Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.455.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selam miyagierde, bende cevre hastanesinde sac ekimi yaptirmayi düsünüyorum ve bende bilgi istiyorum burasi ile alakali
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemmli


    quote:

    Orijinalden alıntı: erdemmli


    quote:

    Orijinalden alıntı: drogba17


    quote:

    Orijinalden alıntı: erdemmli


    quote:

    Orijinalden alıntı: drogba17

    SELAM ARKADASLAR;

    ÖNCELIKLE FORUMA ZAFKA GIBI MOY GIBI KISILERI TEBRIK ETMEK ISTIYORUM
    KENDILERI SAC EKIMINI VE EKIMDEN SONRA GELISMELERI BIZIMLE PASLASTIKLARI ICIN
    BENIM EKIMIM HAKAN DOGANAYDA GERCEKLESECEK BENDE ONLARIN YOLUNDA GIDECEGIM ALLAH IZIN VERIRSE
    VE HERKESI EKIMIM KONUSUNDA BILGILENDIRMEYE CALISACAGIM;

    BURDAN HAKAN DOGANAYDA EKIM YAPTIRMIS ARKADASLARA YAZIYORUM
    MUHRM;
    DIORE;
    ERDEMMLI;

    SIZDE ORDA EKIM YAPTINIZ VE SON GELISMELERI MERAK EDIYORUM RICA ETSEM AYDINLATSANIZ BENI;

    HERKESE BOL SACLI GÜNLER DILERIM


    drogba17 önceki gönderdiğim resimlerden sonra her ne kadar beklentilerimin altında olsa da biraz daha farklılık olduğunu düşünüyorum, ama öyle de olmalı çünkü yeni saçlar çıksın yada çıkmasın saçlar uzadıkça normal olarak görüntü değişecektir elbet. Beklentilerin nedir diye sorarsan tamamen foruma katkıda bulunan arkadaşların fotolarına bakarak bu yorumu yapıyorum. Örneğin 4 ay civarı olan Zafka, 6 aylık süreçteki fotoları ile Turksat, Hoca3343 vs. Açıklık alanım bana göre fazlaydı ama Dr. Hakan Bey bana benim açık alanımdan daha fazla olan kişilerde bile iyi sonuç aldığını söyledi, ayrıca saçlarımın seyrek olacağı beklentisi ile ben bu işlemi yaptırma kararı almama rağmen Doktor Bey'e saç tenim gözükecek mi diye sorduğumda bana kesinlikle kapanacağını söyledi. Hakan Bey ile 1,5 -2 aylık bir süreçte yaptığım görüşmede bana istediğimiz sonucu elde edemezsek tekrar bir ekim yapacağını söylemişti, çok özverili yaklaşıyor ama istediğim sonucu elde edemezsem bir daha aynı riski aynı yerde almak istemem doğrusu. Elimden geldiği kadar sana ve diğer arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum ama hala yorum yapacak aşamada değilim inan drogba kardeş. O aşamaya geldiğim zaman da kimse yapacağım yorumlar konusunda bana engel olamaz buna inan. İstediğim sonucu alırsam buradakiler ister reklam desin ister demesin buradaki arkadaşların benim gibi istedikleri sonucu alabilmeleri için reklamı yaparım, ama sonucu alamazsam da benim gibi istemediğim sonucu almamaları için olumsuz reklamı mı yaparım. Amacımızın başarılı ve başarısız yerleri belirleyerek ihtiyacı olan kişilere yardımcı olabilmeyi hedeflediğini düşünüyorum. İnsanlara yardım edebilmek adına burada olduğumuzu düşünüyorum, yoksa hergün 1 saat bu forumda olmanın vakit kaybından başka bir amacı olmadığı kanaatindeyim.

    Forumu bugün açtım ve mesajını/mesajlarını gördüm, yarın ilk işim fotolarımı çekerek sana göndermek olacak Allah'ın izni ile. Herkese selam ederim.


