Şimdi Ara

██ HYUNDAI GETZ KULÜBÜ ██ (824. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
32.938
Cevap
125
Favori
2.789.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 822823824825826
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SORSANDİS16

    MRB ARKADAŞLAR BENDE 8 GÜN ÖNCE ALMIŞ OLDUĞUM GETZ LE GEZMEKTEN FORUMA GİREMEDİM :) BUGÜN YORUMLARI OKUDUM VE ŞUNU BELİRTMEK İSTEDİM. BENİM ARACIN (1,4 DOHC HY KLM NARÇİÇEĞİ) YOL BİLGİSAYARINDA 7,0 VE 6,9 GÖSTERİYO ŞEHİR İÇİ KULLANIYORUM VE ŞUANA KADAR TAM 600 KM YOL YAPTIM. 50YTL BENZİNLE 250 KM YOL YAPIYORUM. AMA SİZİN VERDİĞİNİZ DEĞERLER BAYA FAZLA.

    BİRDE ARACI ALDIĞIM GÜNDEN BUYANA BAGAJ KISMINDAN Bİ SES GELİYO AMA NEREDEN GELDİĞİNİ BULAMADIM STEPNE LASTİKTEN GELİYO OLABİLİRMİ ACABA. BU SES SADECE ÇUKURLARA GİRİNCE OLUYO. NORMAL SEYREDERKEN SES DUYMUYORUM.

    BİŞEY DAHA BELİRTEYİM. ARACIMLA KALKIŞ YAPARKEN GAZA BİRAZ DAHA YÜKLENMEM GEREKİYO EĞER FAZLA GAZA BASMASSAM ARABA STOP EDİYO ACEMİ GİBİ OLDUM YAW. ESKİ KULLANDIĞIM ARAÇLARA GÖRE KIYASLAMA YAPARSAM Bİ ANORMALLİK OLDUĞUNU SEZDİM. ACABA DEBRİYAJ YUKARDAMI KAVRIYO TAM ANLAYAMADIM?


    arkadaşım, bagaj kısmından çukurlarda gelen ses plakalıktan kaynaklanıyor. arka plaka ile araç kaportası arasına yassı sünger veya ona uygun bişeyle 5 cm kadar bir ebatta kıstırma yap. ses kesilecektir. hepimizinkinde oldu bu.

    getzlerin debriyaj yukarda kavrıyor arkadaşım. ayrıca motoru çok güçlü olduğu için diğer araçlardaki gibi değil de, debriyajı daha yavaş kaldırmalısın. hareketlerinde ne kadar yumuşak olursan ona uygun cevap verecektir motor. zamanla alışırsın merak etme.. alıştıktan sonra da trafikte faydasını göreceksin.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: *bulut*

    İyi Akşamlar!
    donanımhaber forumuna henüz yeni üye oldum. Önceleri misafir olarak ziyaret ediyordum, ancak bundan sonra sürekli aranızda olmaya çalışacağım. Getz almak üzere bayiye gittiğimde stoklarında kalmadıklarını söyleyince ben de bekleyemedim ve 2006 Getz 1.5 CRDi VGT araç satın aldım. İlk defa dizel motorlu araca sahip oluyorum. Satın almadan önce getz klübündeki yorumlara şöyle bir göz attım. Yorumlara her kullanıcı kendi tecrübesi ile katılmış. Sizden cesaret alıp yola koyuldum ve artık ben de bir getz sahibiym. Dizel olması Türkiye'deki yakıt kalitesi dışında beni korkutmuyor. Sürekli Opet'in eurodiesel yakıtını tercih ediyorum. Lastik servisinin önerisiyle üzerindeki kışlık lastikleri söktürüp yerine mevsim nedeniyle yazlık lastikleri taktırdım. Yakıtta biraz azalma oldu. Bir de resmi servisinde 30.000 km. genel bakımını yaptırdım; yakıt daha da azaldı. Fabrika verilerine baktığımızda hiçbir araba pratikte broşüründeki değerleri tutturamıyor. Olağan günlük kullanımda şehiriçi km. başına 16 Kr. yaktığını tespit ettim. Sarfiyatı normal gibi geldi. Acaba sizlerin dizel getzi (VGT olanı) bu değerlere kıyasla nasıl?
    Herkese iyi akşamlar!


