Şimdi Ara

iPhone'u USB Olarak Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
20.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone'unuzu artik USB olarak kullanmak son derece kolay.

    Oncelikle Cydia'danhttp://apt.dmytro.me source'unu ekliyoruz.
    Sorurce'u ekledikten sonra icine girip USBdrive programini yukluyoruz.
    Kurulum tamamlandiktan sonra iPhone'u yeniden baslatip USBdrive programini calistiriyoruz.
    Create Disc sekmesine tiklayarak istedigimiz kadar bir alani secip (ben 6GB sectim) ikincil disk olarak atiyoruz.
    Son olarak Drive+iTunes sekmesine tiklayip cihazi yeniden baslatiyoruz.
    Artik cihazinizi USB den PC ye taktiginiza sectiginiz kadar alani USB disk olarak kullanabiliyoruz. Yani surukle birak yontemi ile istedigimiz dosyalari hep yanimizda tasiyabiliyoruz.

    Not: 3.0 ve uzeri FW lerde sorunsuz calisiyor. Ancak program halen beta asamasinda oldugundan henuz Appstore'a kabul edilmemis. Aksi bir durumda restore gerekebilir.

    Saygilar...



  • Beta olmasa deniyecektim..
  • Gerek yokki buna jailbreak yaptıktan sonra iFunbox indirin. General storage kısmına istediğiniz dosyaları atarak Iphone'u Usb bellek olarak taşıyabilirsiniz. Tabi takdığınız diğer bilgisayardada ifunbox olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esthell

    Gerek yokki buna jailbreak yaptıktan sonra iFunbox indirin. General storage kısmına istediğiniz dosyaları atarak Iphone'u Usb bellek olarak taşıyabilirsiniz. Tabi takdığınız diğer bilgisayardada ifunbox olacak.


    Bu programin guzel tarafida o zaten. Bu program sayesinde istediginiz bilgisayarda veri alip, veri aktarabilirsiniz. O bilgisayarda herhangi bir program kurulu olmasina gerek yok.
  • bu uygulamayı kesınlıkle yuklemeyın yukledıgım anda telefon artık kendını pc ye gostermemeye basladı akabınde restore vs de yapamadıgım ıcın ıphonun menusunden ıcerıgı sıleyım dedım ve telefon kıtlendı elma logosuna da dfo modada gecıyor hatta itunes yazan modada gecıyor fakaatt pc ye yıne kendını gostermıyor baska pclerdede denedım ıtunesu kaldırtıpta denedım fakat sonuc nafıle sanırım telefonumun ısı bıttı bu arada arkadasımın ıphonunu ıtunesların hepsı goruyor acık ve net sorun telefonda ve bu sorun bu uygulamayı yukledıkten hemen sonra basladı bılgınıze...cozumu bılen bırılerı varsa yardım edebılrlerse sewınırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tippex

    bu uygulamayı kesınlıkle yuklemeyın yukledıgım anda telefon artık kendını pc ye gostermemeye basladı akabınde restore vs de yapamadıgım ıcın ıphonun menusunden ıcerıgı sıleyım dedım ve telefon kıtlendı elma logosuna da dfo modada gecıyor hatta itunes yazan modada gecıyor fakaatt pc ye yıne kendını gostermıyor baska pclerdede denedım ıtunesu kaldırtıpta denedım fakat sonuc nafıle sanırım telefonumun ısı bıttı bu arada arkadasımın ıphonunu ıtunesların hepsı goruyor acık ve net sorun telefonda ve bu sorun bu uygulamayı yukledıkten hemen sonra basladı bılgınıze...cozumu bılen bırılerı varsa yardım edebılrlerse sewınırım.


    millete yanlış bilgi verme o senin beceriksizliğin niye o kadar kastın ki ? usbdrive i açıp default u seçseydin eski haline gelirdi
  • canım kardesım ne alaka becerısızlık??defaultu da sectım merak etme basıma gelen olayı paylasıyorum kullandıgın uslup yanlıs.
  • bu programı kesinlikle yuklemenizi tavsiye etmiyorum cunku nasıl kaldırılacagına daır hıc bır bılgı yok.
    ben yukledım 4gb yer ayırmıstım sımdı nasıl kaldıracagımıda bılmıyorum bulamıyorumda.
    wınscb ıle baglanıyorum butun klasorler baktım tek tek hıc bır yerde yukledıklerımı bulamadım sımdı sılemıyorum dısk yazmaya karsı korumalı dıyor.
  • calismiyor. PC gormuyor
  • Bu tip ne idüğü belirsiz programları kullanıp sorun yaşayan çok insan var.Cydiada o kadar repo ve içinde o kadar çok program varki bilmediğiniz repolar size büyük sorunlar yaşatıyor.Garanti ve sorunsuz uygulamaları tercih edin.
    Ifunbox denilen program 2mblık bir program ya da 5mb ancak hangi pcde internet yokki? Adam gibi kullanırsınız bu şekilde.
  • calisti beyler Drive Only secince PC usb olarak algiladi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [DMC]