    ERDEMMLI YAZDIKLARIN ICIN SAGOL BENDE SENIN SON DURUMUNU MERAK EDIYORUM
    DOKTORLAR GENELLIKLE 1 SENEYE KADAR CIKAR DIYORLAR
    ALMAN FORUMUNDA BIR KISININ SACI TAM 1 SENE SONRA CIKMAYA BASLAMIS
    SUANDA HERHALDE 6 VEYA 7.AYDASIN
    INSALLAH SENIN VE HEPIMIZ ICIN HAYIRLISI OLUR



    drogba ve diğer arkadaşlar 4200 greft - 161. gün - Dr Hakan Doğanay - Aspendos Hastanesi - 3 güne bölündü

    Tüm arkadaşlara selam ve saygılar


    Resimler

     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir



    ERDEMMLI FOTOLAR ICIN SAGOL;
    SON FOTONDAN SONRA GELISME OLDUGU BELLI
    DAHA 6 AY BILE OLMAMIS
    BUNDAN SONRA GIT GIDE DAHA SIKILASIR
    SEN ILAC KULLANIYORMUSUN?
    BENIM KENDI DÜSÜNCEM BU KIZARIKLIKLAR HAKKINDA:
    BANA GÖNDERDIGIN 4 AYLIK FOTODA YOKTU BU KIZARIKLIK BENCE SACLARIN ARTIK CIKMAYA BASLADI YA SAC DERISI ZORLANDIGI ICIN BÖYLE BI ETKI ORTAYA CIKMIS OLABILIR.

    HERKESE BOL SACLI GÜNLER DILERIM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drogba17 -- 20 Temmuz 2011; 11:23:04 >
  • dVULCUM , ozelden msj atamıyorum . sen gorustun mu yuzyuze ,gorustuysen ızlenımlerın neler ?
  • neden forumda hıc acıbadem ın yada memorıal ın ısmı gecmıyo acaba ıslerını cok ıı yapıyorlar kımse arastırmamı yapmıyor ya da reklam mı yapmıyorlar anlamıs degılım .
  • arkdaslar cevre hastanesı kan tahlılı yapıcaz dıyor local anestezı yapıyoruz dıyor ama memorial da kan tahlılıne gerek yok bız yapmıyorz local anestezı altında yapıyoruz dıyor sızce hangısın de yalan var ???
  • Arkadaşlar, kızarıklığın ekim ile direk ilgisi yok, şöyle ki ; ekimden belli bir süre sonra 1,5 ay civarı, şu an tam hatırlayamıyorum ama drogba'nın da bahsettiği gibi kızarıklık ortadan kalktı. Sebebi tamamen sıcaklarla alakalı, her ne kadar güneşten korumaya gayret gösteriyor olsam da sıcaklardan ve o bölgenin hala hassas olmasından olsa gerek tekrar bir kızarıklık oldu. Hassas olduğunu düşünmemin sebebi yüzümden aynı sıcağa maruz kaldı ama o kadar kızarmadı.

    drogba umut verici fikrin için sağol, bende öyle umud ediyorum, artık sıkıldım da doğrusu, her gün aynaya bak ne durumda diye çok sıkıcı bir durum. İlaca gelince, ilk başlarda 1 kutu biotin tablet kullandım ama yarayıp yaramadığına gelince bunu söyleyemem çünkü kullanmasaydım ne olurdu bilemiyorum ki 1 kutunun etkili olacağını düşünmüyorum. Bırakmamın nedeni ise şu zaten şu ilaçlar, solüsyonlar vs den kurtulmak için saç ekimi yapmışken, ekimden sonrada devam etmek bana mantıklı gelmedi. Bir takım arkadaşların forumda hiç bırakmamak lazım yoksa eski haline döner gibi yorumlarından sonra da bir daha kullanmadım açıkçası.

    Randevuyu hangi güne aldın? Yaklaştı galiba, umarım herşey senin ve diğer arkadaşların umduğu gibi olur, tüm arkadaşlara selamlar
  • evet erdemmli az kaldi öteki hafta cuma ekimim gerceklesecek insallah

    dedigim gibi bir alman forumunda adamin saci 1 sene sonra cikmaya baslamis
    yani sen daha 5 ay 10 gündesin bence önümüzdeki aylarda baya bi gelisme olacak sende
    herhalde sende almanyada kaliyorsun
    eger öteki hafta carsamba zamanin olursa son durumunun fotosunu yüklermisin
    ha bide sendeki kizarikliklar hakan doganayda ekim yapan arkadasdada olmustu
    arkadas hakan doganaya email yazdi
    hakan doganay cevapta ona ozon yagi kulannmasini tavsiye etmisti
    istiyorsan dr la bir daha irtibata gec

    saygilar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drogba17 -- 20 Temmuz 2011; 14:37:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drogba17

