl miş oda alınabilir. (çünkü tam 12000 lik değil bile) zaten bu klimanın ederi bence bu rakamlardır ama ülkemizde herşey pahalı maalesef.

    1- msz sf - , 2 daikin G - , 3- daikin K - , 4 msz chc koçtaş.
  • Bir önerim var mo ok ama bide TRONIC var hiç memnun değilim he arıza şu bu çıkarmadı 5-6 yıl oldu ama böyle çok kaba saba estetikten uzak, performansı biraz sıkıntılı, çok sık buz kırması falan var sevmedim hayır
  • sıralama çorbaya dönmüş ama gerçek sıralama bu olamaz ve sıralamayı bulmak zor değil şuan eurovente bakıldımı çıkar ortaya bence.

    verilen sıralama durumları değişik bakış açılarıyla oluşmuş. bunları arttırmakta mümkündür.

    daikinin bir numara olması bence değişmez dünyada. anti sana karşı yazmıyorum emin ol bunu. senin listelere yansısada yansımasada 1 numara daikindir 2 numara mitsubishi electrictir (heavy demiyorum yanlız bak burada. o açıdan anlaki tarafsızım. ma junior arkadaşada karşı çıkmış olabilirim. zira eurovent geçmişi incelenirse mhi ancak 1997 de eurovente girebilmiş. ve japonyada mistubishi adı altında satış yapamıyor beaver adı altında satıyor. daha evveldende daiya ismiyle satıyordu bunu ben demiyorum eski mhi ci arkadaşar olsun şuan daikinci olanlara kadar mbirol ustaya kadar herkez söylüyor.)

    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

    burada verilen listeler daha çok ülkelerin ucuz tercihlerine görede oluşmuş görüntüsü var. mesela dün ma junior arkdaş yazmıştı arabistan gibi yerlerde york tutulur demişti evet daha split klima oratlıkta yokken ben çalıştım orada york 1 numaraydı ama neden ucuzdu çünkü sanılmasınki arapların hepsi zengin ve bonkör cimrilikte var fakirlikte.

    general electric gördüm orada ama sadece general hatırlamıyorum mistsubishi lerinde electricmi heavy mi onuda hatırlamıyorum ama aşağı yukarı her marka pepencere tipi klimayı gördüm. çöpten çıkarılan daikinlerinde yorklardan iyi iş çıkardığını gördüm.

    bakın burda şuda var anti senin pansonic oralarda bakkal dükkanlanda satılır tabiri caizse en ucuz japon markasıdır. (araplar elektronikte ozmanlar daha çok sony i tutarlardı. 2. japan derlerdi panasonic e.)

    bu ucuzluk durumu bir taraftanda panasonic in dünya politikasıdır çokta beğenirim. bakarsak şimdi buraya hala ucuz hak verirsin sanırım bana.


    ben şahsen burda dist eline geçmesini istemem panasonic in sebepse dediğim gibi fiyat yükselecek. bakın kiral33 arkadaş dahi servisi beğeniyor. dist eline geçse iklimsa taktiği samsung taktiği uygulanacak. ama sanırım pansonic i dürten var. kendileride salk olmasa hiç panatek in elinden almazlardı gayet iyiydi panatek. am kazıkçıydı kardeş şirketi teko fax gibi.

    ben olsam keni ağımı daikin gibi kurarım. ok daikin bile daha atam oturmadı bir klimaplus kadar. ama baya güzel ilerlemeler var bunun yanında kazıkta var tabi:) ısısan zamanında ME den bile ucuz kampanyalar yapıyorlardı.

    ama sanırım her ülkenin davranışı farklı bu açıdan dist verilecek yine. ben olsam ana firmanın yerine üstüne düşerim işin zaten bazı ürünlerde çıkan hatalar yüznden baya bir sekteye uğradılar ama kaliteyi artırap çözemeyecek bir şirket değil panasonic bu durmlarıda. ana şirket sallantıda olmasın bir ara sanyoyu elden çıkaracaklarını okumuştum.
  • Arkadaslar 60 metrekare Fethiyede mutfak+salonu isitmak icin 24000 btu klima ihtiyacim oldugu soylendi. DaikinFTX71GV modelinden 5200 tl fiyat aldim fakat daha sonra brosurunu inceledigimde enerji sinifinin B/C oldugunu farkettim. Cok fark yaratirmi? Butcem hemen hemen bu kdr, baska tavsiye edebileceginiz bi marka model varmidir? Cok acill...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu verdigin sıralama satış sıralaması kalite diil yanlız bunu belirteyim bu bir.ikincisi şunu söleyim Servislik hizmeti mermemiş kişiler yani bu işin içinde tam anlamıyla olmayan kişiler internetten aynı sizin yaptıgınız gibi yapıp bakıp 2013 bu böle olmuş derler ben 11 yıldan beri aktif çalışıyorum bu işin içinde.daha senin saydıgın listenin içinde çift inverter komp desteklemeyen cıhazlar var.şunuda belirteyim ben ankarada bu işle ugraşmaktayım 1994 yılından kalma daıkının vrv sinin ve mitsubishı kx2 sistemlerinin bakımlarını yapıyorum yani ortalama 20 şer yıllık sistemler.demek istedigim şu bu adamlar vrv sistemlerine geçtiklerin daha aenin bahsettin markaların yarısı piyasada yoktu olanlarında bırak vrv sistemini invrt komp bile yoktu. Önce kalite sonra sıralama ok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akrep48

