Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (998. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
57.188
Cevap
702
Favori
4.427.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9969979989991000
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: klima5505

    quote:

    Orijinalden alıntı: bilirer

    quote:

    Orijinalden alıntı: exclusive1907

    lg beko al gayet guzel kullanıyorum tavsiye ederim soğutması olsun ısıtması olsun elektrik tuketimi olsun super

    bende işyerine bir klima araştırması içerisindeyim 12000 btu sessiz çalışması tercihim lg beko nasıl bu konuda tavsiye edermisiniz

    yalnız beko'nun lg ile anlaşması bitti. lg beko yok artık. beko var..

    beko nasıldır acaba tavsiye edrmisiniz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gerçeksöz

    Yaz aylarından beri klima almayı aralıklı düşünüyorum, artık bu işi bitirmek istiyorum.
    İstanbulda 32.5 m2 salonu serinletmek amacıyla yazın 1-2 ay kullanmak üzere klima arıyorum. Alarko Carrier 53NQV060M X-Power Gold klima almayı düşünüyordum, ama sanırım biraz fiyatları artmış. Salon sadece sabahları güneş görüyor (güney doğu cepheli). 3000 tl ye kadar bütçem var. Sizler ne önerirsiniz. Şu anda aktif indirimde olan klimalar var mı?

    alarko iyidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: klima5505

    quote:

    Orijinalden alıntı: gerçeksöz

    Yaz aylarından beri klima almayı aralıklı düşünüyorum, artık bu işi bitirmek istiyorum.
    İstanbulda 32.5 m2 salonu serinletmek amacıyla yazın 1-2 ay kullanmak üzere klima arıyorum. Alarko Carrier 53NQV060M X-Power Gold klima almayı düşünüyordum, ama sanırım biraz fiyatları artmış. Salon sadece sabahları güneş görüyor (güney doğu cepheli). 3000 tl ye kadar bütçem var. Sizler ne önerirsiniz. Şu anda aktif indirimde olan klimalar var mı?

    alarko iyidir

    alarko diye klimada mı çıktı ,ayrıca carrier deyip aldığınız o ürünler bildiğiniz abd değil.made in china toplamasyon yani.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    quote:

    Orijinalden alıntı: antısekurıt

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    quote:

    Orijinalden alıntı: antısekurıt

    quote:

    Orijinalden alıntı: antısekurıt

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    quote:

    Orijinalden alıntı: antısekurıt

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mat35

    quote:

    Orijinalden alıntı: kiral33

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mat35

    quote:

    Orijinalden alıntı: antısekurıt

    900 euro gibi bir parça fiyatı ve 3 ay bekleme süresini servis sana aktarınca anlarsın .

    anti bunların hepsi aynı daha öncede yazdım, arkadaşa panasonic etheria aldık klimanın flapları kışın salınım yapmıyor diye servis çagırdık, servis hıııı bunun motoru bozuk diyerek söktü gitti 4 ay sonra parça geldi ithal ettikleri yerden ve ben bu arada panasoniclerin kışın salınım yapmadıgını ahmet beyden ögrendim ama servisin dünyadan haberi yoktur.

    Yani servismi Allah düşürmesin.

    bizim arkadaş bilgisayarını virüs var diye dün casper servisine götürmüş. bilgisayara format atıp virüslü dosyaları yeniden bilgisayara yüklemişler. akşam arkadaş yine aynı virüse rastlayınca çıldırmış.sabah bana söyledi.koptum gülmekten. güler misin ağlar mısın...gerçekten iyi eğitimli profosyonel servise rastlamak çok zor ülkemizde.

    Ben hep derim sorun çıkarmayacak ürün alın, birde tanıdık varsa servis olarak (mbirol gibi, tekirdaglu usta gibi) o zaman tamam.
    Ama ben bir hata yaptım almamam gereken makine aldım o son oldu bundan sonra fazla para veririm iyi ürün alırım hiç bir servisle işim olmaz.
    Evimdeki hiçbir şey daha arıza yapmadı, ince elerim sık dokurum bilirimki servise işim düşerse o artık çöp olmuştur, bir yerine yaparlar bir yerine bozarlar.