    değerlerin daha da iyi olacaktır. benimki 14-16 arası gidip geliyor kullanıma bağlı olarak şehiriçi.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: *bulut*


    quote:

    Orjinalden alıntı: martygetzfly

    Arkadan görünüş..Arkadaşlar bu renk getz sizce nasıl kendi arabam olduğu için demiorum ama bu rengi seviyorum ben getz de..



    Merhaba Getzdaşım;
    Sorduğun renk özel ve ayrıcalıklı bir renk. Bu renkteki getzi şehir içinde gezerken gördük, ben ve eşim vurulduk bej rengine. Derhal ÖTV indiriminin başladığı hafta sonu bayiye gittik. Bayideki satış danışmanı bilgisayardan fabrikanın stoğuna baktığında gri, kırmızı ve beyaz renklerin var olduğunu söyledi. "Aylarca beklesen gelmeyebilir ve ÖTV indirim zamanını da kaçırabilirsin" dedi. Biz de internetten Ankara'da bulduk ve hemen alıp geldik. Bu rengi bulabilirsen al derim. Çünkü bu bej diye geçen (metalik kahverengi, sütlü kahve diyorum ben bu renge) renk getze ayrı bir hava katıyor. Diğer renkteki getzlerle yanyana geldiğini hayalettiğinde bu rengin albenisi daha fazla. Getzin sırf bej renginin olması bile üst donanım havası veriyor. Bej renkli getzi alalı yaklaşık bir ay oldu. Memnun musun diye sorarsan "evet, bugün olsun nerede bulursam oradan arabayı alır gelirim". Çok tatlı bir renk. Bu rengin bende oluşturduğu etkiyi kısaca anlatmaya çalıştım. Dilerim ifadem yeterli olmuştur.
    Aradığın bej rengini bulman dileğiyle!


    hayırlı olsun. aracı sıfır km alanı tanıyormusunuz?




  • Teşekkür ederim arkadaşım.Yazdıklarını okuyunca çok daha fazla mutlu oldum çünkü bu forumlarda paylaştığımız anlattığımız herşey demek ki birilerine fayda sağlıyor bunu bir kez daha görmüş oldum aracın sahibi benim evt daha önce de çok kez söylediğim gibi bu renk hem az bulunan hem de çok güzel bir renk getzlere çok yakışıyor ve gerçekten arabayı daha ağır oturaklı ve sanki daha üst bir sınıf gibi gösteriyor..İyi ki Ankara'ya kadar gidip bu rengi almışssın..Etrafımdaki herkes renk konusunda bana bi çok iltifatta bulundular bugüne kadar..Toz ve çizik de çok göstermiyor bu arada.
  • KUm BEJİ

  • quote:

    Orjinalden alıntı: ffmsahin


    quote:

    Orjinalden alıntı: BİLO33


    Yapacağınız yorumlar ve öneriler için şimdiden teşekkür ederim..Kısaca,20 binlira hazır param var,araba almayı düşünüyoruz,2. el diyorduk ama ötv yönümüzü değiştirdi,ilk arabamız olacak,şöförlük deneyimi yok desem yeridir,ama üstesinden geleceğimi biliyorum,18 yaşında ehliyet aldım yaş 33 ama araba yüzü görmedim,neyse...gönlümüzden Hyundai Gets geçiyor neden?...küçük spor araba seviyoruz,işçiliğini çok beğeniyorlar,motor güçlü kendi kılasmanına göre,fiyat uygun,yakıt konusunda olumsuz pek birşey duymadım,çevik,şirin bir araç,2.el satışının zor olmayacağını düşünüyorum ....Şimdi dostlar,bu aracın benzinli 1.4 donanımsız fiyatı:18.6000tl,dizel 1.5dizel baz donanımsız modeli 20.350tl,1.5 ABS vb.orta donanım ve dizel olanı 23,350tl,....Biz araçta mutlaka Abs olsun istiyoruz(hangi model olursa olsun),uzun süre kullanmayı düşünüyoruz, paramız kıymetli yanlış bir karar almak istemiyoruz .Şimdi gelelim bizi çıkmaza sürükleyen meseleye...2.el,2006 model,45000km de,abs-asr-sunroof,yani donanım olarak full ötesi tüm bakımları zamanında yapılmış,garanti kapsamında, temiz bir araç bulduk,fiyat:19.000(internet fiyatı),pazarlıkla 17.500-18.000 a kapatırım diyorum........işte kilitlendiğimiz an Siz olsaydınız neyapardınız?..Son birşey daha ,yıllık taş çatlasa 5000km kullanırım aracı...Dİzel mi olmalı az donanımlı yoksa full benzinlimi almalıyım???Yakın.çevremde danışabileceğim pek kimse yok, ,yardımlarınızı esirgemiyeceğinizi umuyorum...Sıfı al diyenler için:Mayısı beklemelimiyiz? yoksa vakit kaybetmeden almalımiyız??
    Not:Çok ricaediyorum,yapacağınız yorumlara ve önerilere sahip olduğunuz teçrüpe ve deneyimlerinizi yansıtırsanız çok sevinirim...Bu konuda 50gıram bilginiz varsa,bu durumun bize faydasının olmıyacagını bilin...Sonsu sevgiler,saygılar...



    ben de aracımı alırken eşimle beraber senle aynı tereddütlerdeydik. 7.200lira param vardı. 2 ay istanbul-kocaeli bayileri arasında fiyat kırabilmek için mekik dokudum ve 1.500 lira fiyat kırarak (kararsız müşteri ayağına) 19.600 e kadar 2006 benzinli tek havayastığı klima en sade modeli. sonra araca alıcı gözüyle bakıp iş ciddi olunca geleceğe yönelik düşündük hanımla..
    6.5 yıldır profesyonel olarak bu işin içindeyim. getzin ve diğer araçların yüzlerce kazasını gördüm. hatta bir airbaga ilave para vermeyeyim diye almayıp kaza yapıp kendi ve çocuğu kurtulup eşini kaybeden erkekleri de gördüm içler acısı vicdan azabı, ama geri gelmiyor. 5000 km yol giderim diyorsun ama arabayı aldıktan 6 sonrasından itibaren ihtiyaçlar gelişiyor önümüz de yaz, her yere arabayla gider oluyorsun, arabayı alınca hayat kolaylaşıyor ve hayat kolaylaştıkça arabayı garajda tutamıyorsun. zaten arabayı garajda tutmak dışarda gezmekten daha masraflı aslında, çalışmayan parça uzun vadede masraf olarak karşına çıkıyor.

