Şimdi Ara

Chevrolet Aveo BUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam bende sizler gibi araç almak için araştırdım chevrolet aveo almaya karar verdim.Ama iyi bir seçim yaptığımı sanmıyorum istediğim renk olmadığı için kapora bıraktım bir hafta sonra telefon açtılar aracın geldiğini bildirdiler işlemler yapıdı 21.10.2009 günü saat 19.00 da aracı teslim ettileraracı aldığımda kilometre saati 13 ü göstermekteydi izmir bornovadan teslim aldım aracı evim konak ilçesi hatay semtinde yaklaşık 19 km mesafede daha araca bindim 3 km sonra aracın ön tarafında şimdiye kadar kullandığım değişik marka arabalardan duymadığım sesler gelince yoldan servise telefon açtım yeni araba kullanın daha sonra servise gelirsiniz dediler 3 gün sonra servise gittiğimde yetkili ile beraber test yapıldı bu araclarda önden gelen bu seslerin olabileceğini söylediler ve lastiklerin havalarını düşürdüler ben hayret içinde kaldım 2010 model 50 Km de bir aracın böyle çıkması beni şok etti daha sonra torbalıdaki merkezi aradım telefona çıkan yetkili çok kibar ve yol gösterici olarak bana başka servisler önerdi bende bu servislerden birine gittim çok ilgili ve yakınlıkla test ettiler aracta olmaması gerektiğini söylediler ve amortisörlerden olduğunu belirterek amortisör siparişi verdiler,siparişlerin gelmesini beklemekteyim. Benim üzüntüm KALİTE kontrolu yapılmadan CHEVROLET markasının biz araç kullanıcılarına böyle sorunlu araçların gerekli kontrollarının yapılmadan satışa sunulması açıkcası üzmüştür.Arabanın tüm alt takımlarından gelen bu sesler benim araçla yolculuk yapmamın korkusunu sanırım sizlerede yansıtmıştır.Ben belli yaşa gelmiş 35 senedir çok değişik araç kullanan biri olarak bu aracımdaki seslerden sonra arkadaşımın kullandığı 1978 model murat 131 e ve 1975 model anadol kamyonete bindim (karşılaştırmak için) arabaların alt takımlarından ne kopacak mış gibi sesler nede sedalar duydum otomobil teknolojisinin bukadar ileri olduğu bir dünyada Kalite kontrolundan yoksun bu araçları bizlere satmayı uygun gören ithalatcı firmalar ve satıcı firmaları eshefle kınıyorum.Tek dileğim Amortisörler değiştikten sonra ALT takımlardan ve AMORTİSÖRlerden gelecek o korkunç lakırtılar ve seslerin kesilip kesilmiyeceği ile CHEVROLET araçların gerçekten bukadar teknoloji Fakirimi oldukları ortaya çıkacaktır Tüm CHEVROLET kullanıcılarına ve form daki arkadaşlara rahatsızlığımdan dolayı özür dilerim.



  • Merhaba Sn.Mft1954 fazla karamsar olmayın , size denk gelen bir hata olduğunu sanıyorum, ben de 2005 Nisanında sizin gibi (her ne kadar Kalos değişip Aveo olsada)0 km Kalos aldım halen kullanıyorum .Kendi yorumlarım bi tarafa (objektif olmayabilir) ama arabama binen,kullanan dost tanıdık vs.arabanın ne kdar sessiz ne kadar rahat olduğunu söylemişlerdir hatta ben arabayı aldığımda çalışırken çoğu zaman kontak çevirdiğim olmuştur ,sizin sorununuz büyük ihtimal amartisördendir ,canınızı sıkmayın, selamlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizik72 -- 1 Kasım 2009; 17:59:34 >
  • Bende gecen hafta ailemizin 3. aveo sedanını aldım. 2006dan bu yana bindiğimiz aveolarımızda hiçbir sorun ya da sesle karşılaşmadık. Bence olay sizin talihsizliğinizden öte değildir.
  • evet sizinki büyük bi talihsizlik bende 2007 kasım ayında ikinci el 43000 de aldığım aracımı 2 senedir kullanıyorum.araç 93000 e geldi periyodik bakımlar haricinde hiçbi sorun çıkarmadı Allah'a Şükür.Arkadaşımın 2008 de aldığı sıfır km 316 bmw sinde bile kapıların kitleyip açılmaması direksiyon tıkırtısı gibi garip sorunlarla baya bi servise gittiğini hatırlatayım.Yani bu biraz şans ve denk gelme işi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MFT1954

