Şimdi Ara

türknet nasıl bir firma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
6
Favori
144.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar türknet nasıl bir firma fiyatları ucuz geldi ama güvenilirmi ttnet gibi sürekli kopma filan oluyormu kullanan varsa yardımcı olabilirmi



  • TtNetin alt yapıyı kullanıyor onlarda ttnet nasılsa oda aynısıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parlement880
    TtNetin alt yapıyı kullanıyor onlarda ttnet nasılsa oda aynısıdır.


    Ttnetin alt yapısı kullanmıyor. Ttnet'in kendi altyapısı pek yok zaten. Ttnet, Türk Telekom'un altyapısı kullanıyor. TurkNet ise hem Türk Telekom'un altyapısı kullanıyor, hem kendi fiber kabloları var, hem de kendi yurt dışı çıkışı var. Bakınız:http://kurumsal.turk.net/altyapimiz.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __koleksiyoncu__

    arkadaşlar türknet nasıl bir firma fiyatları ucuz geldi ama güvenilirmi ttnet gibi sürekli kopma filan oluyormu kullanan varsa yardımcı olabilirmi


    Ttnet gibi milyonlarca müşterisi olmadığı için iş dönüş gibi saatlerinde Ttnet'te yavaşlık yaşarken TurkNet ile yaşamayabilirsin.

    Ayrıca, özellikle hem ADSL hem Telefon hizmeti alırsanız, telefon görüşmelerinizde de ortalama %30 gibi bir tasarruf edersiniz. Bakınız:http://adsl.turk.net/tarifeler.asp




  • Az önce türknet ten bir hanım kız aradı. Cimcime cimcime konuşup aklımı çeldi. Biz sabancı kuruluşuyuz, ttnet ten daha hızlı internet hizmeti veriyoruz. Onların 14 milyon abonesi var ve yoğunluktan dolayı hızlı internet sağlayamıyorlar ama biz sağlıyoruz falan dedi. Ttnet e aylık 55 TL veriyorsunuz bize geçerseniz ilk altı ay için 55 TL nın yarısını verirsiniz, altı aydan sonra 55 TL verirsiniz dedi. Peki dedim biz adsl cihazını alırken sözleşme falan imzaladık iki yıl boyunca ttnet kullanacağımıza dair o ne olacak dedim. Sizin taahhüt altına girdiğiniz süre 11 nisan da dolmuş şu anda hiçbir sıkıntı olmadan ttnetten ayrılabilirsiniz dedi... Biraz tereddüt ederekde olsa tamam yollayın evrakları geçelim size dedim.

    Bilmiyorum iyi mi ettim. Türk Net hakkında daha fazla bilgisi olan, kullanıcı tecrübesi olan varsa yazabilir mi??
  • Hergün görüştüğüm çok yakın arkadaşım 24 aydır (bu ay bitti) taahhütlü 4 mb kullanıyor.
    Her ne kadar bende alt yapı olarak ttnet 'ten aldığını düşünsemde tüm bu süre boyunca kesinti yada hız sorunu yaşadığını hatırlamıyorum. (belki çok nadir olmuş olabilir)
    ben ttnet kullanmak gibi bir hata yaptım. ben sadece son 3 ay içersinde 20 den fazla arıza kaydı oluşturdum. günlerce gelmeyen net le boğuşuyorum.
    Ben tavsiye ederim tercih sizin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: itsthehallowman

    Hergün görüştüğüm çok yakın arkadaşım 24 aydır (bu ay bitti) taahhütlü 4 mb kullanıyor.
    Her ne kadar bende alt yapı olarak ttnet 'ten aldığını düşünsemde tüm bu süre boyunca kesinti yada hız sorunu yaşadığını hatırlamıyorum. (belki çok nadir olmuş olabilir)
    ben ttnet kullanmak gibi bir hata yaptım. ben sadece son 3 ay içersinde 20 den fazla arıza kaydı oluşturdum. günlerce gelmeyen net le boğuşuyorum.
    Ben tavsiye ederim tercih sizin.


    Teşekkürler hocam. Ttnet in yavaşlığından bıktım zaten. Bir yandan biri internet arıyor biz Koç grubunun internetiyizi diyor bir yandan türk.net arıyor biz Sabancıyız hızlıyız diyor... En sonunda türknet te karar kıldım. Umarım memnun kalırım.
  • @Miller57 TurkNet'e geçiş yaptınız mı şu anda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sis651

    @Miller57 TurkNet'e geçiş yaptınız mı şu anda?



    evet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miller57
    quote:

    Orijinalden alıntı: sis651
    @Miller57 TurkNet'e geçiş yaptınız mı şu anda?

    evet


    Nasıl peki, memnun musunuz ? Ben de en cazip Turknet görüyorum ancak problem yaşanır mı tereddütü içindeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakkan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Miller57
    quote:

    Orijinalden alıntı: sis651
    @Miller57 TurkNet'e geçiş yaptınız mı şu anda?

    evet


    Nasıl peki, memnun musunuz ? Ben de en cazip Turknet görüyorum ancak problem yaşanır mı tereddütü içindeyim.


    Türknet'e geçtik sanıyordum ama bugün görüştüğüm türknet yetkilisi henüz ttnet bağlantımızı iptal etmediklerini ve henüz türknet e geçmediğimizi telefonda bildirdi.
    Ayrıca Türknet'e geçmeme kararı aldım. Türknet başvurumu iptal ettim. Telefonda ki türknet görevlisini de iyice fırçaladım!