    Arkadaslar 60 metrekare Fethiyede mutfak+salonu isitmak icin 24000 btu klima ihtiyacim oldugu soylendi. DaikinFTX71GV modelinden 5200 tl fiyat aldim fakat daha sonra brosurunu inceledigimde enerji sinifinin B/C oldugunu farkettim. Cok fark yaratirmi? Butcem hemen hemen bu kdr, baska tavsiye edebileceginiz bi marka model varmidir? Cok acill...

    demiş olduğunuz klimanın A sınıfı B sınıfı olduğuna takmayın iyi klimadır.

    fakat 60 m2 planını paintten çizp atarsanız daha iyi yardımcı oluruz. belki size 2 adet klima gerekecek. belki 1 adet gerekecek daha düşük btu. mutfak artı salonu ısıtmak derken nereye takmayı düşünüyorsunuz klimanızı.

    bir çizm yaparsanız diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ma junior

    Hocam bu verdigin sıralama satış sıralaması kalite diil yanlız bunu belirteyim bu bir.ikincisi şunu söleyim Servislik hizmeti mermemiş kişiler yani bu işin içinde tam anlamıyla olmayan kişiler internetten aynı sizin yaptıgınız gibi yapıp bakıp 2013 bu böle olmuş derler ben 11 yıldan beri aktif çalışıyorum bu işin içinde.daha senin saydıgın listenin içinde çift inverter komp desteklemeyen cıhazlar var.şunuda belirteyim ben ankarada bu işle ugraşmaktayım 1994 yılından kalma daıkının vrv sinin ve mitsubishı kx2 sistemlerinin bakımlarını yapıyorum yani ortalama 20 şer yıllık sistemler.demek istedigim şu bu adamlar vrv sistemlerine geçtiklerin daha aenin bahsettin markaların yarısı piyasada yoktu olanlarında bırak vrv sistemini invrt komp bile yoktu. Önce kalite sonra sıralama ok

    Arkadaşım yazdıklarımı baştan sona okursan adam 1910 yılından bahsediyor sen daıkın vrf yaptığında o markalar yoktu diyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    sıralama çorbaya dönmüş ama gerçek sıralama bu olamaz ve sıralamayı bulmak zor değil şuan eurovente bakıldımı çıkar ortaya bence.

    verilen sıralama durumları değişik bakış açılarıyla oluşmuş. bunları arttırmakta mümkündür.

    daikinin bir numara olması bence değişmez dünyada. anti sana karşı yazmıyorum emin ol bunu. senin listelere yansısada yansımasada 1 numara daikindir 2 numara mitsubishi electrictir (heavy demiyorum yanlız bak burada. o açıdan anlaki tarafsızım. ma junior arkadaşada karşı çıkmış olabilirim. zira eurovent geçmişi incelenirse mhi ancak 1997 de eurovente girebilmiş. ve japonyada mistubishi adı altında satış yapamıyor beaver adı altında satıyor. daha evveldende daiya ismiyle satıyordu bunu ben demiyorum eski mhi ci arkadaşar olsun şuan daikinci olanlara kadar mbirol ustaya kadar herkez söylüyor.)

    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

    burada verilen listeler daha çok ülkelerin ucuz tercihlerine görede oluşmuş görüntüsü var. mesela dün ma junior arkdaş yazmıştı arabistan gibi yerlerde york tutulur demişti evet daha split klima oratlıkta yokken ben çalıştım orada york 1 numaraydı ama neden ucuzdu çünkü sanılmasınki arapların hepsi zengin ve bonkör cimrilikte var fakirlikte.

    general electric gördüm orada ama sadece general hatırlamıyorum mistsubishi lerinde electricmi heavy mi onuda hatırlamıyorum ama aşağı yukarı her marka pepencere tipi klimayı gördüm. çöpten çıkarılan daikinlerinde yorklardan iyi iş çıkardığını gördüm.

    bakın burda şuda var anti senin pansonic oralarda bakkal dükkanlanda satılır tabiri caizse en ucuz japon markasıdır. (araplar elektronikte ozmanlar daha çok sony i tutarlardı. 2. japan derlerdi panasonic e.)

