Şimdi Ara

Kurulabilen Mac os x for x86 internette doloşmaya başlamış (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.996
Cevap
3
Favori
425.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kolay gelsin bu model ASUS-P5LD2-SE Sc-775 I945P,SES/LAN,DDRII,PCIEX-16,SATA,RAID,ATX bi anakart almayı düşünüyorum yalnız sizin sürekli konuşmalarınız da 915G veya 945G serilerinden bahsediyorsunuz acaba "P" serilerinde bi problem mi çıkıyor acaba test imkanı olan birileri varmı varsa yardımcı olursanız iyi olur sanırım "P" serileri "G" serilerine göre daha iyi ama bana MAC OSX 10.4.5 serisinde problem çıkarmaması lazım. İlginize şimdiden teşekkürler.
  • @elozengin problemlerinin wireless dısındaklerin çaresi var ,fakat tüm bunlarla ugrasmaya baslamadan önce 10.4.6 nın daha önceki sürümlerde olmayan bir permisons problemi var onu halletmek lazım,ben diski kurulu baska bir sistemle düzeltmiştim,çünkü sistem kendi permisonslarini disk utlity ile düzeltemiyor,bu işlemi terminal üzerinden veya -s ile açarak root# üzerinden yapman gerekecek,komutları arastırıp bulup yazıcam,bu işlemi yapmadan ne boot.plist dosyasını düzenleyebilirsin nede baska bir işlem yapabilrsin,program kurmana bile izin vermeyecektir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cemelf

    Herkese Merhaba,
    Arkadaşlar Ilife'ı kurdum programlar düzgün çalışıyor yanlız iweb'i çalıştırdığımda template seçiminde istediğimi secebiliyorum ancak görüntü olarak boş gri bir ekran geliyor. Fare'yi boş alana getirdiğimde açıklamalar çıkıyor.Yani aslında alan dolu ama ben göremiyorum. (Ekran kartım ATI 9250). Belki birinizin başına gelmiştir. Nedendir acaba?
    Şimdiden sağolunn





    iWeb bendede calismiyo daha dogrusu aciliyor ama hic bir sey secemiyorum ben iDisk i trial kullandigimiz icin olabilecegini dusunuyordum su an icin baska altarnetif gelmedi aklima
  • Teşekkürler hocam.

    Peki hiç sanmıyorum ama bu jas'ın son patchini 10.4.4'e uygulasak yükleyip çalıştırma ihtimalimiz var mı?

    Bu da benim için başarı sayılabilecek '' İSTE O AN''



  • @taskin57 kardes cok tessekkur ederım cd elıme gectı bırazdan kurmaya baslayacam. cok makbule gectı. cok tessekkur ederım tekrar
  • Merhaba Beyler.

    Günlerdir dvd iso arayıp duruyorum. Evde internet bağlantım yok. Üniversiteden bağlanıyorum. Çok hızlı (1,6Megabayt/sn hızla indirdiğim oldu) ama paylaşım programlarını kullanamıyoruz. İmzamdaki sistemde çalışacak bir versiyonu Kayseriye Gönderebilecek olan varmı. Yada direk Http Linki verebilecek. Eğer rapidshare linki olan varsa sizin için indirebilirim 1 günde. Boşuna torrentle uğraşmayın. Ama yoksa lütfen biriniz bana DVD Yollayabilir mi? Bende çoğaltıp Kayseride dağıtabilirim ve başkalarına yollayabilirim...
  • maalesef aperture programını çalıştıramadım, ekran kartından dolayı :(

    bu program için adam gibi çalışan bir ekran kartı gerekiyor.
    acaba geforce 6800 kartımı satıp ati x 1600 falanmı alsam.
  • "clevi" nikli arkadasa bugun macosx dvd sını yolladım.
  • bende asus p5ld2 var sorunsuz çalışıyor (ses ve ekran kartı hariç sorunsuz )

    Magnat_HiFi

    senin ekran kartının çalıştırması lazım. kutusunun üzerinde en az 6600 yazıyor.
    boşuna karta para verme.
    benim tahminim ekran kartının driveri tam anlamıyla iş görmemesi.
    bende asus 6800 GT var ama bir türlü driveri kuramadım. o yüzden deneyemiyorum
  • nuri, evt ekran kartının driverından dolayı programın çalışmaması, ama bazı ati kartlar orjinal driver ile çalışabiliyor,dvd video oynatabiliyorlar, onun için dedim acaba ati mi alsam diye.
    nuri o macvidia driverı sadece çözünürlük ve refresh rate için,yani kursanda o programı çalıştıramazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 2 Mayıs 2006; 22:21:21 >
  • bence ekran kartına para verme sana yeter o kart . ben bi dünya para vermistim artık baba oyunlar çıkmaz oldu ve bir pro için değmez.
    gerçi benim iş yerimde imac g5 var apertureyi kullanıyorum ama evde de kullanmak isterdim. belki nvidia bi driver çıkartır onu bekleriz.
  • Magnat_HiFi @ kardeş klavyen hayırlı olsun bende bugün aldım ve gerçekten hoş yapmışlar. Ancaaak arkadaşlara söyleyeceklerimiz de olmalı baştan;
    w
    q
    x
    :
    ;
    ve üstteki numerik tuşların işaretleri windows ta farklı yerlerde.
    Bunun yanısıra 250GB lık 16mb cacheli bi WD aldım umarım sorunsuzca kurarım
  • arkadaşlar nvidia daha yolun çok başında win için güzel sürücü çıkarıyolar ama os için çıkmıyo macvidia sitesindede karınca hızı ile ilerliyo onlar open gl ci-qe bulana kadar bizim kartlar çöp olacak :) inanın ben on board 64mb ekran kartımla istedigim herşeyi yapabiliyorum (gma900) ama win'e geçince takrar monitör kablosunu degiştir falan filan zor iş bende 6600 satıp x550 gibi basit bi ati almatı düşünüyorum :) bu forumda gayet güzel çalıştıgından bahsetmişti arkadaşlar:) bu arada her ati çalışmıyo çalışanı seçmek lasım :))

