Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (1562. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57.213
Cevap
701
Favori
4.429.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15601561156215631564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • airfel 2016 itibariyle midea ile anlaşmış diye bir haber var bilgisi olan var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ghostkiller1

    quote:

    Orijinalden alıntı: griaragorn

    Hocam bu 42 16000 likti değilmi, eğer öyleyse süper fiyat...
    Ben de salı günü keşif ve fiyat almıştım. (İstanbul-Anadolu)
    Sf serisinden 16000 liğe 5.445 tl 12000 liğe 4660 tl fiyat ve nakite yüzde on indirim verdiler.
    Giderkende vakumlamayı sordum, görevli vakumlamanın hikaye olduğunu, klimanın gazlı geldiğini,
    borularında uçlarının kapalı olduğunu söyledi. Mitsubishiyi arar sorarım, eminmisin dediğimde, tabii ara abi dedi.
    Ben de o akşam garanti olsun diye email gönderdim, hala dönüş yapmadılar.


    arkadaşım vakumlama her klimada şart ve hiçbir mazeretide yoktur.heleki me servisleri mecburdur yapmaya isterse yapmasın yaparsınız şikayetinmizi firma o klimayı değişrtirir ve o bayiye faturalar acımaz o konuda.size onu söyleyen densiz kim ve hangi bayi ise bunu söylemekten firmaya biranbile çekinmeyiniz.vakumsuz kurulum asla ama asla yaptırmayın.

    diğer taraftan arkadaşın aldığı fiyat gerçekten çok güzel ve forumdada birkaç kişi aynı fiyatları yazdı bu ara . sizde bayilerin hepsiyle pazarlığa oturun .ama dediğim gibi o şahısı mutlaka şikayetinizi yapın acımayın.

    Evet arkadaşım, aynen dediğin gibi me ye pendik elit klimanın vakumlama gereksiz dediğini emaille bildirdim.
    Ertesi gün beni aradıklarında başka klimalardanda fiyat alacağımı söyledim.
    Zaten vakumlamanın gerekli olduğunu biliyorum ama bunun cevabını meye özellikle sordum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muglalı

    airfel 2016 itibariyle midea ile anlaşmış diye bir haber var bilgisi olan var mı ?

    Midea nın yani modern klimanın asla böyle bir hata yapacağını sanmıyorum. Ünlü bir markanın daha distribütör lüğünü alacağını sağlam bir kaynaktan duydum ama bu airfel değil zaten ünlü marka değil airfel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zerr Gıffari -- 18 Mart 2016; 20:40:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu serilerin kodları LTXN**U olarak geliyormuş, görselleri de var.

    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muglalı

    Bu serilerin kodları LTXN**U olarak geliyormuş, görselleri de var.

    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

    Eurovent sertifikası yok bende yalan yanlış yazarım değerleri benim tercihim mission Siz alabilirsiniz yada satabiliesiniz benim için mahsuru yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zerr Gıffari -- 19 Mart 2016; 12:14:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • keşke Eurovent sertifikasıni her üreretici zorunlu olarak açıklasa, mission modeline baktım modern klimanın sitesinden onda da böyle bir sertifika bilgisi göremedim malesef.
  • Midea 12000btu Oasis modeli bir yerde 2200 TL ye satılıyor aradım teyit ettim, yüklü alım yapmışlar ve promosyon amaçlı uygun fiyattan veriyorlarmış. Kargo montaj ücretsiz.
    Ama kredi kartına yüzde beş vade farkı var.
    Uygun mu arkadaşlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igidu -- 19 Mart 2016; 15:13:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • igidu kullanıcısına yanıt
    bende gördüm o siteyi, modern klimayla bir görüşün isterseniz bir teyit de ordan alın böyle bir alım yapılmış mı, yetkili satıcılarımı vs. o fiyata çok güzel makina tabi.
  • Arkadaşlar hepinize iyi günler. Klimayı bugün taktılar. Hemen test ettim. Söktürdüğüm klima york markaydı tabi bi kaç yıllıktı on off olduğundan deyim yerindeyse elektriği emiyordu. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Henüz tüketimi ölçmedim fakat york canavarı kadar yakacağını sanmıyorum sf42 nin. Kumandasından bile kalite akıyor cihazın Düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Sorularınız varsa buyrun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muglalı M kullanıcısına yanıt
    Evet modern klimanın yetkili satıcılar listesindeler
    Alayim diyorum bu fiyata bu ürün güzel diyorsunuz teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muglalı

    keşke Eurovent sertifikasıni her üreretici zorunlu olarak açıklasa, mission modeline baktım modern klimanın sitesinden onda da böyle bir sertifika bilgisi göremedim malesef.