    Araba parası verip te klimada alsan sorun cıkarmayan ürün yoktur.Bu gun en pahalı ürün ME olmasına rağmen en çok kart sorunu olan ürün olduğuna göre

    sekurit dostum. me kadar kafana daş düşecek ne istersin anlamadım.

    o senin dediğin olaylar sadec 1 partide meydana gelmiş sebepse yanlış giriş ülkemiza girecek olan cihazlar başka ülkeye gitmiş o ülkenin elektrik durumuna göre olanlarda bize gelmiş. birol ustaya sor. firmada kimseyi mağdur etmemiş o daha iyi anlatır size.

    arıza olmayacak bişede yok tabiki. önemli olan çözülemeyecek kronik arıza olan durumlardan korusun Allah.

    zaten kendini bilen firmalarda bu durumlarda o ürünlerin sonuna kadar arkasında oluyorlar. herşeyin hayırlısı diyelim.





    Arkadaşlar ME kartlara ihtiyacı olan bana ulaşssın elimde var hepsi voltajdan yanma.

    sen önce şu yarım serpantinlerin -15lerin hesabını ver çamur atana kadar. voltajmış çatır çatır kullanıyorum.

    ama şuan panasonicten millet kıllanıyor me alanlarsa klimalarını kullanıyor buna nediycen sekurit bey duble olsun.

    git önce birol abine bir sor. voltaj sorunu diye çamur atana gadan. milleti kızdırmaya çalışana dek. inan içmedim bu saatte yazdım deyu sen boşver pansonici şunu bunu bu firmalar yeri geldimi adama basarlar depmeyi. sanamı sordularda abuk subuk ürünleri ithal ettiler düz serpantin -5 felan. birde insanımıza diyorlarmış sadece 1 parti az sayıda -15 geldi. yani sen kaptır stok tüket memlekette. senin gibi esnaflarda zorda kalsın. ama eyi esnafsın elinde dolu me kartı varsa demek çokta ihtiyacı olan yokki hala sende duruyor.. sadece yanlışlıkla bir parti gelmiş mal harici sorun yok demektir. o partideki tüm sorunlarıda çözmüş me.. hadi panasonicte defrosttan çıkamayan sorunlarıda panasonic çözsün bakalım. kocaelideki arkadaşın klimasını değiştirsin yermi acaba. sen burda dalga geçsende

    inan bana tanımışsındır beni klimacı olmadığımı bilirsin ben sadece firmadan memnunyetimi yazıyorum. doğruya doğru eğriye eğri güzel kardeşim. yoksa ne pana senin babanın malı nede me benim babamın malı. (ama kıl birol abin zibronun sahabı.)

    biror naberr len duyduğuma göre bu gece boşalttığın şişeleri balkondan aşağı fırlatıyormuşsun




    Bendeki kartlar yanık zaten sen yanlış anladın yada anlamak istediğin gibi yazdın,eğer yanlış parti diyorsan yüksek voltajın partisi mi olur yahu.Varistör patlak ,sigorta patlak kartta patlak bu ME koruması oluyor heralde.Şikayet vara girersen partinin devam ettiğini görürsün.

    valla ben fazla bişe diyemem sana. me babamın malıda değil. evet gene dalga geçtiğini sandım veya ogün yanlış anlamış olabilirim. ne işin var yanık kartlarla muhaha ile. sen kesin ticari olarak anlaşamamışsın dalga geçercesine yazıyorsun. birolun dediği gibi. kıl birol buraya yazsada öğrensek şu kart sorunu olan yılı ve hala devam eddip etmediğini.

    insan her şekilde zararda görebilir ama savaşın bile bir adabı var. birol ne yazdı buraya malıan mok atmam herzaman kaliteliydi şimdide kaliteli dedi. ama ban akötü davrandılar bende anlaşmamı bozdum onalarla onlar haşa benim Allahım değil dedi. ama açıkça malalrına kötü diyemem dedi. aha yüzü burada. sense hala giflerle dalga geçmeyi yeğliyorsun. benimde çok şikayet edeceğim çok kızacağım şeyler var ama herşeyinde belli bir oluşum süreci var. genç bir arkadaşsın sanırım. ben ne senin malını kötüledim zamanında nede sana birçok kişi gibi kötü davrandım. amaç foruma bilgi verecek bir kişinin daha kazandırılmasından başka bir şey değildi.

