Şimdi Ara

Garmin & Baytekin (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.479
Cevap
24
Favori
177.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • esin34 E kullanıcısına yanıt
    Ne kaldı geriye zaten.Haritada salaklıklar ve yanlışlar varsa,nesi güzel? Navigasyon demek,harita demek zaten.

    Navigasyonda her hata affedilir,ama haritadaki bir hata asla.ona güvenerek yola çıkıyorsun düşün bir.
  • serden kullanıcısına yanıt
    Motosikletimde Garmin Zumo kullanıyorum. Defelarca çıktığım Avrupa gezilerimde 1 kere bile beni üzmedi. Sıkıntı Türkiye haritasıyla ilgili. Daha önceleri Başarsoft'un haritalarını kullanıyorlardı artık Navteq (Here) haritaları kullanılıyor. Haritanın sıkı bir şekilde elden geçirilmesi gerek.
  • Dün Aliağa'dan Karabağlar Bozyaka ssk'ya giderken saç baş yoldurdu resmen.. Beni hem uzun bir rotaya yönlendirdi hem de son varış noktamda hastane yoktu.. sorduğum yerde çocuk "ağbi sen çok ters gelmişsin, arabam hararet yaptı yoksa peşime takar götürürdüm seni" dedi :)) sora sora buldum hastaneyi.. tüm dönüşleri kaçırttı bana..şöyle ki; bana sola dön diyor ama sola dönmem için çok geriden sağ cebe girmem gerektiğini uyar(a)mıyor.. 45 dakika deli dana gibi dolandım.. walla ben bu işten bişey anlamadım..??
  • hvarol H kullanıcısına yanıt
    İstanbul'daki ve Türkiye'deki haritalarda Evet büyük bir sıkıntı var bu sıkıntıya yetkili kuruma iletiyoruz ama düzeleceği söyleniyor Aslına bakarsan makine ve mantığı güzel Bazen beni şaşırtıyor hesaplamada bazı hataların olduğunu da düşünüyorum Tek sorun haritalarda değil Garmin Türkiye'yi ciddiye almıyor buna inanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hvarol H kullanıcısına yanıt


    her gün bunun gibi şeyler... map_4 olması gereken..




  • esin34 E kullanıcısına yanıt
    Bu tarz hatalar her araç içi navigasyon cihazında var. Bendeki next cihazda da bir dönem şehirlerarası yollarda hep yan yola sokup tekrar duble yola girmemi söylüyordu. Güncellemeler geldikçe daha sonradan düzeldi ama epey bi dönem o şekilde kullanmıştım
  • Amerika'dan alınmış 2797LMT cihaz Avrupa ve Türkiye haritası yüklü herşey çalışıyor ama smartphone link ile trafik yoğunluğu bilgileri alındığı halde cihazda trafik bilgisini göstermiyor bu hizmet bulunduğunuz bölgede kullanılamamaktadır mesajı çıkıyor... Bunun için yapılabilecek birşey var mı?
  • Arkadaşlar konunun tamamını okumaya çalıştım. Belkide cevabı vardır ama ben göremedim. Kusura bakmayın Nüvi® 55LMT cihazım var. Üç günlüğüne aracım ile Gürcistan'a gideceğim. Cihazımza Gürcistan haritası nasıl yükleyebilirim. Sadece üç günlüğüne gideceğim için ve bir daha girme ihtimalim zor olduğu için satın alma gibi bir olaya girmek istemiyorum. Teşekkürler...
  • ozger06 O kullanıcısına yanıt
    Akıllı telefon + Here Wego veya Yandex. Ücretsiz.
    İşinizi görüp gelirsiniz.
  • Garminin önünde 2 yol var,Ya Türkiye pazarından navigayon anlamında komple çekilecek,ya da başarsoftu hemen burakıp adam gibi bir haritalama şirketine dönecek.Son hızla presitij kaybı yaşıyor,bu iğrenç başarsoft haritaları ile.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serden