    servisle yaptığımız kilometre hesabında 10bin km yılda kullanacağım çıkmıştı.
    19.600 e kadar 2006 benzinli tek havayastığı klima en sade modeli. düşünürken ne aldık
    22.800e 1.5 dizel vgt (vgt=turbo) crdi 88 beygir çift hava yastığı artı sis farları artı 3e katlanır koltuk spoiler ve gıvır zıvır birkaç aksesuarı olan modeli.
    üstüne abs artı ebd olanı da istedim ama stokta yoktu, olsaydı alacaktım.
    memnunmuyum? evet. iyiki de almışım. 3 yıldır kullanıyorum, şu an için ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.
    6 ay öncesine kadar 40bin km (2.5 yılda) yol yaptım. son 3 ayda da arabayı yatırdığım için 2bin km.
    bayi benzinli al demesi gayet mantıklı ama gerçekçi değil. sebebi:
    biz türk milletinin geleceğe yönelik olarak yaptığımız planlarda hep hesaba katmayı unuttuğumuz bişey var. o da sağlık. biz kendimizin, eşimizin, çoluk çocuğumuzun, anamızın babamızın, yakın akrabamızın, sağlığının bozulacağını düşünmüyoruz. bu yüzden de yaptığımız planlarda hep yanılırız.
    bizim toplumumuz, almanya veya başka ülkelerdeki aile yapılarında farklı. onlar 18 yaşına kadar bakar sonra sokağa salar, oğul o yaştan sonra anasına babasına bile uğramaz.
    bizde ise bayram,seyran,15 tatil,yaz tatili,9 gün tatil, hasta ziyareti,cenaze,nişan,düğün,piknik derken kilometre alıp başını gider. üstüne bi de hanım tutturur tatile gidelim kafa dinleyelim diye, sen de ulen stres atayım da rahatlayayım dünyaya bi daha mı gelecem satarım anasını deyip yola çıktın mı, gezdikçe gezersin.
    çünkü arabanın üstündeyken hiç para harcatmaz sana, cebinde beş kuruş olmasa benzinin varsa atlar gider gezersin, öyle bir güzelliği var.
    uzatmak istemiyorum.
    uzun vadede kullanmak istiyorsan dizel al. sebebi :
    benzinli getzin fabrikasyon yakıt ortalaması şehiriçi için yüz kilometre de 7.5 litre, dizelinki ise 5.5 litre. 7.5 bölü 5.5 benzin fiyatıyla %36 avantajlı. buna yani yüz kilometreye dizelle daha az paraya gidiyorsun. mazot fiyatıyla benzin fiyatı arasında şu anda yaklaşık %10 daha avantaj sağlıyor dizel. bunu da hesaba katarsan yüz kilometreye (benzin=2.84lira dizel 2.57lira olarak hesapladım) benzinliyle 21.3 liraya, dizelle 14.1 liraya gidersin. dizel avantajlı yani. ama kaldıki dizel araca arabayı alırken 2.200 lira fazla para ödeyeceksin. bunu da 2 enfazla 2.5 yılda çıkarırsın, ben 2 yılda çıkardım tuttuğum hesap tablosuyla. 2 yıldan sonra yakacağın mazot sana kar olarak dönecektir. ayrıca aracın dizel olduğu için, satmak zorunda kalırsan biraz yüksek fiyattan gidecek.

    aracını alırsan klima, çift hava yastığı al. yazın 42 derecede klimayı ararsın. araç kullanırken rüzgar yiyip hasta olmayı, sıcaktan pişmeyi, eşinin (ulen az daha para verseydik te klimalısın alsaydık )demesini bir düşün. alırsan yolcu airbegi mutlaka olsun. bir airbage eşinin veya sevdiklerinin hayatını değişmeyeceğini umarım. çünkü gertzle uçma ve çarpışmalarda airbag kafa bölgesinden (en önemli bölge) yaralanmaları önlüyor, özelliklede ön cam kesiklerini, kan kayıplarını.
    ayrıca alırsan mutlaka abs ve abs ile birlikte ebd mutlaka olsun. abs yi uzun yolda ve şehir içinde çok faydasını görürsün. tekerlekler ani kilitlenme yapmayı ve aracın takla atmasını önlüyor yüksek hızda. ebd ise virajlarda devrilmesini önlüyor ve bağımsız otomatik frenleme yapıyor. ilk 2 yıldan sonra abs ve ebdyi arıyorsun. ben arıyorum şahsen..
    3e katlanan koltuğun faydasını da yük taşırken gördüm. her tür eşyayı koyup kamyonet gib koltukları yatırıp ve kaldırıp ön koltuğun arkasına dikleyerek her tür büyük eşyayı koyabilirsin arkaya. istersen işsiz kaldığında git pazara kasa kasa elma sat. satanları da gördüm işsiz kaldığında.

