Şimdi Ara

Facebook'taki Yeni Gizlilik Özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar malum facebookta yeni gizlilik özellikleri eklenmiş herşey karışmış gibi gözüküyo çoğu kişi şuanda profilinin açık olduğundan habersiz ben bile sonradan anladım eskiden benim profil resmim gözükmüyordu ama şimdi gözüküyor artı arkadaşlarımı sadece listemdekiler görebiliyordu beni eklemek isteyen kişiler listemi göremiyordu şimdi bu iki özelliği ayarlar bölümüden bulamadım profil resmiyle ilgili hiçbirşey yok arkadaşlarımı ya toptam gizliyorum yada ortada oluyo hiçbir şey anlamadım ben yada ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim



  • Onların hepsini ayrı ayrı girmen lazım. Ayarlardan özelleştiriceksin , sadece eski ayarlar demekle olmuyor
  • hakkımda kişisel bilgiler vs.. bisürü bölüm var ama seçenekler belli ya arkadaşların görebiliyo ya herkese ya arkadaşlarının arkadaşları vs. benim yapmak istediğim profil resmimin ve arkadaş listemin listemde olmayanlar tarafından görüntülenememesi

    adım adım yazacak bi arkadaş yokmu:(
  • evet profillerin yüzde 90 ı fora kimsenin haberi yok. sözde güvenlik için yaptılar değişikliği ama herkesin profil resimleri açıldı.
  • ne biçim güvenliktir bu artık profil resmimi gizleyemiyormuyum veya arkadaş listemi gizleyemiyromuyum bazı arakdaşlar gizlemiş ayarlar bölümünün suyunu çıkardım yinede bişey bulamadım:(
  • ayarlar - uygulama ayarlarından foto'yu sadece arkadaşlara göre ayarla
  • çokçok teşekkür ederim arakdaşım
    tamm onu yaptım arkadaşları nerden yapıcaz
  • Bu konuda sürekli soru geliyor, açıklayalım artık nasıl gizleneceğinizi.

    Arkadaşlar Profil sayfanızdaki Profil resminizin altında, Arkadaşlar sekmesinin yanında bir kalem var, ona tıklayınca Arkadaş Listesini Herkese Göster ibaresinin yanındaki tik işaretini kaldırırsanız arkadaşlarınızı kimse göremez! ( kutucuk boş kalsın )

     Facebook'taki Yeni Gizlilik Özellikleri


    Ben bu güvenlik açığını bu şekilde kapattım. Yalnız sorun şu ki, arkadaşlarınızı siz de profil sayfanızda göremiyorsunuz, bunun için Tümünü Gör'e tıklamanız, veya Arkadaşlarım sayfanıza gitmeniz gerekiyor.

    Bence bu açık kapatılana dek, bu şekilde idare etmeliyiz. İnanın bu durumdan bütün dünya rahatsızlık duyuyor, sadece biz değil.




  • Bir şey merak ettim arkadaşlar facebookta üyeliği olupta profilin tamamen hiç ismi çıkmayacak şekilde gizlenmesi mümkünmü?
  • ayarlar - gizlilik ayarları - arama'dan arama sonuçlarını en fazla arkadaşlarım'a kadar indirebilirsin, arkadaşların seni bulabilir, başkası bulamaz, email adresinle arama yapsalar bile, arkadaşın değillerse seni facebookta bulamazlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 18 Aralık 2009; 12:51:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fasilgibi

    Bir şey merak ettim arkadaşlar facebookta üyeliği olupta profilin tamamen hiç ismi çıkmayacak şekilde gizlenmesi mümkünmü?



    gizlilik ayarları>arama dan seni kimlerin bulup bulamayacağını denetleyebilirsin sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkness

    ayarlar - gizlilik ayarları - arama'dan arama sonuçlarını en fazla arkadaşlarım'a kadar indirebilirsin, arkadaşların seni bulabilir, başkası bulamaz, email adresinle arama yapsalar bile, arkadaşın değillerse seni facebookta bulamazlar.




    başta böyle idi zaten zeki facebook kendi ayarlamış bunu böyle!! bu büyük bir açık bence hemen halletsinler ya arkadaşlarımda göremiyo yada herkes görüyo!!!
  • Peki son soru arkadaşı olduğuna emin olduğum birinin arkadaş listesinde de yok bu kişi acaba ordadamı görünmez?
  • ?? soruyu pek anlamadım; senin arkadaş listendeki birinin arkadaş listesinde x şah sı yok, ama sen x şahsı ile arkadaş olduklarına eminsin, öyle mi?

    Eğer X şahsı, Gizlilik Ayarlarında profilini sadece arkadaşlarının görebilmesine izin veriyorsa, sen onu göremezsin evet, Arkadaşlarımın Arkadaşları seçeneğini seçseydi, sen de X'i görebilirdin arkadaşının listesinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fasilgibi

    Peki son soru arkadaşı olduğuna emin olduğum birinin arkadaş listesinde de yok bu kişi acaba ordadamı görünmez?



    ???
  • arkadaş seni engellenenler listesine eklemiş olabilir eğer öyle yaptıysa onu hiçbir yerde ne arkadaş listelerinde ne email aratarak hatta grupta adminse bile göremezsin bulamazsın ancak google dan ad soyad yazıp bulabilirsin
  • Şimdi şöyle, aradığım şahıs hiç görünmüyor listede. Bu kişinin samimi bir arkadaşı var üyeliği olsa, onu kesin ekler kendini unutur onu eklemeyi unutmaz. Bu arkadaşının listesine baktığımda onun ismi yok buda mı gizlenebilir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fasilgibi

    Şimdi şöyle, aradığım şahıs hiç görünmüyor listede. Bu kişinin samimi bir arkadaşı var üyeliği olsa, onu kesin ekler kendini unutur onu eklemeyi unutmaz. Bu arkadaşının listesine baktığımda onun ismi yok buda mı gizlenebilir?



    dediğim gibi bu arkadaş seni engellemiştir büyük ihtimalle yada hesabını kapatmıştır

    bunuda şu şekilde yaparsın ayarlar>gizlilik ayarları>engellenenler listesi ne tıklarsın ordan kişinin emailini yazarsın o kişiyi engellemiş olursun
  • başka hesapla aramak arkadaşın aklına gelmiştir heralde

    Engellemesine gerek yok, adamın hesabı gizlidir, Arama ayarlarında "Sadece Arkadaşlarım" seçeneğini seçmiştir.

    önceki mesajımda açıklamıştım, nesini anlamadın fasilgibi ?
  • Tamam anladım teşekkür ederim herkese benim facebook yok başkalarınınkinden bakıyorum engelleme ihtimali yok yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.