    Herkese selam bende sizler gibi araç almak için araştırdım chevrolet aveo almaya karar verdim.Ama iyi bir seçim yaptığımı sanmıyorum istediğim renk olmadığı için kapora bıraktım bir hafta sonra telefon açtılar aracın geldiğini bildirdiler işlemler yapıdı 21.10.2009 günü saat 19.00 da aracı teslim ettileraracı aldığımda kilometre saati 13 ü göstermekteydi izmir bornovadan teslim aldım aracı evim konak ilçesi hatay semtinde yaklaşık 19 km mesafede daha araca bindim 3 km sonra aracın ön tarafında şimdiye kadar kullandığım değişik marka arabalardan duymadığım sesler gelince yoldan servise telefon açtım yeni araba kullanın daha sonra servise gelirsiniz dediler 3 gün sonra servise gittiğimde yetkili ile beraber test yapıldı bu araclarda önden gelen bu seslerin olabileceğini söylediler ve lastiklerin havalarını düşürdüler ben hayret içinde kaldım 2010 model 50 Km de bir aracın böyle çıkması beni şok etti daha sonra torbalıdaki merkezi aradım telefona çıkan yetkili çok kibar ve yol gösterici olarak bana başka servisler önerdi bende bu servislerden birine gittim çok ilgili ve yakınlıkla test ettiler aracta olmaması gerektiğini söylediler ve amortisörlerden olduğunu belirterek amortisör siparişi verdiler,siparişlerin gelmesini beklemekteyim. Benim üzüntüm KALİTE kontrolu yapılmadan CHEVROLET markasının biz araç kullanıcılarına böyle sorunlu araçların gerekli kontrollarının yapılmadan satışa sunulması açıkcası üzmüştür.Arabanın tüm alt takımlarından gelen bu sesler benim araçla yolculuk yapmamın korkusunu sanırım sizlerede yansıtmıştır.Ben belli yaşa gelmiş 35 senedir çok değişik araç kullanan biri olarak bu aracımdaki seslerden sonra arkadaşımın kullandığı 1978 model murat 131 e ve 1975 model anadol kamyonete bindim (karşılaştırmak için) arabaların alt takımlarından ne kopacak mış gibi sesler nede sedalar duydum otomobil teknolojisinin bukadar ileri olduğu bir dünyada Kalite kontrolundan yoksun bu araçları bizlere satmayı uygun gören ithalatcı firmalar ve satıcı firmaları eshefle kınıyorum.Tek dileğim Amortisörler değiştikten sonra ALT takımlardan ve AMORTİSÖRlerden gelecek o korkunç lakırtılar ve seslerin kesilip kesilmiyeceği ile CHEVROLET araçların gerçekten bukadar teknoloji Fakirimi oldukları ortaya çıkacaktır Tüm CHEVROLET kullanıcılarına ve form daki arkadaşlara rahatsızlığımdan dolayı özür dilerim.


    Yaşadıklarınızın Chevrolet Aveo markasıyla ilgili bir sorunu kapsamıyor. Ne yazık ki gerekli kontrolleri yapmadan aracınızı aldığınız için ne yazık ki bütün sorumluluk sizdedir.

    Aracınız teslim edilirken, Satıcı ile beraber, test sürüşü talep etmeniz gerekirdi. Ve bu sürüşteki sorunları satıcı ile görüşmeniz, ve içinize sinmeyen bir durumda derhal Aracı almamanız gerekirdi. Aracınızı aldıktan sonra bu işler ile uğraşmanız zahmetli olur. Ve sizi temin ederim, aklınıza gelebilecek bütün markalarda belli oranlarda böyle sorunlar yaşanır. Bu sorunlar üretim hattıyla ilgili sorunlardır.

    Saygılarımla...
  • bu sesler gittiğiniz yola da bağlı bir şey aveolarda süspansiyonlar serttir ve ses (yol da bozuksa) kaçınılmazdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.