Şimdi Ara

██ HYUNDAI GETZ KULÜBÜ ██ (872. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32.938
Cevap
125
Favori
2.788.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 870871872873874
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fero1616

    arkadaşlar klimayı 4 konumuna getirdemen tam olarak soğutmuyor acaba sorunmu var sizinki de böylemi cevaplarsanız sevinirim



    hava ne kadar az olursa o kadar iyi soğutur.bu normal bi durum
  • ben önemli bir sorun yaşamadım, ilk başlarda 3 ten 2 ye düşerken sarsıyordum o kadar, geri ye takarken bir iki deneme yapınca hangi aşama da girdiğini anlıyorsun zaten.

    quote:

    Orjinalden alıntı: kingboysan

    ARKADAŞLAR:BU GÜN 2007 DİZEL GETZ'İ DENEME AMAÇLI 3,5 KM KADAR KULLANDIM ZİRA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. SERİ, GÜÇLÜ OLDUĞUNU ANLADIM ANCAK ŞU VİTESLER GERÇEKTEN ZOR GEÇİYOR. ÖZELLİKLE DURDUM HAREKETE GEÇMEK İÇİN 1'EOLMADI ÜÇE GEÇSİN DİYE UĞRAŞTIM ZORLADA OLSA GEÇTİ DEVAMLI KULLANAN ARKADAŞLARIN BU KONUDAKİ GÖRÜŞLERİNİ ALMAK İSTERİM. GERİ VİTESTE ZORMU? SELAMLAR. BİRDE 2010 GETZLER İÇİN SON ÜRETİM YILIMI?
  • arkadaşlar 2005 1.3 benzinli getz kullanıcısıyım. aracı yeni aldım, tanıdıktan:) araç 80 binde. son 10 günde tatil nedeniyle 3250 km yaptım. 1.3 ler çok yakıyor denildiği için dikkatli bir şekilde hesapladım, 2 kişi 1150 km de 100 km şehir içi olmak üzere şehir dışında ort. 100 km hızla 180 ytl lik benzin yaktım benzini 3,03 tl ye almıştım. 4 kişi 1200 km şehir dışında hesaplamalarıma göre 195 kuruş yaktı. hız aynı..
    aracın çekişi güzel düşük hızdaki yokuşlarda 3. vites istediğim verimi vermedi ancak yüksek hızda 4. vites çok iyi çekiş sağlıyor. maksımum torku 3200 de ürettiği için hızlanmaları iyi. yol tutuş fena değil (lastikler Lassa), yan rüzgarlardan etkilenme olayı var. gürültü az, vites değişimi biraz kemikli gibi... frenler sorunsuz.
    sormak istediğiniz sorular varsa cevaplamaya hazırım:))
  • Vitesin hafif kemikli yapısı bence kullanım zevkini arttırıyor. Sizin araçlarda ayrıca bir problem mi var bilemiyorum...
  • Bende 2 hafta önce dri 2006 Getz 43.000 km de 2 hava yastığı yol bilgisayarı otomatik camlar elektirikli aynalar araçta sadece sol arka kapı değişmiş sürtmeden dolayı 14.000 bine aldım fiyat nası sizce ?
  • valal 2ye atarken cartlayıpğ durması benim zevkimi hiç arttırmıyor

    diğer geçişleri çok güzel ama 2ye atası gelmiyor insanın
  • Selamlar;

    Bugün Hyundai bayiden ikinci el bir GETZ e bakacağım.

    2006 1.5 VGT CRDİ 88 Beygir tek havayastığı olanlardan.Aracı henüz görmedim.KM si 67 bin ve servis bakımlı diyorlar.(Elbette kayıtlarına bakacağım.)

    -Bu aracı alırken nelere dikkat etmeli?
    -60 bin bakımında nelerin yapılmış olması lazım?
    -2006 modellerin baz versiyonu 4 cam otomatik mi?Yenilerde 4 cam otomatik değil, eskilerde otomatik diye bir şey duymuştum.
    -Fiyata 17 bin diyorlar.Sizce iyi bir fiyat mı?
    (Gerçi yukardaki arkadaşın mesajını görünce pahalı geldi şimdi, 43 binde çift hy lısını 14 bine almış)

    quote:

    Bende 2 hafta önce dri 2006 Getz 43.000 km de 2 hava yastığı yol bilgisayarı otomatik camlar elektirikli aynalar araçta sadece sol arka kapı değişmiş sürtmeden dolayı 14.000 bine aldım fiyat nası sizce ?


    -Bir de 2006 modellerde 5 yıl garanti var mıydı?

    Son olarak ta; forumdaki kullanıcı arkadaşlar gördüğüm kadarı ile genelde memnunlar ama yinde de memnunmusuz diye soracağım:) Malum kullanıcı yorumları önemli..