    bu ucuzluk durumu bir taraftanda panasonic in dünya politikasıdır çokta beğenirim. bakarsak şimdi buraya hala ucuz hak verirsin sanırım bana.


    ben şahsen burda dist eline geçmesini istemem panasonic in sebepse dediğim gibi fiyat yükselecek. bakın kiral33 arkadaş dahi servisi beğeniyor. dist eline geçse iklimsa taktiği samsung taktiği uygulanacak. ama sanırım pansonic i dürten var. kendileride salk olmasa hiç panatek in elinden almazlardı gayet iyiydi panatek. am kazıkçıydı kardeş şirketi teko fax gibi.

    ben olsam keni ağımı daikin gibi kurarım. ok daikin bile daha atam oturmadı bir klimaplus kadar. ama baya güzel ilerlemeler var bunun yanında kazıkta var tabi:) ısısan zamanında ME den bile ucuz kampanyalar yapıyorlardı.

    ama sanırım her ülkenin davranışı farklı bu açıdan dist verilecek yine. ben olsam ana firmanın yerine üstüne düşerim işin zaten bazı ürünlerde çıkan hatalar yüznden baya bir sekteye uğradılar ama kaliteyi artırap çözemeyecek bir şirket değil panasonic bu durmlarıda. ana şirket sallantıda olmasın bir ara sanyoyu elden çıkaracaklarını okumuştum.



    Evet daıkın dünyada 1 numaralı klima markasıdır fakat bu onun en iyi klima ürettiği anlamına gelmez diyeceksiniz.Kalite ile sürüm karışmış.Sizlerin teorinizle gidersek TR de en iyi klima markası arçeliktir.Isıtma soğutma pastasının %45 onların elinde.
  • Hocam ben sana teknolojilerinden bahsediyorum sen bana 1910 diyosun.ona kalırsa ilk cep telini çıkaran firmalardan biri motorola ama şimdi piyasada yok herkes apple samsun takılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ma junior

    Hocam ben sana teknolojilerinden bahsediyorum sen bana 1910 diyosun.ona kalırsa ilk cep telini çıkaran firmalardan biri motorola ama şimdi piyasada yok herkes apple samsun takılıyor.

    Yahu belliki daıkın cısın peki bana sadece sunu soyle daıkının klimalarında olupta başkasının klimasında olmayan nedir.
  • Öncelikle şunu söleyim marka tutmuyorum ben yetkili servisim işimin bana verdigi tecrübe ve bilgiyle konuşuyorum.buarada daıkın sevisligini bıraktım şu anda aktif olarak wiessman servisiyim yanlış anlaşılma olmasın yani yandaşlıgım yok hocam.soruna gelecek olursak tbr ederim güzel soru sordun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antısekurıt

    Evet daıkın dünyada 1 numaralı klima markasıdır fakat bu onun en iyi klima ürettiği anlamına gelmez diyeceksiniz.Kalite ile sürüm karışmış.Sizlerin teorinizle gidersek TR de en iyi klima markası arçeliktir.Isıtma soğutma pastasının %45 onların elinde.

    sekurit dostum hiç bir firmanın ürnleri mutlak 4x4 olmaz ille iyisde olur kötüsüde olur. bunu diyen sensin öncelikle unutma yazıların mevcut önemli olan çözüm bulmak demiştin. ben sana bir yazımda panasonic çi dediğimde yok abi beni panasonic çi ilan ettiniz ama ben çözümden yanayım demiştin.

    konuşmak gerekirse adil olmak herzaman iyidir bu sözlerde san ait enjoy a dakin diyebilrimiyiz 10 tanesinden 3-5 i direkt kafadan arızalı demiştin ek yaparsak ne zharay nede miraya orj daikin diyemeyiz zaten enjoyun yeni versiyonları. (benim merak ettiğim goodmanıda aldılar acaba midea iledemi ortak oldular abd de bile satılan split goodmanlar midea idi son zamanlar)

    ama işin özüne gelirsek mbirol unda sözüdü bu profesyonel üründe daikini zorlayacak firma sadece mistubishi electrictir ve bazı ürünleride kafa kafayadır. ben bunları belirtmek istiyorum. yoksa ben klimacı değilim teknik bilgim yok ama işn mantığını takip ederek hata yapmadan yorum yapmay çalışıyorum yanlışım varsada ustalar uyarsın diyorum. hepsi bu
  • Öncelikle şunu söleyim marka tutmuyorum ben yetkili servisim işimin bana verdigi tecrübe ve bilgiyle konuşuyorum.buarada daıkın sevisligini bıraktım şu anda aktif olarak wiessman servisiyim yanlış anlaşılma olmasın yani yandaşlıgım yok hocam.soruna gelecek olursak tbr ederim güzel soru sordun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13221323132413251326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.