    burda airfelin reklamını yaptığın açık o başkada mideanın airfeli üretmeye başlaması airfeli temize asla çekemez. dikkat et hava debileri düşük bu ne demek bir araştır derim. sonuçta midea fason üreten bir üretici.ne kadar para o kadar köfte misali. şimdik airfel denen marka kurulumda aliminyum boru kullanarak insanları salak yerine koymasını düşünürsek mideaya iyi bir klima yaptıracağını halen düşünmüyorum.

    arkadaşlar sapla samanı birbirine karıştırmayın allah aşkına. bir airfel bir midea mission olabilirmi onun yanından bile geçemez. aierfel kurulum borusundan kar etmek için aliminyum kullanıyor ken bu kadar cimriyken çok zor bu işler. iki tane airfeli üst üste koyun bir mission asla olamaz. missionun sertifikaya ona buna ihtiyacı yok kendini kanıtlamış bir cihaz. yani airfelin hatalarını mideanın üretmesi kapatamaz. şurda airfelide klima diye evinize sokuyorsunuz üzülüyorum. gidin onun yerine yerli malı alın aynı işi görüyor. pazarlama oyunlarına çok geliyorsunuz. özellikle bu gibi sitelerde bir iki kişi olayı fişeklerr gerisi onun yolundan gider.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: igidu

    Midea 12000btu Oasis modeli bir yerde 2200 TL ye satılıyor aradım teyit ettim, yüklü alım yapmışlar ve promosyon amaçlı uygun fiyattan veriyorlarmış. Kargo montaj ücretsiz.
    Ama kredi kartına yüzde beş vade farkı var.
    Uygun mu arkadaşlar?

    arkadaşım o fiyata bedava hiç durmadan alın hatta burdada paylaşınki diğer insanlarda faydalansın. korkmayın mideada kolay kolay sorun çıkmaz o konularda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi difrizyon -- 19 Mart 2016; 17:37:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tosun911

    Arkadaşlar hepinize iyi günler. Klimayı bugün taktılar. Hemen test ettim. Söktürdüğüm klima york markaydı tabi bi kaç yıllıktı on off olduğundan deyim yerindeyse elektriği emiyordu. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Henüz tüketimi ölçmedim fakat york canavarı kadar yakacağını sanmıyorum sf42 nin. Kumandasından bile kalite akıyor cihazın Düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Sorularınız varsa buyrun.

    hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. me gerçek klimadır .klima kelimesinin manasını ve karşılığını veren tek firma. oyuncak klimalara asla benzemez. çokta uyguna almışsınız gerçekten . kalite birkere alınır ve çok iyi bir karar vermişsiniz bunu sizde ilerleyen yıllarda zaten kendiniz daha iyi anlarsınız emin olun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: warrior33

    quote:

    Orijinalden alıntı: Wampire^^

    Hocam bu pdf kataloğu nerede acaba? Birde Mission da o özelliklerin olmaması garip değil mi sonuçta üst modeli...

    Üstad denk bir model iç ünite biraz daha estetik oval bir yapı var seer değeri 6.1 scop 4 ekonomik modu var. Soğutma tasarım yükü 3.5 ısıtma tasarım yükü 2.4 fiyat olarak mission modelinin 50 veya 100 üstü olur kanısındayım. Euroventin ölçüm değerleriyle Mission ve blanc modellerinin Türkiye kataloglarında ki bazı değerler aynı bazıları 0.02 0.03 oranında farklılıklar gösteriyor kimi değer pozitif kimi değerde negatif yönde Midea Global sitesinin bile yayınlamadığı bir ürünün pdf formatında veya katolog resmini göndermem sakıncalı ancak, Bağımsız İklimlendirme ölçüm ve değerlendirme kuruluşunun sitesinde eurowentin linkini veriyorum orda olan değerleri görebilirsiniz veriyorum koordinatları: Saygılarımla

    Blanc

    http://www.eurovent-certification.com/tr/Sertifikal__urunler/Markaya_gore_eri_im.php?lg=tr&rub=04&srub=03&select_prog=AC&select_partic=1661&select_marque=MIDEA&select_class=AC1+%2F+A+%2F+M+%2F+C


