Şimdi Ara

TP-Link Router Ayarlarına Nasıl Girebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
110.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TP-Link marka access point router aldım ve kablolu modemime bağladım. Sorunsuz olarak internete giriyorum ama internete şifre koyabilmem için modem ayarlarına girmem lazım. Normalde 192.168.1.1 den giriyorum ama artık giremiyorum. TP-Link e reset de atamıyorum. Daha kullanalı iki gün oldu bozulmuş olamaz. Bu router ayarlarına nasıl girebilirim.



  • Eğer şifresiz olarak kullandıysanız birisi o ayarları değiştirmiş olabilir modemin arkasında ufak bir tuş olacak (Reset tuşu)onunla reset atın ve hemen 192.168.1.1'e girip şifre koyun.
  • Reset tuşuna basıyorum power dışında bütün ışıklar sönüyor sonra tuşu bırakıyorum. Ama reset atmıyor.. Hiçbir değişiklik olmuyor. Neden olabilir acaba? 192.168.1.1'den giremiyorum yine..
  • Arkadaşlar yok mu bu işten anlayan bu memlekette ya? Aldığım yer bilmiyor, servisi bilmiyor, internette cevap alamadım. Herhalde kimse bilmiyor, yoksa benim mi şansım yok.

    Şimdi bu access pointin arkasında tek çıkış var onu da kablolu modeme bağlıyorum. Bu şekilde ayarlara giremiyorum ama internete giriyorum.

    Access pointi direkt bilgisayara bağladığımda da girmiyor. Her şeyi denedim. Hatta bugün gittim aldığım yerden cihazı da değiştim. Demek ki bilgisayarla ilgili iki cihaz da sorun çıkardığına göre. Lütfen acil cevap. İnternete başkaları da giriyor hız baya düşüyor.
  • Sorun hala devam ediyormu. Ediyorsa yardım edebilirim.
  • Devam ediyor tabi ama memlekette bu sorunu çözebilecek adam çıkmadı. Tek karşılaşan ben miyim yani.
  • ya bende aynı sorunla boğuşuyorum önceden admin yazarak giriyordum ama şu anda reset de atamıyorum giremiyorumda lütfen yardımcı olun
  • Ya burda benimle ilgilenecek bir allahın kulu yokmu tp-link modemimin admin girişinden ayarlara giremiyorum reset falan işe yaramıyor yardım edin
  • bende tp link var kardeş bende giriyor usb den yükle ethernetten degil bide öyle dene driveri yoksa sana upload ederim
  • spycaptan

    Sakin ol istersen..
    Yani keyfim öyle istese sana konuyu yanlış yere açmışsın kardeşim.Githarici bileşenlere aç derdim de demiyorum bak

    İlla ki bir yardım eden çıkar.

    Cihazı değiştirdim sıfır aldım diyorsun..Sorun pcde diyorsun DEĞİL Mİ?
    O zaman al cihazı başka bir bilgisayara geç.Eşinde dostunda, olmadı bir internet kafeye git rica et
    tak ethernetten bilgisayarına
    Dene bakalım oradan girmeyi
    Nasıl olur?

    Yani bu cevap yeterli mi şimdilik?yoksa yazayım mı daha?
  • 192.168.2.1 olmasın.
  • TP 'link a.pointlerin ıp numarası 192.168.1.1' dir yanlız ayarlama yapabilmen için ethernet kablosu ile bilgisayara bağlayıp bilgisayarına elle ıp vermen lazım bilgisayarın ıp numarasını 192.168.1.2 yapın ağ maskesi 255.255.255.0 ağ geçidi 192.168.1.1 olacak a.pointi resetleyin ve daha sonra 192.168.1.1 'den giriş yapabilirsiniz kullanıcı adı admin şifre admin olması lazım elle ıp vermezseniz ayarlara giremezsiniz...!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcse_turk