    Bu arada firefox tr karakter sonunumu çözdüm sıra ses hayaletinde :)
  • bresson @ kardeş çok haklısın Bugün mac center de yeni G5 leri gördüm adamlar 7800GT (opsiyonel) koymuşlar sisteme ayrıca 30' LCD de süperdi gerçekten ama biz bir koltukta 2 karpuz taşıdığımız için lüx ler güme gidiyor şimdilik. 7600GT alamayışım ondandır
    x550 yerine x1600 leri düşünmek daha iyi olmaz mı sence? Neticede sorun çıartmıyor sanırım...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: someone74

    x550 yerine x1600 leri düşünmek daha iyi olmaz mı sence? Neticede sorun çıartmıyor sanırım...


    x1900 de süper olur ama tam anlamıyla çalışıyomu bilmiyorum bi iki sayfa evvel bazı arkadaşlar x550 sorunsuz demişlerdi ona dayanarak söledim bildigimden değil bi de ucuz 60 usd civarı olması lasım :)
  • macvidia sitesine göre bazı marka ati x1600 ler sorun çıkarmadan çalışabiliyormuş,kextlerle biraz oynayarak.

    yalnız yakında mac osx in yeni sürümü çıkacak leopard ı yanılmıyorsam onu bir beklemek lazım bence.
    birde bir kaç ay içinde amd anakart değişikliğine gidecekmiş,soket yapısı değişiyormıuş(am2 olacakmış adı) ben onu bekliyorum,ondan sonra alırım ekran kartımı.

    merak ettiğim bir şey var, şimdi mac lerde standart nvidia kartlar var,6600 ler 6800 ler. peki benim 6800 niye o driverla çalışmıyor?bide nvidia firması el altından niye bir driver çıkarmıyor,satışlarınıda arttırmış olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Magnat_HiFi

    macvidia sitesine göre bazı marka ati x1600 ler sorun çıkarmadan çalışabiliyormuş,kextlerle biraz oynayarak.

    yalnız yakında mac osx in yeni sürümü çıkacak leopard ı yanılmıyorsam onu bir beklemek lazım bence.
    birde bir kaç ay içinde amd anakart değişikliğine gidecekmiş,soket yapısı değişiyormıuş(am2 olacakmış adı) ben onu bekliyorum,ondan sonra alırım ekran kartımı.

    merak ettiğim bir şey var, şimdi mac lerde standart nvidia kartlar var,6600 ler 6800 ler. peki benim 6800 niye o driverla çalışmıyor?bide nvidia firması el altından niye bir driver çıkarmıyor,satışlarınıda arttırmış olur.



    6600 ler 6800 ler bunların driverleri eski IBM işlemcili maclar içindi. şu an bizdekiler
    intel işlemci pc üzerinde çalışan sistemlerimiz var. bunlar için çıkartmaları gerek.
    yakında çıkar sanırım dediğin gibi satışları artar firmaların. birde apple yasal pc ler için sistem çıkardımı kesin çıkartacaklardır
  • Hiç bir sorun çıkartmadan full çalışan tek kart GMA900 ve GMA950 arkadaslar ,bunun dısındakilerin hepsinde az da olsa sorun var,lakin bazı ati kartlar QE,CI destekliyor ve Open GL ,fakat bu ati kartlarda bile mouse artifect denilen bir sorun olusuyor,mouse sürekli sinir bozucu bir iz bırakıyor,ayrıca tam ekran bir oyun veya pps calıstırdığınızda mouse tamamen kaybolabiliyor ve restart etmeden geri gelmiyor,dedigim gibi sıfır problemli tek kart gma900&950
  • nuri ve polatyy hocam açıklamalar için saolun,
    şimdilik beklemedeyim ben o zaman,gelişmelere göre hareket edeceğim.
  • arkadaşlar p4 1.6 ghz işlemcili pcye macos x 10.4.5 kurdum c media ses haricinde harika çalışıyor

    ANCAK macos x de benim p4 1.6 ghz işlemci p4 2.4 ghz olarak görünüyor, bunun sebebi ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.