    evet erdemmli az kaldi öteki hafta cuma ekimim gerceklesecek insallah

    dedigim gibi bir alman forumunda adamin saci 1 sene sonra cikmaya baslamis
    yani sen daha 5 ay 10 gündesin bence önümüzdeki aylarda baya bi gelisme olacak sende
    herhalde sende almanyada kaliyorsun
    eger öteki hafta carsamba zamanin olursa son durumunun fotosunu yüklermisin
    ha bide sendeki kizarikliklar hakan doganayda ekim yapan arkadasdada olmustu
    arkadas hakan doganaya email yazdi
    hakan doganay cevapta ona ozon yagi kulannmasini tavsiye etmisti
    istiyorsan dr la bir daha irtibata gec

    saygilar


    Hadi hayırlısı o zaman, umarım mutlu olabileceğin başarılı bir çalışma çıkartırlar. Tamam önümüzdeki çarşamba bir daha foto atarım. Hakan Bey ozonun bir çok tedavide kullanılabileceğini söylüyordu, demek ki buda onlardan biri o zaman, denemekten zarar gelmez, kullanırım tabi.

    Bu arada Almanya'da değilim, iş dolayısı ile gidip geliyorum kimi zaman, kal sağlıcakla.
  • arkadaşlar iyi günler ben 2009 yılı aralık ayında ilhan serdaroğluna ekim yaptırdım öncelikle süreci anlatayım ekim günü size bişeyden mesul olmadıklarına dair bi kağıt imzalatıyolar bu insanı biraz geriyor daha sonra ekime başladık ilk etapta doktor bey saçları kazıyolar ve doktor bey elindeki ince uçlu aletle saç yuvalarını açıyor daha sonra hemşireler onları tek tek alıp solüsyonlara yerleştiriyorlar benden yaklaşık 3500 greft aldılar bütün ekme işlemi 8 saat srdü kafada bazı hassas noktalar oluyor fazla olmasada onları hissediyosunuz birde 8 saat boyunca boyun ağrısından öldüm hatta o kadar çok kastımki kendimi mide bulantısı yüzünden aynı akşam bi daha doktora gittim açıkcası doktor iki seçenek sundu yerleştirme işleminden önce bu greftleri tamamına yayabiliriz ama sana tavsiyem ön taraflara ekelim estetik için her zaman iyidir dedi bende onu dinledim ve öle yaptırdım arkayı bi dahaki sefere artı kdedim ekim bitti şu an bir buçuk sene oluyor çok memnunum arkadaşlar sizle şimdi ektirmeden önceki halimni ve ektirdikten sonra nisan aynının başında yani ekimden 5 ay sonra ki nikahımda çektirdiğim fotoğraftan birini yolluyorum şuan çok dahah iyi saçlarım arkaların neden boş diye sormayın dediğim gibi ben öle istedim önlerim sıkı olsun diye vede bu kararımdan hiç pişman olmadım çok memnunum birde lütfen reklam felan deyipte beni kırmayın ben bu tür sitelere sizin için ilk defa yazıyorum isteyipte örnek arayanlar için ço kzor bi sdüreç biliyorum çünkü bende eşimin o zaman nişanlımdı dayısında görüp ikna olmuştum sizi iyi anlıyorum hoşçakalın arkadaşlar

