Şimdi Ara

İnternetten tam ekran video izlerken bilgisayar donuyor[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, yei bi sistem topladım fakat şöyle bir problemim var internet üzerinden (firefox yada internet explorer farketmiyo) video izlerken, normal ekranda problem olmuyor fakat tamekran yaptığımda 1-2 saniye içinde ekran kararıyo ses geliyo sonra bilgisayar donup kalıyo. Reset atmak zorunda kalıyorum. Sistem yeni ve fenada sayılmaz.
    gigabyte p55 ud3r
    i5 işlemci
    Saphire 5850 ekrankartı
    team 1600 mhz 2*2 ram
    wd cb 500gb hdd

    internetten araştırdığım kadarıyla bu sorun yaşanan bi durumn fakat ben net bir çözüm bulamadım, forumlarda hep sonuçsuz kalmış, umarım biz burda buluruz. Şimdiden herkese teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • hee bide internete girdiğimde mouse da büyüyor, anlamadım, lütfen birileri yardım etsin call of duty i herşey full de rahatlıkla oynayabiliyorum ama internette böyle şeyler oluyor.(tarayıcı fark etmiyor.)
  • tam ekran problemi bu şekilde hallodu ama mousun büyümesini nasıl halletcez bilen varmı, mousun dışında herşey normal.
  • Mouse'nin normal ve büyümüş halini print screen ile resim alarak buraya bir koyar mısın?
  • arkadaşlar saolun sanırım mousun büyüme sebebide aynıymış heralde internet sayfalarında otomatik zaten flash resimler şunlar bunlar birsürü şey olduğu için o problemi yapıyodu valşha şimdilik tık yok normalde şimdiye büyümesi lazımdı ben bu mesajı yazana kadar bile herkese tekrar çok teşekkür ediyorum.
  • arkadaslar merhaba. bende de aynı sorun vardı aynı şekilde çözdüm ancak sorunun neden kaynaklandıgını merak ediyorum. işin garibi ilk yazan arkadasla aynı sisteme sahibim. donanımsal bir problem mi acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.