Şimdi Ara

Windows 7 ve A4tech PK-636MA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, A4tech PK-636MA webcam kullanıyorum fakat Windows 7 ile driver sorunu yaşadım. A4tech in sitesinde sadece vista sürücüleri var.
    Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?



  • biraz zaman geçtikten sonra çıkaracaklardır vista da sonradan çıkardılar a4 tech dandik firma değil sattığı ürünün arkasında durur ayrıca bu ürün piyasada hala satılan bir ürün win 7 sürücüleri çıkarmazlarsa satamazlar onun için biraz sabır bence
  • A4tech sitesinden PK-936MA driverini indir.. Dosyaları bir yere aç.. Sonra bilgisayarımda sağ tıklayarak özellikler yada yönetten girerek Aygıt yönetisine ulaş. Ordan kameranın üzerine gelerek şimdi güncelleştiri seç. Yol olarak da siteden indirmiş olduğun driveri gösterereceksin. Tek yapman gereken XP64_VISTA klasöründeki driveri göstereceksin. Donanım başarılı ile kurulacak diyor. Sonra Camera klasorune gel Setup de masaüstünüde programlarını atıyor.. Ben az önce denedim çalışıyor.
  • Vista Driveri 7'de çalısıyor ama bazen Msn'de kamera açarken sorun yasıyorsunuz haberiniz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Online Bilgisayar -- 29 Ocak 2010; 9:52:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xtipitiPx

    A4tech sitesinden PK-936MA driverini indir.. Dosyaları bir yere aç.. Sonra bilgisayarımda sağ tıklayarak özellikler yada yönetten girerek Aygıt yönetisine ulaş. Ordan kameranın üzerine gelerek şimdi güncelleştiri seç. Yol olarak da siteden indirmiş olduğun driveri gösterereceksin. Tek yapman gereken XP64_VISTA klasöründeki driveri göstereceksin. Donanım başarılı ile kurulacak diyor. Sonra Camera klasorune gel Setup de masaüstünüde programlarını atıyor.. Ben az önce denedim çalışıyor.


    saol arkadaşım driver ı indirdim şimdi dediğin yönergeleri uygulayacağım.. yazarım buraya sonucu..
  • Hocam sonuç nedir acaba denedinmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.