Şimdi Ara

Kurulabilen Mac os x for x86 internette doloşmaya başlamış (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.996
Cevap
3
Favori
425.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende Adanadayım elimde Mac Os X 10.4.6 ve 10.4.7 Dvd leri var isteyen olursa burda elden verebilirim yada başka şehirden isteyen olursa kargoyada verebilirim.
  • Arkadaşlar, JAS 10.4.8 temiz kurulum yaptım ama USB klavye takılı olduğu halde takılı klavye yok diyor bu! 4 kez baştan kurdum banamısın demedi. Önceki versiyonlarda çalışan klavye bunda neden çalışmaz yahu????? Versiyon şudur: JaS.10.4.8.SSE3.Intel.Only.iso. Ustalardan yardım bekliyorum. Daha öncekileri Polaty'den almıştım. Bunu kendim indirdim. Sadece kendi çevremdeki insanlara dağıttım bu güne kadar. Ama CD paylaşım konusundaki kızgınlığınızı anlıyorum. Sadece birkaç kişiye yüklenilmesi hoş birşey değil. Benden de isteyen olursa severek yollayabilirim. Elimdekiler: 4.4-4.5-4.6 ve son olarak JaS.10.4.8.SSE3.Intel.Only.iso-semthex(önceki versiyonların spesifikasyonlarını bilmiyorum).
  • Arkadaşlar merhaba arkadaşımın tavsiyesi üzerine siteye üye oldum..eski sistemim problemli oldugundan macos sevdasına ara vermiştim.
    kurulum rehperi v3 oturup okudum cok güzel yazılmış ama ben genede buraya donanımım yazıp tavsiyenizi almak istedim..cünki bazı donanımlar 10.4.7 bazıları 4.8 bazılarıda 4.6 kullanıyor

    AMD athlon 64 3200+ SOCKET AM2 (940) // sse, sse2, sse3, x86-64
    EPOX nvidia nForce 570 SLI anakart (kurulum rehperinde gördügüm kadarıyla realtek onboard ses kartı için yamalarda mevcuttu)
    ATi Radeon x1600 256mb

    elimde 80lik bir sata var fakat problem yaratabiliyorum sagdan soldan eski bi ide bulup test edicem gerekli şeyleride yamalayıp test edicem adam gibi calışırsada bir ide hdd alıveririm.

    yanıtlarsanız cok sevinirim 10.4.x sürümlerinden hangisini önerirsiniz.?
  • teşekkürler hemen torrent araştırmasına başlıyım.olmadı emule :)
  • 2.9 GB (3112015915 bytes)

    dogrudur inşallah : )
    http://www.torrentspy.com/torrent/909702/Mac_OS_X_10_4_7_AMD_Intel_JaS_ISO
  • merhaba ahali,

    gene uzunca bir süre koptum ve gene bir sürü gelişme olmuş, takip edenlere bir kaç sorum olacak, JAS ın 10.4.8 dvd sinden kurulum yapınca NVidia larda QE/CI olayı doğrudan çalışmaya başlıyormu acep yoksam manuel olarak bir kernel ggüncellemesimi yapmak gerekiyor, bir ara indirip kuramayı deneyeceğim ama evi taşıdın geçen hafta nasıl becerdilerse ekran kartının fanını koparmışlar , yeni bir fan takılana kadar bilgisayar yatacak bir köşede.

    birde indirmem gereken dosya "JaS.10.4.8.SSE3.Intel.Only.iso" bumudur?
  • Arkadaşlar DVI bağlantıdan vazgeçip HD15 bağlantı kablosunu taktım. 10.4.8 üzerine ''Natit_Uni_1.0'' kurdum ve ekran kartı sorunum tarih oldu. Yardım eden herkese şükranlarımı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu konuyla ilgili sorunu olan herkese tavsiye ederim...
  • @Davinci
    Bir dvd indirip direkt kurmaktan yanaysan evet dvd odur,lakin bi kaç sayfa önce Turanx hocamızın da anlattığı manual update yöntemide mevcut,10.4.4. veya üzeri bir sisteme orjinal apple 10.4.8 combo update yapip,sonra sistemin kernel +applesmbios.kext+loginwindow.app sini değiştirerek te saglıklı bir 10.4.8 sistem olusturabilrsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: polatyy

    @Davinci
    Bir dvd indirip direkt kurmaktan yanaysan evet dvd odur,lakin bi kaç sayfa önce Turanx hocamızın da anlattığı manual update yöntemide mevcut,10.4.4. veya üzeri bir sisteme orjinal apple 10.4.8 combo update yapip,sonra sistemin kernel +applesmbios.kext+loginwindow.app sini değiştirerek te saglıklı bir 10.4.8 sistem olusturabilrsin.


    ss2 için de geçerli mi bu yöntem?
  • @digitalman

    Henuz 8.8.1 kernel in sse2 destegi yok bildigim kadariyla.
  • tesekkur
    malesef 10.4.8.sse2 jas Intel.Only combo update yi yaptım ve acılışta kaldı macos tıpkı sse3 te ki gibi
    ama benim cpu sse2 burayı amlamadım
    ayrıca burada ilginc bi uyarı var
    http://macgeek.freeflux.net/blog/archive/2006/10/14/jas-10-4-8-combo-sse2-sse3-is-out.html

    Important note for Myzar DVD users: 

    You must apply the AMD combo packages only!

