Şimdi Ara

Nano plazma ısıtıcılar? nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
100.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    bütüb bu kizilötesi ısıtıcılara rakip vir de Nano ısıtıcıları buldum.

    Bunlar nasıldır, tecrübe eden var mı acaba? Tasarım olarak gayet şık duruyorlar.. Ufo vs. ye göre evime bunlardan koymak isterim.

    Sanırım seramik yapılı bir zam arkası rezistans var.

    http://www.nanoplazma.com.tr/



  • Bu gun veito ısıtıcı ararken denk geldi.1800w lığı vardı 32' 1. kademede ısıyı 2 metreden cok rahat hissediyorsunuz,görünüm olarakda çok hoş.Yalnız fiyat olarak biraz pahalı,32' 1800w lığı 375 tl idi.Satıcının söylediğine göre günde 8 saat çalışmada 2.05 tl lik bir elektrik harcıyormus.Kullanan arkadaslar varsa yorumlarını yazarlarsa sevinirim.
  • hiç yok mu arkadaşlar tecrübe eden?
  • 1800w 1,8 kw yapar. 1 kw elektrik 20-25 kuruş ortalama. 8 saatte 2 milyon falan yapar, doğrudur. Ayda 60 milyon. Tek oda,o da ısıtırsa. ki tüm elektrikle çalışan elektrik sobalarının verimleri %99 falan. Sadece tipleri ve frekansları değişik.
  • UFO tipi şekilsiz ıstıcılara göre daha güzel görünüyor Dekorasyonunuza uyuyorsa alınabilir fakat nano deyince şöyle bir durmak gerekiyor.

    Birde az yakar çok ısıtır muhabbetlerine kanmayın 1800 watt bir ısıtıcı kadar ısıtır ve yakar

    Son zamanlarda piyasaya bir ittirme yapmak isteyenler çoğunlukla nano teknoloji ve bor teknolojisi isimlerini kullanır oldular şimdi bunlara bir de plazma teknolojisi lafı eklenmiş

    Dikkat edin yapan - satan firma hakkında fazla bilgi yok bayiler belirsiz çinden getirip burada paketleyip satacaklar gibi bir durumda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 4 Kasım 2009; 9:18:17 >
  • Yazıktır insanları bu şekilde kandırmalarına sanayi bakanlığı nasıl göz yumuyor. Aslı astarı olmayan bilimsel temeli ispatlanmayan iddialar reklam kanununa göre yasak ikeni haksız rekabete neden olurken nasıl bu insanlar böyle akla zarar iddialarla ürün pazarlıyorlar. Yazıktır yazık.

    Isıtıcı alırken, elektrikli ısıtıcı için, bir mekanı ısıtmak istiyorsak içerisinden havayı geçirerek havayı ısıtan , radyatör şeklinde veya kızarmayan rezistanslara sahip ürünleri seçmeliyiz. Evinizi harcadığı elektrik oranında ısıtır.
    Eğer amacımız büyük bir mekanda sadece insanların üşümemesi ise, bu durumda Kızaran rezistanslı quartz sobalar devreye giriyor. Çünkü bunlar elektrik enerjisini ışınım şeklinde ısı olarak iletiyor. eğer önünde birisi yoksa bir işe yaramıyor, evinizi harcadığı elektrik oranında ısıtmıyor. Bunların verimi ancak önündeki herşey siyah olursa tam olur. aksi halde boşa gider 2000-3000 W .

    Şu anda 25-50 TL ye satılan, 2000W hava ısıtıcılarını odanızı ısıtmak için kullanabilirsiniz. Duvara monte edilenler en mantıklısı. En verimli ısıtmayı bununla yaparsınız.
    İçeriyi ısıtmanın mümkün olmadığı, Yalıtımın zayıf veya hiç olmadığı Açık alanda,büyük işyerinizde, atölyenizde,Fabrikada, veya çok büyük salonunuzda o an üşümeyelim karşısında diye bir çözüm düşünüyorsanız ancak o zaman Quartz ısıtıcıları düşününüz. Mekanı ısıtmanın mümkün olmadığı yerlerde.
  • Sanırım sadece marka olarak Nano..
    Öyle fason bir nanoteknoloji iddialari yok gibi :)

    http://www.dijimecmua.com/dagitim-kanali-dergisi/455/index/675544_nano-plazma-isitici-nano-plazma-heater/

    çıkan imaja tıklayıp dergideki röportajı okuyabilirsiniz.

    Bana güzel bir ürün gibi geliyor
  • Kullananların yorumlarını bekliyoruz.......
  • hiç yok mu arkadaşlar ya cam ısıtıcı kullanan? Nano, ardo, nobo vs.??
  • NANO KULLANIYORUM..

    arkadaşlar eğer amaç duvarda dekoratif duran bir ısıtıcı ise görünüşü güzel.. fakat ısınmak için ise nano ısıtıcı sadece kendini ısıtıyor.. günde 16 saat açık tutmama rağmen odamın ısısı hiçbir ısıtıcı kullanmadığım diğer odam ile aynı.. üstelik de bir dünya para ödedim... 360 liralık bir ısıtıcı ama kutu kadar odamı ısıtmıyor işte.. ufo alsaymışım keşke.. sakın nano almayın, paranızı sokağa atarsınız.. şu kızıl ötesi, nano enerji vs. yalanlarına inanmayın sakın.. ben hata ettim....
  • sizin yalıtımda bir problem var bence hocam. Ben de ayaklı modellerden edindim bir tane. Isıtma olarak çok memnunum. Duvar kenarına koymak içinde arka koruyucu ayaklar var zaten. Gayet hoş bir ürün.
    Tüketim tarafını ay sonunda görücez ama :)
  • Nano plazma türevi ürünleri bir Beko bayinde ve bir berber de denedim... ancak çok randımanlı bir durum yoktu.