     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • ilk öncelikle tüm arkadaşlara slmlar uzun zamandan beri yoktum aranızda aslında olmamamın nedenide saçların çıkmasını beklememdi ama tabiki umduğum gibi olmadı neyse ben konuya girmek istiyorum zaten burda eski olan arkadaşlar beni tanır ekim yaptıralı 4 yı geçecek ilk zamanlarda her şey çok güzel gibi gözüküyordu ama zamanla beklediğim gibi olmadı her şey bana sözde 4100 greft ektiler sayamadım o an güvendiğim için ekim yaptırdığım yere sayma ihtiyacı duymamıştım neyse şuan inanın 20 greft bile çıkmadı ekim baya seyrek oldu şuan sanki hiç ekim yaptırmamış gibiyim yani eski halimdeiym ayrıca greft aldıkları yer baya seyrekleşti kısa kestirdiğimde hemen belli oluyor anlayacağınız saç ektirelim derken olan saçlarımızda seyrek oldu ben esteticada ekim yaptırdım ve kimseyede tavsiye etmiyorum formu başından beri okuyan arkdaşlar bilir ben ekim yaptırdığımda çok övüyordum orayı ama zamanla hiç öyle olmadığını anladım şimdi belki umudum 6 ay dolmasını beklemek o zamandan sonra çıkacakmış saçlar ama yalan olduğunu biliyorum bizimkide bir umut işte verdiğim paraya yanmıyorum donör bölgemi boşlattılar şimdi bi daha ekim yaptrıma şansım azaldı artık vucudundan veya sakaldan yaptıracam tabi ondanda ne kadar çıkarsa ekim yaptıracak arkdaşalara sesleniyorum iyi araştırın ve özellikle canlı örnek görün oda mümkünse en az 4 ay geçmiş olsun ekim yaptıralı bizim gibi hemen atlamayın ve şunuda söyleyyeim burda en az 4 aydan sonraki resimlere bakıpta öyle fikriniz olsun benm resimlere bakın çok sık ilk 15 gün şimdi ise çok syerek eskisi halim hiç ekim yaptırmamış gibi ben yandım bari siz yanmayın diye burda bunları yazıyorum ilerleyen günlerde resimlerimide eklerim ozaman nasıl bir berbat ekim olduğunu görürsünüz kalın sağlıcakla arkadaşlar tekrar görürşüz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yseg

    ilk öncelikle tüm arkadaşlara slmlar uzun zamandan beri yoktum aranızda aslında olmamamın nedenide saçların çıkmasını beklememdi ama tabiki umduğum gibi olmadı neyse ben konuya girmek istiyorum zaten burda eski olan arkadaşlar beni tanır ekim yaptıralı 4 yı geçecek ilk zamanlarda her şey çok güzel gibi gözüküyordu ama zamanla beklediğim gibi olmadı her şey bana sözde 4100 greft ektiler sayamadım o an güvendiğim için ekim yaptırdığım yere sayma ihtiyacı duymamıştım neyse şuan inanın 20 greft bile çıkmadı ekim baya seyrek oldu şuan sanki hiç ekim yaptırmamış gibiyim yani eski halimdeiym ayrıca greft aldıkları yer baya seyrekleşti kısa kestirdiğimde hemen belli oluyor anlayacağınız saç ektirelim derken olan saçlarımızda seyrek oldu ben esteticada ekim yaptırdım ve kimseyede tavsiye etmiyorum formu başından beri okuyan arkdaşlar bilir ben ekim yaptırdığımda çok övüyordum orayı ama zamanla hiç öyle olmadığını anladım şimdi belki umudum 6 ay dolmasını beklemek o zamandan sonra çıkacakmış saçlar ama yalan olduğunu biliyorum bizimkide bir umut işte verdiğim paraya yanmıyorum donör bölgemi boşlattılar şimdi bi daha ekim yaptrıma şansım azaldı artık vucudundan veya sakaldan yaptıracam tabi ondanda ne kadar çıkarsa ekim yaptıracak arkdaşalara sesleniyorum iyi araştırın ve özellikle canlı örnek görün oda mümkünse en az 4 ay geçmiş olsun ekim yaptıralı bizim gibi hemen atlamayın ve şunuda söyleyyeim burda en az 4 aydan sonraki resimlere bakıpta öyle fikriniz olsun benm resimlere bakın çok sık ilk 15 gün şimdi ise çok syerek eskisi halim hiç ekim yaptırmamış gibi ben yandım bari siz yanmayın diye burda bunları yazıyorum ilerleyen günlerde resimlerimide eklerim ozaman nasıl bir berbat ekim olduğunu görürsünüz kalın sağlıcakla arkadaşlar tekrar görürşüz



    Dostum bir şey sorucam, ekim yapılan bölgen ne durumda? yani kanal açıldığı için yüzeyinde kötü bir görünüm mevcut mu? yoksa operasyondan önceki gibi mi?

    bir de bence umudunu kesme 6 aydan önce...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thealchemist


    quote:

    Orijinalden alıntı: sakiiin


    quote:

    Orijinalden alıntı: sakiiin

    ekim yaptıranlar benim ekimin 2. günü bugün başım fena kaşınıyor(özellikle greftlerin alındıgı yerler, deniz suyu verdiler kaşınınca sık diye ama kesmiyor varmı başka bir yolu ?????