    senin -5 ,çim yazdıklarınıda senden önce ben yazdım ararsan bulursun. ama sen takmışsın bir me gidiyorsun. benim birola zaman zaman sataştığım gibi. ama benim ona sataşmam zaman mefhumundan unutulmaması gereken bir durumdan ileri gitmez komple rencide edecek bir durumda yok.

    valla bana gelen özel yazılarda ben hiç korkmadan en başta me yi tavsiye ediyorum. isteyen desin me den para alıyor isteyen desin alarkodan şundan bundan para alıyor.

    şuan girilirse me ile ilgili şikayet var sitesine, bir tek kart şikayeti yok. adamlar para iadesine kadar yaptıkları bir şikayet var. onada güldüm adam parayı almamış birkaç gün gecikti diye yahu al kardeşim madem bukadar bıktın bu firmadan zararın nerseinden dönersen kardır demezlermi.

    ben Allah a yemin olsun sadece birkez me firmasını ilk klimamı aldığımda bu kart sorunlarını çok okumuştum klima modelleri üst konuyu açan samet007 arkadaşında kliması benim klimamdan 1-2 yıl eski GA modeli onunki bendeki GC modeli ben bu arkadaşlada görüşürüm birçok kez. zor değil pm yapar kendinde sorarsın varmı bir problemi bursa gibi yerde çatı katında ütünde çatıda yok 28-30m2 de 12000 btu kullanıyor canavar gibide ısıtıyor diyor. e benim klimamda şeytan kulağına çok başarılı. maşaAlla diyorum.

    e insan bunları görünce ister istemez kendi yaşadığını yazar. burayada çıkıp senden hariç kart sorunu yaşayanlar yazsın çözülmüşmü çözülmemişmi sorunları. yoksa hala ergenler gibi gerçekten küçüğümsünde çokta regen değilsindir muhaha vs ile milleti şaşırtmak hoş değil.

    banane me den.. ben inan sana yazmayacaktım. şimdi gelen maillere cevap için girdiğimde gördüm. herkeze gücüne göre elimden geldiğince cihaz tavsiye etmeye çalışırım. sorarlar hep sen nasıl 25watt saate düşürebiliyorusn yaz kullanımında klimanı izledikleri videolardan vs. daha iki gün evvel paran varsa önce me al dediğim insanlara karşı mahçup olmamak için yazıyorumki böyle bir sorunun olmadığını anlasınlar.

    birol usta sende kıllık etme yaz olayın gerçeği neyse. sana me yi savunda demiyorum. ben şahsen senin bilginden hariç bilgi sahibi değilim. sadece çok eskiden garanti dışı bir arkadaşın kart tamiri yapılmış teşekkür yazısını görmüştüm forumda isminide hatırlamıyorum şuan. sen şayet bir parti yanlış gelen cihaz vardı demesen onuda bilmem gerçekten.

    Ya hocam panasonic için yorum yazıyorum diye panasonic ci yaptınız beni.Anlatmaya çalıştığım her markada sorun var 2007 yılında tohiba klasik ürünlerde satılan tüm cihazlara yeniden gidip iç,dış ünite arası numut kablosu çekilmedimi iç ünite karta devre leyimlemedikmi yaptık.2008 yılında ME krigamine fd35vabh yanlış ısıtma kapasitesi ile satılmadımı,2sene sonra düzelltiler foruma tarayıpta ekledim hatta bakabilirsin peki şuan fd35vabh neden yok.Daıkın enjoy serilerinden servis arkadaşın söğlediği takılan 10 sıfır üründen 3 arızalı çıkması,Yani hepsinde sıkıntı var ve şikayetler biriktikçe düzeltiliyor,önemi olanda bu zaten.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: antısekurıt

    quote:

    Orijinalden alıntı: klima5505

    quote:

    Orijinalden alıntı: gerçeksöz

    Yaz aylarından beri klima almayı aralıklı düşünüyorum, artık bu işi bitirmek istiyorum.
    İstanbulda 32.5 m2 salonu serinletmek amacıyla yazın 1-2 ay kullanmak üzere klima arıyorum. Alarko Carrier 53NQV060M X-Power Gold klima almayı düşünüyordum, ama sanırım biraz fiyatları artmış. Salon sadece sabahları güneş görüyor (güney doğu cepheli). 3000 tl ye kadar bütçem var. Sizler ne önerirsiniz. Şu anda aktif indirimde olan klimalar var mı?

    alarko iyidir

    alarko diye klimada mı çıktı ,ayrıca carrier deyip aldığınız o ürünler bildiğiniz abd değil.made in china toplamasyon yani.

    model belli. carrier dememe ne gerek vaR ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilirer

    quote:

    Orijinalden alıntı: klima5505

    quote:

    Orijinalden alıntı: bilirer

    quote:

    Orijinalden alıntı: exclusive1907

    lg beko al gayet guzel kullanıyorum tavsiye ederim soğutması olsun ısıtması olsun elektrik tuketimi olsun super

    bende işyerine bir klima araştırması içerisindeyim 12000 btu sessiz çalışması tercihim lg beko nasıl bu konuda tavsiye edermisiniz

    yalnız beko'nun lg ile anlaşması bitti. lg beko yok artık. beko var..

    beko nasıldır acaba tavsiye edrmisiniz


    Benzeri özelliklerdeki kaliteli klimaların yarı fiyatı civarı gibiyse, yani çok beleş fiyatsa, evet.

    Ama arada %20-30 gibi fark varsa Arçelik-Beko alınmaz.

    Çok uydur-kaydır aletler.




  • Tavsiyelerde yazanlar var ama yine de daha özel inceleme yapacak biri olur ümidiyle yazıyorum.

    Klima bilgim donanımhaberden az çok öğrendiklerimle sınırlı. Daha önce kullanmadım. Kullanmayı düşündüğüm oda 13-15 metrekare, esas amacım yazın soğutma.

    Şu an en yatkın olduğum model:

    Airfel AS09-0930/R2 GREEN

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/as09-0930-r2-airfel-klimalar-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,34793.html

    Model iyi mi? Kullanan var mı? Airfel teknik servisi nasıldır? Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar hepiniz kolay gelsin...



    Bu yaz evimi değiştirdim, eski evimdeki (kira idi) 25m2 salonumda 1.5 yıl önce aldığım Fujitsu ASYA 12 LEC inverter kullanıyordum .. genel anlamda da memnundum ... şimdiki salonuma küçük gelebileceği için ev sahibiyle anlaşıp sattım :)

    Şu anki salonum 32m2 kadar... Kuzey-batı cephe... akşamüstü az miktar güneş alıyor...
    Dairem 19ncu katta.. yalıtımı çok iyi... daha küçük olan eski evimde daha fazla doğalgaz ödüyordum ...

    Temel amacım yaz aylarında (istanbul), ortamı serinletmek.... anormal büyük bir bütçe ayırmayı düşünmüyorum.. gerekte yok sanırım ... Inverter modelleri enerji tüketiminden çok sağlıklı çalışma sisteminden dolayı tercih edebilirim
    Bu arada sanırım Şubat-Mart aylarında kampanyalar oluyordu .. o dönemde alıcam klimayı .. ama eski tecrübemden dolayı ne kadar zahmetli bir seçim oldugunu hatırlıyorum .. ancak karar veririm dedim :)

    Ne dersiniz ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: klima5505

    quote:

    Orijinalden alıntı: antısekurıt

    quote:

    Orijinalden alıntı: klima5505

    quote:

    Orijinalden alıntı: gerçeksöz

    Yaz aylarından beri klima almayı aralıklı düşünüyorum, artık bu işi bitirmek istiyorum.
    İstanbulda 32.5 m2 salonu serinletmek amacıyla yazın 1-2 ay kullanmak üzere klima arıyorum. Alarko Carrier 53NQV060M X-Power Gold klima almayı düşünüyordum, ama sanırım biraz fiyatları artmış. Salon sadece sabahları güneş görüyor (güney doğu cepheli). 3000 tl ye kadar bütçem var. Sizler ne önerirsiniz. Şu anda aktif indirimde olan klimalar var mı?

    alarko iyidir

    alarko diye klimada mı çıktı ,ayrıca carrier deyip aldığınız o ürünler bildiğiniz abd değil.made in china toplamasyon yani.

    model belli. carrier dememe ne gerek vaR ?

    alarko modelmi.kullanıcı olarak alarko hiçbirşey ifade etmez çünki alarko klima yok carrier marka beni ilgilendiren bu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: antısekurıt

    quote:

    Orijinalden alıntı: klima5505

    quote:

    Orijinalden alıntı: antısekurıt

    quote:

    Orijinalden alıntı: klima5505

    quote:

    Orijinalden alıntı: gerçeksöz

    Yaz aylarından beri klima almayı aralıklı düşünüyorum, artık bu işi bitirmek istiyorum.
    İstanbulda 32.5 m2 salonu serinletmek amacıyla yazın 1-2 ay kullanmak üzere klima arıyorum. Alarko Carrier 53NQV060M X-Power Gold klima almayı düşünüyordum, ama sanırım biraz fiyatları artmış. Salon sadece sabahları güneş görüyor (güney doğu cepheli). 3000 tl ye kadar bütçem var. Sizler ne önerirsiniz. Şu anda aktif indirimde olan klimalar var mı?

    alarko iyidir

    alarko diye klimada mı çıktı ,ayrıca carrier deyip aldığınız o ürünler bildiğiniz abd değil.made in china toplamasyon yani.

    model belli. carrier dememe ne gerek vaR ?

    alarko modelmi.kullanıcı olarak alarko hiçbirşey ifade etmez çünki alarko klima yok carrier marka beni ilgilendiren bu.

    alarkonun olmadığını ben de biliyorum heralde

    arkadaş modeli belirlemiş. 53NQV060M X-Power Gold

    alarkonun model olduğunu söyleyen kim ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: klima5505

    quote:

    Orijinalden alıntı: antısekurıt

    quote:

    Orijinalden alıntı: klima5505

    quote:

    Orijinalden alıntı: antısekurıt

    quote:

    Orijinalden alıntı: klima5505

    quote:

    Orijinalden alıntı: gerçeksöz

    Yaz aylarından beri klima almayı aralıklı düşünüyorum, artık bu işi bitirmek istiyorum.
    İstanbulda 32.5 m2 salonu serinletmek amacıyla yazın 1-2 ay kullanmak üzere klima arıyorum. Alarko Carrier 53NQV060M X-Power Gold klima almayı düşünüyordum, ama sanırım biraz fiyatları artmış. Salon sadece sabahları güneş görüyor (güney doğu cepheli). 3000 tl ye kadar bütçem var. Sizler ne önerirsiniz. Şu anda aktif indirimde olan klimalar var mı?

    alarko iyidir

    alarko diye klimada mı çıktı ,ayrıca carrier deyip aldığınız o ürünler bildiğiniz abd değil.made in china toplamasyon yani.

    model belli. carrier dememe ne gerek vaR ?

    alarko modelmi.kullanıcı olarak alarko hiçbirşey ifade etmez çünki alarko klima yok carrier marka beni ilgilendiren bu.

    alarkonun olmadığını ben de biliyorum heralde

    arkadaş modeli belirlemiş. 53NQV060M X-Power Gold

    alarkonun model olduğunu söyleyen kim ?

    Of ya alarko iyidir yazmışssınya onu kastettimn ben neyse sen haklısın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erman197

    Tavsiyelerde yazanlar var ama yine de daha özel inceleme yapacak biri olur ümidiyle yazıyorum.

