Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (211. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gayet iyi duruyor 30. günde hiç dökülme olmaması ilginç( hemde güzel)
  • @polariserol kardesim sacların gercekten harika duruyo.cm2 ye 50 greft hakkıyla ekilince bu kadar sık oluyo iste.herkes bu resimleri incelesin ve bilsin ki cm2 ye 50 greft bu sıklıkta

    gozukur ve fazlasıyla tatmin edicidir.forumdaki diger ekimlerdeki sıklıkla karsılastırırsak digerlerinin taş catlasa cm2 ye 20-25 greft ekildigini rahatlıkla soliyebilirim

    bu arada baska yerde yaptıranlar operasyon sonrası akıntı,kanama,ağrı ,yüzde şişmeden bahsederken sende bırak bunların hiçbirini, kabuklanma bile olmaması gerçekten şaka gibi :)

    jiyan_21 ve senin sayende hlc çok ekmek yiyecek gibi duruyor.tekrar hayırlı olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 20 Ağustos 2011; 16:50:59 >
  • gercekten mukemmel polariserol nedenmi 1 aylık resimlerle karsılastırdıgım zaman cok daha farklı duruyorsun kabuklanma olayını bende yasamadım ve buna gercekten cok sasırdım diger yerde yasadğım kabuklanma oyle coktuki bu yuzden sasırmamak elde değil sukurler olsunki dogru bir karar verdim bu 1. aysa 4. ay ve 6. aylarda ne olur acaba :)) he aklıma gelmisken gecen bir arkadas ensesinin agrıdığını söylüyordu yeni ektiren arkadasların ensesi ağrıyorsa ekim yaptırdıgınız yere gidin büyük ihtimal kıl dönmesi olmus olabilir cok basit bi işlemle cıkarılıyor aklınızda olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkuen -- 20 Ağustos 2011; 16:48:37 >
  • polariserol, 30 günlük sonuç olarak gayet hoş, güzel, hayırlı olsun, inşallah 1 -2 yıl sonrası sonuçlarında böyle göz doldurucu olur.İlk görünüş itibari ile bomba bir ekim..
  • arkadaşlarım teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,
    umarım sizin için de güzel olur.
    gidip de 3500 tl ye bir günde yaptıracağıma adam gibi yerde yaptırdım ve şu anda mutluyum.
    anlayamıyorum ki, diğer merkezlerden fotoğraf istemiştim, örnekler..
    şimdi bakıyorum da çoğunun gönderdiği örnekler aynı, sonradan farkına varıyor insan.
    iyi ki böyle fabrikasyon bir yerde ekim yaptırmamışım.
    bir süre idare ederim önemli değil, verdiğim para da sonuna kadar helal olsun.
    adamlar çok iyi iş yapıyorlar.

    ayrıca saçlarım 12 gündür dökülüyor. galiba 1000 kök dökülmüştür.:( bugün hlc de idim. özgür hoca bunun çok normal olduğunu,
    dökülmenin daha devam edeceğini söyledi. gerçekten hiç kabuk ya da kaşınma olmadı bende, ayrıca hissizlik durumu da yok.:)
    ekimim 9 ay sonra da böyle güzel olursa daha ne isterki insan.

    tatilde bütün hatunların gözü üstümdeydi :)))heheheheh


    janibol ve a380 'in ekimleri de güzel. on numara yani. hlc ye ektirenler giderek artıyor. tutkuen de vardı galiba.


    jiyan-21 kardeşimin dökülmesi ne zaman durdu acaba, okur da cevap verirse güzel olur. özelden yazamıyorum çünkü


    bu arada sorusu olanlara yardımcı olurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakiiin


    quote:

    Orijinalden alıntı: californiadream


    quote:

    Orijinalden alıntı: marikuen

    bugün bir arkadaşımın yardımıyla resim yükleme sitesine resimlerimi kaydettim . bağlantı adreslerini veriyom.

    saç ekimi öncesi tarihi 15- 03 2011

    http://img818.imageshack.us/img818/3011/16373859.jpg


    5 ay sonra . 19.08 20011

    http://img808.imageshack.us/img808/4087/92243165.jpg
    http://img62.imageshack.us/img62/8831/74911614.jpg
    http://img600.imageshack.us/img600/3086/25057963.jpg
    http://img825.imageshack.us/img825/296/40388593.jpg


