Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.455.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Süper olmuş Moy, güle güle kullan. Abi şu Fue Plus nedir ya, bana bi kandırmaca gibi geldi. Bilgisi olanlar bi anlatsın şu plus işini, tezagaha gelmeyelim
  • resim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat_ -- 30 Haziran 2011; 21:17:09 >
  • @ Moy

    Saclar cok guzel olmus gule gule kullan. Msn adresin varmi ekliyebilcegimiz. Alpcan @ hotmail . co . uk
    Ensar hastaneside dusunuyoruz fakat bi gorusebilsek keske.
  • heyecanla sabahı bekleyecem yarın benim için çok önemli bir gün
    inşallah hakkımda hayırlı olan olur
    dua edin arkadaşalr benim için
    en kısa zamanda resimleri paylaşırım sizlerle
    hayırlı akşamlar
  • Moy

    saçların çok iyi olmuş darısı başımıza:)

    bişy sorcam seyrek alana saç ektirdiğin zaman diğer saçlar zarar görmüyormu seyrek alanın üstünemi saç ektirdin.?? bn bi doktorlan görüştüm
    saç üstüne saç ekilmez dedi yada çok dikkatli ekim yapılması gerekir dedi yoksa ekilenler çıkmaz var olanlarda zarar görür dedi
    sende öyle bişy yok gibi..
  • Öncelikle teşekkürler düşünceleriniz için arkadaşlar, inşallah sizin yaptıracağınız saç nakli benden de daha iyi sonuç verir.Fue plus dedikleri benim birkaç yerde okudugum kadarıyla makine yani mikro motor ile değilde iğne ile yapmak diye biliyorum.Ama kesin bir şeklide yok herhalde çünkü bu kalemin ucuna greftleri yerleştirip deriye koyma şekline de fue plus diyorlar okudugum kadarıyla.

    kartal2134 söylediğin önemli bir konu aslında, açık alana saç nakletmek kolay ama saçlı deriye nakletmek daha zor ve dikkat gerektiren ve işi uzatan bir durum. Bende 2 yan şakakta saç hiç yoktu diyebilirim zaten resimlerde de belli, sadece orta kısımda az seyrek vardı.Orta kısıma sıklaştırma şeklinde yanlara ise tamamen sıfırdan nakletme durumu oldu.Ben yaptırmadan önce ve yaptırırkende sordum.Bu nakledilen saçlar diğer var olan saçları dökermi diye.Bir kısmı dökülebilir demişlerdi.Yani nakledilen saçlardan da var olan saçlardan da bir kısmı bu olayda kaybedilebilir(bu bir kısmındaki sayı nakli yapan kişiye göre değişebilir)

    Janibol Msn yi pek kullanmıyorum burdan yada özelden yazarsan daha iyi cevap yazabilirim.
  • moy kardeş saçların çok iyi görünüyor gerçektende güle güle kullan :)

    tunaiso sanada şimdiden geçmiş olsun kardeş
  • Moy

    eyw. cevabın için gittiğim doktorun ismi Atilla kaya kendisiylen daha önce görüştünmü bilmiyom
    bi soru daha sormuştum ona bu şok dökülme nasıl bişy die ekilenlerin dökülmesimi yoksa ekilen+varolan
    saçların dökülmesimi, her ikisinin dökülmesidir dedi yanlışta hatırlamış olabilirim uzun zaman oldu çünkü görüşeli
    onlan saçının %90da gidebilir %10nuda dökülebilir kişiden kişiye değişiyo onu biz bilemeyiz dedi.
    terettütte bıraktı açıkcası bnde öyle fazla dökülme yok genetik bi dökülme var şakak kısmında sadece
    1 yıldır dökülmüyo şuanda çok şükür. 500, 500 ektirmek istiyom her iki tarafa, olabilir dedi yanlız şakak kısmında hafif
    tüy tüy saçlar var onların arasında ektirmek istiyom. ilk onlan görüştüm dahada hiçbir doktorlan görüşmedim
    tek korkum ekim yapıldıkdan sonra şok dökülmeylen diğer saçlarımın zarar görmesi saçlarının %90nı dökülebilir diyince
    kararsız kaldım ektirmek istemediğimi söyledim. saçlarım genel itibariyle çok az seyrek koyu kahverengi.

