Şimdi Ara

Tokluk kemeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mide üzerine dışarıdan yerleştirilen balon tokluk hissi oluşturuyor

    Bu akşam, kanallarda izlediğim bu haberi sıcağı sıcağına sizlerle paylaşmak istiyorum. Çünkü hareketsizliğin ve hazır yiyeceklerin tetiklediği (obezite) şişmanlık hepimizi ilgilendiren bir konu haline gelmiştir. Şişmanlığa yatkın bünyelerce rejim, bir türlü tamamlanamayan, hep ileri tarihe ötelenen, birsürü zevksiz yemeklerin sıralandığı uzun bir listedir ve bu yüzden önlenemeyen şişmanlıklar, sağlıksız beslenme ve şekil bozuklukları, ruhsal sinirsel yapı v.s hayatımızdaki pek çok olumsuzlukları da beraberinde getirir. İşte bunlara son veren beklediğimiz buluşu bizler için Doç. Dr. Mesut Başak buldu. Aç kalmadan, bıçak altına yatmadan zayıflamak mümkünmüş artık. Ne diyordu haber? "Aşırı kilolu kişilerin artık mide içine balon veya kelepçe takmadan da zayıflaması mümkün olacak. Sema Hastanesi Dahiliye Uzmanı Doç. Dr. Mesut Başak, mide üzerine dışarıdan bir korse yardımıyla yerleştirdiği balonla tokluk hissi oluşturarak, insanların zayıflamalarını sağlıyor." Sonra devam ediyor haber, birlikte izleyelim:

    Başak, 'tokluk balonu' ismini vermeye hazırlandığı ürünü için patent başvurusunda bulunduğunu,balonu şu anda yüz kişi üzerinde denendiğini ve bir hastanın iki ay içinde bu yöntemle 164,5 kilodan 140 kiloya düştüğü belirtiyor. Bel çevresine göre 5 farklı şekilde tasarlanan ve dışarıdan baskı yaptığı için mideyi küçülten balonun ilk denemelerinde büyük başarı sağlanmış. Bel çevresi 70 cm'den 150 cm'e kadar olan hastalar bu farklı tasarımları kullanabilecek. Mesut Başak, bel çevresi 150 cm üzerinde olan obezler için de özel ürününlerin yapılabileceğini aktarıyor. Kelepçe takılması ve mide içine balon yerleştirilmesi gibi riskli yöntemlerin aksine tokluk balonunun herhangi bir tehlikesinin bulunmadığını anlatan Başak, ''Normalde bir öğünde 4 porsiyon yemek yiyen bir kişi bu balon sayesinde bir porsiyon ile tokluk hissine ulaşabiliyor. Üstelik hiçbir tehlikesi de yok. Midenin içine konulan kelepçe ya da balonun ters etkileri olabiliyor." şeklinde konuşuyor.

    Tokluk balonunun insan vücuduna uyum sağladığını bu nedenle diğer organlara zarar vermediğini de dile getiren Mesut Başak, "İnsanlar sabah uyanınca bu ürünü takıp gün boyunca taşıyabilir. Gece yatarken çıkartabilirler." ifadesini kullanıyor.

    VatanBir'in Notu: Çok eskiden beri halk arasında bilinen ve uygulanan bu sistemi bizlere tıbbi anlamda fayda sağlar hale getirdiği için genç doktorumuzu tebrik ederiz. Başarılarınızın devamını diliyoruz.





    valla ben randevu aldım bir sürü tahliller istediler pazartesi büyük ihtimal o tahlilleri yaptıracam daha sonra fakslayacam onun sonuçlarına göre yapcaklar.

    daha önce kullanan olduysa etkisi nasıl internette okudum %90 etkisi oluyormuş







  • Bence sağlıklı bir yöntem değil. Nefsini mi kendini mi kandırıyorsun durumu olmuş.. İyi bir diyetisyen ve düzenli spor ile istenilen kıvama gelmek kolay. :)
  • Obezlerden kazanılan para hiç bir şeyden kazanılmıyor. Bence para tuzağıdır. Veya e azından evde sağlam bir balonu mide üstüne sıkıca bastırarak denenebilir.
  • hakan_d20 kullanıcısına yanıt
    Bizde bu ürünü alalı 4 gün kadar oldu. Annemin kilo problemi var. Ondan dolayı aldık. Ama ilginç olan ben oruçlu iken 15 dakika denedim, taktım. Gerçekten açlık hissini bastırıyor. yani mideye biraz baskı yapınca açlık hissi azalıyor. Bu güzel birşey aslında. Ama annemde başarılı olurmu ilerki tarihlerde belli olacak. İnanın annemin bu kilo probleminden kurtulmasını çok istiyorum. Hadi Hayırlısı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.