Şimdi Ara

uzunada deniz komutanlığı 5.deniz hava savunma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
18.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar acemiligimi iskenderun deniz alayinda yaptim ve pazar günü usta birligime teslim olacagim fakat. uzunada hakkinda cok fazla bi bilgim yok.bilenlerbi yardimci olsa cok memnun olrum. askerlik nasildir uzunadada? ulasim v.s konularda bilgilendirirseniz sevinirim



  • selam üzerinden epeyce bir gün geçmiş sen usta birliğine yerleşmişindir
    forum üzerinde izmir uzunada hakkında bilgi kalması ileriki celp dönemlerinde insanlara faydalı olması açısından biraz bilgi vereyim.
    uzunadayı izmirin yerlilerine bile sorsanız muhtemelen çok az insan biliyordur. tamamen bir askeri ada. sivil yerleşim ve sivil ulaşım yok.
    bulunduğu bölge urla/çeşmealtı. izmir otogarından tarif edecek olursam otogardan üçkuyular'a oradanda çeşmealtı minübüslerine binilecek. (yaklaşık 1 - 1,5 saat sürüyor)
    çeşmealtında indikten sonra 5dk mesafede yolluca sosyal tesisler komutanlığı var oraya teslim olacaksınız. yollucadan belirli saatlerde askeri servis araçları var. bu araçlara bineceksiniz.
    bu araç sizi menteş bölgesindeki Kara Harp Okulu ATAT bölgesine götürecek ve oradan askeri yolcu gemileri ile adaya geçeceksiniz.
    adaya ulaşım bu şekilde sağlanıyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.