    FEİRWİND
    http://www.eurovent-certification.com/tr/Sertifikal__urunler/Markaya_gore_eri_im.php?lg=tr&rub=04&srub=03&select_prog=AC&select_partic=1661&select_marque=MIDEA&select_class=AC1+%2F+A+%2F+M+%2F+C&tri_chp=&debut_affiche=12&indice_affiche=1

    MİSİON
    http://www.eurovent-certification.com/tr/Sertifikal__urunler/Markaya_gore_eri_im.php?lg=tr&rub=04&srub=03&select_prog=AC&select_partic=1661&select_marque=MIDEA&select_class=AC1+%2F+A+%2F+M+%2F+C&tri_chp=&debut_affiche=63&indice_affiche=3

    Herkese iyi akşamlar iyi forumlar dilerim. Birilerine!!! Daha önce ki paylaşımında ki linklerde görüldüğü üzere eurovent midea FAİRWİND, mission, blanc değerlendirme sonuçları yanlız Türkiye de satılan FAİRWİND modelinin kodu yok ölçüm yaptırılmadığını düşünüyorum. Ayrıca FAİRWİND kullananların memnun olduklarını biliyorum kullanan arkadaşlarım var. Forumda da FAİRWİND den şikayetçi bir kişi ve yorum görmedim. tüm ilgililere duyurulur iyi akşamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zerr Gıffari -- 19 Mart 2016; 20:22:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şair şiirinde bir Ayten tutturmuşum gidiyorum diyor. Forumda da bir debi tutturup gidenler var. Ya Allah aşkına değerli abilerim. Gostkiller ve diğer büyüklerim şu debi konusunda bilgilerinizi paylaşıp aydınlatırmısınız Midea Mission 12000 btü nün debi 300 ila 470 arası yanlış hatırlamıyorsam. Bu değerlerin kullanıcı ya negatif yönde ne gibi zararı var bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılarımla iyi akşamlar iyi forumlar dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim warrior33 , evrakla konuş çanımı ye blanc serisi hakkında bilgi verebilirmisin peki, fairwindle mission arasında bir ürün gibi sanki özellik olarak. klima araştırmamı sonlandırmak için onun satışını bekliyorum açıkçası . fiyatı da önemli tabi.
  • admin kardeşim yorumumu neden sildiğini de en azından özelden yazarsan sevinirim, böyle yapınca cevap hakkını ihlal etmiş ve bir tarafa ayrıcalık tanıyarak yönlendirme yapıyorsunuz algısı oluşuyor dikkat ederseniz sevinirim.
  • muglalı M kullanıcısına yanıt
    Benim emektar lg beko 12500 BT plazma miadını doldurdu kiracı olmamız ve işinin ehli olmayan insanlar münasebetiyle ihtiyaca binaen ince eleyip sık dokudum klima işi zengin işine geri dönüş yaptığını gördüm bütcem ve gece seneden buyana kullanan arkadaşlarımdan da memnuniyeti doğrultusunda mission 12000 btü aldım evi taşıyacam için taktırmadım. Aldığım firmaya Nisan sonu gibi veya ortası blanc serisi gelecek dedi beğenirseniz onu alırsınız dedi kataloğunu sordum katalog yok ama pdf formatında katoloğu var dedi. Bende FAİRWİND, Mission ve blanc modellerinin pdf formatında e-mail adresime göndermesini ve incelemek istediğimi belirttim sağolsun gönderdiler. Fiyat olarakta mission civarı olacağını söyledi yetkili arkadaş. 50 ila 100 TL altı yada üstü civarı dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tosun911

    Arkadaşlar hepinize iyi günler. Klimayı bugün taktılar. Hemen test ettim. Söktürdüğüm klima york markaydı tabi bi kaç yıllıktı on off olduğundan deyim yerindeyse elektriği emiyordu. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Henüz tüketimi ölçmedim fakat york canavarı kadar yakacağını sanmıyorum sf42 nin. Kumandasından bile kalite akıyor cihazın Düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Sorularınız varsa buyrun.

    Hayırlı olsun güle güle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satış tarihi olarak mayıs ortası diye duymuştum ben de. verimlik değerlerinde missiondan artı bir değeri yok, led ekran ve wifi kit olduğunu düşünürsek fairwindin yerine geliyor gibi sanki.
    görmediyseniz birde videosunu buldum nette.
    https://www.youtube.com/watch?v=8fqrDWYAaMI
  • 
Sayfa: önceki 15601561156215631564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.