    acil yardım



    ekim bu işin kolay kısmıymış kafam fana kaşınıyo, çıldıracam



    hocam kasıntı tum tıbbi operasyonlarda iyilesme anlamına gelir. o yuzden sabrediceksin.dayanılmıcak gibiyse ekim yapan doktoru arayıp yardımcı olucak bir losyon ya da kasıntıyı azaltma methodu sorabilirsin.
    bu soruyu bir telefonla doktora sormak yerine hic bir tıbbi ehliyeti olmayan forum kullanıcılarına sorup onların dedigini yapmak sence mantıklı mı?saglık bu sonucta ciddiye almak lazım

    bugün yıkama için gittigimde şikayetimi doktora ilettim ilaç önermedi buzu havluya sarıp soguk uygulamamı önerdi, yaptım kısmen faydalı oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yseg

    ilk öncelikle tüm arkadaşlara slmlar uzun zamandan beri yoktum aranızda aslında olmamamın nedenide saçların çıkmasını beklememdi ama tabiki umduğum gibi olmadı neyse ben konuya girmek istiyorum zaten burda eski olan arkadaşlar beni tanır ekim yaptıralı 4 yı geçecek ilk zamanlarda her şey çok güzel gibi gözüküyordu ama zamanla beklediğim gibi olmadı her şey bana sözde 4100 greft ektiler sayamadım o an güvendiğim için ekim yaptırdığım yere sayma ihtiyacı duymamıştım neyse şuan inanın 20 greft bile çıkmadı ekim baya seyrek oldu şuan sanki hiç ekim yaptırmamış gibiyim yani eski halimdeiym ayrıca greft aldıkları yer baya seyrekleşti kısa kestirdiğimde hemen belli oluyor anlayacağınız saç ektirelim derken olan saçlarımızda seyrek oldu ben esteticada ekim yaptırdım ve kimseyede tavsiye etmiyorum formu başından beri okuyan arkdaşlar bilir ben ekim yaptırdığımda çok övüyordum orayı ama zamanla hiç öyle olmadığını anladım şimdi belki umudum 6 ay dolmasını beklemek o zamandan sonra çıkacakmış saçlar ama yalan olduğunu biliyorum bizimkide bir umut işte verdiğim paraya yanmıyorum donör bölgemi boşlattılar şimdi bi daha ekim yaptrıma şansım azaldı artık vucudundan veya sakaldan yaptıracam tabi ondanda ne kadar çıkarsa ekim yaptıracak arkdaşalara sesleniyorum iyi araştırın ve özellikle canlı örnek görün oda mümkünse en az 4 ay geçmiş olsun ekim yaptıralı bizim gibi hemen atlamayın ve şunuda söyleyyeim burda en az 4 aydan sonraki resimlere bakıpta öyle fikriniz olsun benm resimlere bakın çok sık ilk 15 gün şimdi ise çok syerek eskisi halim hiç ekim yaptırmamış gibi ben yandım bari siz yanmayın diye burda bunları yazıyorum ilerleyen günlerde resimlerimide eklerim ozaman nasıl bir berbat ekim olduğunu görürsünüz kalın sağlıcakla arkadaşlar tekrar görürşüz

    kardeş sabret bak 12leyli12 nin fotolarına altı ay geçene kadar korkma , umudunuda bir yıldan önce kaybetme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemmli


    quote:

    Orijinalden alıntı: drogba17

    evet erdemmli az kaldi öteki hafta cuma ekimim gerceklesecek insallah

    dedigim gibi bir alman forumunda adamin saci 1 sene sonra cikmaya baslamis
    yani sen daha 5 ay 10 gündesin bence önümüzdeki aylarda baya bi gelisme olacak sende
    herhalde sende almanyada kaliyorsun
    eger öteki hafta carsamba zamanin olursa son durumunun fotosunu yüklermisin
    ha bide sendeki kizarikliklar hakan doganayda ekim yapan arkadasdada olmustu
    arkadas hakan doganaya email yazdi
    hakan doganay cevapta ona ozon yagi kulannmasini tavsiye etmisti
    istiyorsan dr la bir daha irtibata gec

    saygilar


    Hadi hayırlısı o zaman, umarım mutlu olabileceğin başarılı bir çalışma çıkartırlar. Tamam önümüzdeki çarşamba bir daha foto atarım. Hakan Bey ozonun bir çok tedavide kullanılabileceğini söylüyordu, demek ki buda onlardan biri o zaman, denemekten zarar gelmez, kullanırım tabi.