    Even if you run on intel!


    Myzar DVD yukleyenler intel olsa bile amd olan updateyi yuklesin diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitalman -- 5 Aralık 2006; 17:21:15 >
  • arkadaşlar birkaç hatırlatma yapayım.foruma pek girmiyorum bazı özel durumlar yüzünden.sadece bazı hatırlatmalar yapıp gidiyorum...

    1- 10.4.8-kernel 8.8.1 den sonra ses kartının line in girişi ve tv kartım dahil olmak üzere bütün donanımlarım çalıştı...anakartım Intel 915G.
    945 chipsetli anakartlarda 5.1 ses bile almışlar yanılmıyorsam...deneyemedim tabiki anakartım 945 olmadıgı icin...
    sonuç olarak donanım uyumu mükemmel.Intel anakartı olanlar 10.4.8 e yükseltsinler durmasınlar.kerneli de Semtex in Nebukadnezar var üzerinde yeni çalıştığı.insanelymac.com dan bulabilirsiniz nasıl yükleneceğini.aslında küçük bir script ile kendisi indirip yüklüyor zaten uğraşmaya da gerek yok...
    AMD ve SSE2 makinalar için de tam uyum yakında gelir dert etmesin AMD ve SSE2 makinası olanlar...

    2- emule de JaS.10.4.8.SSE3.Intel.Only.iso ya ait 91 kaynak buldum bu isimle aratırsanız torrent kullanmayanlarda indirebilir.ne kadar sürer bilmiyorum tabi...ben emule ile indireceğim,her ne kadar manuel update ile halletsem de dursun bir köşede.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 6 Aralık 2006; 13:28:30 >




  • hocam itv ile hangi tv kartını kullandıgını sorabilirmiyim...
  • Arkadaşlar imzamda yer alan sistemime ek olarak 250 GB Hard Disk'im var. jas10.4.5 universal install indiriyorum.

    Kurulum konusunda bana msn'den yardımcı olacak var mıdır?

    mononoke1814@hotmail.com msn adresim.

    bir de bana 10.4.8'i yollayabilecek kimse var mı? İstanbul Şişli'deyim.

    Şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tokyo2006 -- 6 Aralık 2006; 22:53:29 >
  • bekle babam bekle adobe photoshop universal sürümünü 10.0 ile çıkarıcakmışş :) dahada aylar var :( http://www.adobe.com/products/pdfs/intelmacsupport.pdf böle bişi işte
  • photoshop daha doğrusu creative suit halen yapım aşamasında, şu sıralarda help dosyaları bir yandan yazılıyor diğer yandan yeerelleştiriliyor, CS3 ün çıkması muhtemelen ilkbaharı bulacaktır
  • Herkeze selamlar...10.4.8 sistemde internet sayfalarının açılmasında sorun yaşayan var mı acaba .asus p5ld2-vm se anakartım ve adsl us robotics 9105 ethernet modemim var windows xp de gayet hızlı açılıyor sayfalar...teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: turanX

    Dvd alan arkadaşlar.

    yipekci@gmail.com (istanbulda elden aldı)

    kadett nickli arkadaşımız, (mailini almayı unuttum arkadaşımız istanbulda elden aldı dvd'yi...)


    Arkadaslar gökte ararken yerde buldum ben Turanx hocami:)) DVD istedim Topkapi civarindayim dedim. Gel al dedi ve adresini verdi. Adrese bi baktim bizim sirketin 2 kat üstünde:))

    Su anda kuruyorum sisteme. Partition Magic le böldüm fakat yemedi. içinde bisürü programım olduğu için format atmak son çare olarak görüyodum ve tekrar denemeye karar verdim. windows cd sini takıp olusturduğum bölümü sildim ve normal windows uma geri döndüm. buradan disk yönetiminden bu bölümlenmemiş diski tekrar formatladım ve yeniden denedim. Bu sefer Mac dvd sinden Disk Utility den format attım ve busefer yedi. Su an kuruluyor bakalım sonucu ne olacak.

    Pm atan ilk 3 kişiye 10.4.8 DVD sini yollayabilirim.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: babycut

    elimde jas 10.4.6 mevcut. pmden mesaj atan ilk üç kişiye gönderebilirim. tekirdağdayım

    edit: hadi 2 de benden olsun :))


    benden de 3 olsun toplam 6 DVD için PM bekliyorum
  • @uphuck
    kusura bakma dikkatimden kaçmış ...bende skystar 2 var usb olan ama o kadar ugraşmama ragmen tanıtamadım ...ısrarla elgato ürünlerinden istiyor malum onlarda çok pahalı...
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.