    gelelim, sıfırmı almak lazım 2.el mi.
    ben üç kuruş fazla verip sıfır alman taraftarıyım. çünkü 40bin de de olsa, getzlerin ilk 10bin kmsi çok önemli. 2000devire kadar sürücünün yapacağı bir rodaj hatası (3bin devirden aşağı kullanmamak,bagaj koymamak, ağır eşya taşımamak, araba çekmemek, yüksek hızda gitmemek,düşük devirde kullanmamak, v.s.) senin aracın motorunun 80binden sonra ölüp ölmemesine etki ediyor. bir tane getzin 80binde motoru öldü bu forumda. ayrıca rodajı iyi tutturup 1 yılda 165bin kmyi geçeni de gördük bu forumda. ayrıca araçların 45bin, 60bin,75bin,90bin.... bakım masrafları serviste artıyor. sıfır aracın 15bin bakımı (aldığından 1 yıl sonrası) 170lira, 60bin bakımı 350-400den aşağı tutmadı diyenler var. benim 15bin bakımına 160lira verdim, 30bine 270lira verdim bakalım bu hafa 45bine ne verecez.

    ayrıca sıfır bir arabaya binmenin zevkini ömür boyu unutamayacaksın.

    ayrıca aracı aldıktan sonra her ne kadar araç garantili de olsa, 2.sahibi olmak serviste dezavantaj,önemli bir problemi olsa BU SENDEN ÖNCEKİ ADAMIN KULLANICI HATASI deyip es geçebiliyorlar.

    çocuk doğarsa bagaj yetmez diye düşünme. bagajını ölçüp yapmışlar, en büyük ve en geniş bebek arabası rahat sığıyor. üstüne eşyaları da koyabilirsin. pantizotu çıkarıp üstüne daha da fazla eşya da koyabilirsin. yetmezse arka koltulardan istediğini yatırıp başka da koyabilirsin.

    ben benimle aynı özelliklere sahib bir aracı 19000dan 17.500e alabilirsen süper bir iş yapmış olursun derim.
    ama sıfır bir getz alırsan da kötü bir iş yapmış olmazsın.

    bence donanımı en full olup fiyatı uygun ve kazası taklası olmayan bi getz bak istersen.


    verdiğiniz bilgilerden dolayı Teşekkür ederim arkadaşım.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: martygetzfly

    BÜLO 33 ARKADAŞIM: Bu zamanda söyledğin araç bence yine de çok ucuz değil ayrıca expert uzmandan aracın incelenmesi lazım ki gerçekten temiz mi bi sorunu var mı bilinecek.Bazen olmadık sorunlar çıkabiliyor 2. ellerde.Kronik sorunu olan araçlar değil Getzler ancak 20 bin ytl paran varken abs ve klimalı 1.4 benzinli bir getz almanı tavsiye ederim.Aracı bakımlarını zamanında yaptırdığın takdirde çok uzun yıllar sorunsuz bineceğine inanıyorum.İng öğretmeni olduğum için internette ingilizce sitelerde de yabancı forumlarda da çok araştırma yaptım her hafta 2-3 otomobil dergisi alırım.GETZler le ilgili bir sorun hemen hemen hiç okumadım.Çok sorunsuz bir model diğer araçlara göre.Sıfır alıp keyfini sür derim..Ayrıca yılda 15-20000 km yapacaklara ancak dizel tavsiye ederim ki biçok satış firması da aynısını söylüyor.Şimdiden hayırlı olsun inş gönlüne göre olur..Hatta Getz alacaksan kendi Getzimin rengini almanı tavsiye ederim.KUM BEJİ olarak gçiyor Getzlere çok yakışıyor ve arabayı ağır ve oturkalı gösteriyor.Çizik toz az belli eder..