    Bu arada Almanya'da değilim, iş dolayısı ile gidip geliyorum kimi zaman, kal sağlıcakla.




    Sagolasin erdemmli,

    insallah hayirli bir sonuc alirim, ama benim düsüncem artik nerdeyse her türk doktorlarinin ekimleri basarili geciyor sikayetler azaldi
    artik kalite artiyor ve fiyatlar ucuzluyor dedigin gibi insallah hayirli bir sonuc alirim insallah herkes hayirli sonuc alir.


    suku1984 ekimin basarli veya basarisiz gectiigini koydugun fotolarla ben belirleyemedim eger güncel bi foto koyarsan o zaman anlariz basarili mi degilmi diye :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janibol


    Raif07 : Eski sayfalardaki eski haline bakinca farki cok iyi anliyor insan. Gercekten guzel olmus saclarin umarim dahada cok cikar 1 yila kadar.

    Benim kafama takilan sey ; Halen kafanin arkasinda yada ekilen alanda uyusukluk varmi yada rahatsiz oldugun bir sey ? Doktor bey ve ekibi nasildi ve sana kimlerin ekim yaptigini hatirliyormusun hemsirelerden ?

    Sac cizginde iyi gozukuyor gercekten, sadece ön kisimlarda kivrimli saclar var. O saclar duzeliyormu zaman gectikce yoksa o sekildemi kalicak Doktoruna sordun mu ? Cunku benim saclar dokulurken ayni oyle kivrimli oldu zamanla zayiflayipta dokuldu cunku.


    Janibol teşekkürler , 6 aylık sonuç itibarıyla memnunum. çevremden gelen tepkiler de olumlu yönde. doktor bey de iyi bir sonuç elde etmek için 1 yıl gerekiyor demişti. Doğallık olarakda bir sorun yok tanımayanlar anlamıyor
    bende uyuşukluk 20 gün 1 ay kadar sürdü daha sonra olmadı.Ben Antalya da olduğum için sık sık görüşme imkanım oldu. Yanında çalışan ekibindekiler daha önce saç ekimi bilen kişiler değilmiş,Ekibini tamamen kendisi yetiştirmiş. Kökleri doktor bey balmaya başladı sonra 2 hemşiresi devam etmişti. Ama çıkan kökleri ekme işini Hakan bey kendisi yapıyor.Benim 2 gün sürdü 2 gündede böyleydi.
    Kıvrım olayını bilmiyorum daha doğruusu bende cok kıvrım yok şikayetim de yok?Belki tepeden bakılınca. gözüküyordur.


    sakiiin, senin de hayırlı olsun. ilk hafta bende de çok kaşıntı olmuştu. doktor bey ense bölgem için kortizonlu bir krem önermişti(adını tam hatırlayamadım).oldukca fayda etmişti. Ekim y kaşıntılar apılan alandaki kaşıntı içinde ozonlu krem demişti. ama ben ekilmiş alana belki kötü olabilir diye sürmemiştim açıkcası. Ama bu ozonlu kremi daha sonra saçıma uyguladım hala da kullanıyorum. bence deneyin arkadaşlar, minoksidildenmi ozon kreminden mi bilmiyorum ama cansız olan saçlarım epey güclenmişti.

    erdemmli, senin ne kadar oldu. kaç greft ektirmiştin, herhalde cıkacak epey saç olmalı daha da.umarım seninde istediğin mutlu sonuç olur

    yseg, biraz daha sabırlı ol bence 6. ay bir kriter, 6.aydan itibaren artmaya başlayabilir. hakkında da hayırlı olsun çıkışlar olacaktır sende de.
  • ben saçlarımın önünü sıklaştırmak istiyorum ve şuanda ektirsem 7 ay sonunda uzun saç olurmu hiç kestirmesem ? çıkarsa kısa kalma ihtimali varmı
  • arkdaslar ekilirken ya da ekıldıkten sonra tepede dokulmemıs saclara ekılen sacların bır zararı oluyor mu ya da nasıl bir zarar verılebılır halıhazırda kalan saclar ıcın tecrubelı arkadaslar bılgılerını paylasırsa sevınırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raif07


    quote:

    Orijinalden alıntı: Janibol


    Raif07 : Eski sayfalardaki eski haline bakinca farki cok iyi anliyor insan. Gercekten guzel olmus saclarin umarim dahada cok cikar 1 yila kadar.