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucarikarga -- 14 Temmuz 2009; 13:38:43 >
  • Selam ucarikarga;

    Kendi aracımı mart ayında ikinci el 2006 Getz 15.GRDi VGT HY KLM olarak aldım. Bu modeller 5 yıl garanti kapsamında bulunuyor.

    Kendim dizel kullanıcısı olduğumdan bu araç için fevkalade tasarruflu, atik, masrafsız ve şehir içi arabası diyebilirim. İyi dizel amışım diyorum. İlk defa dizel araba aldım, korka korka. Ancak teknoloji olarak ileri.

    2006 modelden itibaren dizel getzler 4 silindirli üretilmeye başlandı. Bu aracın önceki 2004 ve 2005 modellerde yanlış hatırlamıyorsam 3 silindirli idi. Araç bu bakımdan tepkime süresi, değişken zamanlı sübap ayarlaması ve tork anlamında epey güçlendi.

    Fiyat olarak 16.000 TL.'ye alabilirsen ekonomik aldın derim.

    Bakımları yetkili servislerde yapıldıysa ve servis kaydı mevcut ise Hyundai resim servisinde müşterilerin göreceği yerde duvara asılı şekilde periyodik servis bakım tablsoundan 60.000 km. bakımını kontrol edebilirsin.

    quote:

    Orjinalden alıntı: ucarikarga

    Selamlar;

    Bugün Hyundai bayiden ikinci el bir GETZ e bakacağım.

    2006 1.5 VGT CRDİ 88 Beygir tek havayastığı olanlardan. Aracı henüz görmedim.KM si 67 bin ve servis bakımlı diyorlar.(Elbette kayıtlarına bakacağım.)

    -Bu aracı alırken nelere dikkat etmeli?
    -60 bin bakımında nelerin yapılmış olması lazım?
    -2006 modellerin baz versiyonu 4 cam otomatik mi?Yenilerde 4 cam otomatik değil, eskilerde otomatik diye bir şey duymuştum.
    -Fiyata 17 bin diyorlar.Sizce iyi bir fiyat mı?
    (Gerçi yukardaki arkadaşın mesajını görünce pahalı geldi şimdi, 43 binde çift hy lısını 14 bine almış)

    quote:

    Bende 2 hafta önce dri 2006 Getz 43.000 km de 2 hava yastığı yol bilgisayarı otomatik camlar elektirikli aynalar araçta sadece sol arka kapı değişmiş sürtmeden dolayı 14.000 bine aldım fiyat nası sizce ?


    -Bir de 2006 modellerde 5 yıl garanti var mıydı?

    Son olarak ta; forumdaki kullanıcı arkadaşlar gördüğüm kadarı ile genelde memnunlar ama yinde de memnunmusuz diye soracağım:) Malum kullanıcı yorumları önemli..

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • Ben Getzden gayet memnunum il başta 15.000 di fiyatı ama sol arka kapı değiştiği için iyi bir pazarlıkla 14.000 e anlaştık ayrı hem park semsörü hem ogs side vardı .Temizini bulursanız kaçırmayın derim.Seri bir araç kullanalı 2 hafta oluyor gazı ilk başta çok hassas gelmiş ti çünkü bu benim ilk aracım onada alıştım tavsiye ederim.Uzatmalı garanti var sanırım çünkü benim aldığım aracında garantisi devam ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkarakaya -- 14 Temmuz 2009; 14:14:52 >
  • @bulut ve @mkarakaya cevaplarınız için teşekkürler..

    Bir de fiziki olarak aracı görelim, ondan sonra yine danışırım sizlere....Eğer problemsiz bir tane bulursam ihtiyaçlarıma iyi şekilde cevap verecek gibi gözüküyor..
  • slm arkadaşlar benim 2004 benzili getz var 3 viteste cartlama yapıyo eskiden hundai de calışan bi arkadaşla konuştum dedim 3 te cartlama yapıyo dedki abi getz ler bukonuda hastalıklı bişeyler degilmesi lazım dedi ama fazla anladıgım icin umursamdım yanlız cartlama yüksek devirde yapıyo
  • quote:

    Orjinalden alıntı: semb

    Vitesin hafif kemikli yapısı bence kullanım zevkini arttırıyor. Sizin araçlarda ayrıca bir problem mi var bilemiyorum...



    benim hiç hoşuma gitmiyor
    özellikle 2 ye atarken tıkırdıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 15 Temmuz 2009; 0:36:29 >
  • arkadaşlar ben daha araba kullanmak istemiyorum bu zamdan sonra.Ben bu ak partiden desteğimi çektim.Allah bunları bildiği gibi yapsın bir dahaki seçimde nah iktidar olur.Bu ne zammıydı mazota indir 2 kuruş zam 20 kuruş.Ötv zammı ben bunun..... Kulanmayalım araçalrı bakalım nasıl ötv toplayacaklar...Hepinize saygılar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: getz61

    arkadaşlar ben daha araba kullanmak istemiyorum bu zamdan sonra.Ben bu ak partiden desteğimi çektim.Allah bunları bildiği gibi yapsın bir dahaki seçimde nah iktidar olur.Bu ne zammıydı mazota indir 2 kuruş zam 20 kuruş.Ötv zammı ben bunun..... Kulanmayalım araçalrı bakalım nasıl ötv toplayacaklar...Hepinize saygılar..