    Yorumlar ve öneriler için teşekkür ederim,meslektaşım(.İng öğretmeni)




  • Günaydın arkadaşlar. Hayırlı haftalar, bol kazançlar
  • Günaydınlar hepimize, hayırlı günler dileklerimle
  • selam arkadaşlar iyi haftalar

    benim için değil pek ama

    yarın levente tüketici mahklemesine gidecem bimeks yüzünden

    keyfimi kaçırdılar 1 yıldır adiler
  • Hayırdır ne oldu, ne geldi başınıza , anlatın mrek ettim şimdi
    quote:

    Orjinalden alıntı: JackDaniels

    selam arkadaşlar iyi haftalar

    benim için değil pek ama

    yarın levente tüketici mahklemesine gidecem bimeks yüzünden

    keyfimi kaçırdılar 1 yıldır adiler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JackDaniels

    selam arkadaşlar iyi haftalar

    benim için değil pek ama

    yarın levente tüketici mahklemesine gidecem bimeks yüzünden

    keyfimi kaçırdılar 1 yıldır adiler

    Geçmiş olsun Jack. Hayırdır ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JackDaniels

    selam arkadaşlar iyi haftalar

    benim için değil pek ama

    yarın levente tüketici mahklemesine gidecem bimeks yüzünden

    keyfimi kaçırdılar 1 yıldır adiler




    bilgisayar yüzünden galiba bende teknosayı mahkemeye verdim laptop um aynı hatadan defalarca servise gitti ama her seferinde başka arıza yapmış gibi gösterip bir sürü parça değişikliği yaptılar.
    Ben avukata verdim 6. kez arızadan geldiğinde ürünü kabul etmediğimi belirttim bakalım sonuç ne olacak 2 kere mahkemesi oldu ama süre istemişler kendilerini savunmak için ... Olan bana oldu ev için masa üstü aldım Bundan sonra TEKNOSADAN HAYATTA BİR ŞEY ALMAM
  • hikaye uzun

    kısası m3a anakart aldım işlemciyi yakıyodu nerdeyse

    servise gönderdim sorun yok dediler normal olarak

    hakem heyetine verdim bilirkişide onayladı kazandım

    ama bimeks itiraz etti tabii maksat uğraşalım

    yarın duruşmam var levent tüketici mahkemesinde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JackDaniels

    hikaye uzun

    kısası m3a anakart aldım işlemciyi yakıyodu nerdeyse

    servise gönderdim sorun yok dediler normal olarak

    hakem heyetine verdim bilirkişide onayladı kazandım

    ama bimeks itiraz etti tabii maksat uğraşalım

    yarın duruşmam var levent tüketici mahkemesinde


    zaten teknosa ve bimeks hem kazık hem tüketici ilişkileri çok zayıf olan şirketlerdir.uzak durun.geçmiş olsun adamım
  • mrb. arkadaşlar. ben ilk defa yazıyorum bu foruma. konu başlığı açamadım o yüzden buraya yazayım dedim. 2007 model getzim vardı. 7000 km. de arka amortisörleri değiştirdim...daha spor amortisör taktırmak istedim. amortisörlerde hiçbir problem hasar yok. bunlardan arayan arkadaşlar olursa benimle irtibata geçebilir..piyasa fiyatının çok altında vericem. arabayıda sattım zaten bu saatten sonra işime yaramayacaklar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ffmsahin


    quote:

    Orjinalden alıntı: hasansarac2000

    herkese merhaba;forumun aktif okuyucu olmasına rağmen ;hiç soru veya cevap yazmamıştım;..2006 model dizel getz aracım var 60.000 bakımı yaptırcağım;bulunduğum yer ise Iğdır;Burada en yakın servis van ve Erzurum;buradaki servislere yolu düşmüş arkadaşlar var ise;hangisinin tercihe şayan olduğu konusunda bir bilgi verebilirse memnun olurum ;malum 60.000 bakımı biraz tuzlu paramızla rezil olmayalım...teşekkürler


    bu hafta erzuruma 45bin bakımına gitcem, paylaşırım senin için.


    hasansarac

    seninle aynı özelliklere sahip (dizel 2006 getz )aracımın 45bin bakımından geliyorum şuan.