    3000 ekildi 2 gün sürdü. Ekim yerim Antalya Aspendos Hastanesi Dr.. Hakan Doğanay

    sakiiin teşekkürler mesajını az önce gördüm, ama halletim , resim boyutları oldukça yüksekti emaille de yollasam galiba sorun olurdu


    bu hakan doganayın sanırım gordugum 5inci ekimi.ve artık eminim ki ben bu doktorun ekimini basarılı bulmuyorum.bu kendi zevkim ve gorusum begenen de olabilir saygı duyarım.bu

    doktor fabrikasyon is yapmayan ve her asamasını kendi eliyle yapan bir doktor ama tum gordugum sonuclarda aynı yapay goruntu var.saclar sanki sentetik naylon saçmış gibi cok

    yapmacık duruyor.ve de koklerinin arası cok ayrık.

    cok acık ve net soluyorum hakan bey arasa ve 1 kurus para almadan 5 bin greft ekicem dese bu resimdeki gibi saclara sahip olmak istemiyorum derim ve tesekkur eder

    reddederim.bilmiyorum benim gibi dusunen baska kimse var mı yoksa bu doktorun ekimlerini begenmeyen sadece benmiyim?


    -Ben saç köklerinde iz olmaması nedeniyle ekimi teknik olarak başarılı buldum,( benim arkadaşın saç diplerinde 1 yıl sonra bile siyah nokta var)
    -2. si 5. ay yorum yapmak için Erken daha fazla saç çıkacaktır.
    - Saçtaki yapay görünüm bence saç çizgisinin iyi ayarlanmamasından kaynaklanmış.
    - Bu fotoları cesurca paylaşan arkadaşa teşekkürler.
    - Bende artık hakan d. ye saç ektirmem.
    -Ben estede ektirdim ama şunu söyliyeyim ön kısma saç ektirecek olsaydım , kesinlikle HLC veya aynı metodla ekim yapan birine ektirdim, Ben tepe kısmına ekim yaptırdıgım için en çok greft teklif eden yere ektirdim. Arkadaşımın saçı kadar olsun tepe kısmı bana yeter.

    BİR YIL DOLMADAN ELEŞTİRİ YAPTIĞIMIZ İÇİN HAKSIZ ELEŞTİRİ YAPMIŞ OLABİLİRİZ. Ben 3-6-12. ay fotolarımı paylaşacagım söz.


    5 aylık bir sonuç için bana göre gayet başarılı.

    http://img62.imageshack.us/img62/8831/74911614.jpg
    bu resimde kafanın üstündeki ele bakın. parmaklar kaç katı büyüklükte. çözünürlüğü çok yüksek çözünürlüklü yakından çekilmiş bir resim. resim büyütülünce elbette kafanın 4-5 katı büyüklükte görülecek dolayısıyla da seyrek gibi görülür.diplerinde de iz yok.


    daha önce saç ektirmiş biri olarak, saçların asıl çıkışı 6. aydan sonra başlıyor.

    sıklığıya da seyrekliği kıyaslama yapmak için aynı açıdan çekilmiş aynı sayıda aynı alanaekilmiş başka bir 5 aylık bir resimle kıyaslama yapmak mantıklı olur.

    gördüğüm saç çizgisinde bir hata var, resimlerden görülen kafa yapın biraz geniş gibi, saç çizgin oval değil de V şeklinde olsa daha iyi olurdu bence.

    marikuen ayrıca bazı sorularım olacak ,
    1-ne kadar ücret ödedin? ,
    2-ekimden sonra ilaç olarak neler kullandın ya da kullanıyorsun,
    3-saç diplerinde iz kızarıklık yok, ilk başta oldu mu olduysa bu ne kadar sürdü,
    4 -ense donor bölgenin durumu nasıl, ensenin de resmini koyma şansın varsa mümkünse tabi..
    5- başka bir forumda hakan doğanay hocanın kötü ekilmiş kökleri aldığını duymuştum. 2 gün ekimin sürmüş bu konuda bir konuşmanız geçti mi ya da bilgin var mı ?