    Garminin önünde 2 yol var,Ya Türkiye pazarından navigayon anlamında komple çekilecek,ya da başarsoftu hemen burakıp adam gibi bir haritalama şirketine dönecek.Son hızla presitij kaybı yaşıyor,bu iğrenç başarsoft haritaları ile.

    evde artık iyice dalga konusu oldum.. zaten adres bulma konusunda özürlü biri olduğum için bu cihazı almıştım ama garmin sağolsun beni daha da rezil etti. :) İzmir gibi nispeten küçük bir yerdede ana yolları bulamıyor ya daha ne diyim ben.. geçen hafta 9 eylül kampüsünden kordona gidecektim kendimi Kemalpaşa otoban tünellerinde buldum ya :))
    dediğiniz gibi haritalar ve yönlendirmeler iğrenç ötesi.. Bir adres gireceğim zaman artık tedirgin oluyorum..




  • Nuvi 1410 kullanıyorum, son zamanlarda araç şarj kablosunu takınca bilgisayara bağlanmış gibi ekranda işaret çıkıyor ve cihaz kullanılmıyor. Sürekli kapatıp açıp şarj kablosunu çıkar tak yapıyorum. Sıkıntı nedir acaba, tecrübesi olan var mı bu konuda?
  • cilimpuli kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir araştırdım, farklı şeyler söylenmiş

    -Ayarlar kısmından fabrika ayarlarına dönmek

    -kablo takmadan açıp, pil ikonuna 5-6 s basarak menüye girmek, bu arada kabloyu takıp exit demek

    -Kalem ucuyla hard reset atmak gibi seçenekler düzeltmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GARMİN OREON 650 GPS Türkiye haritasını yüklemek istediğim taktirde ödeme sonrası nasıl oluyor.
  • oprema kullanıcısına yanıt
    Rota çizdirip,ekran görüntüsü atar mısınız? Biraz abartı var sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garmin T2 haritası Baytekin sitesinden indirilebilir durumdadır. Diğer konuda duyurulmuştu, burada da ben duyurayım. İçeriğini teyit edemedim ama üyelik ve ücret gereksinimi olmadan indirebiliyorsunuz. İmaj dosyası olarak nasıl saklayıp kullanacağınız yine aynı yerde anlatılmış. 2017'nin 2. Haritası olduğunu umarak şu anda basarsoft tarafından yayınlanan en güncel Harita olduğu uyarısını da paylaşayım.

    Keyifli sürüşler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Merhaba ; benim makinam nüvi 2567LMT. bu haritayı yükledim. birçok şey düzelmiş gibi. Fakat dikkatimi çeken trafik verilerini almadığı. eski haritaya döndüm trafik verileri de gelmeye başladı. Ya benim atladığım bir şey var yada trafik bu harita üzerinde çalışmıyor. galiba SMARTPHONE daki harita eski. ondan olabilir mi? iyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esin34 -- 3 Temmuz 2017; 9:33:4 >
  • esin34 E kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Bahsettiğiniz TurkeyT2 haritasıysa; Başarsoft Haritalarında Trafik uyarılarını alamıyoruz; geçmiş yıllardan beri bu sıkıntı vardı. desteklemiyor diyelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    Garmin T2 haritası Baytekin sitesinden indirilebilir durumdadır. Diğer konuda duyurulmuştu, burada da ben duyurayım. İçeriğini teyit edemedim ama üyelik ve ücret gereksinimi olmadan indirebiliyorsunuz. İmaj dosyası olarak nasıl saklayıp kullanacağınız yine aynı yerde anlatılmış. 2017'nin 2. Haritası olduğunu umarak şu anda basarsoft tarafından yayınlanan en güncel Harita olduğu uyarısını da paylaşayım.

    Keyifli sürüşler.

    Şu Başarsoft kavşak / yol ayrımı olayını imajlı haritalarına müdahil etse ne güzel olacak. 3590LMT var ama bu özellik desteklenmesine rağmen haritada kullanılamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam sol üst köşede Şerit Yardımı çıkmıyor mu?
    Ben hiç dikkat etmedim. Yarın yola gideceğim yine bakarım.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.