    sende şok dökülme nasıl oldu ?? diğer saçlarında döküldümü?
  • iyi akşamlar ark.moy saçların güsel olmuş karizmatik olmuşun....
    yapanlarında ellerine sağlık diyorum.

    paran ve yeterli donorun varsa açıklığında çok geniş değilse bu işten gerçekten iyi sonuçlar çıkabiliyor.allah bi hastalık verdıyse onun da dermanını hep vermiştir o yuzden bu konuyu sıkıntı yapmayın arkadaşlar.doktorlarımız ıyı yolda tum dunyadakı doktorlar ıcın gecerlı tabıkıde.en sonunda öğrendıler
  • @Moy

    Saol cevabin icin. Aslinda bende HLC ile gorusuyorum suanda, ilk basta 2,5 euro denildi simdi 2 euroya indiler. Tabiki resimlerimi kullanirlarsa 2 eurodan ekicekler. Internette sitelerinde ve gelen hastalara benim sac ekimi oncesi ve sonrasi resimlerimi sunucaklar ornek olarak. Aslinda resimlerimi kullansalar benim icin bir sorun yok sizce bir sorun olur mu ?

    Resimleri kullanirsaniz 1,5 eurodan ekim yaparsaniz gelirim dedim, bakalim cevap nasil olucak.

    Ensar hastaneside aklimda var fakat Mikromotor ile alim yaparak ektikleri icin sicak bakmiyorum. HLC tek tek alip ve kanallari tek tek acip ekiyor. Bu yuzden biraz daha iyi gibime geliyor ama genede karar sizin.

    2.500 greft * 2 euro = 5.000 euro vermek var HLC de

    2.500 greft icin Ensar Hastanesinde 2.500 yada 2.800 Turk Lirasi vermek mi daha iyi ?

    Iki ekim yerinde gercekten cok bir fark var mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janibol -- 30 Haziran 2011; 22:22:33 >
  • moy msn den eklemen gerek bızlerı yoksa reklam olmadıgını nerden bılelım adresını ver eklesın herkes senı yoksa ben ınanmıyorum kımseye de guvenmem:
  • english-Ali teşekkürler, sanada geçmiş olsun, acil şifalar ve sabır diliyorum, inşallah istediğin sonuca kavuşursun.

    Janibol söylediğin nakil ile yapılmış bir kişi ile ve mikromotor ile yapılmış nakli olan bir kişiyi yan yana getirmek gerekir ki aradaki fark anlaşılsın, yoksa aradaki farkın ben çok bariz olacağını sanmıyorum bu yüzdende 2 katı veya daha fazlası bir fiyata yaptırmak bana gereksiz geliyor.Ama herkesin fikri farklı isteyen yaptırabilir tabi.

    coolsusuzdeniz haklısın aslında ama can derdinde olan insanları düşününce bir yandanda diyorum bizimki dert mi nelerle ugraşıyor ki insanlar başına gelen biliyor, Allaha şükür ediyorum aklıma gelince.

    kartal2134 bende şok dökülme oldu da, dökülenler hep nakledilmiş olan köklerdeki saçlardı.Bariz şekilde belli oluyorlardı.Normal saçlarımda şok dökülme olmadı.Olsaydı sanırım bağlı oldukları greftler zarar gördüğü için olacaktı.
  • coolsusuzdeniz böyle yazmanı forumda yeni olduguna baglıyorum yoksa sana cevap bile yazmayacaktım.Forumun 1. sayfasına git ve ordan moy'un yazılarını okumaya başla ve tarihine bir bak kaç sene önceyi gösteriyor zahmet olacak sana, burda hazıra konunca bu duygulara kapılman normal, okudugun zaman neyin gerçek neyin sahte olduğunu anlarsın.Forumda eski olanlar bilir beni kendimi anlatmama gerek yok.Kendimi inandırmak gibi bir amacımda yok ben sadece forumun başında 2 sene önce bu konularda yardım arayan birisiydim, yardım eden bilgilendiren olmadı.Hiç olmazsa ben yardım edeyim faydam olsun insanlara dedim.Yoksa ister inan ister inanma ben yaşadıklarımı gördüklerimi, paylaşımı mı yaptım gerisi insanlara kalmış, anlatabildim mi?Kimler geldi kimler geçti buradan işini halleden bir daha ugramadan geçti gitti bazıları.
    Herkese iyi geceler arkadaşlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz

    moy msn den eklemen gerek bızlerı yoksa reklam olmadıgını nerden bılelım adresını ver eklesın herkes senı yoksa ben ınanmıyorum kımseye de guvenmem:

    :))) komik oldu moy buranın en eskisi.
  • selamlar ..öncelikle moy kardeş hepimiz iyi yada kötü bu forumun bir parçasıyız.insanların düşüncelerine gem vurmak kimsenin haddine değildir.ne demek orada sana yazmış bir vatandaşın mesajına karşılık (coolsusuzdeniz böyle yazmanı forumda yeni olduguna baglıyorum yoksa sana cevap bile yazmayacaktım.Forumun 1. sayfasına git ve ordan moy'un yazılarını okumaya başla ve tarihine bir bak kaç sene önceyi gösteriyor zahmet olacak sana, burda hazıra konunca bu duygulara kapılman normal, okudugun zaman neyin gerçek neyin sahte olduğunu anlarsın.Forumda eski olanlar bilir beni kendimi anlatmama gerek yok) gibi bir ibare..?ne bu ben anlayamadım..burada eski olanlar buranı kralımı?insanlar soru soracaksa ve sende yardımcı olmak için burada olacaksan eğer,eski yeni ayırımı yapmayacaksın..yaparsan olmaz..benimde ekimime greft sayıma yada genel anlamda anlattıklarıma inanmayan arkadaşlar oluyor zaman zaman.ama ben yeni eski ayırımı yapmıyorum böyle...takibi iyi biliiyorsan ilk mesajlarıma bak!bende sana teşekkür ederek girdim bu foruma.hakkını inkar etmem buradaki insanlara.ama böyle gergin yazma..para verip kiralamadık burayı,herkes seviyeli toplum kuralını bozmadan bu ortak paydaya istediğini yazabilir.bunun yargıcı olmasın kimse..şimdi senin 15 aylık ekim geçmişine bakıp kendi şahsi görüşümü söyleyeyim nacizane...;evet saç ekimin çok çok iyi olmuş.dar alanda sık ekimin güzel şekli.yapanların ellerine sağlık.saçlarını güzel uzatmışsın.bende sana göre yeni yetmetim bu foum.umda.4aylık bir geçmişim var.iyi kötü resimlerimi paylaşıyorum.adınıda arada kaldırıyorum.umarım sende iyi dileklerini sunarsın bu forum arkadaşına..normal şartlarda yazdım dutgu ve düşüncemi..umarım banada bir cevabın olur moy kardeş..
  • bu arada nasıl samimi nasıl tamiz bir ortamda kimsenin aklını karıştırmadan ortak paydada samimi yazdığımızı belirtmek adına şunuda söyleyeyim.örnek english ali benim bu forumda tanıştığım samimi olduğum arkadaşlığımı ilerletiğim bir dosttur.ikimizde ayrı yerlerde saç ekimimizi yaptırdık,kendisi saç ekimini yaptırmadan bana çokça yazmıştır..nacizane yardımcı olup bilgilerimi aktarmışımdır..ben başka o başka yerde saç ekimi yaptırdık..umarım kendiside buraya tekrar yazar bi sorun 1 güne 1 gün fikir ayrılığımız cevap vermememz olmuşmu,ekimimizi yada yazılarımızı hafife almışmıyız..yeni eski ayırımı yapmışmıyız.aslaaa..dostluk.kazansın.benim ağzımdan bir söz çıktı 1 seneye kadar burada tecrübelerimi paylaşıcam diye.sözümü tutup arada paylaşıyorum tecrübemi.bikaç ay sonra burada yokum.söz uçar yazı kalır demişler.saçım çıkıp tecrübemi paylaştıktan sonra burada işim ne?burada çok arkadaşım oldu.başta englişh ali sonra nod 35 13 leyli 12 ,cenderme ,agile,jiyan 21,yseg,onurx,çok sık foruma girmesede samimi yazıştığım karann1905 .yeni yazılarını takip ettiğim kenan ve janibol ve bir dünyası hepimiz ortak paydada buluştuk.gerginlik olmadan devam edelim yolumuza.zamanı geldiğinde sözümü tuttuğum an bende uzak ara yaparım buralardan..özün sözü hepimiz kardeşiz bu ortamda..olay budur..herkese selam olsun..
  • Zafer abi teşekkür ederim güzel dileklerin için, aynen abi güzel dostluklar kurduk forum sayesinde söylediklerine katılmamak elde değil inanki, yanlız moya biraz haksızlık etmişsin sanki be abi, yani coolsusuzdeniz arkadaş öyle bir söylemişki sanki moy msnini vermek zorunda vermezse reklamcı diye yafta yapıştıracağım diye tehdit etmeye çalışmış ben olsam bende tepki verirdim. coolsusuzdeniz ayıp etmiş bence. ama kesinlikle eski yeni hakkında söylediklerine katılıyorum önemli olan samimi paylaşımlardır.