    bence 5 aya göre iyi sonuç, moralini n bozma. e marikuen kardeşim hatalısın bence :) böyle yüksek çöznürlüklü ışık altında değil de , ufacık karanlıkta bulanık birkaç göstermelik resim koyackatın bizi uyutacaktın...... neyse böyle cesurca resim eklediğin için de teşekkürler.

    hadi hayırlısı sana da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janibol

    Selam,

    2011 Greft ekildi ve gayet memnunum. Yamukluk aslinda benim tarafimdan degilde arkadaslarin soylemesi ve benimde kafama takmam ile basladi. Fakat simdi saclar biraz uzayinca belli olmuyor tabiki.

    Saclar 20. gunden sonra dokulup cikicak ve her ay yavas yavas dogal olarak uzayicak Doktorumun dedigine gore.

    Bu sureci atlatip resimleri yukleyip sizlere bilgi vericem. Ekimden sonraki resimleri site kabul etmiyor boyutu cok diye.

    Mail adresinizi yazarsaniz msn den yolluyabilirim yada mail adresinize mail olarakta yollayabilirim.


    kardeşim fotoğraflarını görmek isterim mailimi biliyorsun
  • iflus butun ekilen saclar nezaman cıkar dediğimde uzaman tv ye baktığım sacların büyük bir bölümün 6. ayda cıktıgını söylüyor gözle görülecek şekilde sen ise 6. aydan sonra cıkar diyorsun bu nasıl oluyo:)
  • HEKESE TEKRAR SLM.FORMU ÇOK UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM,BÜTÜN SAYFALARINI OKUDUM.ÖNCELİKLE FORMDA FOTOĞRAFLARIYLA VE YORUMLARIYLA BÜYÜK EMEKLERİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜYÜM *MOY,12LEYLİ,ZAFKA*VE FORMDA KATKISI OLAN HERKESE TŞKRLER.YAKLAŞIK 1,5 YILDIR SAÇ NAKLİ YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORDUM.ANKARADAKİ SAÇ NAKİL MERKEZLERİNİN 100/80 İLE MAİL,TEL VE BÜYÜK BÖLÜMÜYLE YÜZÜ YÜZE GÖRÜŞTÜM.FİYAT VE GÜVEN ANLAMINDA BU İŞİN ANKARADA OLMAYACAĞINA KARAR VERDİM VE ŞEHİR DIŞINDAN ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM.BU FORMDAKİ RESİMLER,REFERANSLAR VE İNTERNETTEN KENDİ ARAŞTIRMALARIM SONUCUNDA İSTANBULDA Bİ KAÇ YER KAFAMDA ŞEKİLLENDİ.EN DİKKAT ÇEKİCİ :İSTANBUL ESTETİCA AYŞEGÜL ŞEVİNÇDİ:ÇÜNKİ BİRTANE BİLE KÖTÜ BİR YORUM NE BU FORMDA NEDE BAŞKA BİR SİTEDE OKUMADIM.AYRICA YAPTIĞI SAÇ NAKİLLERİNİN FOTOĞRAFLARI ÇOK DOĞAL VE SIKTI AYNI ZAMANDA BÜYÜK VE KÜÇÜK AÇIKLIK DİE Bİ AYRIM YAPMADIĞINI ÖĞRENDİM.BU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ ÇÜNKİ BU İŞİ GERÇEKTEN YAPAN BİRİNİN BU AYRIMI YAPMASI BENİ DÜŞÜNDÜRÜRDÜ.DAHA SONRA AYŞEGÜL HNMA RESİMLERİMİ MAİL ATTIM, TELEFONDA GÖRÜŞTÜM,ÇOK SICAK, SAMİMİ KISACASI BANA GÜVEN VERDİ.VE SAÇ NAKLİMİ AYŞEGÜL HNM VE EKİBİNE YAPTIRMAYA KARAR VERDİM 15.08.2011 TARİH ALDIM.