    Benim kafama takilan sey ; Halen kafanin arkasinda yada ekilen alanda uyusukluk varmi yada rahatsiz oldugun bir sey ? Doktor bey ve ekibi nasildi ve sana kimlerin ekim yaptigini hatirliyormusun hemsirelerden ?

    Sac cizginde iyi gozukuyor gercekten, sadece ön kisimlarda kivrimli saclar var. O saclar duzeliyormu zaman gectikce yoksa o sekildemi kalicak Doktoruna sordun mu ? Cunku benim saclar dokulurken ayni oyle kivrimli oldu zamanla zayiflayipta dokuldu cunku.


    Janibol teşekkürler , 6 aylık sonuç itibarıyla memnunum. çevremden gelen tepkiler de olumlu yönde. doktor bey de iyi bir sonuç elde etmek için 1 yıl gerekiyor demişti. Doğallık olarakda bir sorun yok tanımayanlar anlamıyor
    bende uyuşukluk 20 gün 1 ay kadar sürdü daha sonra olmadı.Ben Antalya da olduğum için sık sık görüşme imkanım oldu. Yanında çalışan ekibindekiler daha önce saç ekimi bilen kişiler değilmiş,Ekibini tamamen kendisi yetiştirmiş. Kökleri doktor bey balmaya başladı sonra 2 hemşiresi devam etmişti. Ama çıkan kökleri ekme işini Hakan bey kendisi yapıyor.Benim 2 gün sürdü 2 gündede böyleydi.
    Kıvrım olayını bilmiyorum daha doğruusu bende cok kıvrım yok şikayetim de yok?Belki tepeden bakılınca. gözüküyordur.


    sakiiin, senin de hayırlı olsun. ilk hafta bende de çok kaşıntı olmuştu. doktor bey ense bölgem için kortizonlu bir krem önermişti(adını tam hatırlayamadım).oldukca fayda etmişti. Ekim y kaşıntılar apılan alandaki kaşıntı içinde ozonlu krem demişti. ama ben ekilmiş alana belki kötü olabilir diye sürmemiştim açıkcası. Ama bu ozonlu kremi daha sonra saçıma uyguladım hala da kullanıyorum. bence deneyin arkadaşlar, minoksidildenmi ozon kreminden mi bilmiyorum ama cansız olan saçlarım epey güclenmişti.

    erdemmli, senin ne kadar oldu. kaç greft ektirmiştin, herhalde cıkacak epey saç olmalı daha da.umarım seninde istediğin mutlu sonuç olur

    yseg, biraz daha sabırlı ol bence 6. ay bir kriter, 6.aydan itibaren artmaya başlayabilir. hakkında da hayırlı olsun çıkışlar olacaktır sende de.


    Yseg seni çok iyi biliyorum, bayağıdır ortalarda yoktun, olumlu sonuçlarla dönmen bizleri mutlu ederdi ama arkadaşların da dediği gibi biraz sabır, mesela bugün drgogba söyledi Almanya'da bir kişinin saçı tam bir sene sonra çıkmaya başlamış.

    Raif 07 bugün 162. gün, 4200 greft ektirmiştim, 3 güne bölündü. Şu an umud etmekten başka da çarem yok açıkçası dediğin gibi, birde Antalya'yı tercih etmemdeki en önemli neden sen ve nickini hatırlayamıyorum, galiba Muharrem adlı arkadaştı. Aksi olursa sorumlusu sizsiniz yani :)))
    Senin dileklerinin aynısını sen ve diğer arkadaşlar için ben de diliyorum. Herkese iyi akşamlar
  • ekim sonrası saçları çıkmayan arkadaşları duydukça üzülüyorum onca emek çile acı para herşeye yazık oluyor en kötüsü de hayal kırıklığı olsa gerek
  • YSEG GEÇMİŞ OLSUN UMARIM SONRAKİ AYLARDA BEKLEDİĞİN SONUÇLAR GERÇEKLEŞİR.BİZLERE EKİM AŞAMALARINI ANLATIRMISIN ? BURDA ÇOK DENEYİMLİ ARKADAŞLAR VAR ONLAR BU AŞAMALARI YORUMLASINLAR.
    4200 GREFT TEK SEASTA MI ALINDI VE EKİLDİ ?
    DONÖR BÖLGEDEN GELİŞİ GÜZEL Mİ ALDILAR YOKSA HOMOJEN BİR DAĞILIMLA MI ALDILAR ?
    ALIMI EKİMİ KİM YAPTI DİYE SORMAYACAĞIM ÇÜNKÜ BURADAKİ BAYANLAR ZATEN HEMŞİRE..!!!!YANİ BUNLAR DOKUYU NE ORANDA BİLİRLER BİLEMİYORUM ....
    YSEG ARKADAS DAHA ÖNÜNDE 8 AYLIK SÜRE VAR UMUYORUM Kİ DAHA ÇIKACAKTIR ..HASTALIK YOKTUR HASTA VARDIR....BU YUZDEN HERKEZİN DERİSİ FARKLI...