    calisti beyler Drive Only secince PC usb olarak algiladi



    bendede çalıştı
  • Peki yarattiginiz partitiona ihtiyaciniz kalmadi ve kaldirmak istediniz, nasil kaldirilacak? Ben denedim ama beceremedim.
  • Beyler bende drive only bastim usb olarak gordu sonra drive+itunes a bastim itunes gordu ancak kamera olarak gormedi bende programi actim 2gb olarak actigim yeri sildim sonra programi kaldirdim sonra repoyu kaldirdim simdi fotolarimi nasil bilgisayarima atacagim birde en son cozum restoreyse su anda surumum 4.3.3(8J2) ipsw bilgisayarimda mevcut ben bilgisayarima baglayinca shift e basip ipsw yi secsem surumum yine 4.3.3 olurmu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyhh.. -- 2 Ekim 2011; 22:06:49 >
  • Uygulama insanelyi repoda vardı yükledim.

    Uygulamada 3 mod var.
    1. si default denilen mod. iPhone'un normal hali.
    2.si Drive+iTunes modu. Bu modda bilgisayarımdaki resim klasörü yerine usb sürücü geliyor. Usb gibi kullanabiliyorsunuz. Ama bu modun kötü tarafı itunes kurulu olan bilgisayarlarda ( iphone sürücüleri bulunan bilgisayarda ) bilgisayarımda herhangi birşey gözükmemesi. iTunes'i aynı şekilde kullanabiliyorsunuz.
    3.sü Drive only modu. Bu modda itunes ve bilgisayarımdaki resim klasörü iptal olup yerine usb sürücü geliyor. Driverlar önemli değil. Her türlü flash disk olarak görüyor. Ama itunes iphone'u görmüyor. Görmesi için default moda almanız gerekiyorç

    Ben 3. modda cihaza dosya attım. Hız 2 MB/sn idi. iFunbox'ın hızı 10 MB/sn civarında olduğunu düşünürsek bence hız çok düşük.

    Bu arada ifile ile arama yaptım. Attığım dosyayı bulamadım. Dosyayı telefonda göremeyeceksem ne anlamı var bu programın.

    Uygulamayı kaldırmak isteyenler;
    Sorun yaşamamak için uygulamayı default moda aldıktan sonra kaldırın.
  • Arkadaslar burdaki bilgiler ne kadar yeni bilmiyorum.

    Simdi ben iphone 4 usb ile tv ye taktigimda icindeki dosyalari gormesini, resimleri ya da videolari muzikleri felan gormek istiyorum.

    Boyle bi program var mi?

    Yukarda bahsedilen program, disk alani actigimizda icine dosya atinca onu goruyor sanirim.
    Tlf u usb yapmak icin ve dedigimi gerceklesirmek icin ne yapmam lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

    Arkadaslar burdaki bilgiler ne kadar yeni bilmiyorum.

    Simdi ben iphone 4 usb ile tv ye taktigimda icindeki dosyalari gormesini, resimleri ya da videolari muzikleri felan gormek istiyorum.

    Boyle bi program var mi?

    Yukarda bahsedilen program, disk alani actigimizda icine dosya atinca onu goruyor sanirim.
    Tlf u usb yapmak icin ve dedigimi gerceklesirmek icin ne yapmam lazim

    ya bunu bende meark ediyorum cevabını.biri yardımcı olursa sewinirim.ama jailbreaksiz telefonları nasıl usb yaparız söylerseniz daha güzel olur. jb yaptırmadık sanırım yaptırmıcamda ne bilim.
  • bu arada arakdaslar bende yükledim ama kaldıramıyoruz bes gb alanımı yedi lanet olsun şimdi kullanamıyorum programıs silsem de olmuyor alanı sildim gene olmuyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.