    dalga geçiyorlar bizle. geçmekte de haklılar, herşeyde kuzu gibi oturan bir millet olmuşuz. sivil toplum örgütleri doğru dürüst çalışmıyor, tepki koymuyoruz o yüzdenden vuran vurana...
  • Merhaba arkadaşlar resimlerdede goreceğiniz gibi arabamın önünü çizmişler.Arabanın kapısını ben cizdirmiştim aynen bu çiziklere benziyor pasta cila ile çıkmamıştı.Bununda çıkacağını zannetmiyorum kasko bozulmadan yaptırabilirmiyim.Önerileriniz nelerdir.





  • @ihsan1987 arkadaşım;

    Fotoğraflardan gördüğüm ve senin yazdıklarından anladığım kadarıyla canını sıkan bir olay.

    Kaskoyu deldirmeden yapmak istersen kaskoyu yaptırırken poliçende mini hasar onarımı şeklinde bir ibare varsa anlaşmalı servislerde yada boya koruma yapan profesyonel yerlerde yaptırabilirsin. Bu bahsettiğim mini hasar onarımı ise kaportada toplamda 25-30 cm. gibi bir alandan büyük değilse kasko delinmeden yapılabiliyor. Ancak hasarın bulunduğu alan 30 cm.'den büyük ise ya kaskoyu deldireceksin yada cepten boyatmak zorunda kalacaksın. Bulunduğun ilde kasko temsilcisini telefonla arayarak poliçe numaranı verdiğinde onlar da mini hasar onarımı konusunda yardımcı olabilirler.

    Benim getzi de geçen ay hafif çizmişlerdi. Hyundai servisinde pasta ve motorlu fırça ile bir nebze düzelttiler. Ancak derin olan yeri müdahale edemediler.


    quote:

    Orjinalden alıntı: ihsan1987

    Merhaba arkadaşlar resimlerdede goreceğiniz gibi arabamın önünü çizmişler.Arabanın kapısını ben cizdirmiştim aynen bu çiziklere benziyor pasta cila ile çıkmamıştı.Bununda çıkacağını zannetmiyorum kasko bozulmadan yaptırabilirmiyim.Önerileriniz nelerdir.






  • Zamları tıpkı Osmanlı'nın savaşa giderken mehter takımının iki ileri - bir geri yaptığı gibi ince ince dokundurmadan yapıyorlar. Bilinçli hareket edersek e-posta bombardımanına tutup tepkimizi donanımhaber üyeleri olarak gösterebiliriz.

    quote:

    Orjinalden alıntı: getz61

    arkadaşlar ben daha araba kullanmak istemiyorum bu zamdan sonra.Ben bu ak partiden desteğimi çektim.Allah bunları bildiği gibi yapsın bir dahaki seçimde nah iktidar olur.Bu ne zammıydı mazota indir 2 kuruş zam 20 kuruş.Ötv zammı ben bunun..... Kulanmayalım araçalrı bakalım nasıl ötv toplayacaklar...Hepinize saygılar..
  • birincisi arkadaşlar çok resimli mesajlara lütfen alıntıyı sadece yazılara yapalım

    yoksa sayfa açılmıyor bir türlü

    ikincisi ihsan geçmiş olsun çiziklerin pasta ile çıkmayacakmış gibi durmuyor açıkçası

    resimden pek derin gelmedi bana

    eğer minionarım hizmeti varsa kaskonun ordan yaptırmayı dene

    ama onlarda boyamak isteyecekler ama ben olsam boyatmaktan ziyade pasta ile çıktığı kadarıyla yetinirdim açıkçası
  • tabii ki vergi toplamak gerekiyor da, benim de tespitim şu;

    araç satışlarındaki ötv yi kriz zamanı düşürürsen ne olur, krizden etkilenmeyen daha az ötv ödeyerek araba alır, yani hazırda parası olan

    ben eğer bu fırsatı değerlendiremeyip arabamı sıfırlayamadıysam, demekki imkanım yoktur, ama şimdi kullandığım mazottan daha fazla vergi ödeyeceğim

    soru şu;
    parası olupta yeni araba alabilecek olandan almadıkları vergiyi parası olmayandan alırlarsa bu kime yaramış olur ?

    yeni araç alıp aramıza katılan arkadaşlar alınmasınlar hepsine de hayırlı olsun ama kamu maliyesi açısından hoş bir durum değil.
  • arkadaşlar bütün borular bizden geçiyor.Ama bütün borular bize giriyoor.
  • 
Sayfa: önceki 870871872873874
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.