Şimdi Ara

Windows 7 Ses Sorunu (Realtek) Yardımınıza ihtiyaç var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar söyle bir sorunum var :

    realtek audio driver

    windows 7 kurdum.Bütün aygıtları tanıdı fakat ses kartını bi türlü tanımıyor!realtek audio driver i yükledim vista olanını uyum sorunu olmasın diye sonuç "0" idi. sizden ricam bu soruna bir çözüm bulmanı yönünde artık sinirlerim bozuldu.

    PRİNT SCREEN

    bu donanım yüklü diyor. ne yapmalıyım?? şimdiden teşekkürr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkooo -- 1 Ocak 2010; 15:35:45 >



  • Aynısı benimde başıma gelmişti.Ben şu şekilde çözdüm.İlk önce aygıt yöneticisinden ses kartını kaldır.Realtek sitesinden hd audio win7 driverlarını indir yükle.Aygıt yöneticisinden pc yi tarat ve ses kartın cıkıcak ondan sorası zaten prosedür next next..
  • usta direk ses kartını setup dosyası ile kurma, aygıt yöneticisinden ses kartına sağ tıkla aygıtı güncelleştir de fakat klasörleri otomatik bulma değil de sen buldur vista klasörünü seçtir ses kartı klasörü içinde böyle dene istersen..direk ses kartının klasörünü seçme yalnız dikkat et ses kartı klasörü içinde vista klasörünü seçtir o zaman ses kartı kurulacaktır..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skuti61

    Aynısı benimde başıma gelmişti.Ben şu şekilde çözdüm.İlk önce aygıt yöneticisinden ses kartını kaldır.Realtek sitesinden hd audio win7 driverlarını indir yükle.Aygıt yöneticisinden pc yi tarat ve ses kartın cıkıcak ondan sorası zaten prosedür next next..

    bunu deneyecektım fkaat realtek ın sıtesınden ındıremedım ıste :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: welcome to hell

    usta direk ses kartını setup dosyası ile kurma, aygıt yöneticisinden ses kartına sağ tıkla aygıtı güncelleştir de fakat klasörleri otomatik bulma değil de sen buldur vista klasörünü seçtir ses kartı klasörü içinde böyle dene istersen..direk ses kartının klasörünü seçme yalnız dikkat et ses kartı klasörü içinde vista klasörünü seçtir o zaman ses kartı kurulacaktır..

    bunu denedım oldu cooook tesekkur dostum süpersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.