ŞEHİR DIŞINDAN GLENLER İÇİN KLİNİYE YAKIN ÖĞRETMEMN EVİ VE POLİS EVİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM.POLİS EVİNDEN YER AYIRTTIRDIM.14.08.2011 AYŞEGÜL HNM ARAYIP YOLA ÇIKTIM.ZATEN YOLA ÇIKMANIZDAN İTİBAREN İLGİ BAŞLIYOR.POLİS EVİNE YERLEŞENE KADAR SAOLSUN AYŞEGÜL HNM 2 DEFA ARADI.15.08.2011 TARİHİNDE SAÇ NAKLİM GERÇEKLEŞTİ.2800 GREFT.9 SAATTE NAKİL EDİLDİ.SİZİNLE İZLENİMLERİMİ PAYLAŞIYIM:KLİNİKTE ÇOK GÜZEL BİR ARKADAŞ ORTAMI VAR.BU İŞİN EKİP İŞİ OLDUĞUNA İNANIYORUM.ZATEN UZUN SÜREDİR BİRLİKTE ÇALIŞAN BİR EKİP HEPSİ GÜLER YÜZLÜ SICAK ESPİRİLİ İNSANI GERMEYEN KİŞİLER VE ÇOK PROFESYONEL ÇALIŞIYOLAR UZUN SÜREDİR BİRLİTE ÇALIŞTIKLARI İÇİN GGERÇEKTEN EKİP OLMUŞŞLAR VE BUNDAN DOLAYI YAPTIKLARI NAKİLLER ÇOK BAŞARILI. GÜNDE 1 HASTA ALMALARIDA İŞLERİNİ NE KADAR CİDDİYE ALDIKLARINI GÖSTERİYOR.ORADA KALDIĞIM SÜRE İÇERSİNDE SAÇ BAKIMI YAPTIRMAYA GELEN 5-6 AY LIK CANLI ÖRNEKLERDE GÖRDÜM.GERÇEKTEN ÇOK DOĞALDI.HATA ARKADAŞIN BİRİNİN TEPE BÖLGESİNE NAKİL YAPILMIŞ VE DONÖR BÖLGESİNDEKİ SAÇLARDA ÇOK KALİ,TELİ OLMAMASINA RAĞMEN MÜKEMMEL SONUÇ ALINMIŞ.TABİ BU ÖRNEKLERİ GÖRÜNCE BENİMDE HEYECANIM 2 YE KATLANIYOR.ARTIK BUDAN SONRA DÖKÜLÜP ÇIKMASINI BEKLİCEM.BURADAN İSTANBUL ESTETİCA AYŞEGÜL HNM VE EKİBİNE TŞKR ETMEK İSTİYORUM TABİ OKURLARMI BİLEMİYORUM ORADA KALDIĞIM SÜRE İÇERSİNDE KENDİMİ EVİMDE GİBİ HİSSETİYREN GÜZEL İNSANLARA SONSUZ ŞÜKRANLAR....
  • @polariserol
    ekimin gayet başarılı hayırlı olsun saçların 1 ayın sonuna doğru dükülmesi biter dükülen dükülür kalan ise olduğu gibi uzar benim saçlarımı sormuşsun benim saçlar az düküldü en fazla anca 500saç teli düküldü tahminimce 1 aya kadar düküldü geri kalanı dükülmeden uzadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uncu34

    iflus butun ekilen saclar nezaman cıkar dediğimde uzaman tv ye baktığım sacların büyük bir bölümün 6. ayda cıktıgını söylüyor gözle görülecek şekilde sen ise 6. aydan sonra cıkar diyorsun bu nasıl oluyo:)


    kardeş 6.aydan sonra çıkar dememişim iyi okursan "saçların asıl çıkışı 6. aydan sonra başlıyor" demişim. bunu da daha önceden araştırdığım yabancı sitelerde okumuştum. sağolasın yeniden hatırlattın bana şimdi buldum :)

    http://www.alviarmanihairtransplants.com/forum/Topic1208-6-1.aspx#bm1225

    meşhur doktor Aliv armaninin forumu orada da kendisi yazmış.