    Nedeni:

    Beni arayıp Türkneti pazarlayan kız beni Türknet e bağlayabilmek için sorduğum herşeye evet, olur, hallederiz gibi cevaplar vermişti.
    Şimdi o kıza ulaşamıyorum bir başkası çıkıyor telefona ama bu seferki şahıs daha önce bana evet denilen herşeye hayır demeye başladı.

    Örnek: Ttnet ten Türknete geçerken sadece 2 saat internet bağlantımız kopacak denmişti. Meğerse 3 gün internetsiz kalacakmışız. Şimdi söylüyorlar bunu.
    Eski modeme hiç bir işlem yapmayacaktık güya bu seferki görevli eski modemin bloke olduğunu, ya yeni bir modem almamız gerektiğin söyledi. Veyahut
    modemin servisini arayıp ttneti bıraktığımı onun yerine türknete geçtiğimizi, ayarlarının yapılmasını istiyoruz diye anlatın size yardımcı olurlar vs... vs...

    Güya hiç bir şeye karışmadan temiz ve sorunsuz bir şekilde Türknet'e geçecektim. Ama kazın ayağı öyle değilmiş.

    Telefonda ki Türknet elemanına sağlam bir fırça kayıp, geçmiyorum size iptal edin başvurumu dedim. Ve TTNET üyeliğim iptal edilmemişken geri dönüş yaptım.

    Malı satana kadar herşeye evet diyorlar, sonra da insanın önüne bir sürü mesele bir sürü sorun koyuyorlar ve tüm sorunları da benim çözmemi bekliyorlar...
    Başlarım sizin yapacağınız hizmete de vereceğiniz internete de!!




  • Görevlinin kafasını şişirdiniz de ne oldu ki, altüstü telefonu kapatınca size sövdü. :) Sizi doğru bilgilendirmeyen kişiye ulaşamadıktan sonra bir artısı yok olayın. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sis651

    Görevlinin kafasını şişirdiniz de ne oldu ki, altüstü telefonu kapatınca size sövdü. :) Sizi doğru bilgilendirmeyen kişiye ulaşamadıktan sonra bir artısı yok olayın. :)


    Yüzüme sövemez zaten. Adamı göbeğinden işetirim...
  • Ben 3 seneden beri kullanıyorum.Geçen ayda kampanyadan yararlanmak için 24 ay taahhüt verdim.Valla çok memnunum.TTNET zamanında her ay ödememe rağmen 62 lira borç çıkartıyordu mecburen ödemek durumunda kalıyordum HER AY.En sonda 4gb limit 10 gb gelince(1 günde oldu bu 10 gb ve bilgisiyar açık değil! ) TTNETi kapatım.Turk.net'e geçtim.Faturayı ödemesen bile baya bir zaman tanıyorlar(3-4 fatura kadar) hız konusunda bir problemim yok 8mibt kullanıyorum.Ancak bu son bir ay internet dolaşımım yavaşladı download'ta sorun yok ama.Baktım biraz herkezde böyleymiş TTNET vs sanırım TTNET'ten kaynaklanıyor.
  • İkinci hatamı yapıp Turknet'e abone oldum ilk hatam da digitürk 'e abone olmaktı.
    Vaatleri ile yerine getirdikleri arasında uçurum var.Geçmek isteyen varsa iki kez hatta üç kez düşünsün...
  • Arkadaşlar ben 1 ay dır türknet kullanıyorum son 1 haftadır iptal etmek için uğraşıyorum ömrümde bu kadar berbat bir adsl hizmeti almamıştım. iptal etmek istediğinizde ise size 150 tl 'lik bir hizmet faturası çıkarıyorlar (veremedikleri hizmetin karşılığı olarak) ben daha önce ttnet kullanıyordum, turknet'ten 10 kat daha iyi size tavsiyem kesinlikle turknette geçmeyim
  • Bir bayan tarafından arandım beni Ttnet'ten aradığını taahhütümün bittiğini ya da bitmek üzere olduğunu söyledi tam hatırlamıyorum. yeni kampanyaya geçmek istediğimi sordu. Bende anlattıkları cazip geldiği için kabul ettim. sözleşme geleceğini söyledi ve kapattı. ben evde yokken sözleşme gelmiş annemde pek anlamadığı için imzalayıp almış . pek kullandığımız bi internet olmadığından yaklaşık 1 ay sonra internete girmek istediğimde internete giremedim. sorunu araştırdığımda Tttnet' müşteri hizmetlerinden ttnet aboneliğimin bitirildiğini ve Turknet'e geçmiş olduğumu öğrendim. arayan bayan sadece tarife değişikliğinden bahsetti herhangi bir hizmet sağlayıcı değişikliğinden bahsetmedi. ttnet 24 aylık taahüdüm bitmediğinden. taahütte geçen modem alan adı aktivasyon ücreti kampanya ücreti vs... bütün bunların cezasını fatura edecek. turk.net aboneliğimi bitirsem turk.net aynı şekilde taahütte geçen bütün tüm ücretleri isteyecek. turknetin yapmış olduğu bu kandırmaca hile ile oturduğumuz yerden boşu boşuna para ödeyeceğiz. benim bu durumu yaşayan birçok abone olduğunu okudum duydum. ttnet kendi adını kullanan turknet hakkında neden yasal süreç başlatmaz anlamıyorum. bu durumda olupta çözüm bulan var mı?




  • turknet hizmet kalitesi diye birşeyden haberdar olmayan bir firma.
  • Turknetteyim ve çoğu yabancı uyruklu sitelere giremiyorum.Bknz:zamunda.net arenabg vs vs...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XsI

    Turknetteyim ve çoğu yabancı uyruklu sitelere giremiyorum.Bknz:zamunda.net arenabg vs vs...


    +1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinniepaul -- 11 Ekim 2011; 21:02:38 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.