    kişisel tartışmalara takılmanın çokda bi esprisi yok forumda diye düşünüyor saygılarımı sunuyorum
  • moy saçların çok güzel olmuş güle güle kullan. yanlız benim gibi açıklığı fazla olan arkadaşlar moyun son haline bakıp hayale kapılmayın dikkat ederseniz moyun ilk halinde açıklık çok az zaten..
  • Forumun ilk mesajından bu yana konunun hassas olmasından herhalde bir çok tartışma bu reklam olayından dolayı yaşandı ve bir çok üye forumu terk etti.Ekim yaptıran üyelerin forumu ekim yaptırdıktan sonra terketmesini de buna bağlıyorum, aslında bir zorunluluk gibi düşünülüyor burada insanlara yardımcı olmak ve çok kolay reklam yaftası yapıştırılıyor. Ben de sırf bu yüzden fotolarımı talep eden olduğu zaman özelden gönderiyor, sadece sorulduğunda bilgilerimi paylaşıyorum. Ama aklımda hep olumlu yada olumsuz bir sonuç elde ettikten sonra burada paylaşmak var, hatta sabırsızım. Zafka beni kıskandırmıştır insan ilişkileri ile burada, bence Moya sitemi bu yüzden olsa gerek. Bu arada tek kıskandırdığı insan ilişkileri değil Bonus olma yolundaki saçları da tabii Buğrahan çoktandır buralara uğramıyor mesela ekim yaptırmasa da çok faydası olmuştur foruma, Reşat reklam tartışmalarının kurbanı olmuştur, plastik cerrahları bile gördü bu forum ve hatta yakın zamanda aleni yorum yazan bir saç ekim dükkanını yada çalıştığı yeri öyle göstermek isteyen birilerini de.

    O yüzden bu forumdaki herkes iyi kötü buraya bir değer kattı ve katmaya da devam eder diye düşünüyorum. Bence aleni reklam yapanların dışındaki kişilere çok kolay reklam yaftası yapıştırılmamalı ve eskisi ile yenisi ile tüm üyeler bu kellik iletinden kurtulmak isteyen insanlara nasıl yardımcı olabiliriz diye bir daha düşünmeli, dışarıdaki dangalakların alaylı konuşmalarını bitirebilmek için. Bu arada bende 5 ayı doldurdum, çok umut verici olmasa da fotoları en kısa zamanda koyacağım arkadaşlar, bu bayrak yarışında belki bizlerin de görsel bir katkısı olur. Herkese selam ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: english-ali

    Zafer abi teşekkür ederim güzel dileklerin için, aynen abi güzel dostluklar kurduk forum sayesinde söylediklerine katılmamak elde değil inanki, yanlız moya biraz haksızlık etmişsin sanki be abi, yani coolsusuzdeniz arkadaş öyle bir söylemişki sanki moy msnini vermek zorunda vermezse reklamcı diye yafta yapıştıracağım diye tehdit etmeye çalışmış ben olsam bende tepki verirdim. coolsusuzdeniz ayıp etmiş bence. ama kesinlikle eski yeni hakkında söylediklerine katılıyorum önemli olan samimi paylaşımlardır.

    kişisel tartışmalara takılmanın çokda bi esprisi yok forumda diye düşünüyor saygılarımı sunuyorum



    selam kardeşim.evet objektif bakınca durum senin dediğin gibi.msn kişiye özel bir durumdur,kimse kimseye msn adresini vermek durumunda değil.bu konuda haklısın.o konuda sana katılıyorum.ben sadece tavıra yorum yaptım.dikkat edersen yorumumda hakaret yada kırıcılık yok.daha ilk yazıma övgüyle başladım bu forumda..bunuda inkar edemem.kişisel tartışmayla inan alakası yok.eski yeni ayırımsız forumun bir parçasıyız.neyse biz yine tecrübelerimizi paylaşmaya devam edelim.
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.