    Klima bilgim donanımhaberden az çok öğrendiklerimle sınırlı. Daha önce kullanmadım. Kullanmayı düşündüğüm oda 13-15 metrekare, esas amacım yazın soğutma.

    Şu an en yatkın olduğum model:

    Airfel AS09-0930/R2 GREEN

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/as09-0930-r2-airfel-klimalar-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,34793.html

    Model iyi mi? Kullanan var mı? Airfel teknik servisi nasıldır? Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.



    Yorumlarınızı bekliyorum...




  • toshiba klimadan şaşmayın klima almadan önce 2 ay araştıma yaptım çok yere sordum soruşturdum sonunda 2900 e toshıba skv -e2 13 lük klima aldım klima hem beni yormuyo hemde kendini şu sıralar izmir donuyor klima sabah 7 akşam 10 ful çalışıyo 90 tl elektrik geldi temizliğini kendi yapıyor benim yaptıığım tek şey 2 haftada bir elektrikli süpürge ile hava filitrelerini süpürüyorum.. yalnış anlamayın 500 tl klima alıp her ay 200 tl elektrik faturası ödemeyin almışken iyisini alın..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erman197

    Tavsiyelerde yazanlar var ama yine de daha özel inceleme yapacak biri olur ümidiyle yazıyorum.

    Klima bilgim donanımhaberden az çok öğrendiklerimle sınırlı. Daha önce kullanmadım. Kullanmayı düşündüğüm oda 13-15 metrekare, esas amacım yazın soğutma.

    Şu an en yatkın olduğum model:

    Airfel AS09-0930/R2 GREEN

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/as09-0930-r2-airfel-klimalar-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,34793.html

    Model iyi mi? Kullanan var mı? Airfel teknik servisi nasıldır? Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.




    Ucuz segmentte Airfel ilk tercih olmalı

    O baktığınız yerine bunu araştırın, bu da airfel, hem diğerinden biraz daha ileri:

    http://www.akakce.com/klima/en-ucuz-auer-ag09-0929r2-r410a-fiyati,748358.html

    Servisleri "orta halli", iyisi de var zibidi olanı da.
    Ana firma eskiden çok iyiydi, şimdi firmayı Daikin satınaldı, daha iyi olmalı mantıken.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zavinagi97

    toshiba klimadan şaşmayın klima almadan önce 2 ay araştıma yaptım çok yere sordum soruşturdum sonunda 2900 e toshıba skv -e2 13 lük klima aldım klima hem beni yormuyo hemde kendini şu sıralar izmir donuyor klima sabah 7 akşam 10 ful çalışıyo 90 tl elektrik geldi temizliğini kendi yapıyor benim yaptıığım tek şey 2 haftada bir elektrikli süpürge ile hava filitrelerini süpürüyorum.. yalnış anlamayın 500 tl klima alıp her ay 200 tl elektrik faturası ödemeyin almışken iyisini alın..

    ne kadar oldu klimayı alalı ?




  • merhaba sayın arkadaşlar.uzun zamandır forumu takip ediyorum ve benimde bir klimaya ihtiyacım var.değerli ustalarımızdan yardım bekliyorum.aşağıdaki seçimlerimden sizce en iyi ısıtan,az yakan,ve en dayanıklı klima hangisidir.şunuda söylemek isterim gerek fililtre gerek hava temizleme gerek servis gibi yan özelliklere takılmıyorum.az yakan ve performansı iyi olanın hangisi olduğunu söyler iseniz çok sevinirim.

    yer bursa.24 metrekare alanda kullanılcak yalıtım yok denecek kadar az.bende bu yüzden ileride sıkıntı yaşamamak adına seçimlerimi yüksek tuddum.


    http://galeribeyaz.com/fujitsu-awyz14lbcz-nocria-inverter-klima_184.html

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/daikin-ftxr42e-inverter-daikin-klima-en-ucuz-fiyatlari,34999.html

    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=10071682

    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=10071682

    http://www.novabazar.com/General-AWHZ14L-Tavan-Duvar-Tipi-Klima_90596.html#0




  • quote:

    Orijinalden alıntı: napolyon16

    merhaba sayın arkadaşlar.uzun zamandır forumu takip ediyorum ve benimde bir klimaya ihtiyacım var.değerli ustalarımızdan yardım bekliyorum.aşağıdaki seçimlerimden sizce en iyi ısıtan,az yakan,ve en dayanıklı klima hangisidir.şunuda söylemek isterim gerek fililtre gerek hava temizleme gerek servis gibi yan özelliklere takılmıyorum.az yakan ve performansı iyi olanın hangisi olduğunu söyler iseniz çok sevinirim.

    yer bursa.24 metrekare alanda kullanılcak yalıtım yok denecek kadar az.bende bu yüzden ileride sıkıntı yaşamamak adına seçimlerimi yüksek tuddum.


    http://galeribeyaz.com/fujitsu-awyz14lbcz-nocria-inverter-klima_184.html

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/daikin-ftxr42e-inverter-daikin-klima-en-ucuz-fiyatlari,34999.html

    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=10071682

    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=10071682

    http://www.novabazar.com/General-AWHZ14L-Tavan-Duvar-Tipi-Klima_90596.html#0




    http://galeribeyaz.com/fujitsu-awyz14lbcz-nocria-inverter-klima_184.html

    Hiç düşünecek bir şey yok al geç.

    24 metre kareye mükemmel verim verir 31.000 ısıtma var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zavinagi97

    toshiba klimadan şaşmayın klima almadan önce 2 ay araştıma yaptım çok yere sordum soruşturdum sonunda 2900 e toshıba skv -e2 13 lük klima aldım klima hem beni yormuyo hemde kendini şu sıralar izmir donuyor klima sabah 7 akşam 10 ful çalışıyo 90 tl elektrik geldi temizliğini kendi yapıyor benim yaptıığım tek şey 2 haftada bir elektrikli süpürge ile hava filitrelerini süpürüyorum.. yalnış anlamayın 500 tl klima alıp her ay 200 tl elektrik faturası ödemeyin almışken iyisini alın..

    Biraz pahalı mı acaba?




  • valla kardeş ben klimayı pahalıya aldım ama elektrik faturasını az ödüyorum toshıba klimalar gerçekten çok tasaruflu benim kayınço lgbeko 18 lik kullanıyo her ay 175 tl fatura ödüyo...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antısekurıt

    quote:

    Orijinalden alıntı: klima5505

    quote:

    Orijinalden alıntı: antısekurıt

    quote:

    Orijinalden alıntı: klima5505

    quote:

    Orijinalden alıntı: antısekurıt

    quote:

    Orijinalden alıntı: klima5505

    quote:

    Orijinalden alıntı: gerçeksöz

    Yaz aylarından beri klima almayı aralıklı düşünüyorum, artık bu işi bitirmek istiyorum.
    İstanbulda 32.5 m2 salonu serinletmek amacıyla yazın 1-2 ay kullanmak üzere klima arıyorum. Alarko Carrier 53NQV060M X-Power Gold klima almayı düşünüyordum, ama sanırım biraz fiyatları artmış. Salon sadece sabahları güneş görüyor (güney doğu cepheli). 3000 tl ye kadar bütçem var. Sizler ne önerirsiniz. Şu anda aktif indirimde olan klimalar var mı?

    alarko iyidir

    alarko diye klimada mı çıktı ,ayrıca carrier deyip aldığınız o ürünler bildiğiniz abd değil.made in china toplamasyon yani.

    model belli. carrier dememe ne gerek vaR ?

    alarko modelmi.kullanıcı olarak alarko hiçbirşey ifade etmez çünki alarko klima yok carrier marka beni ilgilendiren bu.

    alarkonun olmadığını ben de biliyorum heralde

    arkadaş modeli belirlemiş. 53NQV060M X-Power Gold

    alarkonun model olduğunu söyleyen kim ?

    Of ya alarko iyidir yazmışssınya onu kastettimn ben neyse sen haklısın.

    Alarko carrier işte ha alarko ha carrier Allah Allah

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 9969979989991000
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.