    fiyatlar: 15bin bakımı 265,30bin bakımı 265, 45bin bakımı 265, 60bin bakımı 295

    bu fiyata birde %18 kdv ekle

    bu fiyata birde 45 lira çift polen filtresi fiyatı artı %18 kdv ekle. ne yaptı? 401,2 lira. RESMEN REZİLLİK

    bugün gittim, oranın satış müdürü tanıdık emre bey'den torpilli olarak.

    sonuç= fiks olan fiyat 265 lira ve %18 kdv. ben de fiyat fazla dedim servis müracaat görevlisine. buna polen filtreleri dahil değil, onu ayrı alıyoruz bu sadece yağ ve hava filtresiyle kontrolün fiyatı dedi.. şaşkınlıktan.. ayakta düdüklenmek bu olsa gerek... toplam 365 lira fiyat çıktı..

    emre bey abimizle görüştük sonuç olumsuz. yapılacak bişey yok. indirim yok, pazarlık yok..

    allah razı olsun, görevli abiler acıdılar param pulum yok, acele bayburta dönecem, polen filtrelerini ben orjinalini yan sanayiden 7liraya alır kendim takarım ayağına. döndük dolandık..sonuç

    sonuç: 40 liraya polen filtreleri dahil toplamda 223 liraya işi bağladık.. aldım faturayı arabayı geldim..

    kararım: bundan sonrakini trabzonda yaptırıcam.. ne bu ya, her bakımda değişmesi gereken polen filtreleri fiyata dahil değil, hem bütün bakımlar aynı fiyat, hem pazarlık yok, torpil yok, benzin masrafına değmez gitmeye.. bilseydim böyle olacağını, 1 ay daha beklerdim sağa sola gittiğimde yaptırırdım yolumun üstündeki bi yetkili hyundai servisinde..

    adamına göre muamele buna derler resmen..

    arkadaşlar siz ne derseniz deyin, benim bundan sonraki arabam hyundai olmayacak. o kadar kızdım.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: jacks


    quote:

    Orjinalden alıntı: JackDaniels

    hikaye uzun

    kısası m3a anakart aldım işlemciyi yakıyodu nerdeyse

    servise gönderdim sorun yok dediler normal olarak

    hakem heyetine verdim bilirkişide onayladı kazandım

    ama bimeks itiraz etti tabii maksat uğraşalım

    yarın duruşmam var levent tüketici mahkemesinde


    zaten teknosa ve bimeks hem kazık hem tüketici ilişkileri çok zayıf olan şirketlerdir.uzak durun.geçmiş olsun adamım


    hangisi sağlam arkadaşlar




  • quote:

    Orjinalden alıntı: relics

    mrb. arkadaşlar. ben ilk defa yazıyorum bu foruma. konu başlığı açamadım o yüzden buraya yazayım dedim. 2007 model getzim vardı. 7000 km. de arka amortisörleri değiştirdim...daha spor amortisör taktırmak istedim. amortisörlerde hiçbir problem hasar yok. bunlardan arayan arkadaşlar olursa benimle irtibata geçebilir..piyasa fiyatının çok altında vericem. arabayıda sattım zaten bu saatten sonra işime yaramayacaklar...


    oldu müdür, aklımıza yazdık.. forumda ihtiyacı olan arkadaşlar olursa yönlendiririz sana.. bu arada, spor amörtisörlere para verene kadar, yumuşak michelin lastik taksaydın veya hidrojen hava bassaydın daha güzel olmazmıydı.. parana yazık olmazdı.
  • ffmsahin gözümüz korktu 45000 icin bayagı para vermişsin. bende bu hafta sonu yaptıracam. perşembe tlf la sorarım neresi uygun söylerse oraya giderim. aklımda rize var. cünkü trabzon bu arka sesten olayı bir bülten yok dedi, rize de gel biz değiştiririz demişti. ayrıca oraya gidince bakıma geldiğinizde çamurluk içlerini de kaplarız lastik sesi de azalır demişti. ordan kanım ısındı biraz onlara. herhalde rizeye giderim geze geze...
  • 
Sayfa: önceki 822823824825826
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.