    "Early growth will start at month 3. Average growth is as follows: (3month -10%, 6 month -50%, 9 month -75%, 12 month 90%, 18 month- 100%) You will reach your maximum density around 12-18 months. "

    3.ayda %10

    6.ayda %50
    9.ayda %75
    12.ayda %90
    18.ayda %100 sonuç


    yine başka bir web sitesinde ,

    http://www.baldingblog.com/2006/10/13/slow-progress-after-hair-transplant-6-months-ago/


    bu konuyla ilgili bilgi veriyor ve 8 .ayın beklenmesi öneriliyor. hatta burdaki videoda

    http://www.youtube.com/watch?v=i1QDtuh2SGc&feature=player_embedded

    ay ay gelişim daha iyi anlaşılıyor.


    başka 2 kaynak..

    http://www.hairsite.com/hair-restoration/canada/ottawa/hair-transplant-graft-growth-timeline.htm


    http://www.regrowhair.com/hair-transplant-surgery/hair-transplant-growth-timeline/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iflus1 -- 20 Ağustos 2011; 21:16:01 >
  • kardes ne 18 ayı ya onlar bana böyle dicek resmen dolandırıcılıktır bi kere sen mantıklı dusunsen zaten cevabı bulursun sac ekildigi zaman derinin altında okadar beklenmez http://www.uzmantv.com/sac-ekimi-sonrasinda-saclar-ne-zaman-cikar 6. aydan sonra çıkış diyorsun arkadaşlar bence böyle her yazılana inanmayın okadar ekim gördüm 4. ayda aslan gibi sacları cıkan yada 6. ayda :) istediğin doktora sor 6. ayda gözle görülecek bir sey yoksa git üstüne bir bardak soğuk su iç burak google den ekilen sac ne zaman cıkar de sor okuyacagın cevapları görürsün yanlışsın kardeş lutfen yanlış yönlendirme insanları arkadaslar size de böyle söyleyen olursa 18.ci ay bilmem ne 1 sene bilinki dolandırılmak uzeresiniz 1 senede saclarınız tam bir adaptasyon saglar ve ekilen yerler artık diger saclarla uyumludur 1 seneye kadarda belki yuzde 10luk belki yüzde 20 lik bir oran cıkar bu sekilde yazılar var google sor ve gör
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uncu34

    kardes ne 18 ayı ya onlar bana böyle dicek resmen dolandırıcılıktır bi kere sen mantıklı dusunsen zaten cevabı bulursun sac ekildigi zaman derinin altında okadar beklenmez http://www.uzmantv.com/sac-ekimi-sonrasinda-saclar-ne-zaman-cikar 6. aydan sonra çıkış diyorsun arkadaşlar bence böyle her yazılana inanmayın okadar ekim gördüm 4. ayda aslan gibi sacları cıkan yada 6. ayda :) istediğin doktora sor 6. ayda gözle görülecek bir sey yoksa git üstüne bir bardak soğuk su iç burak google den ekilen sac ne zaman cıkar de sor okuyacagın cevapları görürsün yanlışsın kardeş lutfen yanlış yönlendirme insanları arkadaslar size de böyle söyleyen olursa 18.ci ay bilmem ne 1 sene bilinki dolandırılmak uzeresiniz 1 senede saclarınız tam bir adaptasyon saglar ve ekilen yerler artık diger saclarla uyumludur 1 seneye kadarda belki yuzde 10luk belki yüzde 20 lik bir oran cıkar bu sekilde yazılar var google sor ve gör


    katılmıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tutkuen

    Bakın arkadaşlar sac ektirmek isteyen arkadaşlar özellikle simdi size bir site form ismi vericem size sadece sunu dicem bakın burda biri daha estewordden sikayetci oldu ben buna soyle derim 1 denk gelmiştir, 2 sans ama 3. sü tesadüf olmaz bakın bu siteden saç ekim merkezleri şikayetleri var okuyun ben parayı kolay kazanmıyorum arkadaslarım suan neyse kolay kazanan arkadasınız varsa bende cok para ben gider oralarda ektirir ikinci kez yine ektiririm diyorsanız sizlik bisey adamın biri yazmıs bakın aynen sayfa adresini ve adamın yazdıklarını kopyalıyacagım kimsenin sizi kandırmasına izin vermeyin bu konuda arkadaslarınızı uyarın sac ekiminde yöntem cok basit 1 şikayet dahi olsa asla oraya gitmeyin adresbuBEYLER http://www.sacekimiforum.com/sac-ekimi-firmalari-ile-ilgili-sikayetler/ adamın yazdıklarıda bu yani ben size bisey derken atmıyorum arkadaslar kendiniz okuyun ne merkezler var tuyleriniz diken diken olacak benim nedemek istedimi anlıyacaksınız buda adamın yazdıkları bu sayfayı kopyalayıp yapıştırırsanız sizde görürsünüz aman deyim yine reklam vermeye başlamış aman açın kendiniz okuyun hala ben oraya giderim dersenizde seçim tamamen sizin YİNELİYORUM SAÇ EKİMİ DOĞRU BİŞEY PARANIZ VARSA DÜŞÜNÜYORSANIZ EKTİRMEYİ AMA DOĞRU YERLERDE EKTİRİN CANINIZ, CEBİNİZ YANMASIN.... 12. sayfada da var yorumu yapan bu Yorum # 577 ahmet 2626 31-05-2011 3:31 pm buda şikayetci daha sizin için ben ne yapıyım:)

    13.sayfa Yorum # 603 serkan 11-07-2011 8:21 am

    **dikkat esteworld***
    Ben hayatımda böyle kumpasa düşmedim;
    2010 yazında este world’e saç ekimi yaptırmak için gittim konuştuk anlaştık fiyat biraz fazla geldi piyasaya göre ama baktım ortam temiz karşımdaki insan güleryüzlü bende tuttum verdim parayı hemen randevu verildi ve o kadını son görüşümdü zaten beni bakırköy saç ekim merkezi diye bir yere gönderdiler (diyer bir ismi yaşar hastanesi) güya yeni çıkan yasalar gereği artık este woldde ekim yapılamıyormuş hastane ortamı oolmadığı için iyi tamam dedim gittik yaklaşık dört odası var merkezin ve bir doktor birde doktor olmayan normal sağlık çalışanları uzatmıyım son derece ilgisiz bir ortamda oldu bitti bir ekim yapıldı ve sonuş fiyasko ekim yapılan birkaç bölgede kabuklanma oldu ve o bölgelerdeki greftle öldüğü içn boşluklar oluştu bağlantı noktalarında boşluklar kaldı ve ben kesinlikle saçlarımı uzatamadım hep kısa kestirmek zorunda kaldım sonra tekrar gelirsin telafi yaparız dediler bu sene tekrar gittim istemeye istemey ve bir oldu bitti operasyonu daha bu kez daha bir kötüleştirdiler biyere fazla ekilmiş biyere az velhasıl çok üzgünüm iyi araştırmadan bu işe kalkıştığıma lütfen buradaki yorumları üşenmeden hepsini okumaya çalışın acele etmeyin ve bizim yaşadığımız sıkıntıları sizlerde yaşamayın


    Sen bu esteyeworld'e habire sallıyorsun .Bence başka bir firmanın yakında reklamını patlatırsın..Formdakı 603 serkanın kım ne olduğu belli değil.İnternette her kurum her firmaya birşey atılır ..Bunların önune geçilmesi zor..Esteworld pıyasadakı elle tutulur firmalardan birisi..İstanbulda elini sallasan saç ekım merkezi zaten ..Yarısından fazlası merdivenaltı..Nettekı rsım yoruma ne guvenın ne inanın.Gidin görun konuşun karar verın..
  • beyler acil bişey soracam.ben önleri sıklaştırsam.yeni ekilcekler çıkınca öbür saçlarım gibi uzun olurmu ve dikebilirmiyim normal olarak
  • Ben saç ektirdim. Pişmanım :(

     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • madurum da madurum

     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • javascript:void(AddText(''))
    madurumda
    madurumda
    madurumda
    madurum..

     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • sorusu olan sorabilir..
    bu iş akıl işi değil.

     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • @ Hakan Yılmazkaya : Mail adresini ozelden yazarsan ordan sana bilgi verebilirim ve resimlerimi atabilirim. Msn adresin varsada olur.

    @ Jiyan21 : Resimleri yolluyorum izzet simdi mail adresine.
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.