    İSTERSEN BİR DERMOTOLOĞA GİT Bİ DANIŞ ONLAR DERİYİ DAHA İYİ BİLİYORLAR.BELKİ SANA BİR FİKİR VERİRLER OLMAZ MI ? ÇÜNKÜ GREFT ENSEDEN ÇIKARILDI ÖN TARAFA NAKLEDİLDİ ORDAKİ DERİNİN İÇİNDE DURUYOR...BESLENMESİNDE Mİ PROBLEM VAR ORDAKİ KAN DOLAŞIMINDA MI SORUN VAR BENCE BİR CİLDİYECİYE DANIŞ....BELKİ BAZI ARKADAŞLAR EKTİRDİĞİN YERE SOR DİYECEK AMA ONLAR ZATEN HEKİM DEĞİL NEYİ BİLECEKLER.....


    BU ARADA SEN DE ÖZELEŞTİRİ YAPMIŞSIN SEN DE İLK ZAMANLAR BURAYI ÇOK ÖVDÜĞÜNÜ KABUL EDİYORSUN..ARKADASLAR LÜTFEN 6-8-12 AYLIK SONUÇLARI GÖRMEDEN HERHANGİ BİR YERİ ÖVMEYELİM.DİĞER FORUMDA BİR ARKADAS BİR YERDE SAÇ EKTİRMİŞ, SAÇ EKİMİYLE İLGİLİ OLAN KONULARDAN DEĞİLDE İŞİN MAGAZİN TARAFINI ANLATMIŞ...ÖZEL ŞÖFÖR HAVAALANINDAN ALMIS DA....HASTANEDE 5 GUN YIYIP IÇMIS DE..HEMSIRENIN DOGUM GUNU VARMISDA...ARKADASLAR LUTFEN YA....
    BU OLAY BASIT DEĞİL...BU İŞ CERRAHİ BİR MERKEZDE YANİ YA HASTANE OLACAK YADA CERRAHİ MÜDAHALE ÜNİTESİ OLAN BİR KLİNİKTE OLACAK...AMALİYATHANE STERİL KOSULLARINDA OLMALI...KULLANILAN MALZEMELER DISPOSABLE ( KULLANILIP ATILAN ) OLMALI....

    BİLGİ EDİNME KANUNU İLE İSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN SAÇ EKİMİ İLE İLĞİLİ BİLGİ İSTEDİM.1,5 AY SONRA ANCA CEVAP GELDİ İSTEYEN ARKADASLARLA BU BELGEYI PAYLASABILIRIM.
    GELEN CEVAPTA DA AYNEN HASTANE VE CERRAHİ MERKEZLERINDE YAPILABILIR DENIYOR YILDA KAÇ KEZ DENETLIYORSUNUZU DIYE SORDUM..IKI KEZ DENETLIYORUZ DIYE CEVAP YAZMISLAR...AMA MESALA BU ESTETİCA YI DENETLİYORLAR MI YOK ...CUNKU BURASI BUYUK IHTIMALLE GUZELLIK MERKEZI YADA LASER MERKEZI DIYE KAYITLIDIR..CUNKU DENETLESELER KAPATIRLAR..NEDEN MI ? BANA GONDERDIKLERI YAZILI CEVAPDA SAÇ EKIMINI ...İLGİLİ HEKİMLER YAPABİLİR DENİYOR......

    BİZ FATURA ALMAZSAK, BİZ SÖZLEŞME YAPMAZSAK...BİLİNÇLİ HASTA VE TÜKETİCİ OLMAZSAK DAHA ÇOK BAŞIMIZ YANAR...

    FORUMLARDA ZATEN 5-10 KİŞİ ARASINDA DÖNÜYOR

    SAYGILARIMLA

    BÜLENT
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.