    walla ben şu anda bu yeni ürünleri aldım ve kullanıyroum.. yorumlarımı ve diğer arkadaşların yorumlarını okuyabilirsiniz. bu üründe de öyle cayır cayır ortam ısıtması yok. ama homojen ve güzel bir ısıtma sağlıyor. dosta tavsiye edilir bir ürün. ayrıca 1800 watt yerine 500 watt tüketiyor.. süper bence... klima, kombi gibi kıyamet masraf yapana kadar...

    http://forum.donanimhaber.com/m_29878938/tm.htm
  • Arkadaşlar nano teknolojisini iyi araştırın lütfen. Resitans sistemi ile ısıtma yapan firmalar nano değildir.
    www.nanotherm.tv veyawww.nanotherm.biz adreslerini ziyaret etmeden ısı değerlerini karsılastırmadan karar vermeyin. Buraki ürünler resitans sistemi kullanmaz . gerçekten havayı kurutmaz.
    Resitansların ısınması demek havayı kullanması anlamına gelir. Piyasada bir cok benzeri ürünü yanlış anlatımlarla alıp enerji tasarrufu yapacagını zanneden arkadaslar daha sonra yanıldıklarını görüyorlar.

     Nano plazma ısıtıcılar? nasıldır?
  • nanoTherm plazma ısıtıcı doğru ısı hesabı yapılarak kurulursa hiçbir şikayet almazsınız. Paranız cebinizde kalır ve bu ısıtıcıdan pişmanlık duymazsınız.

     Nano plazma ısıtıcılar? nasıldır?
  • üstad resiztans sistemi olanalar nano değil demişsiniz ama maalesef bu üründe rezistanlıdır. :)

    Cam ısıtıcılarda 2 tür teknoloji mevcut. Birincisi direk cam arkası gümüş baskıdır ki bu da rezistansdır. Diğeri de iki kat lamine cam arasına entegre edilmiş rezistansdır. Bu türler şeffaf olabilir rezistansı görmezsiniz. Ama ilk tür hep siyah boyalı veya resimlidir. Çünkü arkasında varolan baskıyı kapatmak için. Mantık olarak otomobil arka camlarındaki buz çözücü rezistans gibidir.


    quote:

    Orijinalden alıntı: lukos

    Arkadaşlar nano teknolojisini iyi araştırın lütfen. Resitans sistemi ile ısıtma yapan firmalar nano değildir.
    www.nanotherm.tv veyawww.nanotherm.biz adreslerini ziyaret etmeden ısı değerlerini karsılastırmadan karar vermeyin. Buraki ürünler resitans sistemi kullanmaz . gerçekten havayı kurutmaz.
    Resitansların ısınması demek havayı kullanması anlamına gelir. Piyasada bir cok benzeri ürünü yanlış anlatımlarla alıp enerji tasarrufu yapacagını zanneden arkadaslar daha sonra yanıldıklarını görüyorlar.

     Nano plazma ısıtıcılar? nasıldır?

  • ÜSTAT normalde deiklerin doğru. fakat nanotherm tamamen senin dediklerinin aksine calısan bir sistemdir. bunu merak ediyorsan veya ediyorsanız lütfen temasa geciniz. sistemi tamamen farklıdır. resitans veya seramik ümüş vs. sizin dediğiniz sisemi kullanmaz:) ÜRÜN ün ÖZELLİĞİ ZATEN BUDUR.
  • Kablolara da bir çözüm bulsaydınız keşke :)
  • türk parası ile beş para etmez bir ürün vectanın aynısı ALANYADA beni ısıtamıyor kimseyi ısıtamaz onca parayı boşa verip yazık etmeyin uzak durun mümkün degil ancak 2 metre ıstıyor ötesi buz gibi ufolar bile daha iyi hatta enucuz ısıtıcılar bile bundan daha iyi geri bile almıyorlar
  • bende nanoplazma kullanıyorum memnunum daha evelde lukos'un bahsettiği nano therm markayı aldım giresundan karbon cam ısıyı vermiyor kendini bile ısıtmaktan aciz bir ürün
  • medmad ve sadef arkadaslara cevap ;
    Medmad ısıtıcı ile ilgili bir probleminiz var ve kim ilgilenmiyor bu konuda bana yazarsanız sevinirim , sadef arkadasım Giresunda bu ürün ün satışını yapan herhangi bir yer yok bir yanlışınız olmasın ? bu konuda bilgi verirseniz sevinirim .
    Isıtıcılar 110 derece yüzey sıcaklıgına sahip tam enerji tasarruflu ısıtıcıdır. Yanlış kurulumlarda verim alınmaması kadar doğal bir sey yoktur. Bu bizim ısıtıcılar ıcın değil tüm ısınma sistemi ile ilgilidir. Isıtıcının kuruldugu alan M2 si önemlidir . kac m2 yi ısıtacagı bellidir. İlgili sitelerimizde ısı hesabları mevcuttur . Isınmak mucizevi bir olay değildir prensipleri vardır. öenmli olan az tüketimle iyi ısınmaktır.
    Firmamız için müşteri memnuniyeti kadar memnuniyetsizliğide önemlidir. Her iki arkadaşımızın sorununu çözmek için yardımcı olmak isterim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.