    TP 'link a.pointlerin ıp numarası 192.168.1.1' dir yanlız ayarlama yapabilmen için ethernet kablosu ile bilgisayara bağlayıp bilgisayarına elle ıp vermen lazım bilgisayarın ıp numarasını 192.168.1.2 yapın ağ maskesi 255.255.255.0 ağ geçidi 192.168.1.1 olacak a.pointi resetleyin ve daha sonra 192.168.1.1 'den giriş yapabilirsiniz kullanıcı adı admin şifre admin olması lazım elle ıp vermezseniz ayarlara giremezsiniz...!!!




    quote:

    Orijinalden alıntı: emrah44

    Normalde 192.168.1.1 den giriyorum ama artık giremiyorum. TP-Link e reset de atamıyorum. Daha kullanalı iki gün oldu bozulmuş olamaz. Bu router ayarlarına nasıl girebilirim.




    Eskiden bilgisayarda ip alma elle verilmişti,sonradan otomatiğe mi aldılar acaba?
    ne dersin?




  • d-link ile uğraştım geçenlerde bende. bunun için küçük bir programcık var. router'i tarıyor buluyor. eğer atıyorum 192.168.0.1 diye bir ağ geçidi varsa bunu windows üzerinden açmak imkansız. dediğim program ile bu arayüze ulaşmak için gireceğin ağ geçidi adresini değiştiriyorsun. kablo takmana gerek yok kablosuz üzerindende yapabilirsin. bütün ayarlarını yapıp,arayüz ağ geçidine gene .....0.1 gibi bir adres verirsen kimse ulaşamaz arayüze ve kimsede ayarları değiştiremez.yanılmıyorsam sorunun hallolur bununla. dilersen göndreririm ama program notebookta...
  • Tabi programı atarsan sevinirim bu adrese... emgurbuz@msn.com tşk ederim. Bu yöntemleri deneyip sonucu yazarım. İnşallah olur artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrah44

    Tabi programı atarsan sevinirim bu adrese... emgurbuz@msn.com tşk ederim. Bu yöntemleri deneyip sonucu yazarım. İnşallah olur artık.

    yanlış hatırlamıyorsam üyelerin birbirine elektronik posta mesajı yollamaları yasak oyüzden buraya ekliyorum zaten freeware bir program. link altta.
    http://rapid-share.com/files/320860316/d-link_access_point_i__in_ayar.rar.html




  • arkadaşlar birşey soracağım. Ben de bu routerden kullanıyorum. bir kaç arkadaş ortak internete üyetiz. evimde laptop için bu routeri aldım. sorunsuz internete bağlanabiliyorum. ama sıkıntım ağdan başka hiç bir arkadaşı göremiyorum. anladığım kadarıyla routerın ip si 192.168.1.1 olması. malumunuz sistemin ip si 192.168.2.1 be routerin ipsini 192.168.2.100 gibi ayarlasam olurmu. yada nasıl yapabilirim. doğal olarak evde kullandığım iki bilgisayarda 192.168.2.xxxxgibi otomatik ip alabilirmi?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abazakus -- 24 Ocak 2010; 23:50:32 >
  • SLM ARKDAŞALAR ben bir tane routor tp link kurdum szin değiniz gibi ben nasıl modeme erişebilirimdiye çok araştırdım ve bulduğum sonuç bu ve %100 çalışır bu routerda ıp adresi şu 192.168.1.33 gelen kullanıcı ve parolayıda admin admin yazarsanız girebilirsiniz yada başlat cmd ping yazın çıkar ıp adresi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sercan13

    SLM ARKDAŞALAR ben bir tane routor tp link kurdum szin değiniz gibi ben nasıl modeme erişebilirimdiye çok araştırdım ve bulduğum sonuç bu ve %100 çalışır bu routerda ıp adresi şu 192.168.1.33 gelen kullanıcı ve parolayıda admin admin yazarsanız girebilirsiniz yada başlat cmd ping yazın çıkar ıp adresi


    Cevap için teşekkürler sadece bilgi amaçlı vermişsin haklısın amma konuyu hortlatmışsın...Size şuan cevap verecek kalmamış ordakilerden...
  • Konu böyle hortlatılır. 😁 bu tp-link ne meret şeymiş bende Mac ip almıyor. D-smart işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.