Şimdi Ara

Aranızda biber kapsülü (hapı) kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
42.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aranızda biber kapsülü (hapı) kullanan var mı?

    düşünceleriniz nelerdir?



  • zayıflama kapsülü mü? zayıflama kapsülüyse dikkatli olmanı öneririm, yan etkileri çıkıyor biraz kullandıktan sonra. bi de eczaneye danışmadan sadece internetten okuduklarına bakıp da alma, mutlaka doktora ya da güvendiğin bi eczaneye danış..
  • Merhaba,

    Yakın akrabalarımdan biber hapını kullanıp 10-15 kilo verenleri görünce ben de 3 gündür kullanmaya başladım.Günde 3-4 litre su içiyorum. Yan etki olarak ilk günlerde midemde yanma ve vücutta bir uyuşma- baş dönmesi gibi bir durum oldu ama gittikçe azalıyor. Uykusuzluk problemim yok. Sabahları zinde kalkıyorum.Midesinde problem olan ve ya tansiyon-kalp rahatsızlığı olanlara tavsiye etmem.

    İşyeri hekimimize sordum, tavsiye etmem dedi. Bu hap için ileride vücutta oluşabilecek zararları ile alakalı bilgisi olan arkadaş varsa bizi aydınlatırsa sevinirim.
  • Suç zayıflama hapında mı?
    Zayıflama hapı Uzakdoğu'dan ölüm getirdi. Antalya'da fazla kilolarından kurtulmak için meksika biberi çekirdeği esanslı zayıflama hapı kullanan internet kafe işletmecisi, evinde ölü bulundu


    ANTALYA (İHA) - Antalya'da Meksika biberi çekirdeği esanslı zayıflama hapı kullanan bir kişi evinde ölü bulundu.

    Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesine bağlı Bayındır Mahallesi 340 Sokak Kuzucu Apartmanı'nın 5'inci katında yalnız yaşayan ve internet kafe işletmeciliği yapan 110 kilo ağırlığındaki Ferhan Yılmaz (28), polis tarafından evinde ölü bulundu. Yatağının başucunda 3 kutu zayıflama hapı bulunan gencin ölümü şüpheli bulunması üzerine Olay Yeri İnceleme ekipleri çağrıldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası dedektiflerinin de geldiği evden polis ekipleri, 'La Jiao Shou Shen' adlı zayıflama haplarını alarak ayrıldı.

    Yakınları ve komşuları Ferhan Yılmaz'ın birkaç aydır zayıflamak için alternatif zayıflama metotları üzerinde araştırma yaptığını söyledi. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'nün Türkiye'de üretim izni vermediği zayıflama hapını kullanan Ferhan Yılmaz'ın kesin ölüm nedeninin Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporla belirleneceği ifade edildi.

    Piyasada kutusu 40 TL'den başlayan fiyatlarla satışı kaçak yollarla yapılan 'Meksika Biberi' hapının kullanımıyla ilgili olarak internet sitelerinde de uyarılar bulunuyor. Dünyada sadece Rusya ve Çin'de resmi olarak satışı yapılan hapın Türkiye'de sahtelerinin de üretildiği iddia ediliyor.


    http://haber.mynet.com/detay/yasam/suc-zayiflama-hapinda-mi/471817




  • Bu haplarla verilen kilolar daha sonra kat kat fazla alınıyor diye biliyorum.Araştırmadan kullanmalaım
  • cardio yapıyorsan

    lipo black 6 kullanabilrisin ama kafeine karşı aşırı duyarlı olmaman lazım
  • Duyduğum , internette okuduğum yüzlerce yorum üzerine bende aldım iki kutu biber hapı La Jiao Falan Filan diye bir adı var. Gelişme olursa haber veririm. Şu anda bir yan etkisi yok üzerimde ama uykusuzluk yapıyormuş birde ağız kuruluğu, ben zaten hep uykusuzum o yüzden fark etmedim:)
  • evt bende kullanıyorum beş gün kullandım. şimdi antibiyotik aldığım için ara vermeye karar verdim. yemeyi çok seviyorum güzel yemekler ve lezzet benim için keyif. ilk günden itibaren yemek isteğim azaldı. az su içerim ben ve yıllardır en az 2lt su içmem için uyarır beni doktorlar ilk kez hapla beraber su içmeye başladım 2-3 lt kadar içtim belkide geçti. evet ağız kuruluğu oldu. 5 gün boyunca açlık hisetmedim ilginçtir. canım hiç bişey özelliklede tatlı çekmedi ki benim ofisim tatlı ve aburcubur doludur. ofis çalışanları şaşkın abla iyimisin sen falan demeye başladı. en garip olanı ben1,5- 2paket sigara içerim sigara miktarı yarıya düştü. sigarayıda az arar oldum. ben ayda 8kg falan inanmıyorum 4-5 olabilir. 5 günde 2 kg civarında kilo verdim. ama özellikle pantolonlarım bol geliyor. bedende bir daralma sözkonusu. sanırım aşırı su içme isteğinin sebeplerinden biride bu.vücut yağlarını kırıyor. ve toksinleride atıyor. ben genel kabızım ama ilk kez az ve kuru yiyip bol su içerek issale yakın dışkıya çıktım. ben memnunum. bırakıncada çok yemek aramadım. tedavim bitince tekrar içmeye başlıycam. ama alkollealmamaya, tansiyonu ani düşürüp çıkaracak besinlerle almamaya ( yeşil çay g.b) tıbbı ilaçlarla almamaya özen gösteriyorum. birde aç kalmamaya çalışıyorum. mutlaka yemek yemeye azda olsa bişeyler yemeye çalıştım. canınız istemiyo çünkü. bir yan etki diyebileceğim birşeyle karşılaşmadım. ağaz kuruluğu hariç. gerçi iki gündür içmiyorum antibiyotik aldım şimdide ağzım kuruyor....orjinal olanı bulmak lazım. biçok sahte hap dolaşıyor ortalıkta 3-4 çeşidi var. ben kullandıktan sonra biçok kişi daha denemeye karar verdi. herkezde farklı sonuç ve yan etki yapabilir. evet doğru değil farkındayım ne olduğunu bilmediğimiz bi ilaç. ama öllümcül bi etkisi olacağını düşünmedim. bi çok kullanan tanıdım. zaten çevremde 15 günden fazla kullanan olmamış istedikleri sonuca bu sürede gelmiş ler. ben gastrit problemi olan biriyim. aç kalmak beni kıvrandırır. bu durumda kullanılmamalı deniyor. ben buna rağmen içtim. hiç bir mide şikayeti yaşamadım.sadece yeşil çay içtiğimde biraz halsizlik ve çarpıntı hissettim. okadar.tavsiye falan etmeye çalışmıyorum. kullanıcı yorumu olarak yaşadıklarımı ve deneyimimi çok açık aktarıyorum.




  • Meraba bende kullanmak istiyorum intetnette cok fazla sahte urun var siz hangi siteden aldiniz link atar misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bi yakınım kullanmıştı biber hapını ve sonuç almıştı, şimdiki durum nedir bilemiyorum ama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAN-TURK -- 11 Kasım 2016; 14:47:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.